Νέα

Κίνα (Shanghai & Shenzhen)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
μαλλον εκτος πραγματικοτητος οσα αναφερθηκαν τελευταια. Θα μου πειτε εδω υπαρχει αλλο νημα που λεει οτι στην Ιαπωνια τοχουν στο κουτελο....
Θα κανω μια απλη ερωτηση σε αυτον που ανεφερε οτ οι Κινεζες ειναι ευκολες.
Απο αυτες που καμακωσε και πηγαν μαζι του στο κρεββατι, ποσες νομιζει ηταν αυτες που πηγαν πρωτη φορα με Δυτικο για να μη πω πρωτη φορα με αλλοδαπο;
Απαντηση: ΚΑΜΙΑ..... (Αν λαβω διαφορετικη απαντηση, θα επανελθω)
Ο Νοων νοητω..
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
φιλε εκει πουλες για ελλαδα εννοεις ελλεεινιδες η κινεζες που ζουν στην ελλαδα?
ελληνίδες.
Για κινέζες που ζουν Ελλάδα δεν ξέρω, μάλλον κοντά στη #2 κατηγορία θα είναι αφού δουλεύουν για το μεροκάματο.
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
μαλλον εκτος πραγματικοτητος οσα αναφερθηκαν τελευταια. Θα μου πειτε εδω υπαρχει αλλο νημα που λεει οτι στην Ιαπωνια τοχουν στο κουτελο....
Θα κανω μια απλη ερωτηση σε αυτον που ανεφερε οτ οι Κινεζες ειναι ευκολες.
Απο αυτες που καμακωσε και πηγαν μαζι του στο κρεββατι, ποσες νομιζει ηταν αυτες που πηγαν πρωτη φορα με Δυτικο για να μη πω πρωτη φορα με αλλοδαπο;
Απαντηση: ΚΑΜΙΑ..... (Αν λαβω διαφορετικη απαντηση, θα επανελθω)
Ο Νοων νοητω..

Εκτός πραγματικότητας το οτι Κινέζες, Ταιλανδεζες, Φιλιπινεζες ειναι πανεύκολες; Δηλαδη αν αυτές οι φυλές ειναι δύσκολες, τοτε ποιες ειναι ευκολες; Και τι με νοιάζει αν πριν απο μενα έχουν πηδηχτει και με άλλους δυτικούς;
 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Μηνύματα
685
Like
42
Πόντοι
6
Εκτός πραγματικότητας το οτι Κινέζες, Ταιλανδεζες, Φιλιπινεζες ειναι πανεύκολες; Δηλαδη αν αυτές οι φυλές ειναι δύσκολες, τοτε ποιες ειναι ευκολες; Και τι με νοιάζει αν πριν απο μενα έχουν πηδηχτει και με άλλους δυτικούς;

οι ελληνιδες ειναι ευκολες  :dancing:
 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Χρωστούμενη ταξιδιωτική αναφορά από Σανγκάη, την οποία έχω επισκεπτεί δύο φορές το τελευταίο εξάμηνο, την πρώτη φορά 14 μέρες γεμάτες, τη δεύτερη έξι. Το Δεκέμβρη θα ξαναπάω για τρεις μέρες μόνο αυτήν τη φορά. Από ότι βλέπετε οι μέρες της παραμονής μου στην Κίνα βαίνουν μειούμενες μιας και δε με ενθουσιάζει και προσπαθώ να κάτσω όσο το δυνατόν λιγότερο.

Καταρχήν λίγα λόγια για τα διαδικαστικά. Οι Έλληνες, και γενικότερα οι Ευρωπαίοι πολίτες, χρειάζονται βίζα για να επισκεπτούν την Κίνα. Προσωπικά την έβγαλα μόνος μου και τις δύο φορές, την πρώτη από την πρεσβεία της Κίνας στη χώρα που κατοικώ (μένω μόνιμα εκτός Ελλάδας), όπου την έβγαλα αυθυμερόν και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ τη δεύτερη φορά στην πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα, όπου πήρε τρεις εργάσιμες μέρες και ταλαιπωρήθηκα αρκετά μιας και οι υπάλληλοι εκεί ήταν πολύ πιο σχολαστικοί για το πως τα θέλουν τα έγγραφα. Ίσως είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιο πρακτορείο να τρέξει τη διαδικασία για σας. Μια εναλλακτική, ώστε να μη χρειαστείτε βίζα είναι να χρησιμοποιήσετε μια διάταξη για visa free transit (τσεκάρετε πχ ), θα το χρησιμοποιήσω αυτό τώρα την τρίτη φορά που θα πάω και θα σας πω εντυπώσεις.

Όσον αφορά τα αεροπορικά προσωπικά πετάω πάντα με Αεροφλοτ από την αγαπημένη μου Μόσχα, και είμαι ικανοποιημένος.
Πάμε τώρα στο συνάλλαγμα. Τύποι κάντε συνάλλαγμα από Ελλάδα απαραιτήτως. Σε πολλά μέρη δε δέχονται κάρτες (πχ στα ταξι πάντα μετρητά), και ακόμα και σε αυτά που δέχονται πολλές φορές οι ξένες κάρτες δεν περνάνε. Επίσης, δεν είναι εύκολο να τραβήξεις και μετρητά από ΑΤΜ με ξένη κάρτα, τουλάχιστον εμένα στο 90% των περιπτώσεων οι κάρτες μου (είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές) έβγαζαν σφάλμα.

Με το που φτάσετε στο αεροδρόμιο θα σας πρότεινα να βγάλετε μια τοπική κάρτα SIM, από ότι θυμάμαι δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ και έχει μέσα αρκετά δεδομένα. Έχετε υπόψη σας πως στην Κίνα πάρα πολλές εφαρμογές είναι κλειδωμένες (Google, Facebook, WhatsApp, Tinder, Line), οπότε πριν πάτε εκεί φροντίστε να κατεβάσετε κάποιο VPN ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την τοποθεσία σας και να τις χρησιμοποιείτε. Το ξενοδοχείο μου έχει ενσωματωμένο VPN από οτι έχω καταλάβει, μιας και όταν χρησιμοποιώ το WiFi του μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πάντα κανονικά.

Πάμε τώρα στο κόστος ζωής. Τύποι η Σανγκάη δε μου φάνηκε ιδιαίτερη ακριβή πόλη. Όχι φθηνή, αλλά όχι ακριβή. Τα ξενοδοχεία μου φαίνονται σε επίπεδο παρόμοιο με Αθήνας. Τα ταξί τους είναι πολύ φτηνά, λίγο πιο κάτω από Αθήνα. Φαγητό, ποτό, παρόμοιες τιμές με Αθήνα, ίσως λίγο πιο τσιμπημένες στις τουριστικές περιοχές που τριγυρνάω εγώ, αλλά αυτό νομίζω παίζει σε όλες τις τουριστικές περιοχές παντού. Γενικά στη Σανγκάη μπορείς να φας από πολύ φθηνά μέχρι πολύ ακριβά, εξαρτάται το τι θες.

Για το τέλος άφησα το κεφάλαιο γυναίκες. Επαγγελματίες δε δοκίμασα, οπότε δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες, αλλά δυο πραγματάκια που παρατήρησα: α) το ξενοδοχείο μου είναι αλήθεια πως προσφέρει μασάζ παρόλα αυτά δίστασα να κάνω κίνηση μιας και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι σε περίπτωση που έκανα κίνηση και ήταν απλό μασάζ, και β) γύρω από το ξενοδοχείο παίζανε νταβατζήδες που σε ρωτούσαν αν ενδιαφέρεσαι για μασάζ / σεξ.

Το θέμα τύποι είναι οτι στην Κίνα οι γυναίκες είναι τόσο εύκολες που δε χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε πόρνες. Από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι χαρακτηριστικό της ευρύτερης περιοχής, Κινέζες, Ταιλανδές, Φιλιπινέζες, απλά είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ. Το γράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι διαβάζουν. Κάποιος που δεν έχει ταξιδέψει στα μέρη αυτά δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο έυκολες είναι. Και δεν είναι μόνο η ευκολία, αλλά και το οτι γαμάς πολύ καλύτερες από ότι συνήθως, πχ εγώ στην Ευρώπη στοχεύω σε 6-7άρια, στην Ασία παίζω μπάλα με 7άρια-8άρια.

Πριν δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα σύντομο προφίλ μου (θετικά και αρνητικά) ώστε να μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση με εσάς για να έχετε μια εικόνα του τι αποτελεσματα μπορείτε να πετύχετε εσείς (μιλάω για γκόμενες πάντα):
1. Εμφανισιακά, βάσει δυτικών κριτηρίων, είμαι γύρω στο 6/10. Ύψος λίγο κάτω από το 180, όχι γυμνασμένος. Ίσως είναι στα θετικά για εκεί το οτι δεν είμαι μελαψός, αλλά άσπρος και ξανθός. Τα γράφω αυτά για να μη νομίζετε πως τα πήγα καλά εκεί επειδή είμαι κανένας Σπαλιάρας.
2. Καθώς έχω ταξιδέψει σε όλες τις ηπείρους εκτός Αφρικής και έχω γαμήσει γκόμενες και γω δεν ξέρω από πόσες χώρες έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι πρέπει να πω και να κάνω για να μου ανοίξει η άλλη τα πόδια. Αυτό με την αυτοπεποίθηση κρατήστε το, παντού παίζει ρόλο φυσικά, αλλά ειδικά στην Ασία νομίζω σε βοηθάει ακόμα περισσότερο να κλείσεις το deal.
3. Στην Κίνα πάω για επαγγελματικούς λόγους, και αυτό ειναι κακό και καλό. Κακό επειδή τα πρωινά μου μέχρι τις 18-19:00 είναι πιασμένα συν κάποια βράδια, που σημαίνει λιγότερες ώρες για καμάκι (πολύ σημαντικό μειονέκτημα αυτό). Καλό το οτι πάω συχνά και πουλάω παπά οτι είμαι σχεδόν σα μόνιμος κάτοικος. Πάρα πολύ καλό το ότι πάω εκεί με πληρωμένο ξενοδοχείο (και τις δυο φορές έχω μείνει σε σουίτα) και εταιρική κάρτα χωρίς πρακτικά όριο για το τι θα ξοδέψω.

Θα προσπαθήσω τώρα να κατηγοριοποιήσω κάπως τις γυναίκες που μπορεί κάποιος να συνατήσει στη Σανγκάη.

1. Expats. Δυτικές που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν έρθει Σανγκάη. Κυρίως δουλεύουν για πολυεθνικές εταιρίες, αλλά μπορεί να έχουν έρθει εκεί επειδή και καλά τους αρέσει η Ασία και επιβιώνουν κάνοντας μαθήματα αγγλικών. Μπορεί να έχουν δικιά τους επιχείρηση, να εμπορεύονται κάτι κτλ. Σε αυτήν την κατηγορία γυναικών θα έχετε την ίδια επιτυχία που θα είχατε και πίσω στον πολιτισμένο κόσμο / δύση. Για παράδειγμα εγώ στη συγκεκριμένη κατηγορία έπαιξα μπάλα με μια Ρωσίδα από Μόσχα, και έμεινα μαζί της για 3-4 μέρες μέχρι να γυρίσω πίσω.

2. Κινέζες που δουλεύουν σε καλές θέσεις σε μεγάλες εταρίες ή τρέχουν τη δικιά τους εταιρία. Έχουν σπουδάσει εκτός Κίνας, έχουν ταξιδέψει, έχουν ανοίξει οι ορίζοντες τους. Μου έχουν τύχει προς το παρόν τρεις τέτοιες περιπτώσεις, προσωπικά τις θεωρώ οτι καλύτερο μπορεί να κάτσει στη Σανγκάη μετά τις expats. Δεν είναι δύσκολες, αλλά ίσως βοήθησε και το προφίλ μου.

3. Κινέζες από πλούσιες οικογένειες. Παρόμοιο προφίλ με το #2 από πάνω, αλλά εδώ ότι έχουν κάνει το έχουν κάνει με τις πλάτες του μπαμπά. Σε μια πρώτη ματιά οι #2 και #3 φαίνονται παρόμοιες περιπτώσεις, μιας και οι #2 είναι συνήθως και αυτές από πλούσιες οικογένειες για να μπορέσουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, αλλά παρόλαυτα έχουν δουλέψει και λίγο στη ζωή τους, σε αντίθεση με τις #3 που είναι μόνο ταξίδια, πάρτι και λούσα. Θα σας πρότεινα την κατηγορία #3 να μην την ακουμπήσετε, μιας και θα σας κάτσουν δύσκολα, αν σας κάτσουν: είναι η μόνη κατηγορία όπου δε μου έκατσαν όλες οι γκόμενες που κυνήγησα (2/4, σε αντίθεση με τις άλλες κατηγορίες όπου έχω 100% επιτυχία). Επίσης, θα χαλάσετε μεγάλα ποσά με αμφίβολο αποτέλεσμα, για παράδειγμα με μια τύπισσα ξόδεψα 150 ευρώ το άτομο (!!!) σε high-class εστιατόριο. Όπως ανέφερα πιο πριν εγώ αυτά δεν τα έβαζα από την τσέπη μου γιαυτό και το έκανα, αλλά για κάποιον που βάζει τα δικά του λεφτά είναι αλλιώς.

4. Όλες οι υπόλοιπες Κινέζες, δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Μπορεί να είναι ντοπιες, μπορεί να έχουν έρθει από άλλες πόλεις για ένα καλύτερο μέλλον, εργαζόμενες, φοιτήτριες, άνεργες, τα πάντα όλα, η μάζα. Πανέυκολες, ένα δείπνο ή ένα τσάι και στο καπάκι φόρτωμα για ξενοδοχείο.

5. Φιλιπινέζες, Ταιλανδές, και λοιπές Ασιάτισσες, που έχουν μεταναστεύσει στη Σανγκάη. Παρόμοια με τις #4 αλλά ακόμα πιο εύκολες.

Πώς θα παίξετε τώρα μπάλα Σανγκάη για να γνωρίσετε τις παραπάνω κατηγορίες;
1. Πρώτο με τεράστια διαφορά το Tinder. Βάλτε Tinder Plus κανα δυο βδομάδες πριν πάτε, βάλτε τοποθεσία Σανγκάη και αρχίστε τα likes. Με το που γίνει το match ζητείστε άμεσα WeChat. Διατηρείστε μια χαλαρή επαφή και μόλις φτάσετε εκεί κανονίζετε ραντεβού.
2. Search από WeChat μόλις φτάσετε εκεί. Σαρώνετε και στέλνετε αιτήματα φιλίας σε ότι θηλυκό υπάρχει στην περιοχή σας.
3. Επιτόπιο καμάκι εκεί. Εγώ έτσι γάμησα μια ρεσψιονίστ από το ξενοδοχείο μου και μια εκ της κατηγορίας #3.
Φαντάζομαι θα υπάρχουν και clubs, αλλά λόγω του ότι δούλευα τα πρωινά και είχα και ροή γυναικών από τα παραπάνω δεν έπαιξα εκεί.

Αφού τώρα κάνετε τη γνωριμία θα πάτε για το ραντεβού. Εγώ ακολουθούσα πάντα παρόμοιο μοτίβο: α) συνάντηση, β) χαλαρό μπλα-μπλα (σε καφέ, σε εστιατόριο, βόλτα στο Bund, ανάλογα την ώρα της ημέρας), γ) πρόταση να με ακολουθήσει στο ξενοδοχείο. Για τις κατηγορίες #4 και #5 δε χρειάστηκα ποτέ πάνω από δυο ώρες για να φτάσω απο τη συνάντηση στο κρεβάτι. Ειδικά μια Ταιλανδή τη συνάντησα πέντε λεπτά απο το ξενοδοχείο μου, και την ανέβασα αμέσως στο δωμάτιο «για να της δείξω τη θέα από τη σουίτα μου». Της έφτιαξα ένα τσάι και σε μόλις ένα τέταρτο από όταν τη γνώρισα ήμουν μέσα της. Οι κατηγορίες #1-#3 είναι πιο πολύπλοκες. Στην #1 δε θα αναφερθώ, είπαμε ισχύει οτι και εδώ. Για τις γκόμενες που γάμησα απο κατηγορία #2 αν και τις κατάφερα την ίδια μέρα αφιέρωσα παραπάνω χρόνο, δεν ξέρω αν χρειάστηκε ή απλά το έκανα ακουσίως επειδή τις γούσταρα παραπάνω. Η κατηγορία #3 είπαμε είναι δύσκολη, τις δυο που γάμησα τις γάμησα στο δεύτερο ραντεβού. Με τις δυο που δεν προχώρησε, η πρώτη με ακύρωσε στο δεύτερο ραντεβού επειδή λέει θα πήγαινε στον παππού της που έμενε σε άλλη πόλη, ενώ τη δεύτερη την ακύρωσα εγώ επειδή μου ζήτησε να την πάω για ψώνια.

Κλείνοντας να πω δυο λόγια για την απόδοση των Κινέζων στο κρεβάτι. Προσωπικά τις βρίσκω, όπως και τις υπόλοιπες Ασιάτισσες, μέτριες προς αδιάφορες. Κάποιες από αυτές είναι κάπως καλύτερες, αλλά στην τελική και έχοντας γαμίσει πάνω από 20 Ασιάτισσες καμιάς το γαμήσι δεν έχω να θυμάμαι. Επίσης, αυτό με το στενό μουνί είναι ψιλομύθος νομίζω, σε όλες το μουνί μετά απο την εισχώρηση και 2-3 πουτσιές ανοίγει μια χαρά. Κάπου νομίζω είδα παλιότερα στο θέμα πως λέει οι Κινέζες δε φοράνε καπότα, με εμένα όλες επιμένανε να φορέσω, μόνο σε μια πιτσιρίκα μπήκα ασκεπής.

Ελπίζω το ποστ μου να βοηθήσει όσους συναγωνιστές πάνε προς Σανγκάη. Αν κάτι ξέχασα στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ να απαντήσω.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση θα ήθελα αν θες να μας πεις σε ποια κατηγορία εμφάνισης χτυπάς.
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Εκτός πραγματικότητας το οτι Κινέζες, Ταιλανδεζες, Φιλιπινεζες ειναι πανεύκολες; Δηλαδη αν αυτές οι φυλές ειναι δύσκολες, τοτε ποιες ειναι ευκολες; Και τι με νοιάζει αν πριν απο μενα έχουν πηδηχτει και με άλλους δυτικούς;

Θα το πω μια φορα και δεν θα το επαναλαβω.
Υπαρχει μια κατηγορια  κινεζες (στην προκειμενη περιπτωση)  που εχουν μπει σε κυκλωμα και σιρκουλαρουν αλλοδαπους. Δεν ειναι της κατηγοριας "ελα παμε στο κρεββατι και θα μου δωσεις χχχχ χρηματα".  Ευελπιστουν σε "αλλα εμμεσα κερδη" Δειπνο σε κυριλατα εστιατορια, κλαμπ, πενταστερα ξενοδοχεια, κανα καλο συνολακι, κανα iphone, ενα καλο πηδημα οχι απο μικροτσουτσουνο  κλπ κλπ κλπ.... Αλλες βολευονται με λιγα αλλες με πιο πολλα. Η ευρυτερη περιοχη της Σανγκαης ας πουμε εχει 18 εκ κατοικους. οποτε χοντρικα καπου 500.000 με 1 εκ ειναι ελευθερες και ηλικιακα γαμευσιμες 18-28 χρονων. Απο αυτες καπου 1-2 χιλ ανηκουν στην κατηγορια αυτη. Αυτες λοιπον τριγυρνανε σε συγκεκριμενα στεκια και ψωνιζονται με συγκεκριμενες φυλες. Καποιες λοιπον απο αυτες  τις 1-2  χιλ κτυπας και νομιζεις οτι ειναι ευκολες. Αυτο δεν ισχυει μονο για τις Κινεζες στην Κινα, αλλα για ολες τις φυλες και σχεδον παντου. Εχει ας πουμε και στην Αθηνα 100-200 γκομενες που συχναζουν σε συγκεκριμενα κλαμπ κυριως στα νοτια προαστια και καμακωνουντε απο Αμερικανους ας πουμε ή αποκλειστικά με αραπαδες που κυριως δουλευουν στις βασεις. Νομιζει λοιπον το αφελες Αμερικανακι οτι οι Ελληνιδες τοχουν στο κουτελο, αλλα αν δοκιμασει να βγει εξω απο αυτον τον κυκλο θα φαει τα μουτρα του.
Παλιοτερα στο νησι καλοκαιρι είχα ξεσκισει Αυστριακες και Γερμανιδες πραγμα που με εκανε να πιστευω οτι τοχουν στο κουτελο. Οταν πηγα Γερμανια ομως εσπασα τα μουτρα μου....Το ιδιο και οι Σουηδες παλιοτερα. Τοχανε πραγματι στο κουτελο αυτες που ερχοτανε στην Ροδο και την Κω καλοκαιριατικα, αλλα ας δοκιμαζε καποιος να παει Σουηδια για κανα 10ημερο και να το παιξει γαμπρος. Απλα εμενε με το πεος ανα χειρας. Δεν εννοω να εισαι μονιμος κατοικος καπου. Εννοω να πας καπου και να κατσεις 5-10 μερες.
Το ιδιο συνεβαινε (οπως την Κινα) πιο παλια στην Ιαπωνια. Ο κυκλος αυτος εκλεισε. Ας πάει καποιος τωρα στην Ιαπωνια και ας πει οτι ειναι ευκολες οι Γιαπωνεζες.  Δεν εννοω να κατσει καποιος εκει για μακρο χρονικο διαστημα. Και στο Αφγανισταν ή στην Αιγυπτο αν κατσει καποιος κανα χρονο ισως βγαλει γκομενα.....
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Σχετικα με κατι που αναφερθηκε παραπανω ωστε να μη τσιμπατε με καμακι αγνωστων, θα πω εν ταχυ κατι που μου συνεβη πριν 4 χρονια.
Τριγυρνοντας στην περιοχη Xintiandi της Σανγκαης (για τους κατεχοντες) μου την επεσε μια κατα δηλωση της τουριστρια κινεζα απο το Πεκινο. Κατι τετοιες τυπισες τις αποφευγω αλλα επειδη ηταν απαραμιλλης ομορφιας ειπα να παιξω λιγο. Απο 2-3 ερωτησεις που της εκανα καταλαβα οτι ουτε τουριστια ητανε ουτε στο Πεκινο ειχε παει ποτε. Επεμενε να παμε σε μια μπυραρια να πιουμε μπυρες, αρνουμενη ομως να με ακολουθησει σε παρακειμενο κλαμπ και να πιουμε τις μπυρες εκει.
Δεχτηκε να ερθει μαζι μου στο εστιατοριο που πηγαινα αλλα δεν εφαγε τιποτα περα απο ενα ποτηρι κρασι που ηπιε. Οταν τελειωσε το δειπνο επεμενε ξανα για την μπυραρια. Της προτεινα να με ακολουθησει στο ξενοδοχειο μου με το αζημιωτο αλλα αρνηθηκε, ωσπου στο τελος μου αποκαλυψε οτι δουλευει ψαρευοντας πελατες και δεν μπορει να φυγει πριν τις 2 ωρα το βραδυ. Εγω ημουν λιγο κρυωμενος και επρεπε να φυγω, οποτε εβγαλα το καρτελακι του ξενοδοχειου μου που ηταν εκει κοντα  επι της Middle Huaihai road (5 λεπτα με τα ποδια) και της εγραψα πανω τον αριθμο τηλεφωνου μου λεγοντας της οτι την περιμενω αν αλλαξει γνωμη. Να πω την αληθεια δεν ειχα ελπιδες, αλλα στις 2 ακριβως κτυπησε το τηλεφωνο και μου ειπε οτι ηταν απο κατω και αν μπορει να ανεβει. Ανεβηκε, βγαλαμε τα ματια μας και την αλλη μερα το μεσημερι την κοπανησε χωρις ουτε χρηματα να μου ζητησει ουτε τιποτα. Μου εκμηστηρευτηκε οτι πραγματι λειτουργει σαν κρακτης, ψαρευοντας 5-6 πελατες καθε βραδυ τους οποιους μαδανε στην "μπυραρια" και οτι αυτη δουλευει με ποσοστα. Ειχε λεει πολλες ελπιδες με μενα, αλλα τελικα αποδειχτηκα λεει πολυ εξυπνος. 300- με 400 δολλαρια μου ειπε οτι βγαζει την βραδυα. Κρατησα το τηλεφωνο της και βρεθηκαμε την επομενη και και την μεθεπομενη μερα. Μετα εφυγα και οταν ξαναγυρισα μετα απο 3-4 μηνες το τηλεφωνο ητανε ανενεργο. Τι να λέω λοιπον μετα απο αυτη την εμπειρία; ¨οτι οι Κινεζες ειναι ευκολες και βγαζεις γκομενα στο φτερο;
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
Ο diskolieggrafi τις βγάζει από το tinder. Έβγαλε ποτέ κανένας ελληνίδα από το tinder?
 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Μηνύματα
685
Like
42
Πόντοι
6
Σχετικα με κατι που αναφερθηκε παραπανω ωστε να μη τσιμπατε με καμακι αγνωστων, θα πω εν ταχυ κατι που μου συνεβη πριν 4 χρονια.
Τριγυρνοντας στην περιοχη Xintiandi της Σανγκαης (για τους κατεχοντες) μου την επεσε μια κατα δηλωση της τουριστρια κινεζα απο το Πεκινο. Κατι τετοιες τυπισες τις αποφευγω αλλα επειδη ηταν απαραμιλλης ομορφιας ειπα να παιξω λιγο. Απο 2-3 ερωτησεις που της εκανα καταλαβα οτι ουτε τουριστια ητανε ουτε στο Πεκινο ειχε παει ποτε. Επεμενε να παμε σε μια μπυραρια να πιουμε μπυρες, αρνουμενη ομως να με ακολουθησει σε παρακειμενο κλαμπ και να πιουμε τις μπυρες εκει.
Δεχτηκε να ερθει μαζι μου στο εστιατοριο που πηγαινα αλλα δεν εφαγε τιποτα περα απο ενα ποτηρι κρασι που ηπιε. Οταν τελειωσε το δειπνο επεμενε ξανα για την μπυραρια. Της προτεινα να με ακολουθησει στο ξενοδοχειο μου με το αζημιωτο αλλα αρνηθηκε, ωσπου στο τελος μου αποκαλυψε οτι δουλευει ψαρευοντας πελατες και δεν μπορει να φυγει πριν τις 2 ωρα το βραδυ. Εγω ημουν λιγο κρυωμενος και επρεπε να φυγω, οποτε εβγαλα το καρτελακι του ξενοδοχειου μου που ηταν εκει κοντα  επι της Middle Huaihai road (5 λεπτα με τα ποδια) και της εγραψα πανω τον αριθμο τηλεφωνου μου λεγοντας της οτι την περιμενω αν αλλαξει γνωμη. Να πω την αληθεια δεν ειχα ελπιδες, αλλα στις 2 ακριβως κτυπησε το τηλεφωνο και μου ειπε οτι ηταν απο κατω και αν μπορει να ανεβει. Ανεβηκε, βγαλαμε τα ματια μας και την αλλη μερα το μεσημερι την κοπανησε χωρις ουτε χρηματα να μου ζητησει ουτε τιποτα. Μου εκμηστηρευτηκε οτι πραγματι λειτουργει σαν κρακτης, ψαρευοντας 5-6 πελατες καθε βραδυ τους οποιους μαδανε στην "μπυραρια" και οτι αυτη δουλευει με ποσοστα. Ειχε λεει πολλες ελπιδες με μενα, αλλα τελικα αποδειχτηκα λεει πολυ εξυπνος. 300- με 400 δολλαρια μου ειπε οτι βγαζει την βραδυα. Κρατησα το τηλεφωνο της και βρεθηκαμε την επομενη και και την μεθεπομενη μερα. Μετα εφυγα και οταν ξαναγυρισα μετα απο 3-4 μηνες το τηλεφωνο ητανε ανενεργο. Τι να λέω λοιπον μετα απο αυτη την εμπειρία; ¨οτι οι Κινεζες ειναι ευκολες και βγαζεις γκομενα στο φτερο;

δηλαδη η η τυπα σου εκατσε μονο με ενα ποτηρι κρασι? μας δουλευεις?
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
δηλαδη η η τυπα σου εκατσε μονο με ενα ποτηρι κρασι? μας δουλευεις?
Οχι, σας επεξεργαζομαι....  :2funny:

Βρε βουρλο δεν διαβασες τι εγραψα παραπανω; Δεν ηταν ο στοχος της κοπελλας να πιει η να χλαπακιασει. Ο στοχος της ηταν να με οδηγησει στην "μπυραρια" οπου εκει θα με αφηναν ταψι και ψυχραιμο.
Η κοπελλα ειχε υπομονη, επιμονη και μεθοδικοτητα. Ευελπιστουσε οτι θα με εψηνε και μετα που θα τελειωνα το δειπνο μου θα την ακολουθουσα. Δεν της εκαστε αυτο, αλλα ετυχε και με γουσταριζε. Τι βρηκε πανω μου που την τραβηξε το ξερει μονο αυτη. Αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι ετυχε, και δεν τοχουν οι Κινεζες στο κουτελο. Ανηκε σε μια κατηγορια γυναικων που προανεφερα στο αμεσως πριν μηνυμα μου.
 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Μηνύματα
685
Like
42
Πόντοι
6
Οχι, σας επεξεργαζομαι....  :2funny:

Βρε βουρλο δεν διαβασες τι εγραψα παραπανω; Δεν ηταν ο στοχος της κοπελλας να πιει η να χλαπακιασει. Ο στοχος της ηταν να με οδηγησει στην "μπυραρια" οπου εκει θα με αφηναν ταψι και ψυχραιμο.
Η κοπελλα ειχε υπομονη, επιμονη και μεθοδικοτητα. Ευελπιστουσε οτι θα με εψηνε και μετα που θα τελειωνα το δειπνο μου θα την ακολουθουσα. Δεν της εκαστε αυτο, αλλα ετυχε και με γουσταριζε. Τι βρηκε πανω μου που την τραβηξε το ξερει μονο αυτη. Αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι ετυχε, και δεν τοχουν οι Κινεζες στο κουτελο. Ανηκε σε μια κατηγορια γυναικων που προανεφερα στο αμεσως πριν μηνυμα μου.

εμενα παντως αθηνα δεν μου εχει τυχει ποτε καποια να μου κατσει τοσο γρηγορα ελλεεινιδα η τουριστρια
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Μια εναλλακτική, ώστε να μη χρειαστείτε βίζα είναι να χρησιμοποιήσετε μια διάταξη για visa free transit (τσεκάρετε πχ ), θα το χρησιμοποιήσω αυτό τώρα την τρίτη φορά που θα πάω και θα σας πω εντυπώσεις.

Μόλις γύρισα από Κίνα, όπου χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τη διάταξη αυτή. Ως Ευρωπαίοι πολίτες δικαιούμαστε 72 ώρες transit σε ορισμένες μεγάλες πόλεις, ενώ σε 2-3 νομίζω είναι μέχρι 144 ώρες.

Πώς δουλεύει αυτό; Θα πρέπει να κλείσετε εισητήριο όπου η χώρα αναχώρησης πριν την Κίνα και η χώρα άφιξης μετά την Κίνα είναι διαφορετικές. Επίσης δε θα πρέπει θεωρητικά να μετακινηθείτε σε άλλη πόλη εντός Κίνας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να πάτε στην Guangzhou χωρίς βίζα έχετε δικαίωμα παραμονής εκεί μέχρι 72 ώρες, αλλά θα πρέπει να φτάσετε στην Guangzhou από άλλη χώρα και να φύγετε μετά από εκει για τρίτη χώρα. Εισητήριο Hong Kong - Guangzhou - Singapore σας δινει π.χ. αυτό το δικαίωμα, ενώ Singapore - Guangzhou - Singapore όχι (ίδια χώρα αναχώρησης και άφιξης), ούτε το Shanghai - Guangzhou - Singapore (μετακίνηση εντός Κίνας).

Για να κάνετε αυτό το transit δε χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο, απλά θα το δηλώσετε στο αεροδρόμιο αναχώρησης προς Κίνα, κατά τη διάρκεια του check in. Και να έχετε εκτυπωμένο το εισητήριο εξόδου από την Κίνα.

Όποιος ενδιαφέρεται και έχει απορία με ρωτά σε πμ.


Ευχαριστούμε για την ενημέρωση θα ήθελα αν θες να μας πεις σε ποια κατηγορία εμφάνισης χτυπάς.

Τύπε μου το έγραψα, ως επί των πλείστων 6-7άρια, αλλά στην Ασία ανεβαίνω συχνά και στο 8.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.754
Κριτικές
178
Like
39.289
Πόντοι
21.896
Μόλις γύρισα από Κίνα, όπου χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τη διάταξη αυτή. Ως Ευρωπαίοι πολίτες δικαιούμαστε 72 ώρες transit σε ορισμένες μεγάλες πόλεις, ενώ σε 2-3 νομίζω είναι μέχρι 144 ώρες.

Πώς δουλεύει αυτό; Θα πρέπει να κλείσετε εισητήριο όπου η χώρα αναχώρησης πριν την Κίνα και η χώρα άφιξης μετά την Κίνα είναι διαφορετικές. Επίσης δε θα πρέπει θεωρητικά να μετακινηθείτε σε άλλη πόλη εντός Κίνας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να πάτε στην Guangzhou χωρίς βίζα έχετε δικαίωμα παραμονής εκεί μέχρι 72 ώρες, αλλά θα πρέπει να φτάσετε στην Guangzhou από άλλη χώρα και να φύγετε μετά από εκει για τρίτη χώρα. Εισητήριο Hong Kong - Guangzhou - Singapore σας δινει π.χ. αυτό το δικαίωμα, ενώ Singapore - Guangzhou - Singapore όχι (ίδια χώρα αναχώρησης και άφιξης), ούτε το Shanghai - Guangzhou - Singapore (μετακίνηση εντός Κίνας).

Για να κάνετε αυτό το transit δε χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο, απλά θα το δηλώσετε στο αεροδρόμιο αναχώρησης προς Κίνα, κατά τη διάρκεια του check in. Και να έχετε εκτυπωμένο το εισητήριο εξόδου από την Κίνα.

Όποιος ενδιαφέρεται και έχει απορία με ρωτά σε πμ.


Τύπε μου το έγραψα, ως επί των πλείστων 6-7άρια, αλλά στην Ασία ανεβαίνω συχνά και στο 8.
δυστυχως ενω εκλεισα εισ για πεκινι κ μετα ανοι ,η βιζα 144 ωρων δεν εφαρμοζεται στο πεκινο αλλα μονο οι 72 ωρες που ειναι λιγες για πεκινο
οποτε αναγκαστηκα βιζα κ κινα κ βιετναμ πρεπει να βγαλω

απο δευτερα θα μπλεξω με κομμουνιστες γραφειοκρατες γοα βιζες και απο οσο θυμαμαι ειναι 80 ευρω για ενα μηνα για πολλαπλες εισοδους αφου μετα απο ανοι γυρναω μεσω γκουανζου πεκινο με αναμονη 2 ωρες γκουανζου κ μετα πεκινο αναμονη 7 ωρες για αεροφλοτ κ πισω μοσχα θεσσαλονικη

ερωτηση--------------------Αν βγαλω ενος μηνος βιζα με one pass και παω μεσω μοχας και κατσω πεκινο 6 μερες και μτα παω ανοι με southern asian airlines για ανοι και κατσω ανοι αλλες 7 μερες και στο γυρισμο παω παλι με το ιδιο ειισητητριο μεσω γκουανζου πεκινο με με αναμονη μια ωρα γκουανζου και φτασω πεκινο και εκει περιμενω αλλες εφτα ωρες για να παρω την αεροφλοτο μεσω μοσχας οπως για θεσσαλονικη δλδ στην ουσια 2 αεροποριε ςςεταιριες τοτ θεωρειται οτι στο γκουανζου και πεκινο εξτα εισοδοσ ή οχι επειδη ε=θα με βαλουν στην ουδετερη ζωνη επειδη εχω εισητηρια αεροπορικα για ελλδα με connectiion apo γκουανζου πεκινο μοσχα θεσσαλονικα??????????????????????????
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
δυστυχως ενω εκλεισα εισ για πεκινι κ μετα ανοι ,η βιζα 144 ωρων δεν εφαρμοζεται στο πεκινο αλλα μονο οι 72 ωρες που ειναι λιγες για πεκινο
οποτε αναγκαστηκα βιζα κ κινα κ βιετναμ πρεπει να βγαλω

απο δευτερα θα μπλξω με κομμουνιστες γραφειοκρατες γοα βιζες και απο οσο θυμαμαι ειναι 80 ευρω για ενα μηνα για πολλαπλες εισοδους αφου μετα απο ανοι γυρναω μεσω γκουανζυ πεκινο με αναμονη 2 ωρες γκουανζου κ μετα πεκινο αναμονη 7 ωρες για αεροφλοτ κ πισω μοσχα θεσσαλονικη

Τύπε μου δε νομίζω να δίνουν βίζα πολλαπλών εισόδων αν πηγαίνεις Κίνα για πρώτη φορά. Εγώ είχα κάνει αίτηση και με απέριψαν, λέει πρέπει να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 3 επισκέψεις.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.754
Κριτικές
178
Like
39.289
Πόντοι
21.896
Τύπε μου δε νομίζω να δίνουν βίζα πολλαπλών εισόδων αν πηγαίνεις Κίνα για πρώτη φορά. Εγώ είχα κάνει αίτηση και με απέριψαν, λέει πρέπει να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 3 επισκέψεις.
eisa ekei που ειπαμε?aposyndemenow fainesai


ερωτηση--------------------Αν βγαλω ενος μηνος βιζα με one pass και παω μεσω μοχας και κατσω πεκινο 6 μερες και μτα παω ανοι με southern asian airlines για ανοι και κατσω ανοι αλλες 7 μερες και στο γυρισμο παω παλι με το ιδιο ειισητητριο μεσω γκουανζου πεκινο με με αναμονη μια ωρα γκουανζου και φτασω πεκινο και εκει περιμενω αλλες εφτα ωρες για να παρω την αεροφλοτο μεσω μοσχας οπως για θεσσαλονικη δλδ στην ουσια 2 αεροποριε ςςεταιριες τοτ θεωρειται οτι στο γκουανζου και πεκινο εξτα εισοδοσ ή οχι επειδη ε=θα με βαλουν στην ουδετερη ζωνη επειδη εχω εισητηρια αεροπορικα για ελλδα με connectiion apo γκουανζου πεκινο μοσχα θεσσαλονικα??????????????????????????
 

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
γειά σας παίδες τι λέει εγώ μετανάστευσα εδώ και κάμποσο καιρό.. εχω απορία
εδώ οταν λενε massage και τέτοια εννουνε σεξ η θα ερθει εκει καμια να με τρίβει μια ωρα και θα μεινω σπιτι με το γκαυλι στο χέρι..

επίσης έχει ιδεα κανεις κανα σιτε καλο με επικυρομένες περιπτώσεις; μεχρι τώρα ξέρω για μια σαουνα και αλλα ειλικρεινά μυριζουν πολλες μουφα απο το χιλίομετρο..


Πάντως κακα τα ψεματα.. αν δεν εχεις φραγκα καλα εδω μουνι περιο΄πης δεν παιζει.. ειναι συνηθες να σε ζητησουν ποσα βγαζεις τι σχεδια εχεις για το μελλον κτλπ κτλπ ανακριση κανονική

Παιζει δουλοπρεπια σε σημειο κουρασης κ υποτακτικοτιτα αλλα παιζουνε και πολλες περιπτωσεις που με το που βαλουν βερα σου γαμανε το κεφαλι και κοβουνε τα προγαμιαια χατηρια.. βεβαια αυτο το βλεπεις πριν αν η αλλη ειναι κολοπετσομενη η οχι.. αλα δεν ειναι και σιγουρο..

Αν δεν μιλας κινεζικα (μανδαρινικα) ή την διαλεκτο της καθε πολης που εισαι τοτε οι πιθανοτητες σου μειώνονται δραματικα γιατι παιζεις μπαλα με αγγλομαθεις γκομενες που πολλες φορες ειναι περίεργες σαν χαρακτηρες ..

Και με το που μπει πουτσα πολλες σε βλεπουν γκομενο σε φαση αραβονιαστικο.. υπαρχουν δε περιπτωσεις που υποχρεοονουν για ακαποτα ολα μπας κ γκαστροθουν να σε τυλιξουνε.. σπανια θα βρεις γκομενα μουναρα που να ειναι χαλαρη κ να το παει με τον καιρο του.. εγω πχ σημερα θα βγω με μια απο την νοτια κινα (ειμαι σανγκαη) και η τυπισσα μου εχει πρηξει τον πουτσο στο wechat φαση aggressive marketing οτι να εγω αξιζω εμενα να με παρεις..

Ααα και παιζουν κ γκομενες που σε βλεπουν σαν διαβατηριο αλλα με εμας τους ελληνες δεν πολυ παιζει γιατ ξερουν οτι ειμαστε μπατιριδες λογο κρισης.. βεβαια ειναι ευρωπαικο διαβατηριο οποτε ναι..

Το καλυτερο ειναι οι πικραμενες ρωσιδες και δυτικες που εχουνε να παιξουν μπαλα με λιγο κοσμο εδω περα και ριχνουν τα στανταρ και ειναι και πιο προσιτες γιατι η πλιψήφια δεν γουσταρει ασιατες.. εγω γαμουσα μια κινεζα κ ηθελε γαμο κ της ειπα τα λεγαμε αγαπη μου και μου ειπε στα μουτρα οτι δεν εχει γαμηθει με κινεζο γιατι την εχουνε μικρη.. οτι ναναι..

Κατακλειδα.. αν εισαι χοντροπετσος δεν σε πειραζει να πουλας ερωτες και να γαμας κ να φευγεις εδω δεν  θα σε φτασουν τα λεφτα να βγαινεις ραντεβου αν τωρα εισαι σε φαση να ψαξεις σχεση ποιοτητας πιστευω ειναι το ιδιο δυσκολο παντου απλα εδω εχεις το πλεονεκτιμα του σπανιου dna και παιζεις σε αλλη λιγκα μονος σου απο τον γενικο πλυθησμο..

ΥΓ ρε σεις πειτε για κανα verified site κτλπ και αν τα μασαζ ειναι μονο μασαζ ή παιζει κ γαμησι... :heavymetalbig:
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τύπε μου δε νομίζω να δίνουν βίζα πολλαπλών εισόδων αν πηγαίνεις Κίνα για πρώτη φορά. Εγώ είχα κάνει αίτηση και με απέριψαν, λέει πρέπει να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 3 επισκέψεις.
Αλλάζουν οι Κινέζοι συνέχεια κανόνες. Δε τους προλαβαίνεις
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
eisa ekei που ειπαμε?aposyndemenow fainesai


ερωτηση--------------------Αν βγαλω ενος μηνος βιζα με one pass και παω μεσω μοχας και κατσω πεκινο 6 μερες και μτα παω ανοι με southern asian airlines για ανοι και κατσω ανοι αλλες 7 μερες και στο γυρισμο παω παλι με το ιδιο ειισητητριο μεσω γκουανζου πεκινο με με αναμονη μια ωρα γκουανζου και φτασω πεκινο και εκει περιμενω αλλες εφτα ωρες για να παρω την αεροφλοτο μεσω μοσχας οπως για θεσσαλονικη δλδ στην ουσια 2 αεροποριε ςςεταιριες τοτ θεωρειται οτι στο γκουανζου και πεκινο εξτα εισοδοσ ή οχι επειδη ε=θα με βαλουν στην ουδετερη ζωνη επειδη εχω εισητηρια αεροπορικα για ελλδα με connectiion apo γκουανζου πεκινο μοσχα θεσσαλονικα??????????????????????????

Δεν γινεται αυτο που λες. Με τιποτα..... Με τιποτα σου λεω.... Δεν μπορεις στην Γκουανζου να μπεις στην ουδετερη ζωνη, εφοσον ακολουθει τοπικη πτηση.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.754
Κριτικές
178
Like
39.289
Πόντοι
21.896
Δεν γινεται αυτο που λες. Με τιποτα..... Με τιποτα σου λεω.... Δεν μπορεις στην Γκουανζου να μπεις στην ουδετερη ζωνη, εφοσον ακολουθει τοπικη πτηση.
τοτε στην επιστροφη θα χρησιμοποισω την 72 ωραη βιζα και ας μεινω γκουανζου ονο 2 ωρες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom