Νέα

Γαμήσι στην Αγγλία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pappios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Άντε και δεύτερη δόση να σας τρελάνω!!Α!!Και για να ξέρετε κάνουν και τριο!!!Δηλαδή μπορείς να διαλέξεις και 2 γκόμενες μαζί και να την βρείτε καλά οι 3 σας.
 

Συνημμένα

  • lp2.jpg
    lp2.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 94
  • Saskia3.jpg
    Saskia3.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 110
  • Suzie2.jpg
    Suzie2.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 85

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
κοιτα 2 δεν χρειαζεται.μια φτανει!καλα το ειπα οτι δεν ειναι μονο Αγγλιδες.μεχρι και αραπινα εχει.οσο για τον αν εινα κρυες ή οχι μια δοκιμη θα με πεισει!οταν ερθω και της δοκιμασω θα εχω γνωμη.μου αρεσει που γραφει οτι δουλευει μεχρι της 9 το βραδυ!!!!!δηλαδη μονο τη μερα δουλευει?περιεργο?
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Ελα Μήτσο όμως φοβάμαι ότι αν φας μια φορά από "τον Λωτό" θα ξεχάσεις τα πάτρια εδάφη σου και δεν θα θες να ξαναγυρίσεις!!!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
μπα αν ερθω για κανα 2 μηνες θα παω 6-7 φορες.ισως βγαλω απο 'κει και καμια γκομενα.αλλα θα το βαρεθω.αφου τα εδω τα βαρεθηκα τοσα χρονια.παντος θα ειναι καλη εμπειρια.
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα σε πρώτη φάση όταν με το καλό έρθεις θα σε πάω στα καλύτερα club με όλες τις φοιτήτριες και τις γκομενίτσες ώστε να φας κάνα καλό τεμάχιο,όχι πουτάνα.Και για την εμπειρία θα πάμε και από το Sandy's να πάρεις μια καλή γεύση.Θα καταλάβεις τι εννοώ αν δοκιμάσεις.Να μαστε καλά μέχρι τότε,να περάσω τα κωλομαθήματα του έτους και θα περάσουμε τέλεια.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
να σου πω της προτιμαω της πουτανες.αν και ειναι πολυ ζηλιαρες!το κακο με ολες της γκομενες πουτανες και μη ειναι οτι θελουν ολες να ζησουν μαζι μου!και ενω τους λεω οτι ειμαι μικρος ακομα!!! :2funny:αυτες το χαβα τους θελουν να πετυχουν αυτο που θελουν!
 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
18
Πόντοι
16
Άντε και δεύτερη δόση να σας τρελάνω!!Α!!Και για να ξέρετε κάνουν και τριο!!!Δηλαδή μπορείς να διαλέξεις και 2 γκόμενες μαζί και να την βρείτε καλά οι 3 σας.

Μένω έκπληκτος απο τις προόδους της Αγγλίας εγώ όταν σπούδαζα εκεί 1980 έως 1984
(Ασε που δέν είχαμε μυαλό λόγο ηλικίας και  καμακιού), είχαμε ότι θέλαμε free δέν ξέραμε τι είναι Escort & call girl πηδούσαμε λεύτερες - παντρεμένες και ότι καλύτερο υπήρχε Αγγλίδες Πάντα διασφαλίζαμε την επιβιωσή μας.
(οχι τιποτα αλλο με κάνετε να νοσταλγώ εκτός απο Λονδίνο το Μαντσεστερ, το Μπολτον,
το Γιορκσαίρε, Γουλβερχάμπτον,Νορθάλερτον αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.
Χρόνια δοξασμένα και διηγονταστα να κλαίς.
Κώστα άν μπορείς μείνε για πάντα εκεί.
θα το μετανοιώσεις αν έλθεις εδώ και Επαγγελματικά και απο ποιότητα ζωής εκτός άν έχεις καλλές προιποθέσεις απο τους δικούς σου και επιστρέψεις Ελλάδα.
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
Εμπειρια απο Αγγλια (Λονδινο).

Underground
Σταθμος:
Piccadily Circus Station

Οταν θα βγειτε θα δειτε το αγαλματακι το
Eros

Κοιτατε τις πινακιδες και κατευθυνθειτε προς την περιοχη του
Soho

Εκει λοιπον θα βρειτε αρκετα Brothels

Η κοπελα:

Τινα. Ιταλιδα οπως ειπε, με πλουσια  :tits:
Στο δωματιο της δινω τις 40 λιρες οι οποιες ειναι τιμη για 20λεπτο μεσα στο δωματιο.

Περιποιηση καλη. 2 τελειωματα εκ μερους μου και μασαζακι μεχρι να περασει το 20λεπτο. Δεν μπαινω σε λεπτομεριες διοτι ειναι σχεδον αδυνατο να πατε για δοκιμη! 

Το θεμα ειναι πως τα brothels της περιοχης δεν ξεφευγουν απο τον μεσο ορο του Μεταξουργειου ή της Φυλης εδω..... Οσο αφορα στο θεμα των υπηρεσιων... απλα εχουν καταφερει να κανουν κατι σαν:
Γαμας σε κλασικο μπουρδελο και επιλεγεις προγραμματα που θα εβρισκες σε στουντιο.
 

Apaleutos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από παρότρυνση του φίλου dimitrakis29 θα γράψω αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για Αγγλία έχοντας όμως ως γνώμονα το Manchester μιας και εδώ σπουδάζω και δεν έχω γυρίσει την Αγγλία γενικά.Εδώ θα σας αναφέρω τα βασικά για τις Αγγλίδες,καθω΄ς πολλές απόψεις διατυπώνονται και οι πιο πολλοί γράφουν ασυνάρτητα πράγματα και γελάω.

Βασικά οι Αγγλίδες σαν κορίτσια δεν έχουν καμιά σχέση με τις Ελληνίδες.Και καλύτερες από εμφάνιση για μένα και από συμπεριφορά πολύ πιο εντάξει.Για να βρεις Αγγλίδα γκόμενα δεν είναι απαραίτητο να νυχτοπερπατάς και να ψαρεύεις στα club.Και τη μέρα οπουδήποτε αν δεις κάνα κορίτσι που να σου αρέσει μπορείς να κάνεις παιχνίδι.Ωστόσο θα σας αναφέρω ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το eye contact.Για μενα το κλειδί για να αρχίσει η συζήτηση ακι το νταραβέρι είναι τη γκόμενα που θες να την κοιτάς κατάματα και να χαμογελάς τρυφερά και όταν σε κοιτάξει μην κάνεις μαλακία και γυρίσεις από την άλλη!!Θα καταλάβεις αντίδραση.Αν π.χ. δεν γουστάρει για οποιονδήποτε λόγο θα δεις ότι δεν αλλάζει έκφραση ή ότι γυρνά από την άλλη.Αν όμως ενδιαφέρεται έστω και λιγάκι θα σε κάνει να καταλάβεις ότι περιμένει να κάνεις βήμα.Είτε χαμογελούν είτε σου μιλάνε ή βλέπεις έντονη αμηχανία!!Το ότι είναι ευγενικές και καλοσυνάτες και δεν σε διαλοστέλνουν όπως οι βρωμοΕλληνίδες έχει παρεξηγηθεί και πολλοί νομίζουν τάχα ότι είναι εύκολες!!Που δεν στέκει!!

Το βράδυ μετά τις 9 συναντάς εδώ κάθε λογής γκόμενα.Βλέπεις κάτι "άλογα" με κάτι πανέμορφα πόδια,κάτι στήθη του γάλατος και κάτι έκφυλες φάτσες..Αν σας αρέσει γκόμενα σε club ή bar ο μόνος τρόπος να ξεκινήσετε ε'ιναι από eye contact.Μην κάνετε λάθος και πάτε να τους μιλήσετε χωρις να σας δει καλά αφού θα φάτε ήττα.Ανάμεσα σε τόσα μωρά και με λίγη τύχη όλο και σε κάποια γκομενάρα θα "γυαλίσετε".Το πρώτο βήμα είναι eye contact και αν τη δείτε θετική σε αντιδράσεις πλησιάστε διακριτικά και αν είστε κοντά κάντε βήμα να τη χορέψετε.Αν δεν φαίνεται τόσο του χορού,αρχίστε να της μιλάτε από τα απλά και ανάμεσα στα πρώτα που θα πείτε κάντε 1 special κοπλιμέντο.Οι Ελληνίδες δεν τα εκτιμούν τα κοπλιμέντα και τα όμορφα λόγια,αφού όπως λένε τα ακούνε βερεσε.Όμως όχι οι Αγγλίδες!!Αν την έχετε στο κοντά και πάει καλά το πρώτο στάδιο και νιώσετε οικεία πλησιάστε κοντά στο στοματακι της και δεν θα καταλάβετε για πότε θα αρχίσουν τα πρώτα φιλιά.Αν η κοπέλα φαίνεται καλό κορίτσι και όχι καμια πουτανίτσα προχωράτε αργά.Προτείνετε της να βρεθείτε την επομένη για καφέ να περπατήσετε,να μιλήσετε.Αν η γκόμενα φαίνεται πουτσοαρπάχτρα και πρόστυχη μετά τα φιλιά πηγαίντε την να καθίσετε και χούφτωμα κανονικά να την ανάψετε ώστε μετά να της προτείνετε να πάτε σπίτι.Και σπίτι να υπάρχει καλού κακού κάνα μπουκάλι κρασί ή καμια βότκα.Το πως της λέτε να πάτε σπίτι,δεν της λέτε να κάνετε sex.Της λέτε και καλά να μιλήσετε,ότι σας έχει τρελάνει και θα θέλατε να την έχετε στην αγκαλιά σας μέχρι το πρωί και άλλα πούστικα.Θα το πει το ναι που θα πάει.

πάντως από εθνικότητες για σχέση θα πρότεινα για εδώ Γιαπωνέζες που είναι πολυ΄καλές κοπέλες μες στη γλύκα και κουκλες.Είναι λίγο κοντές όμως ηφαίστειο στο κρεβάτι!!Μιλάω εκ πειρας!!Σαν δεύτερη επιλογή για σχέση Ινδές.Ναι μάγκες!!Δεν είναι ούτε βρώμικες ούτε καημένα όπως νομίζουν στην Ελλάδα..Είναι κορίτσαροι και πολύ τρυφερές και ρομαντικές.Όμως αν πάτε να τις κοροιδέψετε σας εκδικούνται άγρια..Και κινέζες είναι μερικές γκομενάρες που δεν παίζονται!!Αυτές που εδώ είναι η καλύτερη επιλογή για σχέση αν και λίγες είναι οι Ιρανές και υπάρχουν και κάμποσες Τουρκάλες.Άμα σας αρέσει κάποια από αυτές έχετε χτυπήσει jack pot!!Θα σας φέρονται όσο καλά δεν σας έχει φερθεί ποτε Ελληνίδα.Και βλέπουν μακρυά για γάμο.

Τώρα όσοι πάτε Αγγλία για πουτανοκαταστάσεις αν και πολλοί λένε για London και τα call girls εγώ θα σας πρότεινα το Manchester και τα massage parlours.Μην γελιέστε από τον τίτλο massage.Το μόνο που δεν κ;aνουν είναι massage!!Αν και υπάρχουν καμιά 200αριά τέτοια 1 είναι που ξεχωρίζει και είναι για μένα λόγος να ρχεται κανείς Manchester!!!Λέγεται Sandy's Superstars!!!!! έχει τα πιο απίστευτα μουνιά ικανά αν σας στείλουν στον παράδεισο!!!Η τιμή είναι 50 λίρες η μισή ώρα,75 λίρες τα 45 λεπτά και 100 λίρες η ώρα.Έχει υπερπολυτελή δωμάτια πεντακάθαρα,με ντουζιέρες.Στη reception εξυπηρετικότατες και ευγενικές σε εξυπηρετούν και σου δίνουν ότι πληροφορία θες για τις κοπέλες και τις υπηρεσίες τους.Και ο χώρος αναμονής τέλειος με σαλόνι,τηλεόραση Plasma σου προσφέρουν να πιεις καφέ,τσάι ή αναψυκτικά όσο περιμένεις.Κριτικές για τις κοπέλες υπάρχουν σε αντίστοιχο site με το δικό μας και όπως θα δείτε το 95% των κριτικών είναι απόλυτα θετικές και με το παραπάνω!!Αυτές τις κριτικές sto Sandy's τις τυπώνουν και τα έχουν σε ντοσιέ με το όνομα των κοριτσιών,οπότε μπορείς να το συμβουλευτείς πριν διαλέξεις κοπέλα.Και μάγκες έχω πάει 3 φορές σύνολο και από προσωπική πείρα σας λέω είναι το πιο special σπίτι του έρωτα και θα σας κάνουν το πιο απίστευτο girlfriend που έχετε κάνει ποτέ.Και δουλέυουν κάτι μπουμπούκια 22 χρονών..Έχει και μεγαλύτερες γύρω στα 30 και καναδυο στα 40.

Για τη ζωή εδώ οι τιμές στα supermarket είναι ίδιες πάνω κα΄τω με Ελλάδα σε κάποια βασικά ήδη διατροφής φθηνότερα,όμως στα πιο πολλά έστω και ελάχιστα εχω δει να ναι πιο φθηνά.Για παράδειγμα το γάλα το παστεριωμενο κάνει 86 πένες(1 ευρώ)ενώ στην Ελλάδα 1,40.Τα δημητριακά Kellog's και Nestle είναι πολύ φθηνότερα εδώ.To εμφιαλωμένο νερό κάνει 34 πένες (0,50 λεπτά) το 2λιτρο ενώ στην Ελλάδα κάνει κάπου 0,67 λεπτά το 1μιση λίτρο.Τα λαχανικά και φρούτα είναι ακριβούτσικα εδώ.Πολλά έρχονται από Ισπανία.π.χ. το σπανάκι κάνει 1,50 λίρες (2 ευρώ) τα 200 γραμ.Τα πορτοκάλια 2 πεντάδες κάνουν 2,50 λίρες (3,10 ευρώ,8 μπανάνες 1,10 λίρες (1,50 ευρώ).έχει από ελληνικά προιοντα τα ΦΑΓΕ.τα TOTAL κάνουν τα 0% 0,66 πένες (80 λεπτά) και το πλήρες λίγο ακριβότερα.Και η φέτα μας η ΦΑΓΕ έχει 2 λίρες (2,50 ευρώ) τα 200 γραμ.Το κοτόπουλο κάνει η συσκευασία με τα μπουτάκια και thighs 2 λίρες και ολόκληρο κοτόπουλο 3,20 λίρες.Τέλος οι χοιρινές η συσκευασία με 4 μεγάλες μπριζόλες κάνει κάπου 5 λίρες (6,25 ευρώ).

Για τα club και τη νυχτερινή ζωή η είσοδος στα πιο πολλά εδώ είναι 5 λίρες χωρίς όμως ποτό δωρεάν.1 μπίρα έχει κάπου 2 λίρες.Αλλά εγώ δεν πίνω καθόλου και έτσι δεν ξέρω γενικά τις τιμές ποτών.

Τέλος για τις συγκοινωνίες εδώ έχει λεωφορεία και τραμ.Τα λεωφορεία όμωε είναι πυο σε εξηπυρετουν επι το πλείστον.Το εισιτήριο είναι ακριβό 1 λίρα και τη νύχτα μετά τις 12 πάει 2 λίρες!!Όμως υπάρχει η μαγκιά να αγοράζεις εβδομαδιαίο εισιτήριο που είναι 6 λίρες και έτσι κάνεις απεριόριστες διαδρομές για μια βδομάδα και είσαι μια χαρά!!

Κάτι άλλο που θα θέλατε να ρωτήσετε;;Στη διάθεσή σας!
Κώστα, πραγματικά μου άρεσε η περιγραφικότητα σου στο ''topic ''.Το έχεις ζήσει το θέμα για τα καλά...Εγώ μένω Preston, για όσους το γνωρίζουν είτε από την ποδοσφαιρική ομάδα είτε εμπειρικά, και οφείλω να πω ότι μπορει να το βλέπεις λίγο υποκειμενικά ή ρατσιστικά το θέμα.Και πιστεύω ότι όλες οι κοπέλες μπορούν να σου δώσουν αυτό που μια Ιρανή,Αγγλίδα,Γαλλίδα ή και Τουρκάλα θα δώσει.Το θέμα είναι αν σε γουστάρει η κοπέλα.Αμα δεν, πολύ που με νοιάζει αν είναι Ελληνίδα ή όχι.Δεν αναιρώ ότι υπάρχουν κάποια ''κοινωνικά μοτίβα'' αλλά αυτό δεν ισοπεδώνει όλες τις Ελληνίδες-Κύπριες.
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
735
Πόντοι
6.135
Μετά από παρότρυνση του φίλου dimitrakis29 θα γράψω αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για Αγγλία έχοντας όμως ως γνώμονα το Manchester μιας και εδώ σπουδάζω και δεν έχω γυρίσει την Αγγλία γενικά.Εδώ θα σας αναφέρω τα βασικά για τις Αγγλίδες,καθω΄ς πολλές απόψεις διατυπώνονται και οι πιο πολλοί γράφουν ασυνάρτητα πράγματα και γελάω.
...

:rockon:

Respect παν-μέγιστε! Άμα λάχει κερνάω σφηνάκια!

Άριστο post!
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
Άντε να τις βάλω και εδώ τις φωτό για να καταλάβει ο λαός περι τι ποιότητας κοριτσιών παίζουν στο Manchester στο Sandys Superstars.Όποιος θέλει δε μπορεί να επισκεφτεί το site και να πάρει μια καλή γεύση και να δεί όλα τα κορίτσια με λεπτομέρειες.Ορίστε λοιπόν μερικές καλλονές..

Κωστα μου με εχεις βαλει σε προβληματισμο! Το Μ. δεν ειναι μακρυα με το τραινο, αλλα εχεις παει σε αυτο τον οικο προσωπικα η αλπως εχεις ακουσει για αυτον? Εχεις δοκιμασει κανενα κοριτσακι να προτεινεις?
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παιδια Leeds και Manchester απο οτι εχω καταλαβει γινεται χαμος απο parlours. Παντως και λιγο πιο εξω βρισκουμε τετοια! Ισως ομως με οχι τοσο ωραιες γυναικες.
Ρε μηπως να οργανωθουμε και να βρεθουμε για καμια μπυρα και μετα τσαρκα?
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια Leeds και Manchester απο οτι εχω καταλαβει γινεται χαμος απο parlours. Παντως και λιγο πιο εξω βρισκουμε τετοια! Ισως ομως με οχι τοσο ωραιες γυναικες.
Ρε μηπως να οργανωθουμε και να βρεθουμε για καμια μπυρα και μετα τσαρκα?

Έλα και άμα είναι κερνάω ουζάκι.Έχει και greek restaurant με σεφταλιά και άλλα.Όντως όταν ασκουσα το άθλημα έφαγα καλά στο Sandy's.Δεν παιζόταν το μέρος.Δεν το χω επισκεφτεί εδώ και πάνω από 1μιση χρόνο και μια στις τόσες που χαζεύω το site έχουν αλλάξει πρόσωπα.Ωστόσο παραμένει σε πολύ υψηλά standard.Και αξίζει με το παραπάνω όποιος είναι Αγγλία να ρθει Manchester γι'αυτό.
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Κώστα, πραγματικά μου άρεσε η περιγραφικότητα σου στο ''topic ''.Το έχεις ζήσει το θέμα για τα καλά...Εγώ μένω Preston, για όσους το γνωρίζουν είτε από την ποδοσφαιρική ομάδα είτε εμπειρικά, και οφείλω να πω ότι μπορει να το βλέπεις λίγο υποκειμενικά ή ρατσιστικά το θέμα.Και πιστεύω ότι όλες οι κοπέλες μπορούν να σου δώσουν αυτό που μια Ιρανή,Αγγλίδα,Γαλλίδα ή και Τουρκάλα θα δώσει.Το θέμα είναι αν σε γουστάρει η κοπέλα.Αμα δεν, πολύ που με νοιάζει αν είναι Ελληνίδα ή όχι.Δεν αναιρώ ότι υπάρχουν κάποια ''κοινωνικά μοτίβα'' αλλά αυτό δεν ισοπεδώνει όλες τις Ελληνίδες-Κύπριες.

Ε δεν μένεις μακρυά μου νομίζω.Thanks.Το χα γράψει παλιά να χουν οι πατριώτες 1 ιδέα τι παίζει και να μην ακούνε βλακείες και ανακρίβειες.Αν κάποιος θελήσει να ρθει Manchester ευχαρίστως συναντιόμαστε και του λέω που να πάει,που να βγει που να φάει κτλ.
 

BigTitsRoundAsses

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες το SandySuperstars έχει πολλές κοπέλες ή 5-6 μόνο? Μπορείς να την αράξεις για πολλές ώρες εκεί ή πας και ρίχνεις ένα και φεύγεις?

Εγώ έχω πάει 3 φορες Αρτεμις :rockon: στο Βερολινό, οπότε έχω συνηθίσει αλλιώς :dancing:
Πάντως όπως και να έχει μάλλον αξίζει να πάρω το τραίνο απο Λονδίνο για μια επίσκεψει :boobies:
 

BigTitsRoundAsses

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom