Νέα

Η λατρεία για το Σλάβικο μουνί και πως αυτή προέκυψε είναι ουτοπία ή οχι τελικά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Κούλης Χρυσός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε mind για την συνεισφορά σου εδώ στο νήμα.  :hi:

άνοιξα αυτό το νήμα γιατί ήταν κάτι που έλειπε από το site. μου πήρε αρκετό χρόνο ώστε να βρω τον κατάλληλο τίτλο που θα δώσω

δεν ήθελα να το γράψω στο νήμα του Κιέβου, διότι εκεί θα σκεπάζονταν κάποια στιγμή από τα πολλά ποστ των συναγωνιστών

συν το πιθανό μπούλινγκ που θα έτρωγα από τα γνωστά ΑΜΕΑ.

θα ήμουν πραγματικά χαρούμενος αν έστω και ένας νέος άνθρωπος 20αρης κερδίσει  κάτι λίγο από τις εμπειρίες όλων των συναγωνιστών που συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ μας.

έχω πάρα πολλά πράγματα να μάθω από εσένα φίλε mind και σου χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί μέσα σ' αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ στο site με βοήθησες να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς της ζωής μου και δεν αναφέρομαι μόνο στις σχέσεις και τις γκόμενες αλλά και σε μείζονα κοινωνικά θέματα που μας αφορούν όλους.  :respect:

κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από εμάς και την διαχείρηση του site ώστε όλες οι καλές πληροφορίες γνώσεις και εμπειρίες να μαζευτούν σε 2-3 νήματα.

εύχομαι αυτό το νήμα να αποτελέσει παρακαταθήκη για τους νέους και εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία συναγωνιστές που ζητούν την αυτοβελτίωση τους γιατί η γνώση δεν σταματά ποτέ.

θα κλείσω με το εξής ρητό   ''γηράσκω αεί διδασκόμενος΄΄

Να είσαι καλά φίλε !! :hi: :hi:
 

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
443
Like
622
Πόντοι
81
Συμπερασματικά οι εκφράσεις του τύπου ‘’Οι Σέρβες είναι έτσι’’, ‘’Οι Ρωσίδες είναι αλλιώς’’, ‘’Οι Ρουμάνες είναι παραλιώς’’ αποτελούν κατά την ταπεινή μου άποψη ανούσιες γενικεύσεις με έντονο το στοιχείο της ανακρίβειας αν όχι της  βλακείας !!

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη προσωπικότητα και το χαρακτήρα του και μόνο εξατομικευμένα  μπορεί να κριθεί.

Να γραφτεί με μεγάλα γράμματα σε κάθε σλάβικο thread. Γενικά μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για κοινωνικά στερεότυπα και όχι για χαρακτήρες.

Γενικώς η αναλυσή σου είναι πολύ καλή και χτυάπει τα γνωστά και ηλίθια στερεότυπα. Μου έδωσες κίνητρο να γράψω συντόμως τη δική μου ανάλυση που δεν θα είναι τόσο μακροσκελής.

Μια μόνο παρατήρηση για το κομμάτι που γράφεις για τους σπόνσορες: κορόιδα είναι εκείνοι που αυταπατώνται. Αν ο άλλος τα χώνει με αυτογνωσία χωρίς ψευδαισθήσεις και ξέρει αυτό που παίρνει, ούτε ψυχολογικά αποκτά ούτε τίποτα. Οι ψευδαισθήσεις είναι το πρόβλημα. O kman πχ δεν μου φαίνεται ότι αυταπατάται, αν εξαιρέσεις το γραφικό ύφος γραφής.
 
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
2.109
Κριτικές
6
Like
822
Πόντοι
96
Σεβαστή η γνώμη σου σε κάθε περίπτωση.

Τί γίνεται, όμως, στην περίπτωση που ο άντρας δεν έχει οικονομικά το πάνω χέρι (κάτι το οποίο δυστυχώς τείνει να μην ισχύει στις σύγχρονες δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες); Από όσες καταστάσεις γνωρίζω, η μέση ελλ(ε)ηνίδα - μαζί και με το οικογενειακό της περιβάλλον - του κάνουν τη ζωή μαρτύριο...

Αναφορικά με τις νεότερες γενιές σλάβων, θα συμφωνήσω ότι έχουν σηκώσει πολύ τη μυτούλα τους, ωστόσο θεωρώ ότι το κάνουν εκεί που τις παίρνει (π.χ. ο κλασικός ο  :jerking: ο νεογκρίκουλας).
Ολα αυτα που έγραψα με τις ρωσσιδεσ ειναι απο προσωπική μου ιστορια , σχεση κ σχέσεις με ρωσσιδεΣ του πολυ στενού οικογενειακού κύκλου μου . Αποψή μου οτι οι νέες Ρωσσίδες Ουκρανές κλπ σε μεγαλο ποσοστό ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟΝ. Οτι γαμησαμε γαμησαμε στα late 90s και την δεκαετια του 2000με 2005-6. Τωρα για να γαμησεις 8ρι 9ρι δεκάρι απο το Ανατολικό μπλοκ πρεπει να τα σκάσεις κ να γίνεις Μέγα χορηγός . Το αγαπητιλικη που πουλαγαμε έλαβε ΤΕΛΟΣ. Εαν δεν κάψεις χρήμα , εαν δεν πιστολιασειΣ ολο τον μιςθο σου δε γαμας , εκτος εαν εισαι φίρμα ή μοντελο .
Δυστυχως παλι πρεπει να κυνηγήσεις ελεεινιδες .Οι Ρωσσίδες μουνες ειναι για τους κροίσους κ οχι για τους poor bastards οπως είμαστε εμεις 
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Δεν καταλαβαίνεις τη λογική του σπόνσορα.Είναι σα να λες στον άλλον τι μαλάκας είσαι ρε φίλε που αγόρασες μια Φεράρι ενώ θα έκανες την ίδια δουλειά με ένα Φίατ.
Η σπονσορέτ είναι μια εντυπωσιακή γκόμενα που κανονικά δε θα σε έπιανε καν στο οπτικό πεδίο ή θα σε είχε για να τις καθαρίζεις τις παντόφλες.Πρακτικά δε θα σε έβλεπε καν.
Μπαίνεις στο οπτικό πεδίο και το ραντάρ της γκόμενας μόνο αν τα σκας.Αλλιώς είσαι αόρατος.
Θα μπορούσες να γαμάς και ένα εξάρι,χοντρούλα λίγο ΜΙΛΦ κτλ στα κυβικά σου χωρίς να πληρώνεις.Αλλά επιλέγεις το ακριβό εμπόρευμα συνειδητά.
Αυτό ένας συμβατικός πέουλας δε θα το καταλάβει ποτέ.Είναι το ίδιο με το γιατί κάποιος προτιμάει να τρώει αστακό αντί για μακαρόνια ενώ είναι σαφώς πιο vfm να τρώει το σπαγκέτι ή γιατί να πας διακοπές Μύκονο,Σαντορίνη ή Μονακό όπου είναι 10 φορές πιο ακριβά από ό,τι στο χωριό σου που έχει την ίδια θάλασσα.
Εχει και σχέση με προσωπικές προτιμήσεις πολύ.Αλλους τους ενδιαφέρει τι γκόμενα κυκλοφορούν,δίνουν 100 φορές περισσότερα για το εφτάρι αντί για το εξάρι άλλοι είναι στωικιστές και λένε νυχτός πεσούσης πάσα γυνή Λαίς.Δηλαδή όλα τα μουνιά είναι τα ίδια όταν τα γαμάς νύχτα χωρίς να βλέπεις.


Για τυφλούς και οπαδούς του vfm καλύτερα όντως να μην ασχοληθείς με σπόνσορινγκ.Εξάλλου άμα πιάνει η μαλακία,τύφλα να έχει το γαμήσι.
Ξέρω ότι δεν θα σε πείσω αλλά θα γράψω για τους άλλους, ιδίως τους νέους.

Οι γκόμενες επιπέδου Φεράρι ( Δεκάρια plus ) δεν είναι καν ορατές απο εμάς. Οπως ήδη έγραψα πολύ νωρίς καταλήγουν στα ''χαρεμια'' των τοπικών ολιγαρχών η σε πολύ κλειστές ''λέσχες'' του Λονδίνου της Φρανκφούρτης, της Νέας Υόρκης κλπ. Υπάρχουν τοπικοί ''agents'' που φροντίζουν για αυτό.

Τις ''φεράρι'' λοιπόν ούτε καν θα τις δείς. Θα φροντίσουν οι 'agents'' για αυτό !!

Αυτές που θα δείς είναι το πολύ κάποιες καλές ΒΜW.

Πάμε τώρα παρακάτω. Οπως όλες οι υπηρεσίες έτσι και αυτές έχουν μια τιμή. Θέλουν τόσα για σεξ μιας ώρας, τόσα για ένα βράδυ, κλπ.

Σε site για πληρωμένο σεξ γράφουμε, όλοι το ξέρουμε καλά, και προφανώς δεν έχουμε θέμα με το πληρωμένο.

Απο όλες αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρουν υπάρχει και μια συγκεκριμένη που όλες οι επαγγελματίες  λατρεύουν. Το σπονσοριλίκι. Η βάση είναι απλή. Ο σπόνσορας θα κόψει μηνιάτικο και η επαγγελματίας θα παριστάνει τη γκόμενά του τις 2-3 φορές το χρόνο το πολύ που θα συναντιούνται. Οι λόγοι που οι επαγγελματίες λατρεύουν το σπονσοριλίκι είναι προφανείς. Εξωπραγματικά αμοιβόμενη υπηρεσία με ελάχιστη κατ' αναλογία από πλευράς τους προσπάθεια.

Μια και αναφέρεις όμως την Αγγλική έκφραση Value for Money τότε στη περίπτωση των σπονσόρων ανήκει στη κατηγορία ''Τραγικό Value for Money''. Αν το να χρυσοπληρώνεις κάτι σε κάνει μάγκα, τότε οκ εισαι μαγκας. :grin:

Προσωπικά δεν θα γίνω τροχονόμος στη τσέπη κανενός. Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως αυτός γουστάρει.

Το να παρουσιάζει όμως την παραπάνω μέθοδο ως την πλεον δόκιμη για να κινηθεί κάποιος στα Σλαβικά Μουνολίβαδα είναι όπως καταλαβαίνες κάτι εντελώς διαφορετικό. Και πολλοί όπως εγώ για παράδειγμα απλά διαφωνώ.
Ιδίως αυτοί που λόγω μεγάλης ηλικίας έχουν ζήσει καταστάσεις απόλυτου παράδεισου στο θέμα Value for Money ως προς τις Σλάβες γκόμενες παλιότερες εποχές προφανώς και διαφωνούν κάθετα.

Κοντολογίς. Δεν παίρνεις Φεράρι. Το πολύ ένα BMW 1600/1800 παίρνεις το οποίο το πληρώνεις σε πενταπλάσιες της τοπικής αγοράς αξίες και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ  το έχεις μόνιμα στο γκαράζ για να το ''οδηγήσεις'' δυο φορές το χρόνο.

Το δε γεγονός ότι κάποιος ντόπιος αγαπητικός το βγάζει  απο το ''γκαράζ'' και τόσο μεταφορικώς ( όσο και κυριολεκτικώς } το ξεκολιάζει τακτικότατα χρησιμοποιόντας και την βενζίνη που εσύ και άλλοι δυο τρείς παράλληλα σπόνσορες πληρώνετε αυτομάτως εντάσει το σπονσοριλίκι σε άλλη κατηγορία. Στη κατηγορία ( κατά την ταπεινή μου άποψη )  του αμα πιάσει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι ( όπως ακριβώς εσύ το ανέφερες ).

Καλή Χρονιά !! :hi: :hi: :hi:

 

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
499
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
      Το ζαλίσατε. Εν ολίγοις αν έχεις το πακέτο (μυαλό, λεφτά, κορμί), παίρνεις το αντίστοιχο πακέτο. Είσαι 6 (έχεις 1600 κυβικά χωρίς δόσεις και ξέρεις να ευχαριστήσεις γυναίκα και δεν χρωστάς πουθενά και έχεις 70 τετραγωνικά χωρίς νοίκι και έχεις και ένα χιλιαρικάκι να μπαίνει το μήνα)? Το 6 είναι δικό σου και όποια δεν καταλαβαίνει την βόλτα της. Και στις γυναίκες μετά τα 30-35 το 7 είναι 6, όσο μακιγιάζ και να βάλει. Τώρα το άμα έχεις καύλα να πάς με 3 ή με 8 και το πληρώνεις στην τιμή του, δεν πέφτει λόγος κανενός. Με 10 κανονικό εγώ δεν θυμάμαι ούτε τον μακαρίτη τον Παπανδρέου, τον είχαν σκίσει στο δούλεμα για την Μιμή. 9 είναι η γυναίκα του Τράμπ, με βάση αυτά που βλέπουμε εμείς.8 τώρα πιά.

:afro:
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Φιλε Παπα οπως εχουμε συζητησει και απο κοντα το μεγαλο προβλημα στα νηματα ειναι οτι οι γνωστοι 2-3 αμεα(ολοι ξερουμε ποιοι ειναι) χαλανε ολο το παιχνιδι η απο βλακεια η απο δολο.
Πραγματικα ειναι κριμα 'σεντονια' καταθεσης ψυχης και εμπειριας απο γνωστες στα τον mindreader να πηγαινουν χαμενα μεσα στα χιλιαδες μηνυματα των γνωστων αμεα που κατακλυζουν τα νηματα με μηνυματα αχρηστα σκατοψυχα και κομπλεξικα αναλογα με το τι τυπου αναπηρια κουβαλαει ο καθενας τους
ΔΕν ξερω αν μπορει να γινει στο μελλον ισως να μπορει σε καθε νημα που ανοιγει καποιος να εξαιρει οσους δεν θελει...Επειδη ουτε εχω ουτε θελω να εχω καμια σχεση με τους διαχειριστες/ιδιοκτητες του σιτε ας το μεταφερει καποιος οτι σε οποιο νημα καποιος ανοιγει να μπορει να εξαιρει οποιους δεν θελει αφου αυτοι θα  μπορουν και δικα τους νηματα να ανοιγουν και να γραφουν και στα υπολοιπα που ειναι αποδεκτοι...
Θα ηταν καταπληκτικη ιδεα να βαζουμε ολη την γνωση μας χωρις να παρεμβαινουν τα γνωστα αμεα και να χανεται ολη αυτη η δουλεια

Ο mindreader ειναι ενα κοσμημα για το σιτε λογω τον γνωσεων του και των ταξιδιων που εχει κανει καθως και της υψηλης ευφυιας του αφου εχει αφομοιωσει πληρως τις γνωσεις που εχει παρει και πολυ γενναιοδωρα μας τις προσφερει εδω.

Ελπιζω να δημιουργηθει καποια μερα αυτο το κλειστο κλαμπ χωρις παρασιτα ωστε να γινει ακομα πιο εποικοδομητικη κουβεντα για εμας που θελουμε να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας και αλλο.

Και για να δωσω και εγω ενα τιπ προς τους νεους!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ και να μαθετε ποιο ειναι το μυστικο του mindreader ταξιδευετε οσο πιο πολυ μπορειτε...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ και θα δειτε τον κοσμο απο ολες τις οπτικες γωνιες.Το ταξιδι ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορειτε να κανετε για τον εαυτο σας οπως λεει και ο Robert Kiyosaki τα 20000$ που χαλασε σε ενα ταξιδι για να κανει το γυρο του κοσμου ηταν η καλυτερη επενδυση που εκανε ποτε για τον εαυτο του...
Αφηστε την μιζερια της Ελλαδας μαζεψτε λεφτα και ταξιδεψτε παντου..Ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορειτε να κανετε πιστεψτε με εμενα που ειμαι τυχερος γιατι ταξιδευω απο τα 5 με τους γονεις μου και απο τα 18 μονος μου πολλες φορες τον χρονο....Αυτο δεν θα το αλλαζα ποτε ουτε με το καλυτερο μουνι  στο κοσμο ουτε με τιποτα αλλο...


καλη χρονια και καλα ταξιδια σε ολους
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ξέρω ότι δεν θα σε πείσω αλλά θα γράψω για τους άλλους, ιδίως τους νέους.

[..]

Μια και αναφέρεις όμως την Αγγλική έκφραση Value for Money τότε στη περίπτωση των σπονσόρων ανήκει στη κατηγορία ''Τραγικό Value for Money''. Αν το να χρυσοπληρώνεις κάτι σε κάνει μάγκα, τότε οκ εισαι μαγκας. :grin:

[...]

Καλή Χρονιά !! :hi: :hi: :hi:

Χρόνια πολλά φίλε!  :hi:  :grouphug:

Για ανάλογες περιπτώσεις, παλιότερα είχα εισάγει και τον όρο "VFV" (= "Value for Vanity" και όχι ασφαλώς
"V for Vendetta... :grin:).
Δεν νομίζω να απέχει και πολύ από αυτό που περιγράφεις, αν και πιστεύω ότι αποδίδει πληρέστερα
το (ψυχολογικό κυρίως) νόημα και το υπόβαθρο μιας ευρύτερης συμπεριφοράς.

Τα σέβη μου  :hi:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Φιλε Παπα οπως εχουμε συζητησει και απο κοντα το μεγαλο προβλημα στα νηματα ειναι οτι οι γνωστοι 2-3 αμεα(ολοι ξερουμε ποιοι ειναι) χαλανε ολο το παιχνιδι η απο βλακεια η απο δολο.
Πραγματικα ειναι κριμα 'σεντονια' καταθεσης ψυχης και εμπειριας απο γνωστες στα τον mindreader να πηγαινουν χαμενα μεσα στα χιλιαδες μηνυματα των γνωστων αμεα που κατακλυζουν τα νηματα με μηνυματα αχρηστα σκατοψυχα και κομπλεξικα αναλογα με το τι τυπου αναπηρια κουβαλαει ο καθενας τους
ΔΕν ξερω αν μπορει να γινει στο μελλον ισως να μπορει σε καθε νημα που ανοιγει καποιος να εξαιρει οσους δεν θελει...Επειδη ουτε εχω ουτε θελω να εχω καμια σχεση με τους διαχειριστες/ιδιοκτητες του σιτε ας το μεταφερει καποιος οτι σε οποιο νημα καποιος ανοιγει να μπορει να εξαιρει οποιους δεν θελει αφου αυτοι θα  μπορουν και δικα τους νηματα να ανοιγουν και να γραφουν και στα υπολοιπα που ειναι αποδεκτοι...
Θα ηταν καταπληκτικη ιδεα να βαζουμε ολη την γνωση μας χωρις να παρεμβαινουν τα γνωστα αμεα και να χανεται ολη αυτη η δουλεια

Ο mindreader ειναι ενα κοσμημα για το σιτε λογω τον γνωσεων του και των ταξιδιων που εχει κανει καθως και της υψηλης ευφυιας του αφου εχει αφομοιωσει πληρως τις γνωσεις που εχει παρει και πολυ γενναιοδωρα μας τις προσφερει εδω.

Ελπιζω να δημιουργηθει καποια μερα αυτο το κλειστο κλαμπ χωρις παρασιτα ωστε να γινει ακομα πιο εποικοδομητικη κουβεντα για εμας που θελουμε να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας και αλλο.

Και για να δωσω και εγω ενα τιπ προς τους νεους!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ και να μαθετε ποιο ειναι το μυστικο του mindreader ταξιδευετε οσο πιο πολυ μπορειτε...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ και θα δειτε τον κοσμο απο ολες τις οπτικες γωνιες.Το ταξιδι ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορειτε να κανετε για τον εαυτο σας οπως λεει και ο Robert Kiyosaki τα 20000$ που χαλασε σε ενα ταξιδι για να κανει το γυρο του κοσμου ηταν η καλυτερη επενδυση που εκανε ποτε για τον εαυτο του...
Αφηστε την μιζερια της Ελλαδας μαζεψτε λεφτα και ταξιδεψτε παντου..Ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορειτε να κανετε πιστεψτε με εμενα που ειμαι τυχερος γιατι ταξιδευω απο τα 5 με τους γονεις μου και απο τα 18 μονος μου πολλες φορες τον χρονο....Αυτο δεν θα το αλλαζα ποτε ουτε με το καλυτερο μουνι  στο κοσμο ουτε με τιποτα αλλο...


καλη χρονια και καλα ταξιδια σε ολους

Να είσαι καλά φίλε !! :hi:

Καλή χρονιά εύχομαι !! :hi:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Χρόνια πολλά φίλε!  :hi:  :grouphug:

Για ανάλογες περιπτώσεις, παλιότερα είχα εισάγει και τον όρο "VFV" (= "Value for Vanity" και όχι ασφαλώς
"V for Vendetta... :grin:).
Δεν νομίζω να απέχει και πολύ από αυτό που περιγράφεις, αν και πιστεύω ότι αποδίδει πληρέστερα
το (ψυχολογικό κυρίως) νόημα και το υπόβαθρο μιας ευρύτερης συμπεριφοράς.

Τα σέβη μου  :hi:

Χρόνια πολλά φίλε !! :hi:

Αν στη ματαιοδοξία
( vanity ) προσθέσεις και την αυταρέσκεια και τον εγωκεντρισμό ολοκληρώνεται το "παζλ". Και συνθέτει μια κατάσταση αδιαπέραστη απο την όποια  καλόπιστη κριτική. Για αυτοκριτική βέβαια ούτε λόγος.

VFV πολύ "δόκιμος" όρος !! :grin: :hi:

Καλή χρονιά εύχομαι !! :hi:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
εφοσον δεν γραφει ο πορδομεταναστης  :zfuck:  το νημα δεν ειναι εγκυρο  :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
γεια σου παπα φιλοσοφημενε εραστη  :respect:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Πάμε τώρα παρακάτω. Οπως όλες οι υπηρεσίες έτσι και αυτές έχουν μια τιμή. Θέλουν τόσα για σεξ μιας ώρας, τόσα για ένα βράδυ, κλπ.

Σε site για πληρωμένο σεξ γράφουμε, όλοι το ξέρουμε καλά, και προφανώς δεν έχουμε θέμα με το πληρωμένο.

Απο όλες αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρουν υπάρχει και μια συγκεκριμένη που όλες οι επαγγελματίες  λατρεύουν. Το σπονσοριλίκι. Η βάση είναι απλή. Ο σπόνσορας θα κόψει μηνιάτικο και η επαγγελματίας θα παριστάνει τη γκόμενά του τις 2-3 φορές το χρόνο το πολύ που θα συναντιούνται. Οι λόγοι που οι επαγγελματίες λατρεύουν το σπονσοριλίκι είναι προφανείς. Εξωπραγματικά αμοιβόμενη υπηρεσία με ελάχιστη κατ' αναλογία από πλευράς τους προσπάθεια.

Μια και αναφέρεις όμως την Αγγλική έκφραση Value for Money τότε στη περίπτωση των σπονσόρων ανήκει στη κατηγορία ''Τραγικό Value for Money''. Αν το να χρυσοπληρώνεις κάτι σε κάνει μάγκα, τότε οκ εισαι μαγκας. :grin:

Προσωπικά δεν θα γίνω τροχονόμος στη τσέπη κανενός. Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως αυτός γουστάρει.

Το να παρουσιάζει όμως την παραπάνω μέθοδο ως την πλεον δόκιμη για να κινηθεί κάποιος στα Σλαβικά Μουνολίβαδα είναι όπως καταλαβαίνες κάτι εντελώς διαφορετικό. Και πολλοί όπως εγώ για παράδειγμα απλά διαφωνώ.
Ιδίως αυτοί που λόγω μεγάλης ηλικίας έχουν ζήσει καταστάσεις απόλυτου παράδεισου στο θέμα Value for Money ως προς τις Σλάβες γκόμενες παλιότερες εποχές προφανώς και διαφωνούν κάθετα.

Κοντολογίς. Δεν παίρνεις Φεράρι. Το πολύ ένα BMW 1600/1800 παίρνεις το οποίο το πληρώνεις σε πενταπλάσιες της τοπικής αγοράς αξίες και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ  το έχεις μόνιμα στο γκαράζ για να το ''οδηγήσεις'' δυο φορές το χρόνο.

Το δε γεγονός ότι κάποιος ντόπιος αγαπητικός το βγάζει  απο το ''γκαράζ'' και τόσο μεταφορικώς ( όσο και κυριολεκτικώς } το ξεκολιάζει τακτικότατα χρησιμοποιόντας και την βενζίνη που εσύ και άλλοι δυο τρείς παράλληλα σπόνσορες πληρώνετε αυτομάτως εντάσει το σπονσοριλίκι σε άλλη κατηγορία. Στη κατηγορία ( κατά την ταπεινή μου άποψη )  του αμα πιάσει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι ( όπως ακριβώς εσύ το ανέφερες ).
σωστος ο Μιντ
Σπονσορετ κλπ ορολογιες ειναι επιμοησεις καποιων σαιτ
ολες οι σπονσορετ με τον μηνα η τον χρονο,οταν λειπει ο σπομνσορ ειναι κ πουτανες σκετες με την ωρα η την βραδυα ,αναλογα το εκτοπισμα τουσ
χεστηκε η σπονσορετ του καθε κμαν αν της τυχει ενα εξτραδακι να μην το παρει κι απο σπονσορετ ξεπεσει σε βιζιτονι
αυτα ειναι στην φαντασια των κμανιστων...
εκεινο που υπαρχει ειναι η πρακτικη των σουγκαρ νατντυς για καποιυς μονιμους,που στηριθζουν οικονομικα καποιες μικρες κ τις εχουν σαν γκομενες οποτε γουσταρουν κ δεν τις αφηνουν να γαμπροζουν με αλλους,αλλιως κοβουν το επιδομα
αυτο υπαρχει κατα κορον αλλα με ΜΟΝΙΜΟΥΣ κατοικους
αυτες ειναι οντως σπονσορετ κι οχι βιζιτονια της μιας φορας
οι σπονσορετ με χρηματοδοτες εξωτερικου ειμαι απλες κοπελες με φιλοσοφια πουτανας ,μοτι αρπαξει ο κωλος μας
ρισπεκτ  γιγαντα μαιντ  :hi:
που μου την χαλαει μονο ο ασιατικος του στοχοπροσανατολισμος  :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
ρισπεκτ  γιγαντα μαιντ  :hi:
που μου την χαλαει μονο ο ασιατικος του στοχοπροσανατολισμος  :grin:
Να είσαι καλά φίλε !! :hi:

Ο στοχοπροσανατολισμός μου δεν είναι αμιγώς ασσιατικός !!

Ξεχνάς την Αφρική και την Νότια Αμερική !! Είμαι μάλλον διεθνιστής στις γυναίκες !! :grin: :grin:

Στις διακοπές εχω ασιατικό προσανατολισμό. Και οι διακοπές δεν είναι μόνο γυναίκες. Είναι συνδυασμός αρκετών πραγμάτων !! :hi:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Να είσαι καλά φίλε !! :hi:

Ο στοχοπροσανατολισμός μου δεν είναι αμιγώς ασσιατικός !!

Ξεχνάς την Αφρική και την Νότια Αμερική !! Είμαι μάλλον διεθνιστής στις γυναίκες !! :grin: :grin:

Στις διακοπές εχω ασιατικό προσανατολισμό. Και οι διακοπές δεν είναι μόνο γυναίκες. Είναι συνδυασμός αρκετών πραγμάτων !! :hi:
εσυ ξερεις καλυτερα
ασια μονο βιετναμ θα πηγαινα-παω
για δυο λογους
πιο απειραχτο περιβαλλον και πιο καλες γκομενες απο παντου,απο οτι βλεπω στα σαιτ zoutube και πληροφοριες ελβετων συντροφων ασιατοφιλων  :respect:
εχω την αισθηση οτι ειναι το πιο κουλ μερος γενικα
ισχυει? :think:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
εσυ ξερεις καλυτερα
ασια μονο βιετναμ θα πηγαινα-παω
για δυο λογους
πιο απειραχτο περιβαλλον και πιο καλες γκομενες απο παντου,απο οτι βλεπω στα σαιτ zoutube και πληροφοριες ελβετων συντροφων ασιατοφιλων  :respect:
εχω την αισθηση οτι ειναι το πιο κουλ μερος γενικα
ισχυει? :think:

Οι γκόμενες είναι πράγματι λίγο πιο όμορφες από τις Ταιλανδές.

Οι τουριστικές τους υποδομές και υπηρεσίες είναι όμως σαφώς υποδεέστερες απο αυτές της Ταιλάνδης και ακριβότερες.

Τα μη τουριστικά τους μέρη είναι κάπου στη δεκαετία του 1960.

Η παγκοσμιοποίηση όμως τα αλλάζει όλα με εκθετικούς ρυθμούς.

Σύντομα θα αλλάξουν και θα εξελιχθούν κατά το μοντέλο της Σιγκαπούρης η της Μαλαισίας.



 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.948
Πόντοι
206
Καλή χρονιά σε όλους. Κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα γράψω αναλυτικά την άποψη μου για τις Σλάβες. Πρώτη επαφή 1993 στην Μόσχα σε επαγγελματικό ταξίδι και από τότε πάντα με Σλάβες όλων των εθνικοτήτων ( παντρεμένος με Ρωσίδα από το Ουζμπεκιστάν από το 2004). Το μόνο που θα αναφέρω είναι μια συζήτηση που είχα προ δεκαετίας με έναν Ρώσο Τσετσένο προαγωγό που διακινούσε γυναίκες για πορνεία και στριπτίζ σε όλη την Ευρώπη, μου είχε πει χαρακτηριστικά " οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο γουστάρουν και καυλώνουν με δύο πράγματα, το χρήμα και την εξουσία όλα τα άλλα είναι το περιτύλιγμα" όταν δε διαφώνησα και του είπα ότι υπάρχουν γυναίκες υπεράνω χρημάτων συμπληρώνοντας ότι ακόμη και στις εκδιδόμενες μπορείς να βρεις αξιόλογες περιπτώσεις ανθρώπων μου απάντησε κυνικά " αν βουτήξεις σε βόθρο αυτό που θα βρεις είναι απλά σκατά"
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Οι γκόμενες είναι πράγματι λίγο πιο όμορφες από τις Ταιλανδές.

Οι τουριστικές τους υποδομές και υπηρεσίες είναι όμως σαφώς υποδεέστερες απο αυτές της Ταιλάνδης και ακριβότερες.

Τα μη τουριστικά τους μέρη είναι κάπου στη δεκαετία του 1960.

Η παγκοσμιοποίηση όμως τα αλλάζει όλα με εκθετικούς ρυθμούς.

Σύντομα θα αλλάξουν και θα εξελιχθούν κατά το μοντέλο της Σιγκαπούρης η της Μαλαισίας.
οποτε γρηγορα να προλαβουμε
γουσταρω βινταζ περιβαλλον
δεν μ αρεσει το μοντερνο τουριστικο προιον ουτε ελλλαδα ουτε πουθενα
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Καταρχήν ο ορος Σλαβες είναι πολύ γενικός. Ακόμα και στη Ρωσία να το συγκεκριμενοποιησουμε, μιλάμε για μια αχανη χωρα, σαν να λέμε πχ οι Ευρωπαίες ειναι ετσι...

Για παραδειγμα εγραψε καποιος παραπανω πως ειναι παντρεμένος με Ρωσιδα απο το Ουζμπεκιστάν. Χωρίς παρεξήγηση με το φίλο, του εύχομαι τα καλύτερα αλλα απο Ουζμπεκιστάν δεν ειναι Ρωσίδα, πως να το κάνουμε. Άλλο Русский άλλο Россиянин.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Καταρχήν ο ορος Σλαβες είναι πολύ γενικός. Ακόμα και στη Ρωσία να το συγκεκριμενοποιησουμε, μιλάμε για μια αχανη χωρα, σαν να λέμε πχ οι Ευρωπαίες ειναι ετσι...

Για παραδειγμα εγραψε καποιος παραπανω πως ειναι παντρεμένος με Ρωσιδα απο το Ουζμπεκιστάν. Χωρίς παρεξήγηση με το φίλο, του εύχομαι τα καλύτερα αλλα απο Ουζμπεκιστάν δεν ειναι Ρωσίδα, πως να το κάνουμε. Άλλο Русский άλλο Россиянин.
να τοποθετηθει ο μεγας πορνομιτσος  :humpleg:
 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.948
Πόντοι
206
Καταρχήν ο ορος Σλαβες είναι πολύ γενικός. Ακόμα και στη Ρωσία να το συγκεκριμενοποιησουμε, μιλάμε για μια αχανη χωρα, σαν να λέμε πχ οι Ευρωπαίες ειναι ετσι...

Για παραδειγμα εγραψε καποιος παραπανω πως ειναι παντρεμένος με Ρωσιδα απο το Ουζμπεκιστάν. Χωρίς παρεξήγηση με το φίλο, του εύχομαι τα καλύτερα αλλα απο Ουζμπεκιστάν δεν ειναι Ρωσίδα, πως να το κάνουμε. Άλλο Русский άλλο Россиянин.
Η γυναίκα μου είναι Ρωσίδα μετά λόγου γνώσεως. Ο πεθερός μου ήταν στέλεχος του ΚΚΣΕ και εγκαταστάθηκε στην χώρα λόγω του καλού κλίματος η δε πεθερά μου ήταν από την Αγία Πετρούπολη ( Λένινγκραντ). Η συζήτηση για το ποιος είναι τι αποπροσανατολίζει γιατί μιλάμε για μία ενιαία χώρα μέχρι το 90 με δυνατότητα εγκατάστασης του οποιουδήποτε οπουδήποτε. Η δε επιμειξία φυλών και λαών δε είναι ρωσική εφεύρεση
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
:walkingpenis:
Χρόνια πολλά φίλε!  :hi:  :grouphug:

Για ανάλογες περιπτώσεις, παλιότερα είχα εισάγει και τον όρο "VFV" (= "Value for Vanity" και όχι ασφαλώς
"V for Vendetta... :grin:).
Δεν νομίζω να απέχει και πολύ από αυτό που περιγράφεις, αν και πιστεύω ότι αποδίδει πληρέστερα
το (ψυχολογικό κυρίως) νόημα και το υπόβαθρο μιας ευρύτερης συμπεριφοράς.

Τα σέβη μου  :hi:
πουσαι ρε ποποφ
Μαυρη πετρα εριξες στο μπου.... :walkingpenis:
Υγ vfv ειναι ολοι οι νοτιοευρωπαιοι
Χειροτεροι ολων οι Κυπραιοι.  :-(
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom