να παρεις κατι για τον βηχα,Είμαι πανάθεμά με!
Είπαμε ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
να παρεις κατι για τον βηχα,Είμαι πανάθεμά με!
Είπαμε ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!!!
βαλε μια φωτογραφια να ανεβουν τουλαχιστον τα πουλακια μαςΣήμερα δεν ανεβαίνουν τα βίντεο ???
Καλησπέρα ? και ας μην είμαι κύριος ? καλό μήνα ?Καλησπέρα κύριοι. Καλό μήνα.
φιαξτην γρηγορα
Δεν ανοιγει γαμωτο
Τι να κάνω ?????φιαξτην γρηγορα![]()
με ποιον τροπο στελνεις την φωτο εχει 2 τροπους αποστολης δοκιμασε και τους δυοΤι να κάνω ?????
Βίντεο είναι ?με ποιον τροπο στελνεις την φωτο εχει 2 τροπους αποστολης δοκιμασε και τους δυο
αλλιως καντην πασα μεσω viber να δω αν σιαζει
Εξαπτεις την φαντασία μας!!!?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βίντεο είναι ?
Χασάπηηηη!!! Δε φαίνεται τίποτα!
εγω εγω ενα γλυφιτζουρι μωρο μου θα το γλυφεις ωρες ατελειωτες και αυτο δεν θα λιωνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βίντεο είναι ?
Εγώ κρατάω μικρό καλάθι πάντα ???εγω εγω ενα γλυφιτζουρι μωρο μου θα το γλυφεις ωρες ατελειωτες και αυτο δεν θα λιωνειαντιθετος θα
![]()
ελα εσυ εδω και θα σου δωσω εγω και μπαστουνι να στηριζεσαιΕγώ κρατάω μικρό καλάθι πάντα ???
φαρσαλων εννοειςΕυχαριστώ το αγόρι για τον χαλβά Τρικάλων ... Πεντανόστιμο ?
Από τα Τρίκαλα μόυ το έφεραν Τρικάλινο θα πω εγώ ??? χαχαχα δεν θέλω δικά σας ?????φαρσαλων εννοειςεδω να δεις χαλβαδες που εχουμε θα παρεις φευγοντας ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ