Νέα

Η γνώμη των strippers για μας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλοι μου, πολυ ομορφες αυτες οι Φρουδικες αναλυσεις σας, ομως μηπως ετσι χανουμε την μπαλα ?

Εννοω οτι ο δημοσιογραφος που εκανε το ρεπορταζ δεν μας εδωσε την εντυπωση οτι εκανε στις γυναικες standard ερωτησεις και η καθε μια εγραφε το μακρυ και το κοντο της.

Ετσι εκτιμω οτι αλλα εγραφε μια που μολις ειχε κατεβασει μισο μπουκαλι βοτκα και αλλα μια αλλη μου ειχε σνιφαρει κοκο σανελ.

Προσωπικο παραδειγμα σε προχθεσινο στριπτηζαδικο της Συγγρου. Mου ζηταει μια γυναικα να παμε για prive. Της απαντω οτι δεν χορευω prive.Τοτε μου λεει "χμμ καταλαβα εσυ δεν εισαι μαλακας, εισαι νορμαλ αντρας" ενω ταυτοχρονα το χερι της ξεκουμπωνει το φερμουαρ μου και μου την πεταει εξω. Τωρα σας ρωτω. Εσεις τι καταλαβατε ?
Και θελετε να παρω αυτα που λενε στα σοβαρα ?

Προτεινω να συνταξουμε ολοι μαζι, ενα standard ερωτηματολογιο και να το δωσουμε μονο στις γνωστες μας.
Μονο ετσι θα μαθουμε την πραγματικη αληθεια. Η βοηθεια των "γνωστων αγνωστων" vasou, ropalou, panou, studian, cpt_mac, etc , ειναι σημαντικη.

Οποιος ενδιαφερεται ας αρχισει να προτεινει "ζουμερες" ερωτησεις για να τις συζητησουμε.

Καλες γιορτες.
 

Επισκέπτης
εγω απλα θελω να επισημαινω οτι καποιοι λεγαν τις ελληνιδες φασολες και τωρα που οι στριπτητζουδες λενες τους ελληνες τσιγγουνηδες κτλ δεν σας αρεσει!!
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Πάνο,

"epithetikoi","gourounia",
Αυτό εκφράζει την μειοψηφία των πελατών κατά τη γνώμη μου.

Αυτό έγραψα στην δεύτερη σελίδα του θρεντ. Νομίζω είναι σαφές τι πιστεύω. Επίσης έχω πει πολλές φορές τόσο εδώ όσο και στις ίδιες ότι είναι πολύ τυχερές που δουλεύουν στην Ελλάδα γιατί σε πολλές χώρες της Ευρώπης και σε μερικά κλαμπ στην Αμερική θα έπρεπε να πηδηχτούν με τον πελάτη μετά 1-2 ποτά. Επίσης έχω πει σε αυτό το θρεντ, αλλά και σε άλλα, ότι το κύριο χαρακτηριστικό του έλληνα θαμώνα στριπ κλαμπ είναι η καψούρα και το αγαπητηλίκι. Και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται.

ΑΛΛΑ, επειδή αυτές είναι έτσι δεν σημαίνει ότι όλα τα συμπεράσματα τους είναι άκυρα. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό;

Επίσης μια που θέτεις το θέμα για τους άνδρες στις χώρες τους. Όπως παντού υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Υπάρχουν αυτοί που συντηρούν την οικογένεια τους και δυό γκόμενες στο πλάι. Υπάρχουν αυτοί που είναι κύριοι στη συμπεριφορά τους και υπάρχουν και αυτοί που είναι εξαιρετικά βίαιοι. Η διαφορά του Έλληνα με αυτούς όπως και με τους περισσότερους άλλους λαούς είναι ότι ο Έλληνας είναι καψούρης πρωτίστως και δευτερευόντως γαμιάς.

Επίσης, όποιος είναι σε δουλειές που έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο (δεκάδες την ημέρα)γνωρίζει ότι δύο κατηγορίες ανθρώπων θυμάται. Τους πολύ μαλάκες και τους πολύ άνετους, ματσωμένους και ξύπνιους. Όλους τους μεσαίους τους ξεχνάει. Τους σιωπηρούς, τους γελαστούς, τους επιτηδευμένα ευγενικούς, τους πολιτισμένους. Δηλαδή αυτούς που λέμε τα καλά παιδιά, που μπορεί να είναι και η πλειοψηφία.

Διάβασε πάλι το ρεπορτάζ και θα δεις ότι κατά κύριο λόγο σε αυτές τις δύο κατηγορίες αναφέρονται. Τους άλλους δεν τους θυμούνται το πρωί.

Κι όσον αφορά τον Ροπαλοφόρο, εγώ δεν κρίνω προσωπικότητες, απαντάω σε αυτά που γράφει κάποιος.
 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
...Και οι άποψη αυτή περι 'γουρουνιών' πρέπει να είναι απο πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις και να μην επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
ʼλλωστε, όποια μας θεωρεί γουρούνια, ας πάει να καθαρίσει σκάλες, όπως κάνουν τόσες και τόσες αλλοδαπές. Αυτά τα γουρούνια "φροντίζουν" να γυρνάνε, μετά από 2-3 χρόνια στις πατρίδες τους με γεμάτες τσέπες..
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Μια που το αναφέρεις, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα του θρεντ, μην κρίνεις έναν λαό από τις κοπέλλες που έχεις γνωρίσει εδώ και από μερικούς άνδρες. Έτσι υποπίπτεις στο ίδιο σφάλμα για το οποίο τις κατηγορείς.

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που έρχονται εδώ προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες με προβληματικά παιδικά και εφηβικά χρόνια. Το μόνο που τις σώνει σε αυτή τη ζωή είναι η εμφάνιση τους. Οι νορμάλ όμως έχουν μείνει πίσω. Γυναίκες που είναι επαγγελματίες, με εξαιρετική ποιότητα που δεν βρίσκεις εδώ. Σε βεβαιώ ότι κανένας δεν θα τολμούσε να σηκώσει χέρι πάνω τους.

Κάτι που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι γυναίκες από πρώην ΕΣΣΔ θέλουν τον άνδρα ΑΝΔΡΑ. Κουβαλητή, προστάτη της οικογένειας, κύριο, πετυχημένο στη δουλειά του, με αρχίδια να σέρνωνται. Ο γλυκανάλατος είναι καλός για παρείτσα. Αυτός ο άνδρας δεν θα σηκώσει ποτέ το χέρι να κτυπήσει γυναίκα. Με την πτώση της Σοβ. Εν. πολλοί άνδρες έπαθαν ταράκουλο και δεν μπορούσαν να προσαρμοσθούν στις νέες συνθήκες. Έτσι έχουμε τα φαινόμενα αλκοολισμού και βίας από ανθρώπους που μέχρι τότε δεν είχαν δείξει τέτοια δείγματα.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Πάνο είπα η συντριπτική πλειοψηφία είναι από διαλυμένες οικογένειες, όχι όλες. Επίσης ποτέ δεν είπα ότι ΠΟΤΕ δεν σηκώνουν χέρι οι άνδρες. Απλώς μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Άλλωστε macho συμπεριφορά δεν είναι μόνο αυτή. Και φυσικά είναι πολύ πιο macho από τον μέσο Έλληνα για πολλούς λόγους ιστορικούς και πολιτιστικούς.

Ένα καλό ανάγνωσμα για να καταλάβεις καλύτερα την πολιτιστική ταυτότητα των Ρώσων είναι "Ο χορός της Νατάσας" του Figis. Δύο τόμοι.
 

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Μηνύματα
91
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λές για τις γυναίκες απο πρώην Σοβ.Ένωση. Έχουμε πετύχει και περιπτώσεις απο οικογένεια και με πνευματική μόρφωση και να κάνουν αυτή την δουλειά για γρήγορο χρήμα. Τον άντρα όντως τον θέλουνε άντρα και όχι γλυκανάλατο. Αλλά αυτό που λές ότι ποτέ δεν σηκώνουν χέρι πάνω τους μάλλον τις έχεις υπερτιμήσει. Εδώ η πρύτανης Μαρία Σαρκινοβα απο το Νοβοροσίσκ είδαμε πρόσφατα στην τηλεόραση ότι ο άντρας της την έστειλε στο νοσοκομείο γιατί δεν τον άφησε να γράψει ένα δικό του βιβλίο  :o :o :o :o :o :o :o :o. Στην παλαιά Σοβιετική ένωση και πάλι δεν ήταν τα πράγματα τόσο 'ρόδινα' για τις γυναίκες. Φαινόμενα αλκοολισμού και βίας σε αυτά τα κράτη υπάρχουν απο τότε που ιδρύθηκαν και όχι απο τότε που έπεσε ο κουμουνισμός. Ελικρινά σε καμία περίπτωση δεν θα τους εξισώσω η θα τους εξυψώσω με τους έλληνες. Όχι απο θέμα εθνικισμού η απο θέμα υπεροψίας γιατί τίποτα απο τα 2 δεν είμαι. Αλλά επειδή τους ζω σχεδόν κάθε μέρα  και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου...
Όσο για τον λαό αυτό δεν θα έλεγα ότι με έχει εντυπωσιάσει με την κουλτούρα του... Η Αναγέννηση, η Μεταρύθμιση, ο Διαφωτισμός και ο σεβασμός του ανθρώπου για τον άνθρωπο σε φιλοσοφικό,καλλιτεχνικό και ατομικό επίπεδο μάλλον έγινε στο δυτικό μέρος της Ευρώπης παρά στο ανατολικό... αυτοί απλός ήταν και είναι ουραγοί...

+ 1.000.000
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Επίσης Πάνο να ξέρεις πως είναι ένας λαός που το μελόδραμα το έχει στο αίμα του. Κάποτε τα είχα με μια Ρωσίδα. Σε ένα τσακωμό ούρλιαζε, χτυπιόταν και με προσέβαλλε επίτηδες με εκφράσεις που ήξερα ότι δεν της εννοούσε. Είχα φτάσει στο αμήν. Τότε ένοιωσα ότι επιζητούσε τα γαμοσταυρίδια ή τη σφαλιάρα για να κλείσει τον κύκλο το μελόδραμα. Της είπα λοιπόν ήρεμα. "Ότι και να κάνεις δεν πρόκειται ούτε να σε βρίσω, ούτε να σε χτυπήσω. Τον ανδρισμό μου δεν τον δείχνω έτσι." Έμεινε κάγκελο. Ηρέμησε και το μελόδραμα έλαβε τέλος.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Πάνο ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς αλλά προσπαθούσα να πω ότι πολλές φορές παίζουν ένα έργο. Παίζουν ρόλους.

Όσο για την κουλτούρα της Ρωσίας στον χρυσό της αιώνα από τις αρχές του 19ου μέχρι τα μέσα του 20ου είναι ανυπέρβλητη. Από τον Πούσκιν δηλαδή μέχρι τον Πάστερνακ.

Απλώς αναφέρω τις κορυφές:

Καραμζίν, Πούσκιν, Γκλίνκα, Γκόγκολ, Τολστόι, Τουργκένιεφ, Ντοστογιέφσκι, Τσέχοφ, Ρέπιν, Τσαικόφσκι, Ριμσκυ-Κόρσακοφ, Ντιαγκίλεφ, Στραβίνσκι, Προκόφιεβ, Σοστακόβιτς, Σαγκάλ, Καντίνσκυ, Μαντελσταμ, Αχμάτοβα, ναμπόκοφ, Παστερνάκ, Μέγιερχολντ, Αιζενστάιν.

Σε αυτούς πρόσθεσε άλλους τόσους πολύ καλούς. Κανείς άλλος λαός δεν έχει να επιδείξει σε 130 χρόνια τέτοια πολιτιστική παραγωγή.
 

Επισκέπτης
Την χασατε την μπαλα μαγκες..Αντε καληνυχτα.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σαν επιστεγασμα των κορυφαιων(ανεπιφυλακτα νομιζω συνομιλητων που ανταλλαξαν τις αποψεις του)θα ηθελα και εγω (νιωθοντας φτωχος συγγενης τους) οτι 1)απο τοτε που στην ελλαδα και γενικοτερα στην υφηλιο επαψε να ισχυει μερικως η πατριαρχικη αντιληψη της οικογενειας οπου ο ανδρας ειναι αυτος που εχει τα ηνια στην οικογενεια και η γυναικα αρχισε να αποκτα ελευθερια σε ολα τα κοινωνικα σταδια αρχισε και ο εκφυλλισμος αυτης.....τα τελευταια 30 χρονια περιπου ο φεμινισμος καθιερωσε μια κατασταση ανακατη,μπερδεμενη........οπου η γυναικα(περαν των οποιων δικαιωματων που επρεπε ανεκαθεν να εχει ισοτιμα) προχωρησε στο αλλο ακρο με συνεπεια ο ανδρας του σημερα να νιωθει βαλλομενος,απειλουμενος και συναισθηματικα φοβισμενος.....Η γυναικα του σημερα εχει οικονομικη ανεξαρτησια=προσωπικη ελευθερια,ο ανδρας εχει παψει να παιρνει ολες τις αποφασεις,να συντηρει μονος το σπιτι του και λαμβανει υποψιν του σοβαρα την αντιδραση του αλλου φυλου....οι γυναικες ομως σαν οντα ορθολογικα και λιγοτερο συναισθηματικα εχουν ψιλοχασει την μπαλα και εχουν φτασει σημερα να γινουν ανδρας στη θεση του ανδρος.αυτο εχει ως αποτελεσμα τα περισσοτερα πραγματα και καταστασεις να περνανε πρωτα απο το χερι της γυναικας...ο ανδρας νιωθει μειονεκτικα απεναντι τους και συναισθηματικα φοβισμενος απο τις τρεχουσες εξελιξεις που βλεπει γυρω του.Οι νεες γυναικες λοιπον εφτασαν σε σημειο να εχουν οτι θελουν,οποτε το θελουν και οπως το θελουν,οκ?Ο ανδρας εχασε εν μερει τα κεκτημενα,νιωθει μειονεκτικα....αρα φοβαται ως συναισθηματικο ον που ειναι!Σχεσεις σοβαρες δυσκολα γινονται διοτι οι απαιτησεις των περισσοτερων γυναικων ειναι μεγαλες πλεον και οι ανδρες που δεν εχουν την οικονομικη ευμαρεια να ανταπεξελθουν ως αντιβαρο στην γυναικεια επελαση βρισκουν καταφυγιο στις "κοινες γυναικες" οποιας μορφης γουσταρετε...Η καταληξη ειναι να "κολλανε" οι περισσοτεροι απο εμας σε καταστασεις χρονιας ψυχαναγκαστικης νοσου που αλλιως λεγεται"φραπεδια διχως αντικρυσμα" "σεξ φετιχ" "μασαζ με τελειωμα στα κωλομερια" κ.ο.κ.Το ψυχολογικο κοστος μιας τετοιας συμπεριφορας ειναι πολυ μεγαλο και χρηζει "για μενα" αμεσα προσπαθεια και πραξη απο τον νοσουντα......αλλιως καταληγει σε χρονια και επαρατο τροπο ζωης απο εκει που ξεκινησε σαν απλο ντελιριο!Οι γυναικες των στριπ κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι πολυ καλα παιδια με χρυση καρδια και σκεψη....επειδη ομως το χρημα αλλοιωσε και θα αλλοιωνει μεχρις εσχατων τα παντα,αλλοιωσε και πολλες απο τις πεποιθησεις,τις συνηθειες και τα "πιστευω" αυτων των κοριτσιων...με συνεπεια να αναφερονται ετσι για τους ελληνες πελατες τους...Οταν βλεπει η μια την αλλη να ανεβαινει οικονομικα,κοινωνικα κλπ..λογω του χορου που κινουνται(νυχτα τον λενε) λογω του ορθολογισμου που ανεφερα προηγουμενως(κατι που ειναι στη φυση της γυναικας) αρχιζουν και μπαινουν στο τρυπακι της μισαλλοδοξιας και της αποκτησης καταναλωτικων αγαθων....για σκεφτειτε να ησασταν στη θεση τους?για τις μαυρες θα συμφωνησω οτι οι περισσοτερες ανηκουν σε οικογενειες με τεραστια βιοποριστικα προβληματα,οπως και για τις περισσοτερες απο το πρωην ανατολικο μπλοκ....αλλα οχι και οτι προερχονται απο διαλυμενες οικογενειες......δεν ειναι αυτος ο λογος για τον οποιο αναφερονται ετσι....μην νομιζετε οτι δεν γνωριζουν την πραγματικοτητα για το  πως φερονται οι δικοι τους ανδρες απλα εχουν βαλει μπλανκο στην μνημη τους και εχουν αφοσιωθει στην εντος ελλαδας πραγματικοτητα και βασει αυτης κρινουν......φυσικα οχι σψστα διοτι οι ελληνες πραγματικα εχουμε μεγαλη ιστορια και ευθυξια σε θεματα κοινωνικου ρατσισμου και αλληλεγγυης....μην ξεχναμε οτι τους αλβανους οι ιταλοι τους πεταγαν στην θαλασσα ενω εμεις τους βαλαμε στα σπιτια μας,τους δωσαμε ψωμι να φανε και μπραβο τους(πλην εγκληματιων) που ειναι τοσο δουλευταραδες και καλοι οικογενειαρχες....το προβλημα λοιπον εν τελει δεν το εχουν οι γυναικες αυτες αλλα εμεις που νιωθουμε μειονεκτικα λογω των σημερινων συνθηκων και πρεπει να το αποβαλλουμε αυτο για δικο μας καλο......αλλιως θα αυτοκαταστραφουμε οπως τα ραβασακια του αστυνομου σαινη!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΕΙΡΗΝΗ και οχι ΠΟΛΕΜΟΣ...πανω απ'ολα αγαπη ειναι το μεγαλειο της ψυχης...
 

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
244
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου αν η Ρώσικη ποίηση δεν σου φτιάχνει τις γιορτές το μαγαζί έχει κι άλλο εμπόρευμα. Κάθε είδους ποίηση, λογοτεχνία, εμβριθείς αναλύσεις, δοκίμια. Και μια μελετούλα την κάνουμε. ʼντε και μελέτη-κατασκευή αν το ζητάει ο πελάτης. Όλα στο πλαίσιο του γιορτινού πνεύματος των Χριστουγέννων.)

Τότε θα έχετε και Ντύλαν Τόμας και Πάστερνακ... Αν ναι, όχι τσιγκουνιές και μιζέριες...

Όσο για το "Χαράς (πηγή είναι) το κουράγιό σας..." δεν έλαβα ευθεία και γενναία απάντηση...
 

Επισκέπτης
Καλημερα  σε ολους...Δν θα γραψω την αποψη μου για το θεμα γιατι πιστευω πως καποιοι (οι περισσοτεροι) θα μου επιτεθουν κ δν θα ηθελα να χαλασει το τοπικ κ το ουτοπικο στυλ που παρουσιαζεται (για τους/απ τους θαμωνες) σ'αυτο απ τα γραφωμενα....θα πω κατι που μου ειπε μια κοπελα/στριπερ πολυ προσφατα (εκτος μαγαζιου)...--> Τα στριπ κλαμπ ειναι μια μικρογραφια κατω απο ειδικες βεβαια συνθηκες της ζωης μας...Αναλυτικοτερα...Παντου υπαρχουν μαλακες/γουρουνια/καλα παιδια κ οποιοςδηποτε αλλος χαρακτηρισμος για καθε αντρα...οπως το ιδιο ισχυει κ για τις κοπελες οι οποιες χαρακτηριζονται απ τη συμπεριφορα τους εντος μαγαζιου αρχικα κ εκτος μετεπειτα (για καποιους που εχουν την τυχη να βρεθουν μαζι)!!!...
 

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
244
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο ρε παλληκάρι mclein! Μαγκιά, καλό κουράγιο, καλά μυαλά και καλή τύχη! Και ψυχή βαθειά!!!

Και καλές Γιορτές!!!
 

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
244
Like
0
Πόντοι
1
Stud, όχι πολλή ρώσικη και αμερικάνικη ποίηση χρονιάρες μέρες!...

Όχι μόνο Θεωρία και Ποίηση-Κριτική της δυνάμεως της Κρίσεως!... Χρειάζεται και ο Πρακτικός Λόγος!...
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
22
Like
361
Πόντοι
5.795
θα ηθελα να εκθεσω και εγω τις αποψεις μου για τα κοριτσια των στριπ κλαβ ειμαι 44 και εχω μια πειρα 15 ετων αν θυμαστε παλια απο μπιλιον ντολαρς χρυσες εποχες 5 χιλιαρικα το ποτο 1995 .. το αλλο στο καζινο στο λουτρακι γαμω τις γυναικες..και πολλα αλλα.
θα συμφωνησω στην αποψη τα κοριτσακια που ερχοντουσαν αβγαλτα πριν πολλα χρονια πολλα εχουν μεινει ελλαντα και εχουν γινει σκληροι επαγγελματιες .. με αδειεσ παραμονης αυτοκινητο σπιτι κλπ παλια σε περναν και κανενα τηλεφωνο... αληθεια βαλτε το χερι στην καρδια ποσες απο αυτες περνουν κανενα τηλεφωνο εστω για χρονια πολλα??μιλαμε για γυναικες που τα σκασαμε βγηκαμε εξω και που μασ δωσαν την εντυπωση οτι ειμαστε τουλαχιστον φιλοι...ποσες βγηκαν εξω μαζι μας και στο τελος γαμησαμε???ποσες πιασαν οι μπατσοι και πηγαμε στην ασφαλεια να τουσ παμε κανενα φαγητο ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΜΠΛΟΥΖ η λεωφορο αλεξανδρας... πηρε καμμια για κανενα ευχαριστω??ποσεσ καρτες η κανενα μηνυμα απο κινητο πηραμε απο ρωσσια κλπ απο παλιες φιλες για ενα χρονια πολλα  ρε γαμωτο τουλαχιστον??πορωμενες γυναικες για το χρημα ειναι πια παιδια τιποτε αλλο δεν τουσ αρεσει η ελλαντα ειμαστε μαλακες λενε ασ πανε γερμανια ολλανδια να δουν την γλυκα εκει δεν εχειποτα σαμπανιες και μαλακιες που κερναμε εμεις οι μαλακες εκει εχει γαμησι απευθειας προσφατα πηγα με  φιλο ολλανδο σε ενα γνωστο  μαγαζι στην συγγρου και εβαλε τα γελια με τις μαλακιες που εβλεπε που κανουμε.. στο κατω κατω ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΥ Η ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ να δουν την γλυκα και ποιοι  ειναι οι μαλακες... συμβουλη μου ειναι στουσ νεωτερουσ και στουσ παλαιοτερους επισκεψη στο μαγαζι με φιλουσ μια μπουκαλα ουισκυ στην μεση των 100 ευρω και 3 με 5 χωρουσ μακρια απο κερασματα και μαλακιες μην ελπιζετε οτι θα βγαλετε γκομενες ξυπνηστε στην καλυτερη περιπτωση θα γαμησετε και θα σασ στοιχησει κανενα 600 σε δωρακια και μαλακιες μερικες λενε την αληθεια οτι εχουν σχεση με ελληνα η γκομενο??πολυ ξεφτιλα ρε παιδια ναχω μια γκομενα που γαμιετε στατραπεζια για 10 ευρω τοχω κανει ο μαλακας και εχω μετανειωσει βαλτε το χερι στην καρδια και απαντηστε σε αυτα που γραφω ειναι η δεν ειναι ετσι?? εσεις πιστευετε οτι μια γκομενα που βγαζει 200 μεροκαματο θα σπιτωθει με ενα καλο πεντι και να τα βγαζουν μαζι με 2000 ευρω μηνιαιως επειδη εχω παει ρωσσια και ειδα διαφορεσ καταστασεις υπαρχουν κοριτσακια που την βγαζουν με 100 δολλαρια το μηνα .. και ειναι εκατομμυρΙΑ πωσ την βγαζουν?? και δεν πανε να γαμηθουν στα τραπεζια για 10 ευρω ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ 3 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ και ξερουν να εκτιμουν τους ανθρωπους εκει πηγα και εφαγα ενα ζεστο φαι εννιωσα σαν ανθρωπος συγνωμη αν σας κουρασα
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
θα ηθελα να εκθεσω και εγω τις αποψεις μου για τα κοριτσια των στριπ κλαβ ειμαι 44 και εχω μια πειρα 15 ετων αν θυμαστε παλια απο μπιλιον ντολαρς χρυσες εποχες 5 χιλιαρικα το ποτο 1995 .. το αλλο στο καζινο στο λουτρακι γαμω τις γυναικες..και πολλα αλλα.
θα συμφωνησω στην αποψη τα κοριτσακια που ερχοντουσαν αβγαλτα πριν πολλα χρονια πολλα εχουν μεινει ελλαντα και εχουν γινει σκληροι επαγγελματιες .. με αδειεσ παραμονης αυτοκινητο σπιτι κλπ παλια σε περναν και κανενα τηλεφωνο... αληθεια βαλτε το χερι στην καρδια ποσες απο αυτες περνουν κανενα τηλεφωνο εστω για χρονια πολλα??μιλαμε για γυναικες που τα σκασαμε βγηκαμε εξω και που μασ δωσαν την εντυπωση οτι ειμαστε τουλαχιστον φιλοι...ποσες βγηκαν εξω μαζι μας και στο τελος γαμησαμε???ποσες πιασαν οι μπατσοι και πηγαμε στην ασφαλεια να τουσ παμε κανενα φαγητο ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΜΠΛΟΥΖ η λεωφορο αλεξανδρας... πηρε καμμια για κανενα ευχαριστω??ποσεσ καρτες η κανενα μηνυμα απο κινητο πηραμε απο ρωσσια κλπ απο παλιες φιλες για ενα χρονια πολλα  ρε γαμωτο τουλαχιστον??πορωμενες γυναικες για το χρημα ειναι πια παιδια τιποτε αλλο δεν τουσ αρεσει η ελλαντα ειμαστε μαλακες λενε ασ πανε γερμανια ολλανδια να δουν την γλυκα εκει δεν εχειποτα σαμπανιες και μαλακιες που κερναμε εμεις οι μαλακες εκει εχει γαμησι απευθειας προσφατα πηγα με  φιλο ολλανδο σε ενα γνωστο  μαγαζι στην συγγρου και εβαλε τα γελια με τις μαλακιες που εβλεπε που κανουμε.. στο κατω κατω ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΥ Η ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ να δουν την γλυκα και ποιοι  ειναι οι μαλακες... συμβουλη μου ειναι στουσ νεωτερουσ και στουσ παλαιοτερους επισκεψη στο μαγαζι με φιλουσ μια μπουκαλα ουισκυ στην μεση των 100 ευρω και 3 με 5 χωρουσ μακρια απο κερασματα και μαλακιες μην ελπιζετε οτι θα βγαλετε γκομενες ξυπνηστε στην καλυτερη περιπτωση θα γαμησετε και θα σασ στοιχησει κανενα 600 σε δωρακια και μαλακιες μερικες λενε την αληθεια οτι εχουν σχεση με ελληνα η γκομενο??πολυ ξεφτιλα ρε παιδια ναχω μια γκομενα που γαμιετε στατραπεζια για 10 ευρω τοχω κανει ο μαλακας και εχω μετανειωσει βαλτε το χερι στην καρδια και απαντηστε σε αυτα που γραφω ειναι η δεν ειναι ετσι?? εσεις πιστευετε οτι μια γκομενα που βγαζει 200 μεροκαματο θα σπιτωθει με ενα καλο πεντι και να τα βγαζουν μαζι με 2000 ευρω μηνιαιως επειδη εχω παει ρωσσια και ειδα διαφορεσ καταστασεις υπαρχουν κοριτσακια που την βγαζουν με 100 δολλαρια το μηνα .. και ειναι εκατομμυρΙΑ πωσ την βγαζουν?? και δεν πανε να γαμηθουν στα τραπεζια για 10 ευρω ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ 3 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ και ξερουν να εκτιμουν τους ανθρωπους εκει πηγα και εφαγα ενα ζεστο φαι εννιωσα σαν ανθρωπος συγνωμη αν σας κουρασα

Γενικά νέωπας (στο σάιτ έτσι) δεν έχεις άδικο. Αλλά μια ερώτηση. Το μαχαίρι στο λαιμό σου έβαλαν για να τα κάνεις όλα αυτά που έκανες; Τα έκανες επειδή γούσταρες τότε που τα έκανες. Κι αν η Αλεξάνδρεια δεν σου έδωσε αυτά που ονειρεύτηκες δεν φταίει αυτή. Δεν υπέγραψες κανένα συμβόλαιο με αντισταθμιστικά οφέλη. Προχώρα λοιπόν και μην κυττάς πίσω.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Τότε θα έχετε και Ντύλαν Τόμας και Πάστερνακ... Αν ναι, όχι τσιγκουνιές και μιζέριες...

Όσο για το "Χαράς (πηγή είναι) το κουράγιό σας..." δεν έλαβα ευθεία και γενναία απάντηση...

Τι να μας πει ο Ντύλαν Τόμας ρε συ; Τέλος πάντων, να κάτι

One womb, one mind, spewed out the matter,
One breast gave suck the fever?s issue;
From the divorcing sky I learnt the double,
The two-framed globe that spun into a score;
A million minds gave suck to such a bud
As forks my eye;
Youth did condense; the tears of spring
Dissolved in summer and the hundred seasons;
One sun, one manna, warmed and fed.

Είχε κι ένα κόλλημα με το μάννα εξ ουρανού ο μακαρίτης!!! Το "χαράς το κουράγιο σας" νόμιζα ότι ήταν χαριεντισμός και δεν έχριζε απαντήσεως. Όσον με αφορά ένα παιχνίδι είναι. Ασκήσεις επί χάρτου εν μέσω της εορταστικής περιόδου.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Stud, όχι πολλή ρώσικη και αμερικάνικη ποίηση χρονιάρες μέρες!...

Όχι μόνο Θεωρία και Ποίηση-Κριτική της δυνάμεως της Κρίσεως!... Χρειάζεται και ο Πρακτικός Λόγος!...

Κατ' αρχάς ο λόγος μου είναι πάντα πρακτικός έστω κι όταν χρησιμοποιώ θεωρία. Ίσως τότε ακόμα περισσότερο. Παρ' όλα αυτά. Επίσκεψη σε δύο στριπτομάγαζα σου κάνουν για πρακτικός λόγος; Αναφορές σε σχετικό θρεντ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom