Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πολύ χοντροκόψιμο η πίσω όψη
Όχι.Εσύ;την ξερεις?
Η πίσω όψη της τελειότηταςπολύ χοντροκόψιμο η πίσω όψη
Περιμένεις κι εσύ από τον lust που δεν έχει αφήσει σαύρα για σαύρα αγάμητη, να αποκτήσει γούστο στα γεράματα...Όχι.Εσύ;
Δεν μου αρεσει το κοντο μαλλι...το μακρυ πιστευω θα της πηγαινει πολυ καλυτερα...
Η πίσω όψη της τελειότητας
Περιμένεις κι εσύ από τον lust που δεν έχει αφήσει σαύρα για σαύρα αγάμητη, να αποκτήσει γούστο στα γεράματα...
Προς lust
Πολλοί θα την παρομοίαζαν με ένα εξωτικό διαμάντι και όχι άδικα, αφού η ομορφιά της σε ταξιδεύει σε μακρινά μέρη που για πολλούς αποτελούν άβατο... Η εκρηκτική Ζουζού μεγάλωσε στην Γαλλία, όπου ήταν sex editor, ενώ στην Ελλάδα όπου βρέθηκε σχετικά πρόσφατα, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Πέρα από την ομορφιά της, που δεν αφήνει αδιάφορο ούτε το πιο απαιτητικό αρσενικό, η Ζουζού "κολλάει στον τοίχο" τον αντριρκό πληθυσμό με την εξυπνάδα της. Το γεγονός ότι μιλάει άπταιστα γαλλικά, αραβικά, ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά και τώρα ελληνικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαίο....
συντακτης για θεματα σεξ σε περιοδικατι είναι ο σεξ εντιτορ;;;
τοτε που ξερεις οτι δεν ειναι τρανς?Όχι.Εσύ;
αμα το γυρισεις στα αγορακια θα γαμας μονο κωλο σκεψου τοΠεριμένεις κι εσύ από τον lust που δεν έχει αφήσει σαύρα για σαύρα αγάμητη, να αποκτήσει γούστο στα γεράματα...
Προς lust
Ενδιαφέρον... τι θα 'λεγες να κάνω την πρώτη δοκιμή με τον δικό σου; Θα είμαι προσεκτικός, στ' ορκίζομαιαμα το γυρισεις στα αγορακια θα γαμας μονο κωλο σκεψου το
εγω θελω αγριους και ψωλαραδες,δε μου κανειςΕνδιαφέρον... τι θα 'λεγες να κάνω την πρώτη δοκιμή με τον δικό σου; Θα είμαι προσεκτικός, στ' ορκίζομαι
Α, είσαι απ' αυτούς που παίρνουν και τ' αρχίδια μέσα; Πρόσεχε γιατί οι αγριάδες μαζεύουν μερένταεγω θελω αγριους και ψωλαραδες,δε μου κανεις
http://[URL unfurl="true"]www.tourportal.gr/blog/wp-content/uploads/2011/06/travel-plan.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καλό! :2funny:
Ακομα και μετα απο 12 μπυρες παλι ασχημη μου φαινεται!
Ευτυχως που υπαρχει και η SIRINA και μας δειχνει τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Γ@Μ@ΜΕ!
αμα ειναι να πας με τραβελο πιο καλα η χαρα ;)