Νέα

Η πρώτη σας φορά σε οίκο ανοχής «σπιτάκι»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.753
Κριτικές
6
Like
3.412
Πόντοι
736
Εγω αν και απο Θεσσαλονίκη , η πρώτη φορά ήταν σε κάποιο στην Αθήνα (ούτε θυμάμαι περιοχή) αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 5000 δρχ το 1998.

Εκεί πήγαμε με έξοδο όντας φαντάροι στην Θήβα στο κέντρο πυροβολικού ... βασικά δεν θυμάμαι αν ήταν την πρώτη φορά που βρέθηκα Θήβα η την δεύτερη γιατί ξαναπήγαμε στο κέντρο για εκπαίδευση σαν έφεδροι λοχίες ... τέλος πάντων , πρέπει να ήμασταν γύρω στα 6-7 άτομα παρέα και κάποιοι θα είχαν ξαναπάει λογικά , για μένα ήταν η πρώτη φορά.

Πετυχημένη ηταν πάντως (ήταν και πρώτη φορά γενικά) παρόλο που δεν είχα ιδέα οτι θα πηγαίναμε σε στούντιο η μπουρδέλο , νόμιζα οτι θα πάμε για καφέ η κάτι τέτοιο.
 

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Μηνύματα
88
Κριτικές
10
Like
375
Πόντοι
290
Πρώτη φορά το 2019 προ κοβιντ εποχή ημουν 17 , με φιλαράκια για τσάρκα στο εξωτικό Μεταξουργείο . Δεν ήξερα και παρά πολλά πράγματα περί τσάρκας και γενικά της φάσης όλης , ξενέρωσα λίγο βλέποντας και τα πακιστανια . Ήταν στο Κολωνου 27Α κοντή κοπέλα ονόματι Εβελιν από Βενεζουέλα 15€ , θυμάμαι απλά πτι εμφανισιακά ήταν κ@υλ@ , γενικά δεν το μετάνιωσα γούσταρα και γουστάρω ακόμα τον αγοραίο έρωτα αν και δεν έχω τρελές εμπειρίες όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα ! Καλή συνέχεια φίλοι μου !
 

vangbot

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Μηνύματα
16
Like
23
Πόντοι
0
1974 οδος Σκαλιστηρη (μια καθετος στην Πατησιων στην Κυψελη).
Πληρωσα 30 δρχ.Ολα καλα.Η πουτανα αψογη ,μου ειπε, οτι τωρα που ειδες πως ειναι να βρεις μια γκομενα και να μην ξαναερθεις εδω!Εγω βεβαια δεν την ακουσα και την αλλη εβδομαδα ξεψαρωτος παλι εκει!
 

christos(3)

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2020
Μηνύματα
24
Κριτικές
6
Like
185
Πόντοι
0
Δεκαετία 90 , το λεωφορείο έκανε τέρμα στη πλατεία Κουμουνδούρου
Περπατημα μέχρι Ιάσωνος που ήταν μαζεμένα τα πιο πολλά ….
Αννουλα την λέγανε
Πολύ περίεργη Κολωνια και έντονη μυρωδιά της σόμπας υγραερίου ( ήταν χειμώνας )
Η πουτανα ήταν από υπηρεσίες χάλια αν δούλευε σήμερα δεν θα πάταγε ψυχή ….σαν μουνι βλεπόταν ….
Η μυρωδιά της σόμπας υγραερίου πολύ trademark για τα μπουρδέλα εκείνης της εποχής
 

Mpooumpoukos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
474
Κριτικές
13
Like
4.527
Πόντοι
731
Μάιος του '99, παρέα 7 ή 8 αγάμμητοι 2ας γυμνασίου που αρκούμασταν στα χουφτώματα/φασώματα των 1-2 που είχαμε στόχο ο καθένας από το σχολείο αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μας κάτσουν άν δεν είχαμε σχέση τουλάχιστον 5-6 μήνες, 95% ήταν και παρθένες (ναι τότε δεν γαμούσες ούτε με αίτηση σε αυτές τις ηλικίες, ούτε μαλακία δεν μου έπαιζε το Βικάκι, μόνο να τον τρίβω διακριτικά στο κωλαράκι της με άφηνε).

Μαζευόμαστε, παίρνουμε λεωφορείο και κατεβαίνουμε ακαδημίας που έκανε τέρμα, ακολουθούμε τον έναν που ήξερε λίγο από κέντρο και φτάνουμε Φυλής στα μεγάλα νούμερα, 1ο που μπαίνουμε μας διώχνει η τσατσά, 2ο που μπαίνουμε, μας αφήνει να κάτσουμε η τσατσά, βγαίνει η Μαρία(ρωσίδα/πόντια) ένα τούμπανο ~35χρ. ξανθό με βυζάρες και λίγο κυτταρίτιδα στις μπουτάρες/κωλάρα, θύμιζε την μουνάρα μάνα του γείτωνα μου του Γιαννάκη αλλά με 2 φορές καλύτερο βυζί, λέω εδώ θα κάτσουμε, μπήκα πρώτος, έρχεται η κοπέλα, κάθεται δίπλα μου, με χαιδεύει, το πουλάκι μου είχε εξαφανιστεί από το άγχος, μου φέρνει τις βυζάρες πιάτο και λέει "μην φοβάσαι πιάσε" ε πιάνω λίγο και σκάει η στύση 0-100 σε 0,3 sec, από εκεί και πέρα θυμάμαι λίγο την πίπα που είχε δόντι και σκόρπιες εικόνες μέχρι που έχυσα με αυτήν από πάνω μου και ένιωθα σαν να κατουρήθηκα, 2000δρχ ήταν (σε μία εποχή που με 1000δρχ έπαιρνες 1 φραπέ, 1 πακέτο prince και 1 σουβλάκι).
Μετά καθόμουν έξω και άκουγα τους άλλους και κορόιδευα "όχι δόντια ο ένας" , "πονάω" ο άλλος κλπ. κλπ.
Συνέχεια έγραψα την Βίκυ στ'αρχίδια μου και τα έφτιαξα με την Μαρία την "ασχημούλα" χοντροκώλα την οποία γάμησα στα 4 στην αυλή της μονοκατοικίας που έμενε ένα βράδυ το ίδιο καλοκαίρι, κυρίως λόγω της αυτοπεποίθησης που είχα πάρει καθώς δεν ήμουν "παρθένος" πιά :cheesy:
 

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Μεσα δεκαετιας 90 ... Με ρωσιδα 25+ , με κατάλλαβε και με προσεξε πολυ. Mother Russia. Μετά ο τριανταφυλοπουλος τα γάμησε τα μπουρδέλα.. αλλα η καυλα του γαμησιου είχε πλέον περάσει μέσα μου.
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.536
Κριτικές
4
Like
445
Πόντοι
36
μυλλερου και λεωνιδου αν δεν κανω λαθος τη γωνια,αρχες των 90ς.ελληνιδα που εργαζοταν με το ονομα βαλια,αφανα μαλλι και ενα τουτου με το σημα της αναρχιας στο μπουτι.ευγενεστατη.
 

Kaulotzitzikas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Μηνύματα
124
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
21
Ωραίο thread!!
Λοιπόν γυρίζουμε στο 1996.
13 χρόνων.
Να σημειώσω εδώ πως για την ηλικία μου σωματικά ήμουν περισσότερο ανεπτυγμένος σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου.
Εγώ έχω ακούσει από στόμα σε στόμα τότε για μια οδός φυλής η οποία είναι τα μπουρδέλα με τις πουτανες και με 3.000 δρχ. Πως γαμας !
Είμαστε μια μέρα στο αμάξι με τον πατέρα μου και γυρίζουμε απ' τη δουλειά του.
Ανεβαίνοντας την Δεριγνύ και κοιτούσα αμέριμνος τους δρόμους και τον κόσμο περνάει απ' την φυλής και μου έρχεται φλασιά!!
Αμάν λέω εδώ είναι!!!!!
Παρακολουθώ τον δρόμο για να θυμηθώ όταν πάρω χαρτζιλίκι να έρθω με τα πόδια !
Λες κι έχω ανακαλύψει την Αμερική ρε!!
Περνάνε 2 μέρες έχω μαζέψει 5 πεντακοσαρικα και ψάχνω το 6ο να συμπληρώσω τα 3.000 δρχ. Για να πάρω δρόμο και να έρθω.
Να σου ο παππούς που μου δίνει 1000 δρχ για να του πάρω 2 πακέτα τσιγάρα με 500 δρχ και τα άλλα 500 χαρτζιλίκι.
Πανηγύρι εγώ λες και κέρδισα το champions league!!!!!!
Την άλλη μέρα μπαίνω στο μπανιο τον πλένω λες κι είχα λέπρα για να μη μυρίζει και γίνω η ντροπή της φυλής .
3/4 έκανα με τα πόδια μες το λιοπυρι (καλοκαίρι ήταν) αλλά δε με ένοιαζε.Ημουν μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία να δω τι είναι ρε αυτό το μουνι που λένε όλοι.
Σίγουρα ήταν φυλής .αριθμό βάρδια και ποια ήταν μη με ρωτάτε δε θυμάμαι τίποτε.μπηκα στο σπίτι με το 1ο φωτακι αναμενο ήταν ένας μπακαλιάρος αλλά παρόλο που ανυπομονούσα είδα τους άλλους να φεύγουν και λέω κάτσε να φύγω κι εγώ γιατί ντρεπόμουν να φύγω έτσι ...φοβήθηκα μη θιχτεί η κοπέλα που την απέρριπτα.:tooth::tooth::tooth:
Πάω στο δεύτερο σπίτι με το φωτάκι αναμενο και μπαίνω μόνος μου. ήταν μια μαυρομαλλα ωραία γκόμενα ρε φίλε και χαμογελάει και καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται.
Με ρωτάει αν έχω ξαναπάει με γυναίκα και της είπα με μεγααααλη ντροπή όχι φοβούμενος ότι θα με πετάξει έξω. Με βάζει στο δωμάτιο και μου λέει γδυσου κι έρχομαι σε 5 λεπτά.
Απ' τη ντροπή μου την περίμενα με τα ρούχα .
Μπαίνει με κοιτάει απορημένη μου λέει γιατί δε γδυθηκες ? Και της απάντησα σε περίμενα .
Γδυνομαι και με το που βγάζει το σουτιέν η κυρία όρθιο το παπαρι!!!!
Πιάνει το πουλί μου εν τω μεταξύ το κοιτάει αριστερά το κοιτάει δεξιά και κάνω μαύρες σκέψεις μέσα μου ( κάτι έχω και δε το έχω καταλάβει) την ρωτάω έντρομος τι έγινε ρε συ έχω τίποτα? Μήπως δε πλύθηκα καλά??? Και με ρωτάει τι ηλικία έχω και της λέω 13 .
Πετάγεται πάνω και με ρωτάει
Ποιος σε έφερε εδώ ?
Κανένας έμαθα εδώ ότι είναι τα μπουρδέλα και ήρθα.
Ντύνεται πάει μέσα και μετά από 5 λεπτά ξαναγυρίζει.
Λοιπόν μου λέει δε θα το πεις σε κανέναν
Φοβούμενος εγώ να μη χάσω την ευκαιρία της λέω όχι όχι στο υπόσχομαι!!!
Μου φοράει το προφυλακτικό και ξεκινάει το κλαρίνο και μετά με βάζει σε στάση ιεραποστολική σε πρώτη φάση και μετά από λίγο της λέω δεν αλλάζουμε ? Μου λέει συνέχισε πρέπει να τελειώσεις . Δεν τελειώνω ποτέ!!!
Φεύγω χωρίς να χω χύσει και η πρώτη φορά ήταν τόσο απογοητευτική που κάνω μαύρες σκέψεις νομίζοντας πως είμαι gay και δε τον ξερω. Μιλάμε για ΤΗΝ απογοήτευση!!!!!! Δε μιλιομουν ρε...
Λέω τόσο χαμός για αυτό το σεξ που ακούω αριστερά δεξιά ? Ε μετά από καιρό ξαναπήγα σε άλλη και όλα πήραν τον δρόμο τους ...ζησανε αυτοί καλά κι εμείς γαμησαμε καλύτερα !!!!!
 

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Μηνύματα
660
Κριτικές
11
Like
5.920
Πόντοι
1.336
Πριν 10 έτη περίπου , ήμουν έτοιμος για αναχώρηση σε εποχιακή εργασία όπου θα με έτρωγε η αγαμία από Μάιο έως Οκτώβριο.

Έπρεπε επειγόντως να ρίξω έναν μπουτσο πριν φυγω και έψαξα για την περιβόητη οδό Φυλής.

Γύρισα όλα τα σπίτια και δεν ήξερα ποια να πρώτο διαλέξω, ήταν η περίοδος που το 90% στη φυλής ήταν μοντέλα.

Κατέληξα στο Φώκαιας 27 στο υπερυψωμένο ισόγειο όπου ήταν ένα όπλο εν ονόματι Μπέλα
Δήλωνε Ιταλίδα
Το σεξ ήταν προφανώς άβολο
Δεν άγγιζα δεν φιλαγα καθώς δεν ήξερα πως λειτουργούν τα πορνεία οπότε είχα ξαπλώσει και είχα αφήσει την Μπέλα να κάνει δουλειά
αφού δεν μπορούσα να χύσω με τίποτα από το άγχος τράβηξα μαλάκια μπροστά της και τελείωσα στην καποτα
 

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Μηνύματα
287
Κριτικές
11
Like
1.017
Πόντοι
371
BIKY Mεταξουργείο 1982
 

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Μηνύματα
298
Κριτικές
9
Like
404
Πόντοι
21
Πρωτη φορα περυσι..αφου ειχα παει με μια δυο του χωρου..εκτος οικων ανοχης ειπα να δοκιμασω τα Μπερντελα... μπαινω βγαινει ενα μωρο γυρω στα 50 με βυζαρες λεω εδω ειμαστε θα ξανανιωσω τωρα..αλλα τπτ εννοειται με ξεπεταξε στο 10λεπτο και ουτε..απο τοτε μονο αραια κ που σε μπορντελα
 

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Μηνύματα
605
Like
1.293
Πόντοι
206
Η πρώτη φορά ήταν σκέτη αποτυχία.
Ήταν το 1997 στον Βαρδάρη, όπου γυρνώντας μόνος στα μπορδέλα για να επιλέξω την "κατάλληλη", βλέπω μια μαυρομάλλα με σώμα μπαλαρίνας.
Ο κόσμος εκείνη την εποχή έκανε ουρά σε όλα τα σπιτάκια. Μην ξεχνάτε ότι εκείνην την εποχή οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ είχαν κάνει κατάληψη σε όλους τους οίκους ανοχής, στα κολόμπαρα και στα στριπτιζάδικα της Ευρώπης.
Τέλοσπάντων πληρώνω το παράβολο στην ευγενέστατη τσατσά, που μάλλον κατάλαβε ότι είμαι πρωτάρης, και μπήκα στο δωμάτιο. Δεν γδύθηκα επειδή δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω μέσα στο δωμάτιο και περίμενα την πουτάνα. Μετά από αρκετή ώρα έρχεται και μου λέει: ακόμα ντυμένος είσαι; Να ξεντυθείς. Και καπάκι φεύγει για να εξυπηρετήσει άλλους χάνοντας τη σειρά μου. Μετά από άλλη αρκετή ώρα έρχεται μέσα και εντελώς διεκπεραιωτικά μου βάζει προφυλακτικό και αρχίζει ξερή πίπα. Εκείνη τη στιγμή παθαίνω όχι ακριβώς σοκ, αλλά μία μεγάλη απορία από την στιγμή. Σαν να βλέπεις την πρώτη φορά που η γιαγιά σου στο χωριό, να σφάζει το κοτόπουλο για το Κυριακάτικο τραπέζι.
Και δεν μου σηκωνόταν με τίποτα! Τελικά εγκαταλείπει και εγώ να της λέω συγγνώμη. :headbang:
Φεύγοντας από το δωμάτιο η πουτάνα, δεν την είχα ακούσει να μου λέει "φύγε", και έτσι έμεινα στο δωμάτιο νομίζοντας ότι θα άφηνε να χαλαρώσω και να ξαναπροσπαθήσουμε...:2funny:
Και ύστερα από κάποια ώρα αφού ξεπέταξε και άλλους στα άλλα δωμάτια, ξαναμπαίνει και μόλις με βλέπει την πιάνει τρόμος και πανικός :rockon:με τη φάτσα της να παραμορφώνεται στιγμιαία από τον φόβο. "Τι κάνεις εδώ, σου είπα να φύγεις"
Τελικά ντύθηκα και έφυγα χωρίς περαιτέρω.

Η πρώτη επιτυχημένη φορά ήταν στις λίγο καιρό μετά πάλι στον Βαρδάρη στις 2 Απριλίου 1998 στις 01:20πμ περίπου με μια ομορφούλα ξανθιά στην ηλικία μου. Ήταν διεκπεραιωτική και απλά άδειασα τα αρχίδια μου με έναν αδιάφορο οργασμό.
 

Ωρίων

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Μηνύματα
6.391
Κριτικές
2
Like
18.321
Πόντοι
3.836
Η πρώτη φορά ήταν σκέτη αποτυχία.
Ήταν το 1997 στον Βαρδάρη, όπου γυρνώντας μόνος στα μπορδέλα για να επιλέξω την "κατάλληλη", βλέπω μια μαυρομάλλα με σώμα μπαλαρίνας.
Ο κόσμος εκείνη την εποχή έκανε ουρά σε όλα τα σπιτάκια. Μην ξεχνάτε ότι εκείνην την εποχή οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ είχαν κάνει κατάληψη σε όλους τους οίκους ανοχής, στα κολόμπαρα και στα στριπτιζάδικα της Ευρώπης.
Τέλοσπάντων πληρώνω το παράβολο στην ευγενέστατη τσατσά, που μάλλον κατάλαβε ότι είμαι πρωτάρης, και μπήκα στο δωμάτιο. Δεν γδύθηκα επειδή δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω μέσα στο δωμάτιο και περίμενα την πουτάνα. Μετά από αρκετή ώρα έρχεται και μου λέει: ακόμα ντυμένος είσαι; Να ξεντυθείς. Και καπάκι φεύγει για να εξυπηρετήσει άλλους χάνοντας τη σειρά μου. Μετά από άλλη αρκετή ώρα έρχεται μέσα και εντελώς διεκπεραιωτικά μου βάζει προφυλακτικό και αρχίζει ξερή πίπα. Εκείνη τη στιγμή παθαίνω όχι ακριβώς σοκ, αλλά μία μεγάλη απορία από την στιγμή. Σαν να βλέπεις την πρώτη φορά που η γιαγιά σου στο χωριό, να σφάζει το κοτόπουλο για το Κυριακάτικο τραπέζι.
Και δεν μου σηκωνόταν με τίποτα! Τελικά εγκαταλείπει και εγώ να της λέω συγγνώμη. :headbang:
Φεύγοντας από το δωμάτιο η πουτάνα, δεν την είχα ακούσει να μου λέει "φύγε", και έτσι έμεινα στο δωμάτιο νομίζοντας ότι θα άφηνε να χαλαρώσω και να ξαναπροσπαθήσουμε...:2funny:
Και ύστερα από κάποια ώρα αφού ξεπέταξε και άλλους στα άλλα δωμάτια, ξαναμπαίνει και μόλις με βλέπει την πιάνει τρόμος και πανικός :rockon:με τη φάτσα της να παραμορφώνεται στιγμιαία από τον φόβο. "Τι κάνεις εδώ, σου είπα να φύγεις"
Τελικά ντύθηκα και έφυγα χωρίς περαιτέρω.

Η πρώτη επιτυχημένη φορά ήταν στις λίγο καιρό μετά πάλι στον Βαρδάρη στις 2 Απριλίου 1998 στις 01:20πμ περίπου με μια ομορφούλα ξανθιά στην ηλικία μου. Ήταν διεκπεραιωτική και απλά άδειασα τα αρχίδια μου με έναν αδιάφορο οργασμό.
Ωραία ιστορία! Εγώ βάζω 10!
Κυρίως γιατί θυμάσαι ημερομηνία και ώρα ακριβώς!
 

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Μηνύματα
252
Κριτικές
15
Like
1.555
Πόντοι
6.240
H πρωτη φορα ηταν το 1993 στο κολωνου 32 αυτο με τα σκαλια.
Δεν ημουν παρθενος (φροντισε για αυτο μια οικογενειακη φιλη στα 14 μου) οποτε ηξερα τι εκανα ηθελα βασικα να μου παρει πιπα η πουτανα.
Μετα ψεπαρθενιασα μια απο το σχολειο και ειχα μονιμη σχεση οποτε ξαναπηγα το 1995 σε μπουρδελο.
 
Εγγρ.
1 Αυγ 2023
Μηνύματα
22
Like
81
Πόντοι
0
Ετών 14
Θεσσαλονίκη.
Έτος 1997.
Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Έχω επιστρέψει από την κατασκήνωση, όπου ένας "περπατημένος" ομαδάρχης μας έχει μυήσει στο κάπνισμα του τσιγάρου λέγοντάς μας ταυτόχρονα ιστορίες για τα σπιτάκια του έρωτα, πίσω από τα δικαστήρια.
Η ψωλή μας όσο ακούγαμε τις απόλυτα περιγραφικές ιστορίες του ήταν ατσάλι! Μπετόν αρμέ!
Γυρίζω σπίτι μου, συναντώ την τσακαλοπαρέα από το σχολείο, και τους μεταλαμπαδεύω όσες γνώσεις είχα ρουφήξει σα σφουγγάρι.
Η απόφαση δεν άργησε να παρθεί.
Οι 5 από τους 7 της παρέας με 5.000 δραχμές στην τσέπη, ξεκινάμε για τα σπιτάκια του έρωτα και της ηδονής. Δεν θυμάμαι τι ψέμα είχαμε πει στους γονείς μας για το που θα πάμε εκείνο το βράδυ. Πάντως ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πίναμε sprite γρεναδίνη καπνίζοντας Marlboro στο "Καστέλο" στην παραλιακή.
Φτάνουμε στην περιοχή πέριξ των δικαστηρίων, και η αγωνία - αμηχανία- στρες χτυπάει κόκκινο.
Μετά την είσοδο στο πρώτο σπιτάκι, όλα πήραν το δρόμο τους.
Εγώ, επέλεξα ένα σπιτάκι μονοκατοικία, με πράσινη πόρτα και πράσινα παντζούρια, μέσα στο οποίο δούλευε μια ψηλή ξανθιά με αγορέ μαλλιά.
Αφήνω το παράβολο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πίπα, φιλιά στο στόμα, φιλιά στα βυζιά, χώσιμο μέσα της, τελειώνω σε 3' και μου λέει το κορίτσι "Άξιο τεκνό μανάρι μου"
Αξίζει να αναφερθεί πως οι 2 φοβητσιάρηδες που ΔΕΝ είχαν πάρει χρήματα μαζί τους, γούσταραν τόσο βλέποντας εμάς με χαμόγελα μέχρι τα αυτιά, που επέστρεψαν σπίτια τους (όσο εμείς κάναμε τσάρκα), και πήραν λεφτά για να σπρώξουν και εκείνοι με τη σειρά τους.
Επίσης δεν ξέρω αν το νιώσατε και εσείς, πάντως βγαίνοντας από το σπιτάκι έχοντας κάνει σεξ πρώτη φορά, ένιωσα ότι ήμουν 10 πόντους ψηλότερος!
Μετά από αρκετά χρόνια, με μια γκόμενα που τραβιόμουν μύρισα το άρωμά της (της ξανθιάς με το αγορέ μαλλί).
Περιττό να σας αναφέρω ότι το συγκεκριμένο άρωμα (Hypnotic poison) ακόμα και τώρα συνεχίζει να με αναστατώνει, θυμίζοντας μου την πρώτη μου φορά με γυναίκα η οποία περιελάμβανε το συγκεκριμένο κοπλιμέντο που έχω να θυμάμαι σαν πολύ θετικό!
Από τότε βέβαια, και για μερικά καλοκαίρια ακόμα είχαμε γαμηθεί να ακουμπάμε πεντοχίλιαρα στα σπιτάκια, με πολλές ωραίες αλλά και ευτράπελες στιγμές τις οποίες θα διηγηθώ σε άλλο νήμα.
Όταν ξεκόψαμε τις επισκέψεις στα σπιτάκια, ξεκίνησε ο τυφλός αγώνας αναζήτησης τεμαχίων μέσω εφημερίδων, όπου και εκεί έχω πολλά να διηγηθώ...
Από τη γριά που μύριζαν οι μασχάλες τις και τις έδωσα χρήματα προκειμένου να φύγει, μέχρι μια Μολδαβή κοκκινομάλλα με μαλλιά κοτσιδάκια ράστα, που μου ζήτησε να τελειώσω μέσα της για να κάνουμε παιδί και να πάρει ελληνική υπηκοότητα.
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.258
Κριτικές
7
Like
13.999
Πόντοι
3.936
1η φορά με συμμαθήτρια στο Λύκειο

2η φορά σε ντέλο στη Φυλής.

Πάω ψαρωμενος από σπίτι σε σπίτι τελικά καταλήγω σε ένα ξανθό όμορφο μωρό.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
 
OP
OP
N

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Μηνύματα
816
Κριτικές
33
Like
2.507
Πόντοι
5.345
H πρωτη φορα ηταν το 1993 στο κολωνου 32 αυτο με τα σκαλια.
Δεν ημουν παρθενος (φροντισε για αυτο μια οικογενειακη φιλη στα 14 μου) οποτε ηξερα τι εκανα ηθελα βασικα να μου παρει πιπα η πουτανα.
Μετα ψεπαρθενιασα μια απο το σχολειο και ειχα μονιμη σχεση οποτε ξαναπηγα το 1995 σε μπουρδελο.
Άλλο το ψ και άλλο το ξ. Ψιψινα ξιξινα ξανθό ψανθο
 

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
885
Κριτικές
35
Like
7.014
Πόντοι
2.836
Ωραίο θέμα, συγχαρητήρια στον φίλο που το άνοιξε.
Εμένα η πρώτη φορά ήταν πρώτη λυκείου πριν καμιά 25+χρόνια κ έγινε σε μπουρδελο της Πάτρας.
Ξεκίνησα με λεωφορείο υπερατλαντικο ταξίδι από επαρχία μόνος μου.
Πηγα αρχικά οθονος Αμαλίας 106 στο λιμάνι που λειτουργεί ακόμα το έπαιζα πνεύμα δεν είπα δεν ξανά πηγα.
Ανοίγει την πόρτα ο Στέλιος ο τσάτσος που έθανε σχετικά πρόσφατα με το που με βλέπει λέει πρωτάρης... δεν απάντησα.
Εκδιδόμενη ήταν ένα γιαγιονι η Μάρω με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ,
ρωτάω άνετος πόσα λεφτά μουνι κ πόσο κωλο..απαντα αντε ρε που βαρέθηκες το μουνι κ θες να γαμησης κ κωλο ενώ είχε γιαλισει το μάτι της κ φοβήθηκα κ έφυγα τρέχοντας.
Μετά από καμιά ώρα πάω Τσαμαδού κ Ρήγα Φεραίου που σήμερα δεν λειτουργεί ήταν μια Βίκυ πολύ όμορφη ξανθιά αδύνατη κοντά στα 20 μοντέλο, της λέω είμαι παρθένος αν μπορεί να μέ προσέξεις..παει μεσα κανει τσιγάρο έλα μου λέει...
Με τον κόμπο στο στομάχι αλλά με την επιθυμία προς το άγνωστο μπήκα στο δώμα, όλα καλά αλλά δεν εχυνα μου λέει μην αγχώνεσαι είναι μέχρι να συνηθισεις την κοπελα...
με βοήθησε πολύ ας ειναι καλά οπου κ να είναι η Βίκυ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom