Νέα

Κίνα (Shanghai & Shenzhen)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Ξεθαβω αυτο το παλιο θεμα, μιας και τελη Μαιου θα ειμαι Σανγκαη για μια βδομαδα. Υπαρχει κανεις που να εχει εμπειρια απο Σανγκαη ειδικοτερα και Κινα γενικοτερα;

1. Τι παιζει με τις γυναικες εκει; Παιζει να μπορεσω να φαω καμια τσαμπα; Υπαρχουν sites, οπως πχ το thaifriendly για Ταιλανδη, να ξεκινησω καποια προεργασια; Tinder δουλευει εκει; Επιτοπιο καμακι;

2. Με πουτανες τι παιζει; Κατι διαβασα πιο πριν για ξενοδοχεια οπου παραγγελνεις επιτοπου μασαζ και σεξ, ισχυει αυτο; Για τι ξενοδοχεια μιλαμε; Γενικοτερα, τι παιζει με πληρωμενο γαμησι;

3. Που μου προτεινετε να μεινω Σανγκαη και που να κυκλοφορω το βραδυ;

4. Καμια προταση για κοντινο ταξιδακι μιας και θα παω προς τα εκει; Απο Ασια εχω παει μονο Ταιλανδη.

5. Οποιεσδηποτε επιπροσθετες πληροφοριες ευπροσδεκτες.

Ευχαριστω!
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Χρωστούμενη ταξιδιωτική αναφορά από Σανγκάη, την οποία έχω επισκεπτεί δύο φορές το τελευταίο εξάμηνο, την πρώτη φορά 14 μέρες γεμάτες, τη δεύτερη έξι. Το Δεκέμβρη θα ξαναπάω για τρεις μέρες μόνο αυτήν τη φορά. Από ότι βλέπετε οι μέρες της παραμονής μου στην Κίνα βαίνουν μειούμενες μιας και δε με ενθουσιάζει και προσπαθώ να κάτσω όσο το δυνατόν λιγότερο.

Καταρχήν λίγα λόγια για τα διαδικαστικά. Οι Έλληνες, και γενικότερα οι Ευρωπαίοι πολίτες, χρειάζονται βίζα για να επισκεπτούν την Κίνα. Προσωπικά την έβγαλα μόνος μου και τις δύο φορές, την πρώτη από την πρεσβεία της Κίνας στη χώρα που κατοικώ (μένω μόνιμα εκτός Ελλάδας), όπου την έβγαλα αυθυμερόν και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ τη δεύτερη φορά στην πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα, όπου πήρε τρεις εργάσιμες μέρες και ταλαιπωρήθηκα αρκετά μιας και οι υπάλληλοι εκεί ήταν πολύ πιο σχολαστικοί για το πως τα θέλουν τα έγγραφα. Ίσως είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιο πρακτορείο να τρέξει τη διαδικασία για σας. Μια εναλλακτική, ώστε να μη χρειαστείτε βίζα είναι να χρησιμοποιήσετε μια διάταξη για visa free transit (τσεκάρετε πχ ), θα το χρησιμοποιήσω αυτό τώρα την τρίτη φορά που θα πάω και θα σας πω εντυπώσεις.

Όσον αφορά τα αεροπορικά προσωπικά πετάω πάντα με Αεροφλοτ από την αγαπημένη μου Μόσχα, και είμαι ικανοποιημένος.
Πάμε τώρα στο συνάλλαγμα. Τύποι κάντε συνάλλαγμα από Ελλάδα απαραιτήτως. Σε πολλά μέρη δε δέχονται κάρτες (πχ στα ταξι πάντα μετρητά), και ακόμα και σε αυτά που δέχονται πολλές φορές οι ξένες κάρτες δεν περνάνε. Επίσης, δεν είναι εύκολο να τραβήξεις και μετρητά από ΑΤΜ με ξένη κάρτα, τουλάχιστον εμένα στο 90% των περιπτώσεων οι κάρτες μου (είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές) έβγαζαν σφάλμα.

Με το που φτάσετε στο αεροδρόμιο θα σας πρότεινα να βγάλετε μια τοπική κάρτα SIM, από ότι θυμάμαι δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ και έχει μέσα αρκετά δεδομένα. Έχετε υπόψη σας πως στην Κίνα πάρα πολλές εφαρμογές είναι κλειδωμένες (Google, Facebook, WhatsApp, Tinder, Line), οπότε πριν πάτε εκεί φροντίστε να κατεβάσετε κάποιο VPN ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την τοποθεσία σας και να τις χρησιμοποιείτε. Το ξενοδοχείο μου έχει ενσωματωμένο VPN από οτι έχω καταλάβει, μιας και όταν χρησιμοποιώ το WiFi του μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πάντα κανονικά.

Πάμε τώρα στο κόστος ζωής. Τύποι η Σανγκάη δε μου φάνηκε ιδιαίτερη ακριβή πόλη. Όχι φθηνή, αλλά όχι ακριβή. Τα ξενοδοχεία μου φαίνονται σε επίπεδο παρόμοιο με Αθήνας. Τα ταξί τους είναι πολύ φτηνά, λίγο πιο κάτω από Αθήνα. Φαγητό, ποτό, παρόμοιες τιμές με Αθήνα, ίσως λίγο πιο τσιμπημένες στις τουριστικές περιοχές που τριγυρνάω εγώ, αλλά αυτό νομίζω παίζει σε όλες τις τουριστικές περιοχές παντού. Γενικά στη Σανγκάη μπορείς να φας από πολύ φθηνά μέχρι πολύ ακριβά, εξαρτάται το τι θες.

Για το τέλος άφησα το κεφάλαιο γυναίκες. Επαγγελματίες δε δοκίμασα, οπότε δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες, αλλά δυο πραγματάκια που παρατήρησα: α) το ξενοδοχείο μου είναι αλήθεια πως προσφέρει μασάζ παρόλα αυτά δίστασα να κάνω κίνηση μιας και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι σε περίπτωση που έκανα κίνηση και ήταν απλό μασάζ, και β) γύρω από το ξενοδοχείο παίζανε νταβατζήδες που σε ρωτούσαν αν ενδιαφέρεσαι για μασάζ / σεξ.

Το θέμα τύποι είναι οτι στην Κίνα οι γυναίκες είναι τόσο εύκολες που δε χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε πόρνες. Από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι χαρακτηριστικό της ευρύτερης περιοχής, Κινέζες, Ταιλανδές, Φιλιπινέζες, απλά είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ. Το γράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι διαβάζουν. Κάποιος που δεν έχει ταξιδέψει στα μέρη αυτά δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο έυκολες είναι. Και δεν είναι μόνο η ευκολία, αλλά και το οτι γαμάς πολύ καλύτερες από ότι συνήθως, πχ εγώ στην Ευρώπη στοχεύω σε 6-7άρια, στην Ασία παίζω μπάλα με 7άρια-8άρια.

Πριν δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα σύντομο προφίλ μου (θετικά και αρνητικά) ώστε να μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση με εσάς για να έχετε μια εικόνα του τι αποτελεσματα μπορείτε να πετύχετε εσείς (μιλάω για γκόμενες πάντα):
1. Εμφανισιακά, βάσει δυτικών κριτηρίων, είμαι γύρω στο 6/10. Ύψος λίγο κάτω από το 180, όχι γυμνασμένος. Ίσως είναι στα θετικά για εκεί το οτι δεν είμαι μελαψός, αλλά άσπρος και ξανθός. Τα γράφω αυτά για να μη νομίζετε πως τα πήγα καλά εκεί επειδή είμαι κανένας Σπαλιάρας.
2. Καθώς έχω ταξιδέψει σε όλες τις ηπείρους εκτός Αφρικής και έχω γαμήσει γκόμενες και γω δεν ξέρω από πόσες χώρες έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι πρέπει να πω και να κάνω για να μου ανοίξει η άλλη τα πόδια. Αυτό με την αυτοπεποίθηση κρατήστε το, παντού παίζει ρόλο φυσικά, αλλά ειδικά στην Ασία νομίζω σε βοηθάει ακόμα περισσότερο να κλείσεις το deal.
3. Στην Κίνα πάω για επαγγελματικούς λόγους, και αυτό ειναι κακό και καλό. Κακό επειδή τα πρωινά μου μέχρι τις 18-19:00 είναι πιασμένα συν κάποια βράδια, που σημαίνει λιγότερες ώρες για καμάκι (πολύ σημαντικό μειονέκτημα αυτό). Καλό το οτι πάω συχνά και πουλάω παπά οτι είμαι σχεδόν σα μόνιμος κάτοικος. Πάρα πολύ καλό το ότι πάω εκεί με πληρωμένο ξενοδοχείο (και τις δυο φορές έχω μείνει σε σουίτα) και εταιρική κάρτα χωρίς πρακτικά όριο για το τι θα ξοδέψω.

Θα προσπαθήσω τώρα να κατηγοριοποιήσω κάπως τις γυναίκες που μπορεί κάποιος να συνατήσει στη Σανγκάη.

1. Expats. Δυτικές που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν έρθει Σανγκάη. Κυρίως δουλεύουν για πολυεθνικές εταιρίες, αλλά μπορεί να έχουν έρθει εκεί επειδή και καλά τους αρέσει η Ασία και επιβιώνουν κάνοντας μαθήματα αγγλικών. Μπορεί να έχουν δικιά τους επιχείρηση, να εμπορεύονται κάτι κτλ. Σε αυτήν την κατηγορία γυναικών θα έχετε την ίδια επιτυχία που θα είχατε και πίσω στον πολιτισμένο κόσμο / δύση. Για παράδειγμα εγώ στη συγκεκριμένη κατηγορία έπαιξα μπάλα με μια Ρωσίδα από Μόσχα, και έμεινα μαζί της για 3-4 μέρες μέχρι να γυρίσω πίσω.

2. Κινέζες που δουλεύουν σε καλές θέσεις σε μεγάλες εταρίες ή τρέχουν τη δικιά τους εταιρία. Έχουν σπουδάσει εκτός Κίνας, έχουν ταξιδέψει, έχουν ανοίξει οι ορίζοντες τους. Μου έχουν τύχει προς το παρόν τρεις τέτοιες περιπτώσεις, προσωπικά τις θεωρώ οτι καλύτερο μπορεί να κάτσει στη Σανγκάη μετά τις expats. Δεν είναι δύσκολες, αλλά ίσως βοήθησε και το προφίλ μου.

3. Κινέζες από πλούσιες οικογένειες. Παρόμοιο προφίλ με το #2 από πάνω, αλλά εδώ ότι έχουν κάνει το έχουν κάνει με τις πλάτες του μπαμπά. Σε μια πρώτη ματιά οι #2 και #3 φαίνονται παρόμοιες περιπτώσεις, μιας και οι #2 είναι συνήθως και αυτές από πλούσιες οικογένειες για να μπορέσουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, αλλά παρόλαυτα έχουν δουλέψει και λίγο στη ζωή τους, σε αντίθεση με τις #3 που είναι μόνο ταξίδια, πάρτι και λούσα. Θα σας πρότεινα την κατηγορία #3 να μην την ακουμπήσετε, μιας και θα σας κάτσουν δύσκολα, αν σας κάτσουν: είναι η μόνη κατηγορία όπου δε μου έκατσαν όλες οι γκόμενες που κυνήγησα (2/4, σε αντίθεση με τις άλλες κατηγορίες όπου έχω 100% επιτυχία). Επίσης, θα χαλάσετε μεγάλα ποσά με αμφίβολο αποτέλεσμα, για παράδειγμα με μια τύπισσα ξόδεψα 150 ευρώ το άτομο (!!!) σε high-class εστιατόριο. Όπως ανέφερα πιο πριν εγώ αυτά δεν τα έβαζα από την τσέπη μου γιαυτό και το έκανα, αλλά για κάποιον που βάζει τα δικά του λεφτά είναι αλλιώς.

4. Όλες οι υπόλοιπες Κινέζες, δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Μπορεί να είναι ντοπιες, μπορεί να έχουν έρθει από άλλες πόλεις για ένα καλύτερο μέλλον, εργαζόμενες, φοιτήτριες, άνεργες, τα πάντα όλα, η μάζα. Πανέυκολες, ένα δείπνο ή ένα τσάι και στο καπάκι φόρτωμα για ξενοδοχείο.

5. Φιλιπινέζες, Ταιλανδές, και λοιπές Ασιάτισσες, που έχουν μεταναστεύσει στη Σανγκάη. Παρόμοια με τις #4 αλλά ακόμα πιο εύκολες.

Πώς θα παίξετε τώρα μπάλα Σανγκάη για να γνωρίσετε τις παραπάνω κατηγορίες;
1. Πρώτο με τεράστια διαφορά το Tinder. Βάλτε Tinder Plus κανα δυο βδομάδες πριν πάτε, βάλτε τοποθεσία Σανγκάη και αρχίστε τα likes. Με το που γίνει το match ζητείστε άμεσα WeChat. Διατηρείστε μια χαλαρή επαφή και μόλις φτάσετε εκεί κανονίζετε ραντεβού.
2. Search από WeChat μόλις φτάσετε εκεί. Σαρώνετε και στέλνετε αιτήματα φιλίας σε ότι θηλυκό υπάρχει στην περιοχή σας.
3. Επιτόπιο καμάκι εκεί. Εγώ έτσι γάμησα μια ρεσψιονίστ από το ξενοδοχείο μου και μια εκ της κατηγορίας #3.
Φαντάζομαι θα υπάρχουν και clubs, αλλά λόγω του ότι δούλευα τα πρωινά και είχα και ροή γυναικών από τα παραπάνω δεν έπαιξα εκεί.

Αφού τώρα κάνετε τη γνωριμία θα πάτε για το ραντεβού. Εγώ ακολουθούσα πάντα παρόμοιο μοτίβο: α) συνάντηση, β) χαλαρό μπλα-μπλα (σε καφέ, σε εστιατόριο, βόλτα στο Bund, ανάλογα την ώρα της ημέρας), γ) πρόταση να με ακολουθήσει στο ξενοδοχείο. Για τις κατηγορίες #4 και #5 δε χρειάστηκα ποτέ πάνω από δυο ώρες για να φτάσω απο τη συνάντηση στο κρεβάτι. Ειδικά μια Ταιλανδή τη συνάντησα πέντε λεπτά απο το ξενοδοχείο μου, και την ανέβασα αμέσως στο δωμάτιο «για να της δείξω τη θέα από τη σουίτα μου». Της έφτιαξα ένα τσάι και σε μόλις ένα τέταρτο από όταν τη γνώρισα ήμουν μέσα της. Οι κατηγορίες #1-#3 είναι πιο πολύπλοκες. Στην #1 δε θα αναφερθώ, είπαμε ισχύει οτι και εδώ. Για τις γκόμενες που γάμησα απο κατηγορία #2 αν και τις κατάφερα την ίδια μέρα αφιέρωσα παραπάνω χρόνο, δεν ξέρω αν χρειάστηκε ή απλά το έκανα ακουσίως επειδή τις γούσταρα παραπάνω. Η κατηγορία #3 είπαμε είναι δύσκολη, τις δυο που γάμησα τις γάμησα στο δεύτερο ραντεβού. Με τις δυο που δεν προχώρησε, η πρώτη με ακύρωσε στο δεύτερο ραντεβού επειδή λέει θα πήγαινε στον παππού της που έμενε σε άλλη πόλη, ενώ τη δεύτερη την ακύρωσα εγώ επειδή μου ζήτησε να την πάω για ψώνια.

Κλείνοντας να πω δυο λόγια για την απόδοση των Κινέζων στο κρεβάτι. Προσωπικά τις βρίσκω, όπως και τις υπόλοιπες Ασιάτισσες, μέτριες προς αδιάφορες. Κάποιες από αυτές είναι κάπως καλύτερες, αλλά στην τελική και έχοντας γαμίσει πάνω από 20 Ασιάτισσες καμιάς το γαμήσι δεν έχω να θυμάμαι. Επίσης, αυτό με το στενό μουνί είναι ψιλομύθος νομίζω, σε όλες το μουνί μετά απο την εισχώρηση και 2-3 πουτσιές ανοίγει μια χαρά. Κάπου νομίζω είδα παλιότερα στο θέμα πως λέει οι Κινέζες δε φοράνε καπότα, με εμένα όλες επιμένανε να φορέσω, μόνο σε μια πιτσιρίκα μπήκα ασκεπής.

Ελπίζω το ποστ μου να βοηθήσει όσους συναγωνιστές πάνε προς Σανγκάη. Αν κάτι ξέχασα στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ να απαντήσω.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.774
Κριτικές
178
Like
39.312
Πόντοι
21.896
τελειος και επεξηγημτικοτατος φιλε!!!θα σουσ τειλω και πμ γιατι μαλλον γεναρι θελω για 5 μερες πεκινο



σαν να διαβαζω τον εαυτο μου οταν παω εκτος ευρωπης
συμφωνω απολυτα τουλαχιστον οπως το ειδα κενυα βραζιλια που πηρα μεσα στη χρονια
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
Χρωστούμενη ταξιδιωτική αναφορά από Σανγκάη, την οποία έχω επισκεπτεί δύο φορές το τελευταίο εξάμηνο, την πρώτη φορά 14 μέρες γεμάτες, τη δεύτερη έξι. Το Δεκέμβρη θα ξαναπάω για τρεις μέρες μόνο αυτήν τη φορά. Από ότι βλέπετε οι μέρες της παραμονής μου στην Κίνα βαίνουν μειούμενες μιας και δε με ενθουσιάζει και προσπαθώ να κάτσω όσο το δυνατόν λιγότερο.

Καταρχήν λίγα λόγια για τα διαδικαστικά. Οι Έλληνες, και γενικότερα οι Ευρωπαίοι πολίτες, χρειάζονται βίζα για να επισκεπτούν την Κίνα. Προσωπικά την έβγαλα μόνος μου και τις δύο φορές, την πρώτη από την πρεσβεία της Κίνας στη χώρα που κατοικώ (μένω μόνιμα εκτός Ελλάδας), όπου την έβγαλα αυθυμερόν και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ τη δεύτερη φορά στην πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα, όπου πήρε τρεις εργάσιμες μέρες και ταλαιπωρήθηκα αρκετά μιας και οι υπάλληλοι εκεί ήταν πολύ πιο σχολαστικοί για το πως τα θέλουν τα έγγραφα. Ίσως είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιο πρακτορείο να τρέξει τη διαδικασία για σας. Μια εναλλακτική, ώστε να μη χρειαστείτε βίζα είναι να χρησιμοποιήσετε μια διάταξη για visa free transit (τσεκάρετε πχ ), θα το χρησιμοποιήσω αυτό τώρα την τρίτη φορά που θα πάω και θα σας πω εντυπώσεις.

Όσον αφορά τα αεροπορικά προσωπικά πετάω πάντα με Αεροφλοτ από την αγαπημένη μου Μόσχα, και είμαι ικανοποιημένος.
Πάμε τώρα στο συνάλλαγμα. Τύποι κάντε συνάλλαγμα από Ελλάδα απαραιτήτως. Σε πολλά μέρη δε δέχονται κάρτες (πχ στα ταξι πάντα μετρητά), και ακόμα και σε αυτά που δέχονται πολλές φορές οι ξένες κάρτες δεν περνάνε. Επίσης, δεν είναι εύκολο να τραβήξεις και μετρητά από ΑΤΜ με ξένη κάρτα, τουλάχιστον εμένα στο 90% των περιπτώσεων οι κάρτες μου (είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές) έβγαζαν σφάλμα.

Με το που φτάσετε στο αεροδρόμιο θα σας πρότεινα να βγάλετε μια τοπική κάρτα SIM, από ότι θυμάμαι δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ και έχει μέσα αρκετά δεδομένα. Έχετε υπόψη σας πως στην Κίνα πάρα πολλές εφαρμογές είναι κλειδωμένες (Google, Facebook, WhatsApp, Tinder, Line), οπότε πριν πάτε εκεί φροντίστε να κατεβάσετε κάποιο VPN ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την τοποθεσία σας και να τις χρησιμοποιείτε. Το ξενοδοχείο μου έχει ενσωματωμένο VPN από οτι έχω καταλάβει, μιας και όταν χρησιμοποιώ το WiFi του μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πάντα κανονικά.

Πάμε τώρα στο κόστος ζωής. Τύποι η Σανγκάη δε μου φάνηκε ιδιαίτερη ακριβή πόλη. Όχι φθηνή, αλλά όχι ακριβή. Τα ξενοδοχεία μου φαίνονται σε επίπεδο παρόμοιο με Αθήνας. Τα ταξί τους είναι πολύ φτηνά, λίγο πιο κάτω από Αθήνα. Φαγητό, ποτό, παρόμοιες τιμές με Αθήνα, ίσως λίγο πιο τσιμπημένες στις τουριστικές περιοχές που τριγυρνάω εγώ, αλλά αυτό νομίζω παίζει σε όλες τις τουριστικές περιοχές παντού. Γενικά στη Σανγκάη μπορείς να φας από πολύ φθηνά μέχρι πολύ ακριβά, εξαρτάται το τι θες.

Για το τέλος άφησα το κεφάλαιο γυναίκες. Επαγγελματίες δε δοκίμασα, οπότε δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες, αλλά δυο πραγματάκια που παρατήρησα: α) το ξενοδοχείο μου είναι αλήθεια πως προσφέρει μασάζ παρόλα αυτά δίστασα να κάνω κίνηση μιας και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι σε περίπτωση που έκανα κίνηση και ήταν απλό μασάζ, και β) γύρω από το ξενοδοχείο παίζανε νταβατζήδες που σε ρωτούσαν αν ενδιαφέρεσαι για μασάζ / σεξ.

Το θέμα τύποι είναι οτι στην Κίνα οι γυναίκες είναι τόσο εύκολες που δε χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε πόρνες. Από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι χαρακτηριστικό της ευρύτερης περιοχής, Κινέζες, Ταιλανδές, Φιλιπινέζες, απλά είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ. Το γράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι διαβάζουν. Κάποιος που δεν έχει ταξιδέψει στα μέρη αυτά δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο έυκολες είναι. Και δεν είναι μόνο η ευκολία, αλλά και το οτι γαμάς πολύ καλύτερες από ότι συνήθως, πχ εγώ στην Ευρώπη στοχεύω σε 6-7άρια, στην Ασία παίζω μπάλα με 7άρια-8άρια.

Πριν δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα σύντομο προφίλ μου (θετικά και αρνητικά) ώστε να μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση με εσάς για να έχετε μια εικόνα του τι αποτελεσματα μπορείτε να πετύχετε εσείς (μιλάω για γκόμενες πάντα):
1. Εμφανισιακά, βάσει δυτικών κριτηρίων, είμαι γύρω στο 6/10. Ύψος λίγο κάτω από το 180, όχι γυμνασμένος. Ίσως είναι στα θετικά για εκεί το οτι δεν είμαι μελαψός, αλλά άσπρος και ξανθός. Τα γράφω αυτά για να μη νομίζετε πως τα πήγα καλά εκεί επειδή είμαι κανένας Σπαλιάρας.
2. Καθώς έχω ταξιδέψει σε όλες τις ηπείρους εκτός Αφρικής και έχω γαμήσει γκόμενες και γω δεν ξέρω από πόσες χώρες έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι πρέπει να πω και να κάνω για να μου ανοίξει η άλλη τα πόδια. Αυτό με την αυτοπεποίθηση κρατήστε το, παντού παίζει ρόλο φυσικά, αλλά ειδικά στην Ασία νομίζω σε βοηθάει ακόμα περισσότερο να κλείσεις το deal.
3. Στην Κίνα πάω για επαγγελματικούς λόγους, και αυτό ειναι κακό και καλό. Κακό επειδή τα πρωινά μου μέχρι τις 18-19:00 είναι πιασμένα συν κάποια βράδια, που σημαίνει λιγότερες ώρες για καμάκι (πολύ σημαντικό μειονέκτημα αυτό). Καλό το οτι πάω συχνά και πουλάω παπά οτι είμαι σχεδόν σα μόνιμος κάτοικος. Πάρα πολύ καλό το ότι πάω εκεί με πληρωμένο ξενοδοχείο (και τις δυο φορές έχω μείνει σε σουίτα) και εταιρική κάρτα χωρίς πρακτικά όριο για το τι θα ξοδέψω.

Θα προσπαθήσω τώρα να κατηγοριοποιήσω κάπως τις γυναίκες που μπορεί κάποιος να συνατήσει στη Σανγκάη.

1. Expats. Δυτικές που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν έρθει Σανγκάη. Κυρίως δουλεύουν για πολυεθνικές εταιρίες, αλλά μπορεί να έχουν έρθει εκεί επειδή και καλά τους αρέσει η Ασία και επιβιώνουν κάνοντας μαθήματα αγγλικών. Μπορεί να έχουν δικιά τους επιχείρηση, να εμπορεύονται κάτι κτλ. Σε αυτήν την κατηγορία γυναικών θα έχετε την ίδια επιτυχία που θα είχατε και πίσω στον πολιτισμένο κόσμο / δύση. Για παράδειγμα εγώ στη συγκεκριμένη κατηγορία έπαιξα μπάλα με μια Ρωσίδα από Μόσχα, και έμεινα μαζί της για 3-4 μέρες μέχρι να γυρίσω πίσω.

2. Κινέζες που δουλεύουν σε καλές θέσεις σε μεγάλες εταρίες ή τρέχουν τη δικιά τους εταιρία. Έχουν σπουδάσει εκτός Κίνας, έχουν ταξιδέψει, έχουν ανοίξει οι ορίζοντες τους. Μου έχουν τύχει προς το παρόν τρεις τέτοιες περιπτώσεις, προσωπικά τις θεωρώ οτι καλύτερο μπορεί να κάτσει στη Σανγκάη μετά τις expats. Δεν είναι δύσκολες, αλλά ίσως βοήθησε και το προφίλ μου.

3. Κινέζες από πλούσιες οικογένειες. Παρόμοιο προφίλ με το #2 από πάνω, αλλά εδώ ότι έχουν κάνει το έχουν κάνει με τις πλάτες του μπαμπά. Σε μια πρώτη ματιά οι #2 και #3 φαίνονται παρόμοιες περιπτώσεις, μιας και οι #2 είναι συνήθως και αυτές από πλούσιες οικογένειες για να μπορέσουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, αλλά παρόλαυτα έχουν δουλέψει και λίγο στη ζωή τους, σε αντίθεση με τις #3 που είναι μόνο ταξίδια, πάρτι και λούσα. Θα σας πρότεινα την κατηγορία #3 να μην την ακουμπήσετε, μιας και θα σας κάτσουν δύσκολα, αν σας κάτσουν: είναι η μόνη κατηγορία όπου δε μου έκατσαν όλες οι γκόμενες που κυνήγησα (2/4, σε αντίθεση με τις άλλες κατηγορίες όπου έχω 100% επιτυχία). Επίσης, θα χαλάσετε μεγάλα ποσά με αμφίβολο αποτέλεσμα, για παράδειγμα με μια τύπισσα ξόδεψα 150 ευρώ το άτομο (!!!) σε high-class εστιατόριο. Όπως ανέφερα πιο πριν εγώ αυτά δεν τα έβαζα από την τσέπη μου γιαυτό και το έκανα, αλλά για κάποιον που βάζει τα δικά του λεφτά είναι αλλιώς.

4. Όλες οι υπόλοιπες Κινέζες, δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Μπορεί να είναι ντοπιες, μπορεί να έχουν έρθει από άλλες πόλεις για ένα καλύτερο μέλλον, εργαζόμενες, φοιτήτριες, άνεργες, τα πάντα όλα, η μάζα. Πανέυκολες, ένα δείπνο ή ένα τσάι και στο καπάκι φόρτωμα για ξενοδοχείο.

5. Φιλιπινέζες, Ταιλανδές, και λοιπές Ασιάτισσες, που έχουν μεταναστεύσει στη Σανγκάη. Παρόμοια με τις #4 αλλά ακόμα πιο εύκολες.

Πώς θα παίξετε τώρα μπάλα Σανγκάη για να γνωρίσετε τις παραπάνω κατηγορίες;
1. Πρώτο με τεράστια διαφορά το Tinder. Βάλτε Tinder Plus κανα δυο βδομάδες πριν πάτε, βάλτε τοποθεσία Σανγκάη και αρχίστε τα likes. Με το που γίνει το match ζητείστε άμεσα WeChat. Διατηρείστε μια χαλαρή επαφή και μόλις φτάσετε εκεί κανονίζετε ραντεβού.
2. Search από WeChat μόλις φτάσετε εκεί. Σαρώνετε και στέλνετε αιτήματα φιλίας σε ότι θηλυκό υπάρχει στην περιοχή σας.
3. Επιτόπιο καμάκι εκεί. Εγώ έτσι γάμησα μια ρεσψιονίστ από το ξενοδοχείο μου και μια εκ της κατηγορίας #3.
Φαντάζομαι θα υπάρχουν και clubs, αλλά λόγω του ότι δούλευα τα πρωινά και είχα και ροή γυναικών από τα παραπάνω δεν έπαιξα εκεί.

Αφού τώρα κάνετε τη γνωριμία θα πάτε για το ραντεβού. Εγώ ακολουθούσα πάντα παρόμοιο μοτίβο: α) συνάντηση, β) χαλαρό μπλα-μπλα (σε καφέ, σε εστιατόριο, βόλτα στο Bund, ανάλογα την ώρα της ημέρας), γ) πρόταση να με ακολουθήσει στο ξενοδοχείο. Για τις κατηγορίες #4 και #5 δε χρειάστηκα ποτέ πάνω από δυο ώρες για να φτάσω απο τη συνάντηση στο κρεβάτι. Ειδικά μια Ταιλανδή τη συνάντησα πέντε λεπτά απο το ξενοδοχείο μου, και την ανέβασα αμέσως στο δωμάτιο «για να της δείξω τη θέα από τη σουίτα μου». Της έφτιαξα ένα τσάι και σε μόλις ένα τέταρτο από όταν τη γνώρισα ήμουν μέσα της. Οι κατηγορίες #1-#3 είναι πιο πολύπλοκες. Στην #1 δε θα αναφερθώ, είπαμε ισχύει οτι και εδώ. Για τις γκόμενες που γάμησα απο κατηγορία #2 αν και τις κατάφερα την ίδια μέρα αφιέρωσα παραπάνω χρόνο, δεν ξέρω αν χρειάστηκε ή απλά το έκανα ακουσίως επειδή τις γούσταρα παραπάνω. Η κατηγορία #3 είπαμε είναι δύσκολη, τις δυο που γάμησα τις γάμησα στο δεύτερο ραντεβού. Με τις δυο που δεν προχώρησε, η πρώτη με ακύρωσε στο δεύτερο ραντεβού επειδή λέει θα πήγαινε στον παππού της που έμενε σε άλλη πόλη, ενώ τη δεύτερη την ακύρωσα εγώ επειδή μου ζήτησε να την πάω για ψώνια.

Κλείνοντας να πω δυο λόγια για την απόδοση των Κινέζων στο κρεβάτι. Προσωπικά τις βρίσκω, όπως και τις υπόλοιπες Ασιάτισσες, μέτριες προς αδιάφορες. Κάποιες από αυτές είναι κάπως καλύτερες, αλλά στην τελική και έχοντας γαμίσει πάνω από 20 Ασιάτισσες καμιάς το γαμήσι δεν έχω να θυμάμαι. Επίσης, αυτό με το στενό μουνί είναι ψιλομύθος νομίζω, σε όλες το μουνί μετά απο την εισχώρηση και 2-3 πουτσιές ανοίγει μια χαρά. Κάπου νομίζω είδα παλιότερα στο θέμα πως λέει οι Κινέζες δε φοράνε καπότα, με εμένα όλες επιμένανε να φορέσω, μόνο σε μια πιτσιρίκα μπήκα ασκεπής.

Ελπίζω το ποστ μου να βοηθήσει όσους συναγωνιστές πάνε προς Σανγκάη. Αν κάτι ξέχασα στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ να απαντήσω.

καλησπερα αυτες τις κινεζες στην Σανγκαι που τις βρηκες? Εγω μονο σαβουρα πετυχα γενικος στην κινα.
Εκτος απο μια καλη φαση που μου ετυχε κατα τυχη.
Ολα τα αλλα ηταν για τα μπαζα. Υπαρχουν πολλες σελιδες στο ιντερνετ με τα κολπα απατες των κινεζων γυναικων , που σου ερχονται και σου μιλανε κτλ κτλ .Δεν τα ηξερα εκει τα εμαθα γιατι μου τυχανε , οποτε μετα καθησα και ψαχτηκα.
θελει πολλη προσοχη.
Στην Σανγκαι εμενα στα Mc Donalds και μου εκλεψε μια μικρη  κινεζα γκομενα το chesseburger!!!!! και δεν φαινοτανε να εχει αναγκη απο λεφτα.

Σιγουρα υπαρχουν και αυτα που λές αλλα εγω δεν τα ετυχα.

Οι κινεζοι γενικος σαν λαος εχουν πολλα κοληματα με τους ξενους.....

Μου σπασανε τα αρχιδια με το ελα να βγαλουμε φωτογραφια παντου, πεκινο σανγκαι κτλ κτλ .
αμα το κανεις αυτο εδω θα σε στειλουν στην πυρα. Θα σε ξεσκισουν οι φιλανθρωπικες οργανωσεις, εκει καργα φωτο με τον δυτικο...
Ασε που εχει γραφεια ενοικιασεις δυτικων.... κτλ κτλ ..

Αρκετα ξενοδοχεια δεν δεχονται ξενους παρα μονο κινεζους. 


και που να σου λεω ακομα...

 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
τελειος και επεξηγημτικοτατος φιλε!!!θα σουσ τειλω και πμ γιατι μαλλον γεναρι θελω για 5 μερες πεκινο



σαν να διαβαζω τον εαυτο μου οταν παω εκτος ευρωπης
συμφωνω απολυτα τουλαχιστον οπως το ειδα κενυα βραζιλια που πηρα μεσα στη χρονια

παντως μεχρι 72 ωρες εχεις visa free στο Πεκινο και 144 ωρες visa free σανγκαι.
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Sex volcano απάντησα στο πμ σου.

Qertq όσον αφορά το που τις βρήκα, τα έγραψα αναλυτικά. Κυριως Tinder. Τα αλλα περί γραφείων ενοικιάσεως δυτικών πρώτη φορα τα ακούω, τι ακριβώς ειναι;

Κολλήματα με τους ξένους εγω δεν εχω διαπιστώσει, δεν ειναι Ιάπωνες οι Κινέζοι. Ίσα ίσα μη σου πως οτι ο δυτικός εχει κάποια αξία εκεί. Ως προς τις γκομενες πάντα, επειδή αν μιλαμε για δουλειές πάντα προτεραιότητα εχουν οι δικοί τους σε αυτές τις σκατοχωρες, οχι μονο στην Κίνα αλλα σε ολη την περιοχή, τους ξένους κοιτάνε πως να τους γδάρουν και αν δεν τα καταφέρουν το γυρνάνε στη δουλοπρέπεια.

Τελος επειδή ειδα σε άλλο θέμα τον cool11 να λεει πως με διάβασε και ζήλεψε, εγω δεν έγραψα πως ειναι καλα στην Κίνα. Χωρα βαρβάρων ειναι, και απο την αρχη έγραψα πως οσο μπορώ πλέον συντομευω τη διαμονη μου εκει. Μακάρι να μην αποκτήσει ποτε ρόλο υπερδύναμης στο μέλλον, αλίμονο στον πλανήτη.

Όσον αφορά τις γκομενες, ειναι μεν εύκολες, αλλα μόνον αυτο. Ειναι προορισμός για ποσότητα, οχι ποιότητα. Η καλύτερη γκομενα που γνώρισα εκει ηταν Ρωσιδα! Οι Κινέζες, όπως και οι περισσότερες Ασιάτισσες, δεν ειναι για παραπάνω απο κανα δυο πουτσους. Και αυτούς τους πουτσους δε θα τους ευχαριστηθείς κιόλας, δεν ειναι για πολλα πολλα...
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
Γεια χαρα

τα γραφεια ενοικιασεις ειναι και καλα για να δειξουν οτι το φυσανε.  
Απλα αμα μενεις εκει και σε ξερουν εχει καποιους τυπους(τυπησες συνηθως κανουν τετοιες δουλειες) και εχουν το τηλ σου.
Σε παιρνουν τηλ και σου λενε οτι αυτοι οι οικογενια θελει να σε νοικιασει για 5 ωρες για να κανουν το κομματι τους.
Να τους πεις πως ζεις να φας με μαχαιροπηρουνο  κτλ κτλ κτλ για πολιτη χριστουγεννα κτλ κτλ κτλ.

Οι κινεζοι σαν λαος ειναι συνηθησμενοι να ειναι υποτακτικοι παθητικοι οχι μονο στο σεξ αλλα γενικα στην ζωη τους.
εμεις σας δυτικοι ειμαστε χυμα.

Εγω ημουν κινα  και ασια γενικα χριστουγενα  απο 20 Δεκ εως 20 Ιαν...

Και εξηγω  Θελουν τοσο πολλοι να μας φτασουν σε ολα αυτα που εχουμε σαν δυτικος πολιτισμος που κανουν τα παντα για να ερθουν οσο πιο κοντα μας.
Περασα χριστουγενα και πρωτοχρονια εκει στο αεροπλανο απο πεκινο για σανγκαι οι αεροσυνοδοι χυσανε με το που με ειδανε και μου ευχηθηκαν """"Merry Christmas """"  οταν σου λεω χυσανε χυσανε ρε παιδι μου.
Γιατι για κανενα βοδι εκει παρολο που ειχανε δεντρα κτλ κτλ δεν εχουν το αισθημα των χριστρουγεννων οπως εμεις.

και αυτο ειναι ενα παραδειγμα μονο.
αξιζει να σκεφτεις οτι υπαρχουν οικογενιες οχι πεκινο ,πλουσιες πολλη που ειναι στην υπολοιπη κινα που δεν τρεχουν απο εδω και εκει μιας και δεν χρειαζεται λογο πλουτου.(κουμουνισμος βλεπεις)
Αυτες οι οικογενιες για να δειξουν την χλιδα τι κανουν νοικιαζουν καποιον σαν και εμας που μενεις καπου εκει κοντα απο κονε και παει μαζι τους και τρωει . ΠΧ σε ενα παρτυ , σε μια κηδεια, σε βαφτισια.  για να σου δωσο να καταλαβεις χοντρικα και ελληνικα.

οσο για τις κινεζες που λες εγω αλλα εζησα. Σιγουρα ειχα την ευκολια να φορτωσω μιας και με το που σε βλεπουν στην πεφτουν  και οταν λεμε στην πεφτουν το εννουμε,αλλα συνηθως ειναι απατεωνες γκομενες,σε συνεργασια με μαγαζια για να τα κονομησουν.
εαν πληρωνεις ειναι μια χαρα , εγω δεν ειμαι τετοιο στυλ.

Βρωμα Βρωμα Βρωμα και αρρωστια πολλη . Στο πεκινο κοβεις το νεφος  με το μαχαιρι.Σχεδον ολες οι πολλεις εχουν νεφος.

Για να μην ειμαι αδικος εχουν και κατι μωρα τελεια, αλλα θελει προσοχη Μεγαλη προσοχη σε θελουν ειτε για να ερθουν ευρωπη
( γνωρισα μια και μου εκανε οτι χατηρι ηθελα για να μπορεσει να ερθει ευρωπη , και να φανταστεις ο πατερας στο κομμα  και παλι χρειαζοτανε καποιον απο εξω).

Tinder δεν ειχα καθολου μιας και δεν ειχα vpn δυστηχως εβαλα whats up  παλι μεγαλη προσοχη γιατι σου λενε να στειλεις λεφτα κτλ
οσο για whats up  ισχυει εχουν ολες .
αυτα οτι θελει καποιος ρωτα ..


 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
72 ωρες λιγες ειναι μαλλον για 5 μερες οποτε δεν γλιτωνω το 80αρι για βιζα
αμα πας χονκ κονγκ και γυρισεις εχεις αλλες 72 μιας και το χονγ κονγκ δεν θεωρειται κινα.Βλεπεις και το χονκ κονγκ που δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με την κινα...
οταν θα γινει ενα με την κινα τοτε εχει να πεσει γαμιση ......εκει
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.774
Κριτικές
178
Like
39.312
Πόντοι
21.896
tinder ααφου δεν εχουν πως θα γινει ματσ??
και το wechet exoun ή ςηατ θσ kai ti einai to wechat? san facebook i san what up?
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
tinder ααφου δεν εχουν πως θα γινει ματσ??
και το wechet exoun ή ςηατ θσ kai ti einai to wechat? san facebook i san what up?
αμα βαλεις vpn  τοτε εχουν .
το Google dropbox youtube facebook και παει λεγοντας  τα εχουν κομενα ..... ολοι εκει ομως εχουν VPN  και εχουν account σε ολα τα media αυτα. Απλα πολλοι απο αυτος δεν ασχολουνται μιας και εχουν τα δικα τους τα κινεζικα. δες Baidoo που ειναι copy paste  google search

βαλε whats up  εδω ευρωπη και δες δεν ειναι τιποτα το φοβερο
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Επειδή νομιζω τα εχουμε λιγο μπλέξει.

Tinder ειναι μπλοκαρισμένο, μπαίνουν με VPΝ.
WeChat ειναι το δικό τους Facebook, παρα πολυ δημοφιλές στην Κίνα. Αυτο να ζητάτε.
WhatsApp ειναι μπλοκαρισμένο, αλλα ετσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιούν.

Οι πόλεις τους έχουν πολυ νέφος, ακριβώς όπως τα γράφει ο qertq. Ειδικά το Πεκίνο.

Αυτο με τις γκομενες απο τα μαγαζιά δεν το κατάλαβα, νόμιζα πως μιλαμε για μη επαγγελματίες;
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
Επειδή νομιζω τα εχουμε λιγο μπλέξει.

Tinder ειναι μπλοκαρισμένο, μπαίνουν με VPΝ.
WeChat ειναι το δικό τους Facebook, παρα πολυ δημοφιλές στην Κίνα. Αυτο να ζητάτε.
WhatsApp ειναι μπλοκαρισμένο, αλλα ετσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιούν.

Οι πόλεις τους έχουν πολυ νέφος, ακριβώς όπως τα γράφει ο qertq. Ειδικά το Πεκίνο.

Αυτο με τις γκομενες απο τα μαγαζιά δεν το κατάλαβα, νόμιζα πως μιλαμε για μη επαγγελματίες;

Λοιπον 

οι γκομενες απο μαγαζια  αναλυση .

ειναι πολλη απλα γκομενες που συνηθως θα σε πλησιασουν θα μιλανε καλα αγγλικα και θα σου προτεινουν να σου δειξουν την πολη να πατε καπου μαζι γιατι θελουν να κανουν εξασκηση στα αγγλικα  κτλ κτλ για χιλιους δυο λογους.
Καπου εκει εσυ θα νιωσεις ανετα και θα πατε συνηθως για κανα τσαι η για φαγητο σε κανα ΓΝΩΣΤΟ τους μαγαζι..
εκει θα σε ξεσκισουν στις τιμες , αφου αλλες τιμες θα δεις και στο τελος αλλες θα πληρωσεις.Αυτες θα γινουν λουης και θα παρουν το μερτικο τους και εσυ θα πληρωσεις.
Εχει πολλες παραλαγες αυτο πχ βγαλε με μιια φωτο με την φιλη μου , σου επεσε αυτο τα γλυκα ματια κτλ κτλ ψαξε στο ιντερνετ scams in china  να δεις τι θα σου βγαλει.
Εμενα μου ετυχαν 2 μωρα με το που εσκασα πεκινο παλι καλα οταν με πηγαν σε κατι απομερα την ψιλιαστικα και εγινα λουης εγω. Και τρεχαν απο πισω να με βριζανε που χασανε το μεροκαματο και την ωρα .....στο να με περιμενουν να κανω μπανιο κτλ κτλ ....
σνγκαι τα ιδια γενικος θελει προσοχη ...



 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Λοιπον 

οι γκομενες απο μαγαζια  αναλυση .

ειναι πολλη απλα γκομενες που συνηθως θα σε πλησιασουν θα μιλανε καλα αγγλικα και θα σου προτεινουν να σου δειξουν την πολη να πατε καπου μαζι γιατι θελουν να κανουν εξασκηση στα αγγλικα  κτλ κτλ για χιλιους δυο λογους.
Καπου εκει εσυ θα νιωσεις ανετα και θα πατε συνηθως για κανα τσαι η για φαγητο σε κανα ΓΝΩΣΤΟ τους μαγαζι..
εκει θα σε ξεσκισουν στις τιμες , αφου αλλες τιμες θα δεις και στο τελος αλλες θα πληρωσεις.Αυτες θα γινουν λουης και θα παρουν το μερτικο τους και εσυ θα πληρωσεις.
Εχει πολλες παραλαγες αυτο πχ βγαλε με μιια φωτο με την φιλη μου , σου επεσε αυτο τα γλυκα ματια κτλ κτλ ψαξε στο ιντερνετ scams in china  να δεις τι θα σου βγαλει.
Εμενα μου ετυχαν 2 μωρα με το που εσκασα πεκινο παλι καλα οταν με πηγαν σε κατι απομερα την ψιλιαστικα και εγινα λουης εγω. Και τρεχαν απο πισω να με βριζανε που χασανε το μεροκαματο και την ωρα .....στο να με περιμενουν να κανω μπανιο κτλ κτλ ....
σνγκαι τα ιδια γενικος θελει προσοχη ...

10-15% παιρνουνε απο τον λογαριασμο... Ο "λογαριασμος" μπορει να φτασει σε εξωφρενικά  νουμερα. Για 2 μπουκαλια κρασι μπορει να απαιτήσουν 2-3 χιλιάδες  δολλαρια με τους φουσκοτους να στεκουν απο πανω σου.
Διδαγμα: Ποτε (ειδικα στην Κινα) αν μας την "πεσει" γκομενα δεν την ακολουθουμε στο μερος που θελει αυτη να μας πάει. Της προτεινουμε εμεις καποιο δικο μας μερος. Αν δεχτει και ερθει ισως γουστάρει, αν δεν δεχτει τοτε την κανουμε με ελαφρα πηδηματάκια.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
τα ιδια γινονταν στο βατσε ουτσι στη βουδαπεστη το 2000..την εχω ημι-πατησει..πληρωσα μονο τα δικα μου κι εφτγα...αλλα κινα σιγουρα δεν θακανα μαγκιες...
 

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
692
Κριτικές
4
Like
356
Πόντοι
26
Χρωστούμενη ταξιδιωτική αναφορά από Σανγκάη, την οποία έχω επισκεπτεί δύο φορές το τελευταίο εξάμηνο, την πρώτη φορά 14 μέρες γεμάτες, τη δεύτερη έξι.....

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του φίλου. Ας αρχίσουμε με τα εισητήρια, η Aeroflot για μένα είναι best value for money.  Θα πρότεινα επίσης να κυκλοφορήσετε και με το μετρό (πάμφθηνο), όχι όμως τις ώρες αιχμής που γίνεται πανικός. Οι περισσότεροι μεγάλοι σταθμοί είναι σαν εμπορικά κέντρα, με πολλά καφέ και φαγάδικα.

Αν καμακώσετε & φορτώσετε Κινέζα ή Ασιάτισσα γενικά από τις κατηγορίες 2 & 4, μην παραξενευτείτε αν μετά το πήδημα σηκωθεί από το κρεβάτι και αρχίζει να τακτοποιεί το δωμάτιο. Δεν είναι ψυχαναγκαστικές με την τάξη, απλά το θεωρούν σαν υποχρέωση τους να υπηρετούν τους άντρες. Είναι αυτό που λέμε δοτικές.

Η κατηγορία 3 είναι άστα να πάνε, κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, τις περισσότερες φορές όλο απαιτήσεις. 

Καλό καμάκι γίνεται το σούρουπο στο Bund και στις όχθες του ποταμού. Προσοχή, έχει πάρα πολλές απατεώνισσες. Θα τις ξεχωρίσετε γιατί συνήθως πηγαίνουν 2-3 μαζί, και από μακριά τις επιτηρεί ο μπράβος. Πολλές φορές είναι μέλος της παρέας (αδελφός ή "ξάδελφος από το χωριό") Επίσης καλό καμάκι γίνεται αργότερα στα μπαράκια της Γαλλικής συνοικίας, όπου συχνάζουν κυρίως οι expats. Οι Κινέζες γενικά είναι ακομπλεξάριστες και δεν έχουν πρόβλημα να μιλήσουν στον οποιοδήποτε άγνωστο (Κινέζο ή Δυτικό) που θα τους απευθύνει τον λόγο. 

Στις μεγάλες εκθέσεις επίσης γίνεται καλό καμάκι. Πολύ εύκολοι στόχοι είναι οι γυναίκες-υπάλληλοι στα περίπτερα των Κινεζικών εταιρειών που παίρνουν μέρος απ όλη την ενδοχώρα της Κίνας. Ο τρόπος είναι απλός. Προτείνετε να πάτε μαζί για φαγητό στο μεσημεριανό lunch break και μετά την έκθεση προτείνετε βόλτα, έξοδο κλπ.
Εκτός από τις εκθέτριες, υπάρχουν και τα μοντέλα. Εκεί είναι δύσκολο να καμακώσετε, καθώς οι περισσότερες είναι επαγγελματίες και πολλές φορές οι ταρίφες είναι αρκετά ψηλές, ανάλογα με την κατηγορία της κοπέλας.
   
Οσοι πηγαίνετε συχνά και έχετε αποκτήσει φιλίες με ντόπιους, ζητήστε τους να σας πάνε σε κάποιο KTV (Karaoke bar). Εχουν prive rooms που συνήθως τα κλείνει παρέα, με τις γυναίκες να είναι περισσότερες από τους άντρες. το σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι γυναίκες της παρέας Αγγλικά, ώστε να μην αναγκαστεί ο φίλος σας να κάνει τον διερμηνέα (όπως μου έτυχε εμένα...)

Οι Δυτικοί γενικά έχουν πέραση, και ιδιαίτερα αν είσαστε τριχωτοί. Οι σκουρόχρωμοι-μελαχροινοί όχι τόσο. Οι Κινέζες έχουν σαν πρότυπο ομορφιάς το λευκό δέρμα, γι αυτό και πολλές κάνουν χημική λεύκανση της επιδερμίδας τους. Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα δασύτριχος, μου την έπεφταν Κινέζες στις εκθέσεις χαϊδεύοντας τις τρίχες στα χέρια μου.

Καλά βόλια....
 

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Μηνύματα
1.664
Κριτικές
29
Like
4.765
Πόντοι
5.646
τελειος και επεξηγημτικοτατος φιλε!!!θα σουσ τειλω και πμ γιατι μαλλον γεναρι θελω για 5 μερες πεκινο



σαν να διαβαζω τον εαυτο μου οταν παω εκτος ευρωπης
συμφωνω απολυτα τουλαχιστον οπως το ειδα κενυα βραζιλια που πηρα μεσα στη χρονια
Sex volcano αλάνι!Είσαι international fucker!
 

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
162
Like
10
Πόντοι
1
3. Κινέζες από πλούσιες οικογένειες. Παρόμοιο προφίλ με το #2 από πάνω, αλλά εδώ ότι έχουν κάνει το έχουν κάνει με τις πλάτες του μπαμπά. Σε μια πρώτη ματιά οι #2 και #3 φαίνονται παρόμοιες περιπτώσεις, μιας και οι #2 είναι συνήθως και αυτές από πλούσιες οικογένειες για να μπορέσουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, αλλά παρόλαυτα έχουν δουλέψει και λίγο στη ζωή τους, σε αντίθεση με τις #3 που είναι μόνο ταξίδια, πάρτι και λούσα. Θα σας πρότεινα την κατηγορία #3 να μην την ακουμπήσετε, μιας και θα σας κάτσουν δύσκολα, αν σας κάτσουν: είναι η μόνη κατηγορία όπου δε μου έκατσαν όλες οι γκόμενες που κυνήγησα. Επίσης, θα χαλάσετε μεγάλα ποσά με αμφίβολο αποτέλεσμα, για παράδειγμα με μια τύπισσα ξόδεψα 150 ευρώ το άτομο (!!!) σε high-class εστιατόριο.
Στην Ελλάδα η πολυπληθέστερη κατηγορία που "παίζει" είναι η #3 που πολύ γλαφυρά περιγράφεις εδώ (εις βάθος ανάλυση ψυχολογίας).

Το θέμα τύποι είναι οτι στην Κίνα οι γυναίκες είναι τόσο εύκολες που δε χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε πόρνες. Από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι χαρακτηριστικό της ευρύτερης περιοχής, Κινέζες, Ταιλανδές, Φιλιπινέζες, απλά είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ. Το γράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι διαβάζουν. Κάποιος που δεν έχει ταξιδέψει στα μέρη αυτά δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο έυκολες είναι. Και δεν είναι μόνο η ευκολία, αλλά και το οτι γαμάς πολύ καλύτερες από ότι συνήθως, πχ εγώ στην Ευρώπη στοχεύω σε 6-7άρια, στην Ασία παίζω μπάλα με 7άρια-8άρια.
Πέστα φίλε μήπως ανοίξει τα μάτια τους και κανένας από τους δικούς μας μ@υνοείλωτες. Άμα τους μιλάς για το πόσο φυσιολογικό πράμα είναι το σεξ στον υπόλοιπο κόσμο σε κοιτάνε σαν UFO.

Εύγε για την ενημέρωση!
 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Μηνύματα
685
Like
42
Πόντοι
6
Στην Ελλάδα η πολυπληθέστερη κατηγορία που "παίζει" είναι η #3 που πολύ γλαφυρά περιγράφεις εδώ (εις βάθος ανάλυση ψυχολογίας).
Πέστα φίλε μήπως ανοίξει τα μάτια τους και κανένας από τους δικούς μας μ@υνοείλωτες. Άμα τους μιλάς για το πόσο φυσιολογικό πράμα είναι το σεξ στον υπόλοιπο κόσμο σε κοιτάνε σαν UFO.

Εύγε για την ενημέρωση!

φιλε εκει πουλες για ελλαδα εννοεις ελλεεινιδες η κινεζες που ζουν στην ελλαδα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom