Νέα

Vinnitsa

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Οι Ρωσίδες ως γνωστόν είναι πάρα πάρα πολλές και όνειρο τους πριν ακόμη πατήσουν τα 18, είναι να κάνουν καριέρα μοντέλου, αν έχουν το σώμα, καριέρα επιχειρηματία η στελέχους αν έχουν τα προσόντα. Όπως κάθε γυναίκα, επίσης στο μυαλό τους είναι να παντρευτούν κάποιον με λεφτά. Οι Χώρες γύρω τους, με άνδρες που μπορούν να τις κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να νιώσουν ότι έχουν δίπλα τους κάποιον που να νιώθουν ασφάλεια και προστασία, είναι αυτές που έχουν πολλούς λεφταδες. Η Ελλάς έχει ελάχιστους πλέον με το ευρω, τέτοιους. Αυτές όμως είναι πολλές. Άρα που θα ψάξουν ; Θα ψάξουν σε ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία και κάποιες θα πάνε Κύπρο, όπου εκεί είναι πολλοι οι λεφταδες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Οπερειτορς έχουν επιλέξει να προωθήσουν την Τουρκία. Έχουν μπεί στο μυαλό των Ρωσίδων που εκτος από παραλίες, ήλιο  ή και θάλασσα, ακόμη και στα 40+ ψάχνουν τον πλούσιο γαμπρό ή τον πλούσιο σπόνσορα.
Το ίδιο θα έχουν να κάνουν και οι Ουκρανες από το καλοκαίρι που θα παίρνουν εύκολα βίζα. Απ' ότι φαίνεται οι Ουκρανες θα αρχίζουν να εγκαταλείπουν την χώρα τους σιγά, σιγά.
 
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης

Συνημμένα

  • Theia_opt.jpg
    Theia_opt.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 95
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Και έτσι λοιπόν η Δεύτερη μέρα στο Khmelinsky είχε ξεκινήσει με έναν μεσημεριανό αποχαιρετισμό και με ανοιχτά πλάνα για το υπόλοιπο της ημέρας. Έστειλα μήνυμα σε μία από αυτές που είχα βγάλει από τις πιθανές συναντήσεις καθώς δεν πληρούσε τα κρητήριά μου, αλλά μια και είχα ελεύθερο απόγευμα.. Μου ήρθε με μια φίλη της καθηγήτρια αγγλικών. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική συνάντηση, ήπιαμε τσάι και συζητήσαμε.. αλλά δεν είχα ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο και έτσι την άφησα να πάει στο καλό. Αφού την άφησα συνάντησα τον συναγωνιστή και πήγαμε για μια ζεστή Solyanka μια και ο καιρός ήταν κρύος και χρειαζόμασταν κάτι ζεστό..
Γυρνώντας στο δωμάτιο 23.20 αποφασίζω να στείλω μήνυμα σε μια από αυτές που είχα για τις επόμενες μέρες. Με μια ιστορία σε στυλ.. ήρθα μια μέρα νωρίτερα για να σου κάνω έκπληξη, είμαι εδώ τώρα.. και αφού την ξύπνησα σε μισή ώρα ήταν στο δωμάτιο μου. Έφερε Κονιάκ εγώ έβαλα τις σοκολάτες που είχα. 34 milf, 1,80 - 70kg, με 3άρι βυζί, δέρμα τέλειο και μυρωδιά από αυτές που δεν σου αφήνουν περιθώρια να το σκεφτείς. Με κατάφερε 3 φορές σε ένα δίωρο, γυναίκα που ξέρει πως να κάνει έναν άντρα να θέλει ξανά και ξανά. Χωρίς παραμύθια και ιστορίες για αγρίους. Τη λυπήθηκα όταν σηκώθηκε στις 6 να πάει στη δουλειά, νηπιαγωγός γαρ. Αλλά όλη τη μέρα σκεφτόμουν πόσο χαζός θα ήμουν αν κολλούσα στην ηλικία της και δεν τη συναντούσα.
Την επόμενη μέρα άφησα το δωμάτιο για να συναντήσω το ραντεβού που είχα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.. Marina, 28, 1,75-67kg, ζουμερή με 4+ μέγεθος στήθους.



To be continued....

Και συνεχίζοντας την ιστορία.. η Τρίτη μέρα στο Khmelnisky ξεκίνησε με μια δικαιολογία στο milfaki ότι πρέπει να πάω Vinnitsa για επαγγελματικούς λόγους και πως ελπίζω να επιστρέψω μέχρι το βράδυ. Αυτή βέβαια πήρε άδεια από τη δουλειά της από τις 12.00 και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα.. σε στυλ που είσαι, εγώ τελείωσα, αν θέλεις μπορώ να έρθω μαζί σου κ.α. Της είπα ότι είχα ήδη φύγει και ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχω γυρίσει και το άφησα εκεί. Φυσικά σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχα κάνει άφησα το δωμάτιο στο κέντρο της πόλης για να μεταφερθώ στο δεύτερο δωμάτιο που είχα προγραμματίσει να κλείσω μέσω της Marinas. Έτσι λοιπόν επικοινωνώ με την εν λόγω  κιουρία που ήταν το δεύτερο προγραμματισμένο για 3 ημέρες ραντεβού.  Μου δίνει διεύθυνση και τη συναντάω εκεί, στην είσοδο του κτηρίου το μεσημέρι. Καινούργιο κτήριο, στο 10 όροφο της οικοδομής σε πολύ καλή τιμή επίσης. Για 3 νύχτες με 330*3=990 Hryvnia. Το Marinaki αν και είχε μέτριο προσωπάκι.. κατά τα άλλα σωματικά τα έσπαγε. Κάτι όμως δεν μου κολλούσε. Πήγαμε για φαγητό και εκεί άρχισαν οι αναλύσεις για Τούρκους που έχουν κατακλύσει το μέρος όπως και όλη την Ουκρανία, έχουν ανοίξει εστιατόρια και κάνουν μπίζνες σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που δεν υπάρχουμε. Αν και η ίδια μου είπε πως τους αντιπαθεί εγώ είχα ξενερώσει με την οικονομικο-κοινωνική ανάλυση. Στη συζήτηση μου έδινε περιγραφές ξενοδοχείων, εστιατορίων που μια μέση Ουκρανή με μισθό 5.000-7.000 hryvnia όπως η ίδια είπε πως παίρνει ανάλογα με τις πωλήσεις στο κατάστημα ρούχων που δουλεύει ως πωλήτρια στο mall, δεν δικαιολογούν την τόσο καλή γνώση. Οι περισσότερες δεν ξέρουν καν την ύπαρξη των μαγαζιών. Anyway αφού γυρίσαμε στο δωμάτιο και βρεθήκαμε στο κρεβάτι εκεί διαπίστωσα πως είχα να κάνω με ερωτική συμπεριφορά που θύμιζε νοοτροπία call girl.. κάνω καλά όσα λιγότερα μπορώ. Δεν είχε καμία σχέση σε ερωτική συμπεριφορά με τις γυναίκες που συνήθως εγώ στοχεύω. Αυτή είχε κόφτη και οριοθέτηση.. μη σφίγγεις, όχι με πονάς, θα μου κάνεις σημάδι.. μου θύμισε συμπεριφορά call girl που δεν θέλει πολλά, πολλά. Αφού λοιπόν την απόλαυσα 2 φορές σε αυτό που έκανε με εξαιρετικές δυνατότητες της είπα πως δεν μου το βγάζει για να συνεχίσουμε, σκαρφίστηκα και 2,3 δικαιολογίες και την έστειλα στο καλό. H Marina από κοντά περίπου όπως στις φωτογραφίες..  με μερικά ταττού, μελαχρινό, πολύ καλό τεμάχιο με καμπύλες και ύψος που την κάνουν ποθητή. Η πρώτη μου σκέψη, πέρα από την εμφάνιση μια και αναφέρομαι στη συνολική εντύπωση ήταν πως είναι από τις γυναίκες που θέλεις να φάς, να διασκεδάσεις.. και  να τις στείλεις. Και αν είσαι χορτάτος όπως ήμουν εγώ εκείνη τη μέρα το κάνεις με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς χρονοτριβή.
 
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Το δεύτερο δωμάτιο στο Khmelinsky δεν ήταν κέντρο, περίπου στα 800m και με ξεβόλεψε γιατί είχα συνηθίσει να βγαίνω από το προηγούμενο διαμέρισμα και να είμαι στο πεζόδρομο με όλα τα καλά που έχεις εκεί. Εδώ ήθελα μεταφορικό μέσο για να μετακινηθώ, οπότε έπρεπε να παίρνω το αυτοκίνητο. Στα θετικά όμως η καινούρια οικοδομή, καμία σχέση με τα συνήθη κτήρια σε ανατολικές χώρες, η θέα, το νέο mall center δίπλα και το.. ευρύχωρο μπάνιο. Στα 1000 Hryvnia για 3 ημέρες (35 ευρώ συνολικά) μια ακόμη καλή επιλογή.
 

Συνημμένα

  • Marinaap1.jpg
    Marinaap1.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Marinaap2.jpg
    Marinaap2.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 90
  • Marinaap3.jpg
    Marinaap3.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 86
  • Marinaap4.jpg
    Marinaap4.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 110

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
αν εισαι νεος σχετικα,που εισαι εσυ,
αν μιλας καποια ρωσσικα
αν εχεις καπια χρηματα κανα 70-100 την μερα διαθεσιμα
τοτε ..ΝΑΙ  :hi:
Μίδα ισχύει ακόμα αυτό στην Ουκρανική επαρχία του 2017-18 ?
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon:

Άρα μου λές ΈΜΠΑ και μη μασας :rockon:

Που να πας?Καλύτερα από Λβωφ δε θα βρεις.
Θέλει να οργώνεις τους δρόμους άπειρες ώρες και την κατάσταση στα κλαμπ την είδες.Στο ίντερνετ άντε να γαμήσεις καμιά ΜΙΛΦ,οι επιλογές είναι περιορισμένες.
Εγώ γάμησα πολύ ωραίες Λβωφ αλλά περπάταγα 10 ώρες τη μέρα,μίλαγα ρωσικά και γενικά είχα φοβερό ελιγμό,μιλάμε για καταπόνηση που μόνο κωλοπετσωμένοι κάμακερς υποβάλουν τον εαυτό τους.Αλλοι θα τα έφτυναν σε μια ώρα αν έκαναν το ίδιο,όσους υπέβαλα στα γυμνάσια καμακώματος,τα έφτυναν γρήγορα,είναι απαιτητικό λαιφστάιλ φτύνεις αίμα,γεμίζεις λάσπες,δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο κυνηγώντας το μουνάκι σαν ο ανώμαλος ξένος.
Να βγαίνεις στους μείον 10 στα χιόνια,με 38 πυρετό,να βήχεις κάθε δέκα δευτερόλεπτα(ακόμα και στη μάπα της γκόμενας) με σκοπό να εντοπίσεις θήραμα στους δρόμους για instaDate,πρέπει κάπως να το έχεις μέσα σου,οι πιο πολλοί θα κάθονταν στο ζεστό κρεβάτι τους να πίνουν τσάι.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Γενικά πρέπει να έχεις και το μάτι του κυνηγού,άμα κάτσω και εξηγήσω στον άλλο ότι πρέπει να κυνηγήσει τη γκόμενα με το σορτσάκι το μισό λεπτό που περιμένει το λεωφορείο αντί να χάσει το χρόνο του με τις δύο ψωλέτες με τα σούπερ μίνι και τις ζαρτιέρες που διασχίζουν το δρόμο απέναντι καυλάροντας και γελώντας,τρέχα γύρευε.
Δεν μπορώ να αναλύω δύο ώρες την κατάσταση.Κάπως το πιάνεις το vibe  αν  υπάρχει πιθανότητα να γαμήσεις ή όχι.Αμα καταλάβαιναν  όλοι,θα γαμούσαν όλοι και δεν είναι έτσι απλά.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε την απόλυτη παρακμή του φόρουμ του roosh.Τι μαλακίες γράφουν οι άνθρωποι.



Αν θέλετε ρεαλιστικές σύγχρονες πληροφορίες διαβάστε τα ποστ πριν το 2014 όταν ήμουνα ακόμα ενεργός και επηρεαζα τους άλλους να μη γράφουν μαλακίες..
Sweet girls να μη χεσω.
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Με τσούζει πολύ άσχημα ή προπέρσινη αποτυχία μου! Πρέπει να πάρω ρεβάνς!  Τώρα είμαι πιο οργανωμένος  αλλά και πάλι έχω δυσκολίες με βασικότερη την καμμένη γη και το κακό όνομα που έχουν αφήσει οι ξένοι πίσω..
Και έχω και τα πάγια προβλήματα με τα shit tests..
Μέρη και υπόλοιπα θα σας τα γράφω από εκεί!
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Γενικά πρέπει να έχεις και το μάτι του κυνηγού,άμα κάτσω και εξηγήσω στον άλλο ότι πρέπει να κυνηγήσει τη γκόμενα με το σορτσάκι το μισό λεπτό που περιμένει το λεωφορείο αντί να χάσει το χρόνο του με τις δύο ψωλέτες με τα σούπερ μίνι και τις ζαρτιέρες που διασχίζουν το δρόμο απέναντι καυλάροντας και γελώντας,τρέχα γύρευε.
Δεν μπορώ να αναλύω δύο ώρες την κατάσταση.Κάπως το πιάνεις το vibe  αν  υπάρχει πιθανότητα να γαμήσεις ή όχι.Αμα καταλάβαιναν  όλοι,θα γαμούσαν όλοι και δεν είναι έτσι απλά.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τι γινόταν τότε με τώρα!Δες τι έγραψα πρόπερσι απο το Λβιβ που δεν έχει συμβεί πουθενά στο κόσμο...

"Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια.."
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τι γινόταν τότε με τώρα!Δες τι έγραψα πρόπερσι απο το Λβιβ που δεν έχει συμβεί πουθενά στο κόσμο...

"Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια.."

Γενικά Ουκρανία όλοι βηματιζουν γρήγορα,το κέντρο είναι γεμάτο κόσμο.Δεν είναι τόσο εύκολο να σταματήσεις γκόμενα,χρειάζεται perfect timing.Πρέπει να βρεις τα σωστά σημεία να βάλεις σωστά το σώμα σου και έχεις ένα παράθυρο 3 δευτερολέπτων για να σε ζυγίσει αν αξίζεις τον κόπο.Χρειάζεται Blitz,πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος.Μια λάθος λέξη,έκφραση ή κίνηση και την έκατσες.
Άμα πας στις γκόμενες που κάθονται στα παγκάκια την έκατσες,έχουν κάτσει να τα πούνε μεταξύ τους  και τους την έχουν πέσει δεκάδες ψωλαρέοι πριν από
εσένα.Το να την πέσεις σε στατική γκόμενα είναι εύκολο και για αυτό θα σε απορρίψει.
Οι γκόμενες θέλουν να δυσκολεύουν τα πράγματα τους αρεσει η έκπληξη π.χ. να τους την πέφτεις στη βροχή και γίνεσαι λούτσα ενώ αυτές κρατάνε ομπρέλα και χαμογελάνε κτλ.
Όταν βρέχει είναι ιδανικά για καμάκι αν είναι πρόθυμος να γίνεις μούσκεμα.
Πρέπει να επιλέγεις τις πιο άβολες συνθήκες π.χ. όταν σε ένα λεπτό έρχεται το λεωφορείο,όταν βγαίνει από την τουαλέτα,οταν ανεβαίνει στο πλοίο ή στο αεροπλάνο,γενικά όταν υπάρχουν χωροχρονικοί περιορισμοί για το καμάκι.Οι γκόμενες εξιτάρονται που κάποιος καυλώνει τόσο ώστε να βασανίζεται τόσο.
 
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Έχω πληροφορίες..
Εθεάθη γνωστό μέλος με πολλά μίλια στο ανατολικό μπλοκ να βηματίζει προς την κεντρική οδό Proskurivska στο Khmelniskiy. Δεν το γράφω με βεβαιότητα ακόμα.. αλλά φαινόταν χαρούμενος, με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, να σέρνει μια κόκκινη βαλίτσα και το σημαντικότερο.. πίσω από τη βαλίτσα υπήρχε σε περίοπτη θέση ένα κόκκινο τριαντάφυλλο(ένδειξη επιτυχίας υποθέτω). θα μάθω περισσότερα και αφού σιγουρευτώ θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες..
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Δεν είναι τόσο εύκολο να σταματήσεις γκόμενα,χρειάζεται perfect timing.Πρέπει να βρεις τα σωστά σημεία να βάλεις σωστά το σώμα σου και έχεις ένα παράθυρο 3 δευτερολέπτων για να σε ζυγίσει αν αξίζεις τον κόπο.Χρειάζεται Blitz,πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος.
Φίλε και στο block out στο μπάσκετ ακριβώς το ίδιο συμβαίνει !! :grin: :grin: :grin:

Περίεργο που δεν έχουν μπασκετική παιδεία οι Ουκρανοί !! :grin: :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
π.χ. να τους την πέφτεις στη βροχή και γίνεσαι λούτσα ενώ αυτές κρατάνε ομπρέλα και χαμογελάνε κτλ.
Όταν βρέχει είναι ιδανικά για καμάκι αν είναι πρόθυμος να γίνεις μούσκεμα.

Αν τραγουδάς και το ''I am singing in the rain'' χορεύοντας ελαφρώς αλα Jean Kelly η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη !!! :grin: :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
,όταν βγαίνει από την τουαλέτα,

Το ''καραούλι'' 'εξω απο τη τουαλέτα είναι ''επική'' στρατηγική !!

Εχεις εξασφαλισμένη τη τσαντιά στο κεφάλι ( οπου κουβαλάνε μακιγιάζ και σερβιέτες ) !!

Αλλά όλες οι θυελώδεις σχέσεις έτσι ξεκινάνε !! Με περιπέτεια !! :grin: :grin:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Το ''καραούλι'' 'εξω απο τη τουαλέτα είναι ''επική'' στρατηγική !!

Εχεις εξασφαλισμένη τη τσαντιά στο κεφάλι ( οπου κουβαλάνε μακιγιάζ και σερβιέτες ) !!

Αλλά όλες οι θυελώδεις σχέσεις έτσι ξεκινάνε !! Με περιπέτεια !! :grin: :grin:

To καμάκι έξω από την τουαλέτα είναι πούστικη στρατηγική αφού οι γκόμενες πάνε να κατουρήσουν μόνες τους και είναι εύκολο να κάνεις isolation.
Τα σοβαρά καμάκια χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των κλαμπ για γαμήσι,καμιά φορά μπουκάρεις και βλέπεις πρώτα τον αράπη να βγαίνει χαμογελαστός από τη γυναικεία τουαλέτα και από πίσω την ξανθιά ξελιγωμένη.
Αλλά καμάκι μπροστά από τις τουαλέτες είναι απελπισμένη στρατηγική.Μια φορά στο Πόζναν κότσαρα μια μούνα στο καφέ και η μόνη ευκαιρία που είχα να της μιλήσω ήταν όταν σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα.Συντόνισα τον ερχομό με την έξοδό της υπολογίζοντας το χρόνο κατουρήματος για να διασταυρωθούμε.Είχα μόνο δύο λεπτά να κάνω phone close για να μη φρικάρει.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
καμιά φορά μπουκάρεις και βλέπεις πρώτα τον αράπη να βγαίνει χαμογελαστός από τη γυναικεία τουαλέτα και από πίσω την ξανθιά ξελιγωμένη.

Που γίνονται τέτοια σκηνικά ρε συ,στις τουαλέτες της Vivid Productions? :grin:

Αν και το καλύτερο θα ήταν σύστημα τανάλια έξω από τουαλέτα :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
To καμάκι έξω από την τουαλέτα είναι πούστικη στρατηγική αφού οι γκόμενες πάνε να κατουρήσουν μόνες τους και είναι εύκολο να κάνεις isolation.
Τα σοβαρά καμάκια χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των κλαμπ για γαμήσι,καμιά φορά μπουκάρεις και βλέπεις πρώτα τον αράπη να βγαίνει χαμογελαστός από τη γυναικεία τουαλέτα και από πίσω την ξανθιά ξελιγωμένη.
Αλλά καμάκι μπροστά από τις τουαλέτες είναι απελπισμένη στρατηγική.Μια φορά στο Πόζναν κότσαρα μια μούνα στο καφέ και η μόνη ευκαιρία που είχα να της μιλήσω ήταν όταν σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα.Συντόνισα τον ερχομό με την έξοδό της υπολογίζοντας το χρόνο κατουρήματος για να διασταυρωθούμε.Είχα μόνο δύο λεπτά να κάνω phone close για να μη φρικάρει.


Πρέπει να επιλέγεις τις πιο άβολες συνθήκες π.χ. όταν σε ένα λεπτό έρχεται το λεωφορείο,όταν βγαίνει από την τουαλέτα,οταν ανεβαίνει στο πλοίο ή στο αεροπλάνο,γενικά όταν υπάρχουν χωροχρονικοί περιορισμοί για το καμάκι.Οι γκόμενες εξιτάρονται που κάποιος καυλώνει τόσο ώστε να βασανίζεται τόσο.

Αφού η συγκεκριμένη στρατηγική είναι για απελπισμένους και πούστηδες γιατί να την επιλέξουμε ??   :think: :think: :grin: :grin:

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom