TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Το ίδιο φαγητό μασαμπουκιασαμεμια σκαφη μακαρονια με κιμα,μπροκολο,πεπσι μαξ
Το ίδιο φαγητό μασαμπουκιασαμεμια σκαφη μακαρονια με κιμα,μπροκολο,πεπσι μαξ
οχι φιτ ,αλλα φουτ θα γινειςδασκαλε που διδασκες,με αυτα θα με κανεις φιτ?![]()
![]()
![]()
κουμπαρε με μετρο το φαι να μπαίνεις στο κουστούμιΤο ίδιο φαγητό μασαμπουκιασαμε
τσακω πουτσα με μετροκουμπαρε με μετρο το φαι να μπαίνεις στο κουστούμι![]()
σε αργόσχολους δεν δινω σημασίατσακω πουτσα με μετρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε κηδεία να βάλω τα μαύρακουμπαρε με μετρο το φαι να μπαίνεις στο κουστούμι![]()
ναι να τα βάλεις ,αντε να ζήσουμε εμείς η νέοι να τον ΘυμόμαστεΈχουμε κηδεία να βάλω τα μαύρα
Πρεπει να στηριξουμε το νημα "Τερματοφυλακες,θα μπουν πολλα γκολ" δεν εχει την απαιτουμενη επισκεπψιμοτηταπρεπει να ανεβει το επιπεδο στο νημα και το νημα να μπει σε εορταστικο μουντ....
ο αγιος ψωλαρμενιζει
ποιο επίπεδο ο Αθηναιος ολο ψολες με emotions βαζειπρεπει να ανεβει το επιπεδο στο νημα και το νημα να μπει σε εορταστικο μουντ....
ο αγιος ψωλαρμενιζει
Προκαλεις.ΠΡΟΚΑΛΕΙΣποιο επίπεδο ο Αθηναιος ολο ψολες με emotions βαζει![]()
οχι τα αρκιντια μου θα παρετε....Πρεπει να στηριξουμε το νημα "Τερματοφυλακες,θα μπουν πολλα γκολ" δεν εχει την απαιτουμενη επισκεπψιμοτητα![]()
Παλιογκαντεμη ανοιξες νημα και ακυρωσαν το σοουοχι τα αρκιντια μου θα παρετε....
αυτη η νηματαρα παει απτη επειδη εισαστε ολοι moynhdes
![]()
εγω και βαρος εχουμε πολυ ατυχια ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΙΑΠαλιογκαντεμη ανοιξες νημα και ακυρωσαν το σοου![]()
στα ειχα πει...ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣοχι τα αρκιντια μου θα παρετε....
αυτη η νηματαρα παει απτη επειδη εισαστε ολοι moynhdes
![]()
ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟ αδερφε βιρλα ΑΠΑΤΟ....παρα τους θεσπεσιους κουραμπιεδες που προσφερεςστα ειχα πει...ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ
γεια σου θειο παιχταραΝιαμού?