Νέα

chernivtsi

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
κμαν2 στα τι κανω εγω κι εγω κλπ ισως μοιαζεις κ λιγο του μιτσου..προσεξε το...οσον αφορα το μιτσο σιγουρα πιστευει οτι αν πεις μια μαλ..α 3 φορες εσυ και 3χ3 οι κλωνοι που βαζει η καποια βλητα που εχουν ακατοιλητο στο ανω μερος σιγουρα λοιπον κατι μενει..παρολα αυτα εγω επιμενω βγαζει γελιο ο μιτσος κι αν δεν εβαζε συνεχεια φωτο του σλαβ που δικαια φωναζει κι αυτος ..ο μιτσος ειναι το αλατοπιπερο του σαιτ προσφερει καποιες καλες πληροφοριες ενιοτε κ κυριως βγαζει ατελειωτο γελιο οταν μιλαει για τον ιδιο..βλεπε πχ βιντεο που εχει κ μιλαει σε 2 ταλαιπωρες στο μετρο.κ λεει ο τιτανοτεραστιος μιτσος..εδω καμακωνω μανα κ κορη  :2funny:

Αχρηστα πράγματα λέει ο δημητράκης.
Ο σεξοτουρίστας έχει τις ερωτήσεις:
1.Συμφέρει καλύτερα η Ουκρανία,η Ρωσία,η Λευκορρωσία,η Μολδαβία,ή η Πολωνία?
2.Είναι καλύτερα Κίεβο ή επαρχία?
3.Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για σεξορτουρισμό?
4.Μπορώ να γαμήσω τζάμπα?
5.Ποια είναι τα καλύτερα μαγαζιά?Καλύτερα να περιοριστώ στο ίντερνετ ή να κανω καμάκι στα κλαμπ?
6.Πόσο κοστίζουν οι γκόμενες?
Ε,ο δημητράκης δε δίνει απολύτως καμία απάντηση στα πάνω ερωτήματα.Μιλάει συνέχεια για σαλάχια,ΟΠΑ και τον εαυτό του.Ποιος τον χέζει το δημητράκη;Ο κόσμος θέλει φρέσκιες πληροφορίες όχι ιστορίες για αγρίους.
Βασικά ο δημητράκης λέει όσοι πάτε ανατολικό μπλοκ να γαμήσετε είστε όλοι μαλάκες γιατί γαμάς φτηνότερα Ελλάδα.Για να καλογαμήσεις ανατολικό μπλοκ πρέπει να μένεις εκεί και να έχεις δικό σου διαμέρισμα και αυτοκίνητο.Κλατς κλατς.Απίστευτες μαλακίες που όσοι ταξιδεύουν εκεί ρις διαψεύδουν πανηγυρικά ξεπουτσιαζόμενοι.
Το αντίθετο ισχύει.Αμα μένεις Ουκρανία θεωρείσαι αποτυχημένος μαλάκας ξένος χωρίς μέλλον ενώ άμα έρχεσαι από το εξωτεριλό είσαι σωτήρας υπεργαμιάς.
 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
4.739
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα 90% ισχυει..απλα η προσεγγιση για τον μονιμο ειναι πιο απλη εχει την πολυτελεια του χρονου ενω ο επισκεπτης εχει την κλεψυδρα γυρισμενη αναποδα...
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα 90% ισχυει..απλα η προσεγγιση για τον μονιμο ειναι πιο απλη εχει την πολυτελεια του χρονου ενω ο επισκεπτης εχει την κλεψυδρα γυρισμενη αναποδα...
:rockon: :rockon:

Συμπληρώνοντας.

Εκτός απο τη κλεψύδρα να αδειάζει, έχουν και το ''κοντέρ'' να μη γράφει. Πράγμα απελπιστικό,για τους νέους επιδοξους ''Μικρούς Σπαλιάρες'' της ευρύτερης ΟυκρανοΜολδοβλαχίας  !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.108
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
:rockon: :rockon:

Συμπληρώνοντας.

Εκτός απο τη κλεψύδρα να αδειάζει, έχουν και το ''κοντέρ'' να μη γράφει. Πράγμα απελπιστικό,για τους νέους επιδοξους ''Μικρούς Σπαλιάρες'' της ευρύτερης ΟυκρανοΜολδοβλαχίας  !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
γαματε γιατι χανομαστε οπως λεει και τζημης πανουσης στο τραγουδι του
κραταμε την ελληνικη υστεροφιμια ψηλα ''ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ''
 
D

dude901123

Επισκέπτης
23 και για ένα τριήμερο ο εγκληματίας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Ελπίζω να μην με πιάσουν τα λαγωνικά και να εκτελέσω τα ευγενή εγκλήματά μου χωρίς προβλήματα. 3 ημέρες, 3 ραντεβού.. ευτυχώς οι 2 οι κοπέλες θα έρθουν από άλλες πόλεις οπότε ελπίζω να μην έχουμε περίεργες συναντήσεις. Δυστυχώς όμως η πόλη είναι μικρή και το κέντρο της πόλης και τα μαγαζιά συγκεντρωμένα σε μια περιοσή. Αν βάλουμε και τις προηγούμενες συναντήσεις που είχα στην πόλη ελπίζω σε κάνα μαγαζί.. να μην γίνουμε μια μεγάλη παρέα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα 90% ισχυει..απλα η προσεγγιση για τον μονιμο ειναι πιο απλη εχει την πολυτελεια του χρονου ενω ο επισκεπτης εχει την κλεψυδρα γυρισμενη αναποδα...
εχει δικαιο σε πολλα ο μιτσος,οπως και ο κμαν ασχετα με τις υπερβολες τους.τωρα που το επαιξα μονιμος οπως λεει ο μιτσος με δουλεια και σπιτι μου κουβαληθηκαν 3 και ηθελαν να μεινουν μαζι μου!ασε που η μπαργουμαν ηρθε με την φιλη της,πριν την πηδηξω χωρις να με ξερει οταν της ειπα μενω μονιμα με δουλεια και σπιτι ειπε ειδη σε ερωτευτηκα και οταν φυγεις ενα μηνα θα μενω σπιτι σου χαχαχαχ.ειπα θα δωσω στον σαλονικιο το σπιτιι ενα μηνα και δεν μπορει να μηνει εκει.της εδωσα 3000 γριβνα και ειπα τραβα νικολαεβ.πηγε και θελει να στειλω λεφτα ειπα νετ για να μην ζητασ συνεχεια.κανει παραπονα οτι την γραφω ενω σταματησε να επικοινωνα εδω και 4 μερες,καταλαβε δεν θελω.καλη κοπελα,ομορφη αλλα μαζι της ειμαι σαν στεριμενος σεξουαλικα δεν με ικανοποια,ουτε γαμιεται οπωτε θελω,ουστ!!!!
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Πρώτη μέρα στο Chernivcy χθες. Σκάει μύτη η τύπισσα απο το Ivano-Frankiv 20 λεπτά αφού έφτασα στο Hoteli και χτυπάει την πόρτα την ώρα που έκανα ντουζ. Φαντάζεστε θέαμα.. πρώτη επαφή σε κανονικό ραντεβού με σαμπουαν στα μαλλιά και πετσέτα να ανοίγω πόρτα.. νομίζω όμως πως τελικά έσπασε τον πάγο και τα έκανε όλα πιο εύκολα. Βγήκα με πετσέτα μετά το ντούζ, διακριτικά έβαλα τα ρούχα στο δωμάτιο και πήγαμε για φαγητό. 2 μεγάλες μπριζόλες με συνοδευτικά στο πιάτο + 2 σαλάτες + 3 μπύρες και ψωμί = 401 Hryvnia/28,5 = 14 ευρώ. Για Ουκρανία και Chernivcy ανεβασμένα μου φάνηκαν σε σχέση με την τελευταία φορά. Δωμάτιο, ξενοδοχείο, και.. αποκάλυψη τώρα. Μακάρι όλες οι 35αρες να είχαν τέτοιο κορμί. Αδύνατη, ψηλή, 2άρι στητο βυζάκι και παπάκι τόσο σφιχτό που παρά τα υγρά που είχε σε έκανε να νιώθεις πως γαμάς καμιά 16χρονη. 2 τεμάχια έφυγαν αέρας.. με τέτοιο σωματάκι.
Η συνέχεια ήταν λίγο κακή. Μείναμε στο ξενοδοχείο μέχρι το βράδυ και είπαμε να βγούμε.. Πάμε για μια πίτσα.. και εκεί συναντάω στο πίσω τραπέζι να κάθεται η σταθερή που έχω στο Chernivcy εδώ και 3,4 μήνες. Με είδε, δεν με είδε..??? έφαγα μισή πίτσα, έκανα πως με έπιασε κόψιμο και την έκανα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για το Ξενοδοχείο. Ήμουν σίγουρος πως με κατάλαβε.. Anyway η τύπισσα που συνόδευα τα πήρε στο κρανίο που την παράτησα στο μαγαζί και δεν γύρισα μετά να την πάρω.. και έτσι ένα ραντεβού που ξεκίνησε καλά.. έφτασε στο τέλος του με την αποχώρησή της πριν λίγη ώρα για Ivano-Frankiv χωρίς πολλές κουβέντες και αφού κοιμηθήκαμε χθες βράδυ με πλάτη στο καλάθι. Όσο για τη σταθερή.. το βράδυ ανταλλάξαμε κανονικά μηνύματα.. σαν να μην έγινε τίποτα. Τώρα το κατάπιε, δεν ήταν 100% σίγουρη και δεν το συνέχισε, το άφησε απλά να περάσει.. ίσως δεν με είδε??? Ποιος ξέρει.. Πάντως τα μηνύματά της ήταν πολύ πιο έντονα από ότι συνήθως.. σε στυλ.. νιώθω πολύ μόνη χωρίς εσένα, σε αγαπάω  κτλ. Κυριακή είναι σήμερα.. μήπως να ανοίξω ενα θρεντ και να ρωτήσω τους ειδήμονες τι πιστεύουν???? :grin: :grin: :grin: :grin: Το σκέφτομαι...
Άντε σας αφήνω.. πρέπει να πάω στο σταθμό των λεωφορείων να πάρω το δεύτερο ραντεβού που έρχεται απο Buchach. 26, 1,75 και ευτυχώς καλά αγγλικά. Επιτέλους....
Αύριο ίσως σας γράψω μετά την αποχώρησή της..
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Ημέρα δεύτερη στο Chernivcy. Ραντεβού νούμερο 2. Πηγαίνω στις 13.00 και παίρνω την τύπισσα Νο2 που ήρθε απο Buchach με λεωφορείο και το μικρό γιο της, καθώς δεν είχε που να τον αφήσει. Πηγαίνουμε στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα κέντρο-απόκεντρο με 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα και σαλόνι, ανακαινισμένο σε καλή κατάσταση στα 26 ευρώ τη βραδιά. Αφού αφήνουμε τα πράγματα, καθώς η κοπέλα καθάριζε ακόμη, πάμε κάπου για καφέ και το παιδί τρώει ένα borsch. Όπως έγραψα χθες.. πιτσιρίκα, στα 26, αδύνατη, ξανθιά, στα 1,75 χωρίς τακούνι. Πολύ προσγειωμένη, μορφωμένη με καλά αγγλικά καθώς έζησε 2 χρόνια το Λονδίνο, πριν επιστρέψει για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια στην Ουκρανία. Από τη στιγμή που ήρθε μαζί με το παιδί της από άλλη πόλη το θέμα ήταν κατά 99% τελειωμένο. Έμεναν τα πρακτικά και το πως θα περάσουμε.. Γυρνάμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, της δίνω ένα φιλί και μπαίνω για μπάνιο αφού πρώτα έβαλε το μικρό να κοιμηθεί. Μπαίνει και αυτή για ντουζ και η επόμενη σκηνή είναι στο κρεβάτι. Γυναίκα που ξέρει στο κρεβάτι τι να κάνει για να κρατήσει έναν άντρα. Deep throat και κατάποση ήταν η έκπληξη για εμένα με την πρώτη φορά. Και αν την έβλεπες είχε το στυλ της πολύ συνεσταλμένης.. αλλά τα φαινόμενα απατούν τελικά. Βόλτα το απόγευμα σε ένα παιδότοπο και μετά καταλλήξαμε σε μια μπυραρία μακριά απο το κέντρο της πόλης για dinner. Το μαγαζί γεμάτο και το φαγητό γαμάτο. Αλλά το καλύτερο ήρθε στο τέλος με το λογαριασμό. 2 μπριζόλες με συνοδευτικά πατάτες, 2 μεγάλες σαλάτες, 1 borch, κάτι ψημένα ψωμάκια που τα παρήγγελναν όλοι και ψωμί κανονικό μαζί με μια μεγάλη μπύρα 240 Hryvnia/28,5 = 8,5 ευρώ. Νομίζω ο πιο φθηνός λογαριασμός για εξαιρετικό φαγητό σε dinner και μάλιστα σε καλό μαγαζί και γεμάτο που έχω πετύχει ποτέ. Μετά από αυτά διαμέρισμα, τεμάχιο, ύπνος. Άριστο ξύπνημα με σουσελάκι χωρίς παραγγελία, δωρεά από την κοπέλα που όπως είπα ήξερε πως να έχει έναν άντρα ζεστό, τεμάχιο και ντουζ. Συνεργείο για αλλαγή στα τακάκια του αυτοκινήτου που είχαν φαγωθεί και γκρίνιαζαν.. 1300 hryvnia (με λήστεψαν αλλά δεν πειράζει), lunch και αποχώρηση της κοπέλας για επιστροφή στο Buchach με φιλιά και ελπίδες από την πλευρά της για συνάντηση στο μέλλον.
Εγώ επέστρεψα στο ξενοδοχείο που ήμουν χθες στο κέντρο από όπου σας γράφω και ετοιμάζομαι να στείλω μήνυμα στο τρίτο και τελευταίο ραντεβού στο Chernivcy πριν αποχωρήσω αύριο για Chisinau. Η αλήθεια είναι πως αυτή η τελευταία είναι η πιο επίφοβη από όλες. Είχα την φίλη της παλιότερα η οποία την έκανε για Γαλλία και αυτή είναι αρκετά ψιλιασμένη.. σε στυλ να μου γράφει στα μηνύματα.. θα έρθεις για 1,2 βράδια να κάνεις sex και μετά θα φύγεις για Ελλάδα και θα με παρατήσεις μόνη μου εδώ. Μάγος είσαι σκέφτηκα να γράψω.. αλλά είπα να μην το παρακάνω. Άλλωστε εκτός από την εκδίκηση και η αλήθεια είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Όσο για την μόνιμη εδώ που νόμισα πως με είδε χθες.. συμπεριφέρεται σχεδόν φυσιολογικά, σαν να μην έγινε τίποτα και σαν να μην με είδε.. Είδωμεν.. το μέλλον θα δείξει.
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Στις 19.00, σε 2,3 λεπτά δηλαδή, η πρώην υποψήφια που δεν μας έκατσε θα ερθει στο Hoteli (Σε  εμένα στην τελευταία συνάντηση και στο τζόβενο στην προ τελευταία). Της είπα για το γνωστό restorant και αυτή απάντησε καλύτερα να βρεθούμε στο ξενοδοχείο.. Περίεργο.. αυτή άκουγε ξενοδοχείο και έτρεχε.. να σωθεί. Τέτοια αλλαγή στάσης???? Ακούει το τζόβενο? Πως το σχολιάζει αυτό που την ξέρει κι όλας. Περιμένω σχόλιο.. Εκτός και αν έρθει σε λίγο και πάλι δεν.. Μόνο φιλάκια και μαλακίες όπως την προήγουμενη φορά. Άντε να δούμε..
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Και αφού τα 2 πρώτα ραντεβού πήγαν καλά.. να μην φάω και μια ήττα? Ούτε που εμφανιστηκε χθες.. Υποθέτω πως μάλλον επειδή παράλληλα ψαχνόμουν σε dating site σε περίπτωση που στράβωνε το ραντεβού μαζί της.. για καμιά ξεκάρφωτη να περάσω την τελευταία μέρα της παραμονής μου στο Chernivcy.. μάλλον έχω την αίσθηση πως πέτυχα κάποια φίλη της.. γιατί χθες τόσο αυτή, όσο και η εναλλακτική που έψηνα μου έδιναν ραντεβού σχεδόν επίμονα την ίδια ώρα. Δεν πειράζει.. ανασύνταξη δυνάμεων και σε λίγο αναχωρώ για το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού, το "μαγευτικό" Chisinau.
 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
18
Πόντοι
16
Και αφού τα 2 πρώτα ραντεβού πήγαν καλά.. να μην φάω και μια ήττα? Ούτε που εμφανιστηκε χθες.. Υποθέτω πως μάλλον επειδή παράλληλα ψαχνόμουν σε dating site σε περίπτωση που στράβωνε το ραντεβού μαζί της.. για καμιά ξεκάρφωτη να περάσω την τελευταία μέρα της παραμονής μου στο Chernivcy.. μάλλον έχω την αίσθηση πως πέτυχα κάποια φίλη της.. γιατί χθες τόσο αυτή, όσο και η εναλλακτική που έψηνα μου έδιναν ραντεβού σχεδόν επίμονα την ίδια ώρα. Δεν πειράζει.. ανασύνταξη δυνάμεων και σε λίγο αναχωρώ για το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού, το "μαγευτικό" Chisinau.


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε με χρηματα δεν ερχοταν ρε κλαρινογαμπρε  και περιμενες να ερθει τζαμπε για τα ομορφα ματια σου;;;;;   η  γκομενα ηταν γατα σου το ειχα πει....


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

slaviani

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.423
Κριτικές
5
Like
382
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε με χρηματα δεν ερχοταν ρε κλαρινογαμπρε  και περιμενες να ερθει τζαμπε για τα ομορφα ματια σου;;;;;   η  γκομενα ηταν γατα σου το ειχα πει....


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
allan o dude901123 ειναι η επιτομη
αρχισαν γατακια να τον κλοπιραιτ
 
D

dude901123

Επισκέπτης
allan o dude901123 ειναι η επιτομη
αρχισαν γατακια να τον κλοπιραιτ

2 ημέρες γαμούσα δεν άκουσα σχόλιο. Μόλις κάτι στράβωσε πετάχτηκαν οι ξερόλες. Εγώ δεν γράφω μόνο τις επιτυχίες μου όπως κάνετε όλοι, γράφω και αυτά που στραβώνουν. Εννοείται..
Ρε φίλε Άλλαν τι δεν καταλαβαίνεις??? Ήσουν εκεί. Πιστεύεις πως αν είχα βάλει στο μάτι αυτήν αντί για τη φίλη της όταν είχαμε πρωτοανέβει τον Οκτώβριο πως θα μου ξέφευγε? Οι επαναλλήψεις μέσα από την ίδια παρέα και μάλιστα χώρις cash έχουν και τίμημα. Δεν είμαι ο πιο έξυπνος του κόσμου όπως πολλοί πιστεύουν για τον εαυτό τους εδώ μέσα. Άλλωστε εγώ κυνηγάω.. δεν πληρώνω συντροφιά. Σε 10 χρόνια ίσως λέω τα ίδια μαζί σας.
Μη με προκαλείτε με βιντεάκια.. άντε.. Slav σε εσένα μιλάω..Μη γίνεστε σαν τους γέρους του Muppet Show.. Είχαμε τον χαμένο εδώ μέσα που αντί να ανεβάζει εμπειρίες έκανε spam όλη την ώρα, μη βρούμε και άλλους καναπεδο-ξερόλες.
Και όποτε θέλετε μπορούμε να δοκιμάσουμε ποιος μπορεί να γαμήσει περισσότερες και καλύτερες χωρίς χρήματα και δωράκια σε όποια πόλη του κόσμου θέλετε. Με χρήματα και δωράκια γαμάτε εσείς τις καλύτερες και κάνετε τις καλύτερες διαπραγματεύσεις και βγάζετε κέφι.. εγώ δεν. Την έκανα μια φορά τη μαλακία και έτρεχα μετά. Χωρίς.. όσα βιντεάκια από βλαμμένους και να ανεβάσετε δεν..
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
ειναι και ο σαλονικιος κισιναου τωρα με φιλο και γκομενα,μετα παει οδυσσο
 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
4.739
Like
6
Πόντοι
16
φιλε ντερτυ ωραια τα ποστ..φρανκοφσκ εχει τα τοπ μουνια  δυτ ουκρανιας  :tits:
προβλεπω για κισιναου δεν θα γινει τιποτα ,εκτος κι αν κατεβασεις τον πηχυ πολυ χαμηλα..αν εισαι με αμαξι καλυτερα πηγαινε στο χαρυ οντεσα νομιζω  :hi:
κισιναου εχει αδειασει ενγτελω απο αξιολογες ευκαιριες... παρε το μπονους του θειου τασου τα 2-3 κοματια κ συνεχισε μεσω παλανκας για πιο κατω :tits2:
 
D

dude901123

Επισκέπτης
φιλε ντερτυ ωραια τα ποστ..φρανκοφσκ εχει τα τοπ μουνια  δυτ ουκρανιας  :tits:
προβλεπω για κισιναου δεν θα γινει τιποτα ,εκτος κι αν κατεβασεις τον πηχυ πολυ χαμηλα..αν εισαι με αμαξι καλυτερα πηγαινε στο χαρυ οντεσα νομιζω  :hi:
κισιναου εχει αδειασει ενγτελω απο αξιολογες ευκαιριες... παρε το μπονους του θειου τασου τα 2-3 κοματια κ συνεχισε μεσω παλανκας για πιο κατω :tits2:

Το Chisinau ήταν η πρώτη ανατολική πόλη που έκανα σεφτέ και μάλιστα καλό σεφτέ πριν 3,5-4 χρόνια. Τώρα πια εδώ έχω μια σταθερή και το βρήκα εξαιρετικό μέρος για να δώσω ραντεβού με μια τύπισσα που έψηνα από το Κίεβο. Tης είπα έλα να δούμε μαζί το Chisinau και μετά πηγαίνουμε παρέα Odessa για ένα βράδυ και της άρεσε η ιδέα μου. Και εμένα μεταξύ μας με βόλεψε.. Αφού όλα τα υπόλοιπα ραντεβού τα έχω στήσει Odessa. Θα συμφωνήσω μαζί σου πως το Chisinau από τότε που άνοιξαν τη visa δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γκόμενες, αν και όμορφες και ποιοτικότερες σύμφωνα με την άποψη μου σε σχέση με τα Ουκρανίδια, δεν πέφτουν όπως παλιότερα. Οπότε το μέρος χρησιμοποιείται κυρίως ως σταθμός μετακίνησης 1,2 βράδια, συνάντηση με παλιές γνώριμες, είτε ως ραντεβού με γυναίκες από Ουκρανία και όχι ως επιλογή πορνοτουρισμού.
Πάντως τις τελευταίες 2 ημέρες και μέχρι τώρα που γράφω όλα πήγαν κατ' ευχή. Με φιλοξένησε η σταθερή στις 26 όπως είχα προγραμματίσει την πρώτη νύχτα στο Chisinau και χθες στις 27 το βράδυ, γύρω στις 20.30, ήρθε η τύπισσα από το Κίεβο με τρένο και βρεθήκαμε στο CaffeeItalia στην Grigore Vieru. Μετά την αποτυχία και το πάγωμα που έφαγα στο Chernivcy προσπάθησα να χαλαρώσω και να αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να βιάζομαι. Χωρίς αποτυχία δεν παίζει να γίνεις ούτε εμπειρότερος, ούτε εξυπνότερος. Η τύπισσα 31, 1,70, αδύνατη, ελεύθερη χωρίς γάμους και παιδιά.. μια χαρά. Πήγαμε στο διαμέρισμα που είχα κλείσει.. -το προτείνω σε όλους με 35 ευρώ στην Puskin 47, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, μπάνιο.. 75m και εξοπλισμός καινούριος και πλήρης και σε καινούριο κτήριο, το ψηλότερο στην Puskin, 5 λεπτά περπάτημα από τη Stefan cel mare. Αφήσαμε πράγματα και πήγαμε σε μια ψαγμενιά εστιατόριο που λέγεται Propaganda πρώτος παράλληλος πάνω από τη Βουκουρεστίου. Φάγαμε, ήπιαμε ένα μπουκάλi Purcari, χαλαρά χωρίς άγχος γυρίσαμε διαμέρισμα και μετά το ντουζ όλα ήρθαν μόνα τους.. Χωρίς κόπο. Σήμερα περιήγηση σε Lui Voda Lui, Old Orhei και πίσω Chisinau. Τώρα χαλαρώνουμε καθώς αργότερα θα βγούμε για δείπνο. Λέμε να πάμε για άλλο ένα μπουκάλι Purcari. Το συμπάθησα αυτό το κρασί. καλή τιμή και ποιότητα. Αύριο πρωί στις 8.00 αναχώρηση για Odessa όπου θα περάσουμε άλλο ένα βράδυ πριν την αποχαιρετίσω..
Ά και ξέχασα η τύπισσα που με έκλασε στο Chernivcy μου έστειλε μηνύματα πριν από λίγο ότι λυπάται, ότι είχε προβλήματα και διάφορες άλλες μαλακίες.. της έδωσα και εγώ μια απάντηση.. έλα Odessa αν θέλεις 4-6 Μαίου να μου ζητήσεις συγνώμη από κοντά.. Καληνύχτα.
To be continued..
 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
4.739
Like
6
Πόντοι
16
πιο καλα δεν παει!!!! :fuck1:
πουναι ο νταβαριτς να σε καμαρωσει  :grin:
περιμενουμε νεα απο οντεσα  :thumbsup:
εγω τελευταια μου φαινεται θα το ξαναγυρισω σε  φρανκιφσκ,,μονο εκει υπαρχει ακομα ευκολο γκολ..κ τελευταια περιοδεια εκει υπηρξε μια ψιλοεπιτυχια,οχι κανα αστερι,αλλα κατι καλουτσικο κ γρηγορο ομως
ακομα κ ουζγκοροντ με σημαδεμενη τραπουλα κ παλι βαρεθηκα τα δοκαρια ,μια βραδυα που πηγα,κι εφυγα.... :grin:
 
D

dude901123

Επισκέπτης
πιο καλα δεν παει!!!! :fuck1:
πουναι ο νταβαριτς να σε καμαρωσει  :grin:
περιμενουμε νεα απο οντεσα  :thumbsup:
εγω τελευταια μου φαινεται θα το ξαναγυρισω σε  φρανκιφσκ,,μονο εκει υπαρχει ακομα ευκολο γκολ..κ τελευταια περιοδεια εκει υπηρξε μια ψιλοεπιτυχια,οχι κανα αστερι,αλλα κατι καλουτσικο κ γρηγορο ομως
ακομα κ ουζγκοροντ με σημαδεμενη τραπουλα κ παλι βαρεθηκα τα δοκαρια ,μια βραδυα που πηγα,κι εφυγα.... :grin:

Odessa.. πίτα στον κόσμο. Παντού κόσμος, γκόμενες.. super market. Το βλέπω λίγο δύσκολη αγορά για χωρίς προετοιμασία χτυπήματα στο δρόμο μια και είναι συνηθισμένες οι γκόμενες στους πορνο-βλαχοτουρίστες από όλο τον κόσμο. Να δούμε τα πρετοιμασμένα που έχω από το ιντερνετ πως θα πάνε.. Αύριο έχω ενα μιλφάκι για μια ημέρα.. σχεδόν έτοιμο. Αλλά από 1 Μαίου και μετά παίζω στα δύσκολα.. Θα δούμε πως θα πάει. Επίσης το Tinder.. δεν το βλέπω. Πολλές σε επιλέγουν και λίγες ανταποκρίνονται για κάτι real. Χωρίς χρόνο να το παίξεις χαλαρά.. είναι δύσκολο πεδίο.
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Odessa.. πίτα στον κόσμο. Παντού κόσμος, γκόμενες.. super market. Το βλέπω λίγο δύσκολη αγορά για χωρίς προετοιμασία χτυπήματα στο δρόμο μια και είναι συνηθισμένες οι γκόμενες στους πορνο-βλαχοτουρίστες από όλο τον κόσμο. Να δούμε τα πρετοιμασμένα που έχω από το ιντερνετ πως θα πάνε.. Αύριο έχω ενα μιλφάκι για μια ημέρα.. σχεδόν έτοιμο. Αλλά από 1 Μαίου και μετά παίζω στα δύσκολα.. Θα δούμε πως θα πάει. Επίσης το Tinder.. δεν το βλέπω. Πολλές σε επιλέγουν και λίγες ανταποκρίνονται για κάτι real. Χωρίς χρόνο να το παίξεις χαλαρά.. είναι δύσκολο πεδίο.
μου ειπε τωρα ο σαλονικιος σε εχει δει οδυσσο με μια μουναρα και τον χαιρετησες.μου ειπε επισης τα καλυτερα για κισινιοβ,οραια,πολλα μουνια και φτωχια.ο φιλος του απο ελλαδα γαμουσε ομορφες κοπελες που βρηκε στα παρκα,λεει φτωχια σε παρακαλανε εκει.ο σαλονικιος μετανιωσε που ειχε το κρεας απο την οδυσσο μαζι του,λεει εχει ψωμι το κισινιοβ και οτι πρεπει για μενα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom