Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Εμείς τις θέλουμε τις γριές!!!Αγόρι μου αυτοί θέλουν να ασχοληθούν με τη γριά εσύ τι θέμα έχεις ?
Κατέβα Αθήνα!!!
Εμείς τις θέλουμε τις γριές!!!Αγόρι μου αυτοί θέλουν να ασχοληθούν με τη γριά εσύ τι θέμα έχεις ?
Γιατί να με πιάσει λόξιγκας ούτε καν... Εξάλλου σέβομαι όλες τις γνώμες και δεν χαλιέμαι με τίποτα . Καλή καρδιά .μαλλον την εχει πιασει λοξυγκας
αντε τωρα να ηταν μια 20 η 30 να μασαει τσιχλα και να ανεχοταν κατι τετοιο πολλα sex vibes εκπεμπεις δεν ειναι τυχαιος ο ντορος ενω μια γυναικα που ξερει να στεκεται εκπεμπει και ερωτισμο που ειναι σπανιο σημεραΓιατί να με πιάσει λόξιγκας ούτε καν... Εξάλλου σέβομαι όλες τις γνώμες και δεν χαλιέμαι με τίποτα . Καλή καρδιά .
Δεν πειράζει αγόρι μου καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις πολύ καλά, ευτυχώς δεν με αγγίζουν αυτοί οι "μάγκες". Παρεμπιπτόντως η Περαία είναι στη Θεσσαλονίκη χαχαχα Πειραιά όμως δεν έχω πάει ποτέ μου ?Κατεβα γυναικάρα μου Αθήνα και Περαία να δεις πως είναι οι κιμπάρηδες οι άνδρες! Γιατί μου φαίνεται ότι άλλοι έχεουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη!!
μην ζαλιστει κανενας και πεσει μεσα στην θαλασσα μονοΛοιπόν τέκνα μου... Η γιαγιά σας αφήνει πάω να πάρω το μπαστούνι μου και να πάω καμιά βόλτα στο λευκό Πύργο... Να περνάτε όμορφα.. Azazel χαλλλλαρά αγόρι μου η πουτανα η ζωή (όχι εγώ η άλλη ?) είναι ωραία... Φιλιά πολλά..?
Εγώ θα σε πάω βόλτα Πειραιά ο άλλος έχει καλούς σκοπούς θέλει να σε βατεψειΔεν πειράζει αγόρι μου καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις πολύ καλά, ευτυχώς δεν με αγγίζουν αυτοί οι "μάγκες". Παρεμπιπτόντως η Περαία είναι στη Θεσσαλονίκη χαχαχα Πειραιά όμως δεν έχω πάει ποτέ μου ?
Το ξερω, απλά ο ποιητής μας βαφτισε και Περαια για χαρη ευφωνιας και ομοιοκαταληξιας!Δεν πειράζει αγόρι μου καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις πολύ καλά, ευτυχώς δεν με αγγίζουν αυτοί οι "μάγκες". Παρεμπιπτόντως η Περαία είναι στη Θεσσαλονίκη χαχαχα Πειραιά όμως δεν έχω πάει ποτέ μου ?
Ποσα ξερεις εσυ!!?? Πόσα ξερεις!!!Εγώ θα σε πάω βόλτα Πειραιά ο άλλος έχει καλούς σκοπούς θέλει να σε βατεψει
Στείλε την Έλενα 110ζωη ελα αθηνα να βγαλουμε γουστα κοριτσι εμεις αγαπαμε της σαρανταρες +
αχορταχος φιλε οταν βλεπω 50αρα της θελω ολες
Είσαι μεγάλη κουφαλιτσα Δεν δίνω την. Αγάπη να σκάσετε ζηλιαρηδεςΣτείλε την Έλενα 110
Που ξέρεις εσύ το Πειραιά ρε Βλάχο.Εγώ θα σε πάω βόλτα Πειραιά ο άλλος έχει καλούς σκοπούς θέλει να σε βατεψει
Οξω ρε πάρε το πριπρι σου που μου βγήκες και περπατημενος δουλειά σπίτι σπίτι μπουγαδαΠου ξέρεις εσύ το Πειραιά ρε Βλάχο.
Βρε μλκ 40 χρόνια μέναμε Πειραιά τι να μας πεις μπαστουνοβλαχε.Οξω ρε πάρε το πριπρι σου που μου βγήκες και περπατημενος δουλειά σπίτι σπίτι μπουγαδα
Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης????Βρε μλκ 40 χρόνια μέναμε Πειραιά τι να μας πεις μπαστουνοβλαχε.
Άτοφιος Δραπετσώνα 40 χρόνια εκεί γεννήθηκαΓέννημα θρέμμα Πειραιώτης????
Τι σαράντα μωρη μουστογρια... Που έχεις γεννηθεί στον εμφύλιοΆτοφιος Δραπετσώνα 40 χρόνια εκεί γεννήθηκα
Βρε μλκ δηλαδή από 3 χρονών αν μένεις εκεί δε πιάνεται στοκε.Τι σαράντα μωρη μουστογρια... Που έχεις γεννηθεί στον εμφύλιο
Άρα παραδεχόμαστε και δημοσίως πλέον ότι γνωριζόμαστε? ?Βρε μεγαλώσαμε ( Εγώ δηλαδή εσύ παραμένεις ακόμα μικρός ) πέρνα έστω για ένα καφέ βρε έτσι κι αλλιώς δεν θα σου κάτσω άλλο ?????????????