Νέα

Ζουζού-Sirina

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεταλλαγμενη την κοβω :rolleyes:
Έχει όντως πολλές γωνίες στο πρόσωπο και είναι ανησυχητικό... άσε που τώρα τελευταία έχω μια κλίση στα τραβέλια ο μαλάκας.
Αλλά να σου πω κάτι; Αφού δεν θα τη γαμήσουμε ποτέ, ας σκεφτόμαστε ότι είναι 100% γυναίκα να πετυχαίνει η μαλακία τουλάχιστον ;)

πές τα στον Παραλίμνιο  :rockon: τον πείραξε το πολύ οξυγόνο μου φαίνεται :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσ' τον αυτόν... εμένα ν' ακούς :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έχει όντως πολλές γωνίες στο πρόσωπο και είναι ανησυχητικό... άσε που τώρα τελευταία έχω μια κλίση στα τραβέλια ο μαλάκας.
Αλλά να σου πω κάτι; Αφού δεν θα τη γαμήσουμε ποτέ, ας σκεφτόμαστε ότι είναι 100% γυναίκα να πετυχαίνει η μαλακία τουλάχιστον ;)
Άσ' τον αυτόν... εμένα ν' ακούς :sunglasses:
στην τελευταια και στην τριτη απ το τελος βασικα,γυαλιζει απ το αφτερσειβ απ το κοντρα ξυρισμα :2funny:

Επισκέπτης
στην τελευταια και στην τριτη απ το τελος βασικα,γυαλιζει απ το αφτερσειβ απ το κοντρα ξυρισμα :2funny:
:2funny:
Αφού έχει φυσικά βυζιά ρε τύπε, πως γίνεται να είναι τραβέλι; :sunglasses:
URL]]

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Πολλοί θα την παρομοίαζαν με ένα εξωτικό διαμάντι και όχι άδικα, αφού η ομορφιά της σε ταξιδεύει σε μακρινά μέρη που για πολλούς αποτελούν άβατο... Η εκρηκτική Ζουζού μεγάλωσε στην Γαλλία, όπου ήταν sex editor, ενώ στην Ελλάδα όπου βρέθηκε σχετικά πρόσφατα, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Πέρα από την ομορφιά της, που δεν αφήνει αδιάφορο ούτε το πιο απαιτητικό αρσενικό, η Ζουζού "κολλάει στον τοίχο" τον αντριρκό πληθυσμό με την εξυπνάδα της. Το γεγονός ότι μιλάει άπταιστα γαλλικά, αραβικά, ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά και τώρα ελληνικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαίο....

:tits: :tits: :tits: :tits: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1:
Μιλάει άπταιστα τόσες γλώσσες?? :oΤζάμπα κόπο έκανε η κοπέλα...αφου ήξερε ότι θα καταλήξει στα κλαρίνα!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166
Μεταφράστρια ήθελα να γίνει και τελικά κατέληξε να παίζει αλλιως τι γλώσσες..  :rockon:

Τούμπανο η ζουζου.. :fuck2:

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
την ξερω την κοπελα κανει βιζιτεσ εδω και λιγα χρονια  το facebook  τισ  ειναι  το Razouzou Chou

οποιοσ θελει την κανει add,,, 

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτο δεν ειναι τρανσφορμερ αυτο ειναι θαντερκατσ..... :rockon:

Επισκέπτης
Δεν είναι τράβελος ρε.
Απλά απίστευτος μούναρος.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ακομα και μετα απο 12 μπυρες παλι ασχημη μου φαινεται!

Ευτυχως που υπαρχει και η SIRINA και μας δειχνει τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Γ@Μ@ΜΕ!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Πολλοί θα την παρομοίαζαν με ένα εξωτικό διαμάντι και όχι άδικα, αφού η ομορφιά της σε ταξιδεύει σε μακρινά μέρη που για πολλούς αποτελούν άβατο... Η εκρηκτική Ζουζού μεγάλωσε στην Γαλλία, όπου ήταν sex editor, ενώ στην Ελλάδα όπου βρέθηκε σχετικά πρόσφατα, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Πέρα από την ομορφιά της, που δεν αφήνει αδιάφορο ούτε το πιο απαιτητικό αρσενικό, η Ζουζού "κολλάει στον τοίχο" τον αντριρκό πληθυσμό με την εξυπνάδα της. Το γεγονός ότι μιλάει άπταιστα γαλλικά, αραβικά, ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά και τώρα ελληνικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαίο....

:tits: :tits: :tits: :tits: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1:

Ας γινει διερμηνεας για απο τσοντες δεν το βλεπω να εχει μελλον αυτο το ναυαγιο!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ακομα και μετα απο 12 μπυρες παλι ασχημη μου φαινεται!

Ευτυχως που υπαρχει και η SIRINA και μας δειχνει τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Γ@Μ@ΜΕ!

εσυ θα την λατρεψεις σε 40 χρονακια ...
περιμενε μη βιαζεσαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom