Νέα

Η λατρεία για το Σλάβικο μουνί και πως αυτή προέκυψε είναι ουτοπία ή οχι τελικά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Κούλης Χρυσός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.098
Κριτικές
19
Like
6.943
Πόντοι
3.346
Άνοιξα αυτό το καινούριο θρεντ, γιατί αν τα έγραφα αυτά στο νήμα του Κιέβου το ποστ μου θα χάνονταν μέσα στα πολλά ποστ των υπολοίπων συναγωνιστών.

Όπως το γράφω και στον τίτλο του νέου νήματος που άνοιξα, γιατί μια μερίδα ελλήνων άντρων στράφηκε προς το σλάβικο μουνακι; Όπως και εγώ φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου από έξω ότι λατρεύω το σλάβικο μουνακι.

Η απάντηση αυτή χρήζει μεγάλης ανάλυσης εγώ θα προσπαθήσω να την αναπτύξω όσο καλύτερα μπορώ σύμφωνα με τα δικά μου βιώματα και εμπειρίες. Θα περιμένω όμως και ανάλυση από τα εξαίρετα μέλη του site να δώσουν και αυτοί μια οπτική γωνία πάνω στο θέμα αυτό.

Όσο περνούσαν τα χρόνια μου και μεγάλωνα ηλικιακά από την εφηβικά μου και έπειτα διαπίστωνα ότι όσες σχέσεις έκανα με ελληνίδες κοπέλες είτε στα φοιτητικά μου χρόνια είτε και αργότερα, διαπίστωνα συνεχώς ότι έπεφτα σ’ έναν φαύλο κύκλο. Τι εννοώ μ’ αυτό.  Διέκρινα μια στρεβλότητα του χαρακτήρα τους καθώς και μια πολύ κακή συμπεριφορά που πολλές φορές έκρυβε και υποκρισία μέσα. Αλλά εδώ δεν θα αναπτύξω τα ελαττώματα των ελληνίδων γυναικών έχουν αναλυθεί άπειρες φορές στο νήμα των ΄΄ελλεινιδων΄΄ αλλά και από πολλά εξαίρετα μέλη εδώ του site σε άλλα νήματα.

Λόγο αυτής της γυναικείας συμπεριφοράς των Ελληνίδων γυναικών, άρχισα να στρέφομαι προς άλλες κατευθύνσεις, δηλαδή άρχισα να ψάχνομαι για γνωριμίες με κοπέλες  από άλλα κράτη. Στην αναζήτηση μου γνώρισα αρκετές γυναίκες διαφόρων κρατών είτε σε ταξίδια μου στο εξωτερικό είτε εδώ στην Ελλάδα ως τουρίστριες. Παράλληλα όμως όταν έκοψα τις σχέσεις μου με ελληνίδες άρχισα να πηγαίνω και με πουτανες σε μπουρδελα, στούντιο, call girl, στριπτιτζαδικα και κωλομπαρα.

Όσο μεγάλωνα ηλικιακά άρχισα να γίνομαι φανατικός θαυμαστής του σλάβικου μουνιου και να ψάχνω απεγνωσμένα να γνωρίσω Ρωσίδα και κατά δεύτερον Ουκρανή είτε για να κάνω σχέση είτε να κάνω σεξ με μια πόρνη αυτής της εθνικότητας. Βέβαια με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν οι σλαβες (κυρίως Ρωσίδες και Ουκρανές).

Γνώρισα πολλές γυναίκες (Ρωσίδες και Ουκρανές) και εδώ στην Ελλάδα ως τουρίστριες αλλά και στην Ρωσία και την Ουκρανία, οι οποίες σημάδεψαν την πορεία μου στις σχέσεις με τις γυναίκες και με έκαναν λάτρη του σλάβικου μουνιου. Έδωσα αληθινή αγάπη και εισέπραξα το ίδιο χωρίς ανταλλάγματα. Νταραβερίστηκα και με πολλές πόρνες  που με κάποιες από αυτές έκανα και σχέση στην πορεία, η εμπειρία μου με τις σλαβες πόρνες με έκαναν σκληρό και επιφυλακτικό ως άνθρωπο και συνάμα αναθεώρησα πολλά πράγματα από αυτά που είχα στο μυαλό μου για την γυναικεία υπόσταση αλλά και πως είναι να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο βαθιά προβληματικό. Γιατί όποιος νταραβερίστηκε με πόρνες και σύναψε σχέση γνωρίζει ότι οι περισσότερες έχουν πρόβλημα στο μυαλό όχι όλες βέβαια.

Θα παραθέσω ένα προσωπικό μήνυμα μου από έναν μάχιμο συναγωνιστή και θα το τονίσω με κόκκινα γράμματα που είχε και αυτός σχέσεις με κοπέλες του αγοραίου έρωτα.

Αδερφε δεν εχω βγαλει ποτε πρωην στριποκοριτσο. Ολες δουλευαν.. Πολλες τις πηγαινα κ τις επαιρνα απ τη δουλεια σαν να ημουν ο τελευταιος αλβανος. Νιωθω τραγικος για αυτα που εκανα..

Σιχαμενα βρωμομουνα ολες.. μια ειχε ηπατιτιδα, η αλλη ειχε κατι σκατομυκητες κ γενικα κυκλοφορουσαν διαφορα μικροβια..

Παιρνουν κοκες, πρεζες , εκστασι κλπ απο τους αλβανους σερβιτορους κ γκομενονταβαδες για να μπορουν να δουλευουν με αποτελεσμα η συμπεριφορα τους να ειναι εντελως ζεστη-κρυο..

Κοιταζομαι στον καθρεφτη κ ντρεπομαι που ειχα στη ζωη μου τετοια τελειωμενα (ατυχα?)πλασματα

Ειδικα η τελευταια που ηταν φανταστικο μουνι αλλα εγκεφαλικα νεκρο ως αρρωστο, με εκανε νατραβηξω γραμμη κ να τελειωσω για παντα απο αυτες.


Επίσης θα παραθέσω άλλο ένα μήνυμα από δεύτερο συναγωνιστή που  μπορεί να μην αναφέρεται στις ελληνίδες γυναίκες αλλά τονίζει την στρεβλότητα που διέπει την ελληνική κοινωνία καθώς και τις σχέσεις των ανθρώπων.

Για να ακούσετε κάποιοι κάποιες αλήθειες σήμερα που ελπίζω να σας βάλουν σε περίσκεψη διότι γίνεται λόγος για την ακίνητη περιουσία..
Στο παραπάνω ποστ φαίνεται πεντακάθαρα ή κακία του Έλληνα για τον Έλληνα ! Εξισώνεται ο συγγενής με τον ...λαθρομετανάστη...Το μίσος αυτό για τους συγγενείς το έχει μόνο ο Έλληνας..Δεν νομίζω άλλος λαός να θεωρεί πως η περιουσία του δεν πρέπει να πέσει σε χέρια λαθρομεταναστών ή...συγγενών.. Φέτος που είμουν στην Ουκρανία και είδα την οικογένεια της δικιάς μου ,όλοι ήταν ένας μεγάλος οργανισμός με αλληλοβοήθεια σύνδεση και Αλληλεγγύη! Στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ τόσο δεμένη οικογένεια..Το αντίθετο είναι το σύνηθες...
Τα ακίνητα στην Ελλάδα ήταν μια μεγάλη φούσκα! Έσκασε πριν 8 χρόνια και οι περισσότεροι δεν θέλουν να το πιστέψουν!  Σοβαρή ακίνητη περιουσία στη χώρα μας έχουν μόνο όποιων τα κτίσματα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία τουριστικών περιοχών ! Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα της θερινής νυκτός!
Βλέπω και τους δικούς μου για να μην βγάλω τον εαυτό μου απο το σύνολο,πως καμαρώνουν σαν τον κμαν για τους "κόπους" της ζωής τους και τους τσακίζουν οι εφορίες και έχουν ένα σωρό άχρηστα σπίτια και χωράφια.. που τα διατηρούν πλέον με "τσονταρισμα " δικό μου
Και μάλιστα είτε αυτοί είτε οι γείτονες κάνουν σαν τρελοί για 10-20 εκατοστά διαφωνίας και τρέχουν στα δικαστήρια και βρίζονται λες και εισέβαλαν...Τουρκοι στο έδαφός τους ή ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...Όλα μάταια βέβαια διότι κανένας δεν έχει τα παιδιά που απαιτείται ώστε όλη αυτή η περιουσία να έχει μια πρακτική αξία πέρα του ...γοήτρου του ενός προς τον δίπλα...
Για εμένα στην Ελλάδα του σήμερα έτσι όπως έχει καταντήσει από την ίδια την γενιά  που δημιούργησε αυτές τις περιουσίες,  τα διάσπαρτα ακίνητα εδώ κι εκεί είναι ένα βάρος! Και βέβαια δεν πουλιούνται γιατί ούτε αγοραστές υπάρχουν και σχεδόν όλοι είναι χωρίς καθαρό φορολογικό μητρώο και χρωστάνε σε τράπεζες ..Είναι ένας φαύλος κύκλος στη χώρα που κάποτε τον είχα ονομάσει "κρίση αξιών" και εξηγεί πολλά για τον ξεπεσμό στη χώρα..Όταν δηλαδή απαξιώνει κάποιος τη χώρα του..απαξιώνει και τη περιουσία του!
Τέλος θέλω να γράψω πως ο μεγαλύτερος μπελάς είναι να βρεί κάποιος νήφη με μεγάλη περιουσία χωρίς εισοδήματα... Θα τη πληρώνει μια ζωή ενώ η ίδια θα θεωρεί πως έχει κάτι σπουδαίο! Εδώ στο φόρουμ συνηδειτοποιημένων ανδρών γίνεται , που να τη δει γυναίκα πλούσια επειδή έχει ο μπαμπάς και η μαμά 3 σπίτια και 5 χωράφια που κάποτε έκαναν ένα εκατομμύριο στα μυαλά τους και σήμερα πληρώνουν μόνο ΕΝΦΙΑ και Αλβανούς για να τα συντηρούν...
Αυτά τα λίγα για να μπουν κάποια πράγματα σε ρεαλιστική βάση να φύγουν αυταπάτες και ίσως να προβληματιστούν κάποιοι!


επίσης σας παραθέτω ένα ποστ από τρίτο συναγωνιστή το πόσο κακό και στρέβλωση έχει δημιουργηθεί μέσα στο μυαλό αυτού του ανθρώπου από την ελληνική οικογένεια. Συνήθως έτσι λειτουργεί σήμερα η ελληνική οικογένεια ως επί το πλείστον.

Φαντάσου να έβλεπε εγγόνι Ελληνοσλάβο.Θα με πλάκωνε αν δε με κρέμαγε.
Και οι γονείς εξάλλου απέρριψαν όλες τις Σλάβες που τους παρουσίασα εκτός από μία.Τους φάνηκαν πολύ σκάρτες,πολύ χάλια για ανώτερο επίπεδο Ελληνα.
Και μιλάμε για εντυπωσιακές κοπέλες που Ελλάδα γυρίζουν κεφάλια,αλλά οι γονείς έχουν άλλα κριτήρια.
Λένε οτι θέλουν εγγονάκια κτλ αλλά με κοπέλα μορφωμένη,με καλή δουλειά που να έχει πνευματικότητα κτλ.
Γενικά οτι τους απογοήτευσα οτι φέρνω συνέχεια πουταναριά του ανατολικού μπλοκ που μου τρώνε τα λεφτά.

Γενικά δεν μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των προγόνων μας.Ο πατέρας μου έβγαζε διπλάσια από μένα στην ίδια ηλικία και είχε δυο παιδιά,ο παππούς μου γαμούσε και έδερνε γενικά η σύγκριση με τους προηγούμενους είναι πάντα καταθλιπτική.Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς με πόσο καλύτερες προυποθέσεις ξεκινήσαμε εμείς και τι έχει δαπανηθεί πάνω μας.
Ουσιαστικά άτομα σαν εμένα έχουμε πιάσει κάτω από το 10% των δυνατοτήτων μας για διάφορους λόγους.Για αυτό και δεν πείθουμε κανέναν,ήταν τεράστιες οι απαιτήσεις από εμάς.
Κρυφά και οι συγγενείς μας ακόμα μας θεωρούν υπεύθυνους για την κρίση αφού πιάσαμε χαμηλότερα του αναμενομένου βάσει φυσικών προσόντων και προσδοκιών


Επειδή όμως δεν θέλω να πλατειάζω με τις στρεβλώσεις της Ελληνικής κοινωνίας και των ελληνίδων γυναικών καθώς και με τις σλαβες πόρνες θα συνεχίσω την αναφορά μου στο σλάβικο μουνι και πως αυτό έχει αλλάξει με την πάροδο των χρονών γιατί υπάρχουν μέλη ακόμη που αναπολούν την εποχή της σοβιετικής ένωσης καθώς και λίγα χρόνια μετά από την διάσπαση της.

Θέλω να είμαι επίκαιρος και θα αναφερθώ στο τώρα το 2019 και πως μπορεί κάποιος να έχει επιτυχίες με μια σλαβα σήμερα. Γιατί το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και το να εξυμνούμε της παλιές καλές εποχές δεν οδηγεί πουθενά.

Για έναν ολιγοήμερο τουρίστα στην Ρωσία ή την Ουκρανία το να συνάψει σοβαρή σχέση με μια κοπέλα εκεί είναι κομματάκι δύσκολο. Να πηδήξει μπορεί αρκετά εύκολα αλλά να συνάψει σχέση και η κοπέλα να είναι διαμάντι από πλευράς χαρακτήρα και συμπεριφοράς είναι πολύ δύσκολο, οι περισσότερες κοπέλες που νταραβερίζονται με τουρίστες αν δεν είναι ως επί το πλείστον πόρνες με σκοπό το εύκολο χρήμα, είναι κοπέλες τις οποίες δεν τις κοιτάξει κάποιος ντόπιος για πολλούς λόγους όχι απαραίτητα ότι θα είναι άσχημη στην εμφάνιση. Μια τέτοια κατηγορία γυναικών είναι οι +30 χρονών (milfs και προ-milfs) γιατί στην Ρωσία τις γυναίκες αυτές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη τις θεωρούν γιαγιές. Αλλά και οι γυναίκες που μεγάλωσαν μέσα σε καταστραμμένες οικογένειες χωρίς τα σωστά πρότυπα.  Τέτοιες κοπέλες συνήθως νταραβερίζονται με ολιγοήμερους τουρίστες.

Επίσης μια ακόμη κατηγορία γυναικών που νταραβερίζεται με ολιγοήμερους τουρίστες είναι κοπέλες νέες σε ηλικία π.χ. 22-25 χρονών το πολύ αλλά έχουν παιδί. Σύναψαν σχέση στο παρελθόν με κάποιον εκεί ντόπιο και έκαναν παιδί και μετά αυτός για λόγους διάφορους την παράτησε. Η κατηγορία των γυναικών αυτών στη χώρα τους όσο μουναρες και όμορφες να είναι για τους ντόπιους είναι εξοφλημένες κανένας ντόπιος δεν ασχολείται μαζί τους γι’ αυτό και έχουν στραφεί σε αναζήτηση άντρα από άλλη χώρα μπας και βρει κάποιο θύμα τις αποκαταστήσει αυτές και τα παιδία τους.

Επιτυχία σε καλό κύκλο ανθρώπων με υπόσταση και κύρος στην κοινωνία της Ρωσίας και τις Ουκρανίας και γυναίκες από καλές οικογένειες, μπορεί να έχει κάποιος που είναι μόνιμος κάτοικος εκεί. Όταν λέω μόνιμος εννοώ μόνιμος να ζει και να εργάζεται εκεί για 365 μέρες τον χρόνο. Υπάρχουν λίγοι έλληνες που ζουν εκεί και έχουν φτιάξει οικογένειες και έχουν τις δουλειές τους και περνάνε όμορφα.
Ξέρω τώρα ότι κάποιους συναγωνιστές τους γκρεμίζω το όνειρο για το σλάβικο μουνι αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα σήμερα εν έτη 2019. όσοι αναπολούν το παρελθόν ας το ξεχάσουν σήμερα η δομή της Ρώσικης κοινωνίας έχει αλλάξει άρδην. Παρασάγγας πλέον απέχει το χθες με το σήμερα.

Εγώ ως συμπέρασμα θα κλείσω την αναφορά μου στην λατρεία του σλάβικου μουνιου μιας και είμαι μεγάλος λάτρης. Ότι όποιος θέλει να κυνηγήσει το όνειρο αυτό μεταναστεύει εκεί και η επιτυχία σίγουρα είναι εγγυημένη. Γιατί εδώ άκρη με τις βρώμες τις ελληνίδες δεν πρόκειται να βγάλουμε.

Υ.Γ. περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και θα παρακαλέσω να μην μπαχαλεψετε το νήμα
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
5μιση χρονια τα ειχα με σλαβα (ρωσσιδα)

μου μαγειρευε, με ταηζε καθημερινα.


1 φορα στο τοσο που πιναμε ενα καφε ή πηγαιναμε ταβερνα εξω (ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ) ελεγε ευχαριστω στο τελος οταν πληρωνα και φευγαμε απο το μαγαζι.
επειδη ειχε πολυ μεγαλυτερη ηλικια με ειχε στα δωρα , οπως δερματινα μπουφαν, παπουτσια, ρουχα,

γενικα πρεπει να ξοδευε διπλα και τριπλα για μενα απο οτι εγω για αυτη.


το κυριοτερο ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΛΑΣΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ.


και αυτο με την λιγοτερη γκρινια το ειχαν και οι αλλες 2 αλλοδαπες που εκανα σχεση , μια γεωργιανη και μια γαλλιδα(απο το μανακο για την ακριβεια).

...ενω ολες ηξεραν απταιστως ελληνικα και θα μπορουσαν ναμε τρελανουν στην γκρινια, η παρεα με ελληνιδες για χρονια δεν της επηρεασε, ετσι μεγαλωσαν με ευγενεια, ετσι εκαναν. τωρα ουκρανες ή αλλες που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν ελλαδα δεν ξερω αν εχουν την κακη ελληνικη νοοτροπια των απαιτησεων και της γκρινιας λες και ειναι πριγκηπισες και της αδικεις αν δεν της κανεις ΟΛΑ τα χατηρια και της ζητας και συγγνωμη γιατι στα 10 κοπλιμεντα που της εκανες το ενα ειχε χοντρο χιουμορ.


να σημειωσω πως τωρα ειμαι με ελληνιδα μιλφ η οποια ειναι καλη εμφανισιακα και στον ερωτα , αλλα απο χαρακτηρα θελει να σε βασανισει για να σου δωσει κατι που και η ιδια θελει.


πχ η ρωσιδα τον πρωτο χρονο που δεν ειχε αμαξι την πηγαινα στην δουλεια της, φευγωντας απο το σπιτι της, εμαθε να οδηγα , πηρε αμαξι και δεν με επιβαρυνε ουτε με αυτο πλεον.

η ελληνιδα ενω εχει αμαξι και μπορουμε να συνευρεθουμε σπιτι μου μονο για καποιους λογους, αντι να κανει 15 λεπτα να ερθει και 15 να γυρισει , μου ζηταει μερικες φορες να παω και να την φερω εγω κανωντας διπλασια πηγαινελα, ατσι για να δειξω ποσο την θελω λεει, κατι που δνε την συμφερει ουτε αυτην γιατι εχει ενα επιπλεον 15λεπτο-20λεπτο να με περιμενει ετσι. να σημειωσω οτι δεν το κανει απο οικονομια - τσιγγουνια, απλα για καψωνι. ευτχως μεχρι τωρα της το εκανα το χατηρι μια δυο φορες.



συμπερασμα σλαβες αλλα και γενικοτερα ξενες = πολυ πιο λογικες, πολυ λιγοτερο σπασαρχιδισες
 

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Μηνύματα
2.932
Like
103
Πόντοι
16
η ουκρανη ειναι στην πλειοψηφια της συμφεροντολογα και θελει  να φαει ..
ρωσσιδα μπορει να βρει καποιος και αν της φερεται  σωστα θα τον  εχει πασα  στα γιαννενα!
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
1.886
Like
1.127
Πόντοι
216
Καλημέρα νομίζω ότι συγκρίνεται ανόμοια πράγματα ...  Δεν γίνετε να συγκρίνεις κοπέλα του χώρου με μια κοπέλα που έχει νορμαλ background ανεξαρτητως εθνικοτητας !Άλλο το ένα άλλο το άλλο ! Δλδ πχ όσες έχω γνωρίσει από Ρωσία, Ουκρανία που είναι νορμαλ κοπέλες με background όπως το δικό μου μέσω τουρισμού είναι κλάσης ανώτερες από Ελληνίδες και σε ομορφιά, συμπεριφορά ,χαρακτήρα, αξίες και πνευματικότητα ! 
 
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
2.109
Κριτικές
6
Like
822
Πόντοι
96
Παπούτσι απο το τόπο σου κ ας ειναι Μπαλωμένο , κατι ξέρανε οι παλιοί κ
Εξελίχθηκαν οικονομικα οπως λεει κ ο Βενέδικτος ενώ οι νεοελληνες έγιναν λουσερ ή κοπριές που τρώνε την σύνταξη των γονιών τους
Η δίκη μου εμπειρία ήταν οτι κ εγω ειχα σχεση με μια μουναρα ρωσσιδα σπάνιας εξωτερικής εμφάνισης αλλα την εστειλα διοτι ήταν πορνη πριν με γνωρίσει , την γλέντησα κ μετα την εστειλα πακέτο στη Μόσχα , ενα χρονο σχεση ..
Επιςης ο αδερφος μου εχει παντρεύτει ρωσσιδα ξεβρακωτη , η οποία του εκανε παιδια κ σε αντάλλαγμα του σπαει τα ρχιδια καθημερινά , νομίζει οτι ειναι η πριγκίπισσα του Μονακό κ ολο ζητάει χωρις να προσφέρει τπτ ιδιαίτερο
Επειδη ως οικογένεια είμαστε Ρώσο φίλοι κ ο αδερφος του πατέρα μου ειναι παντρεμένος με ρωσσιδα η οποία ομως ειναι εξαιρετική συζυγος κ οτι της πει το κανει. Ειναι σαν γκέισα κ ο θείος μου ειναι κωλοφαρδος διοτι εκτος των άλλων ειναι πολυ  μορφωμένη κ ειναι καθηγήτρια μουσικης ..
Γενικά παντως επειδη εχω κανει έρωτα κ σχεση με πολλες γυναικες 5-6 εθνικοτήτων οτι κ να λεμε οι ελεεινιδες ειναι αρκετά καλες κ μουναρες κ πορνες στο κρεβάτι,αρκεί να εχεις το πανω χερι , να εχεις δηλ φράγκα
Εν κατακλείδι καλύτερα με ελληνιδα παρα με αλλοδαπή Σλάβα
Οι Ρωσσίδες εχουν γινει και λόγω καπιταλισμού χειρότερες απο τις πονηρές Ελληνίδες , την εχουνε δει πρίγκιπισσες
Οι Ουκρανές παντως να ξέρετε θεωρούνται ΒΛΑΧΕΣ, απο τις μοσχοβιτισες Ρωσσίδες .. οπως αντιμετωπίζουμε εμεις τους Αλβανούς το ιδιο κ οι Ρωσσοι με τους άξεστους μπεκρήδες Ουκρανούς κ τις βλαχες γυναικες τους
Ολα αυτα ομως ειναι προσωπικές εμπειρίες πχ εγω πριν πεινασω το φαγητό με περιμένει στο τραπέζι , το σπιτι αστράφτει , και στο σεξ καλύτερη κ απο την Vicky Love , στο Youporn
Ολα ομως ειναι θεμα τύχης με τις γυναικες , ανεξάρτητου εθνικότητας .. παντως οι Ελληνίδες δεν ειναι χειρότερες απο τις σλαβες
Γνώμη μου :-)
Απο κρητη ειμαι, καταγωγή , κ αν κατέβητε Ηράκλειο θα τραβάτε μαλακια με τις πατούσες με πολλες Κρητικές
 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.197
Κριτικές
7
Like
2.926
Πόντοι
786
θα τραβάτε μαλακια με τις πατούσες με πολλες Κρητικές

είναι γνωστό ότι οι κρητικές έχουν ανεπτυγμένη τριχοφυία,
ενδείκνυνται για μερακλήδες που αρέσκονται να τραβούν τρίχες από το στήθος με τα δόντια τους...
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.312
Κριτικές
10
Like
1.626
Πόντοι
5.975
οι ελεεινιδες ειναι αρκετά καλες κ μουναρες κ πορνες στο κρεβάτι,αρκεί να εχεις το πανω χερι , να εχεις δηλ φράγκα

Οι Ρωσσίδες εχουν γινει και λόγω καπιταλισμού χειρότερες απο τις πονηρές Ελληνίδες , την εχουνε δει πρίγκιπισσες
Σεβαστή η γνώμη σου σε κάθε περίπτωση.

Τί γίνεται, όμως, στην περίπτωση που ο άντρας δεν έχει οικονομικά το πάνω χέρι (κάτι το οποίο δυστυχώς τείνει να μην ισχύει στις σύγχρονες δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες); Από όσες καταστάσεις γνωρίζω, η μέση ελλ(ε)ηνίδα - μαζί και με το οικογενειακό της περιβάλλον - του κάνουν τη ζωή μαρτύριο...

Αναφορικά με τις νεότερες γενιές σλάβων, θα συμφωνήσω ότι έχουν σηκώσει πολύ τη μυτούλα τους, ωστόσο θεωρώ ότι το κάνουν εκεί που τις παίρνει (π.χ. ο κλασικός ο  :jerking: ο νεογκρίκουλας).
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν είχα επαφή-γνωριμία με κάποια, αλλά απο κουβέντες με Ρωσίδες και Ουκρανές, άκουγα πάντα ότι οι πιο όμορφες κοπέλες και οι πιο σωστές σε χαρακτήρα είναι οι Λευκορωσίδες.
 

Επισκέπτης
Οι καλύτερες Ευρωπαίες για σοβαρή σχέση ευρίσκονται στην  Βορειοανατολική Ευρώπη ενώ οι χειρότερες στην Νοτιοανατολική.

Οι Έλληνίδες είναι από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι μόνο για τον πούτσο!

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της υπογεννητικότητας των Ελλήνων στην μεταπολεμική εποχή.
 

dimsko

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Μηνύματα
35
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αλλά όλες οι γυναίκες είναι απλά γυναίκες! Ανασφαλή άτομα που δήθεν μερικές το παίζουν ... αμαζόνες! Αυτές έχουν και την μεγαλύτερη πλάκα!
Τώρα τα φράγκα που λέτε είναι απλά ... ασφάλεια. Και άρα, μπορούμε απλά να έχουμε περισσότερες από μία .... ασφαλισμένη ...
 

geostyl

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
12
Like
116
Πόντοι
0
Ενδεχομενως η τοποθετηση μου να ειναι μερικως εκτος θεματος, δεδομενου οτι το θρεντ αναφερεται σε γυναικες σλαβικης  καταγωγης, στις οποιες δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ρουμανες (αν δεν κανω λαθως).Μιας και μιλαμε και για γυναικες που δραστηριοποιούνται στον αγοραιο ερωτα η στην πληρωμενη συντροφια θεωρω οτι οι Ρουμανες λειτουργουν με γνώμονα το συμφερον και μονο αυτο, εναντι των Ρωσιδων γυναικων οπου η συμπεριφορα τους κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ηπια, αν  θα μπορουσα να το πω ετσι, δηλαδη σε καποιες περιπτωσεις με τις Ρωσιδες μπορει να διακρινεις και λιγη ανθρωπια σε σχεση με τις Ρουμανες που κατα κυριο λογο κοιτανε το πορτοφολι τους.Οχι αδικα θα μπορουσε να πει κανεις, αφου μιλαμε για δουλεια. Ομως, κατα την γνωμη μου παντα, οι τελευταιες εχουν ενα πλεονεκτημα εναντι των Ρωσιδων στο κρεβατι. Βεβαια ολα αυτα δεν αποτελουν γενικο κανονα, σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις και απο τις δυο πλευρες.
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.360
Κριτικές
16
Like
13.475
Πόντοι
5.577
Τα ακίνητα στην Ελλάδα ήταν μια μεγάλη φούσκα! Έσκασε πριν 8 χρόνια και οι περισσότεροι δεν θέλουν να το πιστέψουν!  Σοβαρή ακίνητη περιουσία στη χώρα μας έχουν μόνο όποιων τα κτίσματα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία τουριστικών περιοχών ! Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα της θερινής νυκτός!
Βλέπω και τους δικούς μου για να μην βγάλω τον εαυτό μου απο το σύνολο,πως καμαρώνουν σαν τον κμαν για τους "κόπους" της ζωής τους και τους τσακίζουν οι εφορίες και έχουν ένα σωρό άχρηστα σπίτια και χωράφια.. που τα διατηρούν πλέον με "τσονταρισμα " δικό μου
Και μάλιστα είτε αυτοί είτε οι γείτονες κάνουν σαν τρελοί για 10-20 εκατοστά διαφωνίας και τρέχουν στα δικαστήρια και βρίζονται λες και εισέβαλαν...Τουρκοι στο έδαφός τους ή ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...Όλα μάταια βέβαια διότι κανένας δεν έχει τα παιδιά που απαιτείται ώστε όλη αυτή η περιουσία να έχει μια πρακτική αξία πέρα του ...γοήτρου του ενός προς τον δίπλα...
Για εμένα στην Ελλάδα του σήμερα έτσι όπως έχει καταντήσει από την ίδια την γενιά  που δημιούργησε αυτές τις περιουσίες,  τα διάσπαρτα ακίνητα εδώ κι εκεί είναι ένα βάρος! Και βέβαια δεν πουλιούνται γιατί ούτε αγοραστές υπάρχουν και σχεδόν όλοι είναι χωρίς καθαρό φορολογικό μητρώο και χρωστάνε σε τράπεζες ..Είναι ένας φαύλος κύκλος στη χώρα που κάποτε τον είχα ονομάσει "κρίση αξιών" και εξηγεί πολλά για τον ξεπεσμό στη χώρα..Όταν δηλαδή απαξιώνει κάποιος τη χώρα του..απαξιώνει και τη περιουσία του!
Τέλος θέλω να γράψω πως ο μεγαλύτερος μπελάς είναι να βρεί κάποιος νήφη με μεγάλη περιουσία χωρίς εισοδήματα... Θα τη πληρώνει μια ζωή ενώ η ίδια θα θεωρεί πως έχει κάτι σπουδαίο! Εδώ στο φόρουμ συνηδειτοποιημένων ανδρών γίνεται , που να τη δει γυναίκα πλούσια επειδή έχει ο μπαμπάς και η μαμά 3 σπίτια και 5 χωράφια που κάποτε έκαναν ένα εκατομμύριο στα μυαλά τους και σήμερα πληρώνουν μόνο ΕΝΦΙΑ και Αλβανούς για να τα συντηρούν...
Αυτά τα λίγα για να μπουν κάποια πράγματα σε ρεαλιστική βάση να φύγουν αυταπάτες και ίσως να προβληματιστούν κάποιοι![/color]

  :respect:  συγχαρητηρια για το ποσταρισμα αυτο για οποιον το εγραψε. Γροθια για οποιον αμφιβαλλει για το ψηλο επιπεδο του φορουμ
 

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Μηνύματα
813
Like
315
Πόντοι
26
η ουκρανη ειναι στην πλειοψηφια της συμφεροντολογα και θελει  να φαει ..
ρωσσιδα μπορει να βρει καποιος και αν της φερεται  σωστα θα τον  εχει πασα  στα γιαννενα!
Ακριβεστατος!!
 
OP
OP
Κούλης Χρυσός

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.098
Κριτικές
19
Like
6.943
Πόντοι
3.346
  :respect:  συγχαρητηρια για το ποσταρισμα αυτο για οποιον το εγραψε. Γροθια για οποιον αμφιβαλλει για το ψηλο επιπεδο του φορουμ

αν διαβασεις στις πιο πισω σελιδες του νηματος ΄΄τι τρεχει με το κιεβο'' οχι πολυ πισω 5-8 σελ. θα το βρεις το ποστ του φιλου συναγωνιστη  :hi:
 

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Μηνύματα
266
Κριτικές
4
Like
317
Πόντοι
281
Τέλειο νήμα και συμφωνώ όσον αφορά το υψηλό επίπεδο του φόρουμ.
Δυστυχώς δεν έχω να προσθέσω τίποτα επί του θέματος αλλά θα το παρακολουθώ με ενδιαφέρων.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Τα έχω ξαναγράψει αλλά θεωρά ότι για λόγους ενημέρωσης καλό είναι να ξαναγραφτούν.

Επιπλέον θα ήθελα να συνεισφέρω στη προσπάθεια του νηματοθέτη !!

Αν θεωρείτε τα posts μου μεγάλα, απλά τα παραλείπετε. :hi: :hi:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Πάμε στα βασικά.

Η μέση άποψη του άσχετου Ελληνάρα είναι ότι όλο το Σλαβικό τόξο χωρών όπως Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία, Μολδαβία Τσεχία Σλοβακία  κλπ είναι γεμάτο από γκομενάρες που περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια τους μερακλήδες και γαλαντόμους Ελληναράδες να συρρεύσουν για να τις γαμήσουν.

Η Αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Επίσης χρονικά βλέποντάς το συνεχώς η κατάσταση διαφοροποιείται. Τις τελευταίες εξελίξεις θα τις γράψω στο τέλος των posts μου.

Το ποσοστό των όμορφων και εντυπωσιακών γυναικών όσον αφορά ‘’αντικειμενικά’’ αισθητικά κριτήρια σε αυτές τις χώρες είναι εντυπωσιακά υψηλό. Ισως το υψηλότερο στο κόσμο αν το δεί κανείς σε στατιστική βάση. Πράγματι περιμένουν τους ξένους να συρρεύσουν στις χώρες τους όχι όμως για να τις γαμήσουν γιατί σίγουρα δεν τους λείπει το σέξ, Περιμένουν τους ξένους είτε για να βγάλουν από αυτούς λεφτά πουλώντας το μόνο asset που έχουν δηλαδή την εμφάνισή τους, είτε για να προωθήσουν και να εξασφαλίσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο ζωής από αυτό που διαβλέπουν ότι στη χώρα τους θα έχουν.


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Αν κάποιος δεν καταλάβει τη βασική αυτή διαφορά στην οπτική των δυο πλευρών πιστεύω ότι δεν μπορεί και να κινηθεί σωστά σε αυτές τις χώρες.

Η νοοτροπία των άσχετων ως επί το πλείστον ξένων, είναι η εξής. Εντάξει τι είναι οι σλάβες ?? Κάτι φτωχοκαριολίτσες που μόλις τους κουνήσω ένα 50 ευρώ μου, θα πέσουν στο πάτωμα και θα με παρακαλάνε. Κα βέβαια αυτή  καταρρίπτεται πολύ βιαίως από το πρώτο κιόλας ταξίδι.

Ισως αυτό να ίσχυε εν μέρει την πάλαι ποτέ εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά σίγουρα δεν ισχύει τώρα. Τουλάχιστον δεν ισχύει για τις πραγματικά όμορφες γυναίκες τους, αυτές που εμπειρικά στην ορολογία της πιάτσας ‘’βαθμολογούνται’’ ως οκτάρια εννιάρια η κυρίως δεκάρια.

Και αυτό γιατί σε οποιαδήποτε σχέση δούναι και λαβείν η τιμή καθορίζεται από τη προσφορά και τη ζήτηση.  Και όταν τα 9άρια η 10άρια Σλάβες που τις κοιτάς και σου φεύγει η μαγκιά έχουν 4-5 αλλοδαπούς κακομοίρηδες σπόνσορες που τους σκάνε 300-400
( τουλάχιστον )  ευρώ το μήνα τακτικά, άρα έχουν ένα εισόδημα 1500-2000 ευρώ το μήνα εξασφαλισμένο χωρίς να κουνάνε πόδι, τότε σίγουρα δεν θα πολυσυγκινηθούν απο τα 50 ευρω η τα 100 ευρω που ο Ελλην Ιχθυέμπορας μέσα στην πλάνη του θα τους κουνήσει για να πάνε μαζί του.

Θα του απαντήσουν, αν κιολας του απαντήσουν, κάτι σαν '' Αν ενδιαφέρεσαι για εμένα, το δώρο μου είναι 300 η 400 ευρώ το δίωρο, η ένα iphone ( πιο chick )'', και ο ιχθυέμπορας θα ψάχνει να βρεί από που του ήρθε η χλαπάτσα.

Και αυτό γιατί δεν αρκεί να κοιτάξεις. Πρέπει να δείς. Πρέπει να προσέξεις ότι η συγκεκριμένη γκόμενα κυκλοφορεί με το τελευταίο iphone, η με τσάντα hermes, η με φόρεμα Versace klp . Πρέπει δηλαδή να μπορείς να  δείς τα πράγματα που σου φωνάζουν '' Που πας ρε Καραμήτροοοο !!!''

Οι πραγματικά λοιπόν όμορφες γυναίκες τους είναι μια ''άλλη ιστορία''.
Τα δεκάρια τους κινούνται σε πολύ ιδιαίτερους κλειστούς κύκλους της τοπικής τους οικονομικής ολιγαρχίας στη περίπτωση που δεν έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό, με τη πλειοψηφία αυτών που φεύγουν να κατευθύνεται σε πάλι κλειστούς κύκλους σε  Μόντε Κάρλο, Φρανκφούρτη και Λονδίνο από αυτά που διαβάζω σε άλλα sites αλλά και από κάποιες προσωπικές εμπειρίες.

Είχα τη την τύχη να ‘’γνωρίσω’’ μια τέτοια περίπτωση όχι στο εξωτερικό αλλά στην Αθήνα όπου μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε στριπτιζάδικο όπου έκανε το ‘’αγροτικό’’ της αφήνοντας εποχή, συνέχισε την ‘’καριέρα’’ της στο Μοντε Κάρλο. Ακόμη και σήμερα μιλάω αραιά και που μαζί της.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ferarι εχουν την ίδια τιμή τόσο στην Ελβετία όσο και στην Μαδαγασκάρη. Αυτή είναι η λογική της αγοράς σε όλα τα assets και αυτό ισχύει και στο χώρο του αγοραίου σεξ.

Τα οκτάρια τους και τα εννιάρια τέλος που κυκλοφορούν στα ακριβά in μέρη τους λοιπόν φορτώνονται έναντι ιδιαίτερα μεγάλων τιμημάτων.

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Τα παραπάνω δεν τα γράφω για να αποθαρρύνω τους φίλους που θέλουν να συνδυάσουν το τουρισμό τους σε αυτές τις χώρες με το ''άθλημα'' που το site υπαινίσσεται. Τα γράφω για να βοηθήσω κάποιους να καταλάβουν τι μπορούν να περιμένουν σε ρεαλιστική βάση. Σίγουρα αν κάποιος ψάξει υπομονετικά, κυρίως στην επαρχία αυτών των χωρών, και γνωρίζει και τη τοπική γλώσσα θα βρεί κάτι καλό. Μπορεί όχι τα εννιάρια η τα δεκάρια αλλά τα εφτάρια και  ίσως τα οκτάρια θα τα βρεί.

Ουσιαστικά  αν το δούμε σε ιστορική βάση αυτό που συνέβει είναι ότι η εκτεταμένη αγαμία στη δύση μετά την κατάρρευση της πρώην Σοβιετίας προμήθευσε με φρέσκια και ανώτερης ποιότητας σάρκα όλη τη Δυτική Ευρώπη.

Η δεδομένη αγαμία της ψευτο συντηρητικής δυτικής κοινωνίας στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με μερικές ιδιοτυπίες της πρώην Σοβιετίας όπως για παράδειγμα η πεποίθηση ότι η διαφορά Ηλικίας Αντρα Γυναίκας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τις ντόπιες γυναίκες, η ότι οι ντόπιοι άντρες είναι μεθύστακες που κακομεταχειρίζονται τις όμορφες εκεί γυναίκες, τρίγκαρε τα ένστικτα του δυτικού αγάμητου μεσήλικα και  δημιούργησε ένα κύμα  σωτήρων σπονσόρων προς όλες αυτές τις χώρες σε έκταση που δύσκολα φανταζόμαστε. Ιδίως προς τις ιδιαίτερα όμορφες κοπέλες, που δεν χρειάστηκε πολύ βέβαια για να συνειδητοποιήσουν το παράθυρο ευκαιρίας που μπροστά τους ανοιγόταν.

Κάτι που επίσης πρέπει να πούμε είναι ότι ο ηθικός κώδικας μιας μεγάλης πλειοψηφίας αυτών των γυναικών είναι αρκετά ‘’χαλαρός’’ σε σχέση με το αγοραίο σέξ. Το να έχουν μια μόνιμη ''σοβαρή'' σχέση, και παράλληλα να εξασκούν και κάποια από τις 50 αποχρώσεις της πουτάνας που αποδίδονται με τους κουλτουριάρικους  όρους sponsoret, semipro, βιζιτού κλπ δεν είναι κάτι επιλήψιμο για αυτές.

Η για να είμαστε πιο ακριβείς για μια μεγάλη μερίδα από αυτές. Εξαίρεση με βάση την εμπειρία μου αποτελούν οι Σέρβες οι οποίες είναι οι πιο συντηρητικές στο θέμα σεξ από όλες τις Σλάβες. Σχεδόν δεν υπάρχουν Σέρβες πουτάνες εντός Σερβίας. Οσες Σέρβες κάνουν  τέτοια ‘’καριέρα’’ τη κάνουν στο εξωτερικό. Αυτό για όσους αναζητούν πραγματικά υπερήφανους και όχι γιαλαντζί υπερήφανους λαούς !!! Δεν γράφω τίποτα άλλο ο νοών νοήτω !!!

Το ότι οι γυναίκες αυτές ενώ είναι ξεκάθαρο το τι κάνουν συμπεριφέρονται προς τους πελάτες τους σαν γκόμενες που πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να τις ρίξει, προσωπικά πιστεύω ότι οφείλεται σε δυο λόγους.

Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι το γεγονός ότι δίνουν στο πελάτη τους κάποια επίφαση καμακιού όταν αυτός τις πλησιάζει ιντριγκάρει τον πελάτη περισσότερο. Του δίνει τη ψευδαίσθηση του ''κατακτητή''. Και ως γνωστόν οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται, και ενίοτε πληρώνονται ακριβά, η τουλάχιστον πολύ πιο ακριβά από ότι μια κλασική ‘’εμπορική’’ σχέση πουτάνας πελάτη θα υπαγόρευε !!!

Ο δεύτερος λόγος  είναι ότι ουσιαστικά αυτή η πρακτική προσφέρει στις κοπέλες ένα δικό τους αμυντικό ψυχολογικό μηχανισμό ώστε να μην αυτοχαρακτηρίζονται πουτάνες. Του τέστιν '' Εγώ γυμνάστρια είμαι. Δεν είμαι πουτάνα να κάθομαι σε όλους έναντι χρημάτων. Διαλέγω τους άντρες που θα πάω και απλά μετά ζητάω ένα δωράκι γιατί έχω κάποιες δυσκολίες''.

Ετσι το στήνουν στο κεφάλι τους και η ψυχολογική τους άμυνα φαίνεται για τις περισσότερες να λειτουργεί.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Το παραπάνω ''μοντέλο'' δεν αποτελεί σλαβική πατέντα. Το έχω συναντήσει σε αρκετές άλλες χώρες. Και δουλεύει καλά.  Άλλωστε στον ''άγριο'' ευρύτερο κόσμο της πορνείας μόνο μοντέλα που δουλεύουν οικονομικά επιβιώνουν. Τα υπόλοιπα τα τρώει η μαρμάνγκα..

Απλά στην παλιά σοβιετία το μοντέλο αυτό  άνθισε περισσότερο για μια σειρά από  λόγους τους κυριότερους από τους οποίους παρακάτω αναφέρω.

Η τραγική κατάσταση της οικονομίας σε αυτές τις χώρες μετά την κατάρρευση των οικονομιών τους, η σαφής  ανωτερότητα από πλευράς εμφάνισης της γυναικείας Σλαβικής φυλής,  ο χαλαρός ηθικός κώδικας στο θέμα σεξ που επικρατεί σε αυτές τις χώρες, η γεωγραφική εγγύτητα με τις υπόλοιπες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, η γενικότερη κακομεταχείριση των γυναικών από τους άντρες σε αυτές τις κοινωνίες σε σχέση με τις δυτικές κοινωνίες κλπ


Στο δια ταύτα λοιπόν. Πριν 30 χρονια κάποιοι  οι Δυτικοευρωπαιοι ταξιδευαν ( οσοι μπορουσαν ) σε ολο το Ανατολικό μπλοκ και το deal τοτε αφορουσε ανταλαγη σεξ με μπλουτζιν οδοντοκρεμες γυναικεια καλυντικα κλπ.

Οταν κατερευσε ο "υπαρκτος σοσιαλισμος" το deal αφορουσε ανταλαγη σεξ με υποσχεση για "ερωτα", για γαμο και για καλυτερη ζωη στο εξωτερικο.

Σημερα ζουμε στην εποχη του internet. Ολοι εχουν ξυπνησει, και η αθωοτητα πέθανε και την εθαψαν με τιμες.Το deal σημερα ειναι σεξ εναντι κάτι, τελεια και παύλα !!

Το κάτι έναντι στη πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορά χρήματα. Σε κάποιες λιγότερες περιπτώσεις αφορά πληρωμένες διακοπες, η δώρα, η κάτι που εύκολα μεταφράζεται εμέσως παλι σε χρήματα. Ολοι το ξερουν, και η αγαμια σε συνδυασμο με τη μουνοδουλιαση στη δυση σπρωχνουν τις τιμες προς τα πανω.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom