ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
Ρε μλκ καρελακιααυτος τρωει και τα ταπερακια ...καλυτερα παρε τιποτα τσιγγινα στρατιωτικα καραβανες αυτα δεν μπορει να τα φαει εχει 2 χαλασμενμα δοντια
Ρε μλκ καρελακιααυτος τρωει και τα ταπερακια ...καλυτερα παρε τιποτα τσιγγινα στρατιωτικα καραβανες αυτα δεν μπορει να τα φαει εχει 2 χαλασμενμα δοντια
Μακάρι!!!Μην την πιέζεις ασ΄την ν΄αποφασίσει μόνη της. Ασε που μπορεί να της αρέσει και να μετακομίσει μόνιμα εδώ..
Έχουμε και δουλειές ρε καρντασι, πρέπει να τα βολεψουμε...Ήρεμα εκεί στην Αθήνα όταν κατέβει προφανώς θά το ανακοινώσει. ?
Πολύ σωστός!!!χαβαλες ειναι οι απαντησεις που δινεις αυτοκλητε δικηγορε ........ οταν η ιδια η νηματοθετρια σου λεει χαλαρωσε ....
1)Είμαι και εγώ UnitedΡε φίλε δε θέλω να μαλώσουμε, μόνο και μόνο γιατί είμαστε και οι 2 UNITED - μη φανταστείς, αλλά εξακολουθείς να προκαλείς χωρίς λόγο και αιτία ενώ λες ότι κάνεις χαβαλέ.
Για να τελειώνουμε λοιπόν! Αν γουστάρει η ΖΩΗ θα κατέβει στη...χαβούζα και θα περάσει ΥΠΕΡΟΧΑ γιατί υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ...χαβουζιώτες που ξέρουν να συμπεριφέρονται όμορφα σε μια Κυρία και να εκτιμούν το Ωραίο!
Αυτά, τέλος και .... VIVA CRISTIANO !!!
Θα σε περιμένουμε με ανυπομονησία!!!Λοιπόν λέω να το κόψετε εδώ φτάνει... Αγοράκια μου από την πρωτεύουσα τέλος Οκτώβρη έχω κάποιες υποχρεώσεις στην Αθήνα οπότε της λέω να το συνδιάσω ????
Η μεγάλη παρέλαση τον Οκτώβριο γίνεται στην Σαλονικη!!!ελα να κανουμε παρελαση
Εμείς θα την κάνουμε με την ζωή στην ΑθήναΗ μεγάλη παρέλαση τον Οκτώβριο γίνεται στην Σαλονικη!!!
Και το ανήθικο θα πρέπει να μας ανεβάσεις!!!Το ηθικό άστο σε μένα και να μην είναι ανεβασμένο θα το ανεβάσω ????? ρίξτε και καμιά πρόταση για κανένα νορμάλ ξενοδοχείο ?
Έχει αφού έχεις σοβαρό σκοπό, τότε εγώ κουμπάρος!!!Εγώ βρε? Εγώ έχω ...σοβαρό σκοπό !!
Σπίτι μουΚαι το ανήθικο θα πρέπει να μας ανεβάσεις!!!
Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;;;
Τα ραντεβού θα τα κάνεις στο ξενοδοχείο που θα μένεις ή σε άλλο;;;
Μακριά ρε φίλε, θα πρέπει να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι για να την συναντήσουμε!!!Bill - Prive είναι τα πιο πολυδουλεμένα ξενοδοχεία, κοντά στο κέντρο! Αλλά έχουν πολύ κίνηση και είναι σε υποβαθμισμένη περιοχή!
Μπορείς να έρθεις και στο GLS που είναι παραλία και βλέπει και τη θάλασσα του Πειραιά!!!
Θάλασσα έχει και η Σαλονικη αδερφέ!!!Εγώ απλά το είπα για να ανοίξει το μάτι της γυναίκας! Θα βλέπει θάλασσα, όταν δε βλέπει ... λούτσους
Μόνο ΑΡΗΣ Ζωή μου, μόνο ΑΡΗΣ!!!Δεν κατάλαβα τι έχει ο Παναθηναϊκός μία χαρά ομάδα είναι λίγο χάλια, εδώ που τα λέμε πολύ χάλια,αλλά τέλος πάντων την αγαπάμε ?
Να τα φέρεις γιατί εδώ τα σάντουιτς είναι μικρά και τα λένε καλαμάκια!!!Θα φέρω τα ταπεράκια μου χαχαχαχα
Αααα δηλαδή θα κάνουμεΣπίτι μου
ΓιεεεεεεεΑααα δηλαδή θα κάνουμε
πάρτι..με...ούζα!!!
Πλάκα πλάκα είμαι μέσα!!!Γιεεεεεεε
Όπως επίσης άμα θέλει να την ξεναγίσουμε στην Αθήνα!!!Πλάκα πλάκα είμαι μέσα!!!
Η κυρία τι θα πειΠλάκα πλάκα είμαι μέσα!!!
Θα την πάω εγώ με την λιμοΌπως επίσης άμα θέλει να την ξεναγίσουμε στην Αθήνα!!!