Λοιπόν νομίζω ότι μπορώ να πω και εγώ δυο κουβέντες. Πρώτον θα μιλήσω για τις κριτικές που δεν υπάρχουν, αρκετοί έχουν έρθει και δεν θέλουν να γράψουν κριτική οι νέοι το αποφεύγουν γιατί κάποιοι παλιοί τους αποπαίρνουν και άλλοι παλιοί απλά σταμάτησαν να ασχολούνται, εξάλλου ποτέ δεν ζητάω να γραφτεί καμία κριτική Δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα, μάλιστα αρκετοί μου είπανε να μην κάνω καρτέλα γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εγώ πάλι θεώρησα ότι ήταν σωστό να την κάνω. Είναι λογικό ότι δεν θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι από μένα, Δεν νομίζω ότι το παιδί ήθελε να προσβάλει κάποιον, αλλά ναι δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και όχι μόνο στο σεξ. Από κει και πέρα αρκετές φορές έρχονται αγόρια που είναι πραγματικά παγοκολώνες (και δεν αναφέρομαι στον άνθρωπο που έγραψε την κριτική) και επειδή δεν είμαι μωρό καταλαβαίνω ότι κάποιοι έρχονται για να με περάσουν από την ακτινογραφία και όχι για να απολαύσουν το σεξ . Οι περισσότεροι έρχονται και μου δίνουν συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στο δωμάτιό μου με τα κεριά τη μουσική (και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει) κάποιοι άλλοι έρχονται και τραβάνε την κουρτίνα για να δούνε και τις αράχνες στο ταβάνι. Στο σεξ Δεν αποφεύγω καμία στάση αλλά αν νιώσω ότι κάπου πονάω ναι θα κάνω ότι χρειαστεί για να μην πονέσω και αυτό καλό είναι να το κάνουν όλες οι γυναίκες που δουλεύουν σε αυτή τη δουλειά και σέβονται τον εαυτό τους. Λέω να σταματήσω κάπου εδώ γιατί άμα το ανοίγω το ρημάδι λέω πράγματα που μπορεί να μη με συμφέρεουν αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είμαι.... ?