Οι τεχνιτες σας πτυουν τυπε,οταν υπηρχαν,ακουγε ο κοσμος τις ειδησεις του σταρ που ελεγε οτι η κριση ηρθε γιατι οι υδραυλικοι κ ηλεκτρολογοι δεν εκοβαν αποδειξεις & το παιζουν πιο δυσκολοι απο γιατρο.Ετσι λοιπον ο κοσμος πιστευοντας την παραπανω αποψη,μας εβαζε στα σπιτια του (μηνπω για τα κωλομαγαζα) -ναι μαστορα φτιαξτο κ οτι χρειαστει εδω ειμαι εγω,θα μας κοψεις αποδειξη φυσικα (η τιμολογιο) εμπαινε κ το φπα μεσα και στο τελος -πωωω τοσα πολλα;να στα δινω λιγα λιγα; και πες μ οταν εχεις κοψει αποδειξη η τιμολογιο τι κανεις; Τα μαζευεις κ φευγεις εξωτερικο,ετσι το τεχνικο δυναμικο συρρικνωθηκε κατα πολυ και υποκαταστατο αυτων που φυγαν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι που "πιανει το χερι τους"
Στην ελλαδα του κουλη ονειρικο ειναι να καθεσαι (οταν εισαι τεχνιτης ελ επαγγελματιας) παιρνεις και κανα επιδομα σ μενει και κατι,οσο δουλευεις μονο χρεη δημιουργεις.
Ον τοπικ,νομιζω εαν ξερει κανεις τι θελει απ την ζωη,πχ εγω ποτε δεν περιμενω στην ελλαδα να ξαναδραστηριοποιηθω επαγγελματικα και ειχα πεντε φραγκα μαζι με ενα ανεκτο ενοικιο της ταξης των 250-300 το μηνα,θα πηγαινα σ ενα κυκλαδιτικο νησι να μεινω.Απο Απριλη ως Οκτωβρη θαλασσα,κολυμπι και κανο,υπολοιποι μηνες χειμωνας,χαλαρα συντηρηση τρεξιμο,νετφλιξ,γυμναστικη.Λατρης της φωτογραφιας επισης,καθε μερα χειμωνα-καλοκαιρι,τις εικονες που σ δινει ενα νησι καμμια κωλοπολη δεν μπορει.Γρατσουναω κ ενα μπουζουκακι,ξερεις τι καλα παλευεται;Οσο για θεμα υγειας,στην ελλαδα ειναι λαχειο,γιατι μπορει να πας αμεσως νοσοκομειο αλλα να μην εχεις φακελακι και να ψοφησεις στο ρατζο