'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Απίστευτες ποδάρες!!!Επιβάλλεται για τους ποδολαγνους μου
Απίστευτες ποδάρες!!!Επιβάλλεται για τους ποδολαγνους μου
Έλα, θα μου γίνεις και γαυρίνα!!
Σιγά μη σκίσεις κάνα καλσον κάποια πράγματα είναι για θαυμασμό και χειροκρότημα και δεν χωράνε χρώματαΈλα, θα μου γίνεις και γαυρίνα!!
Τέτοια λάθη δεν τα κάνει η Ζωή!!!Έλα, θα μου γίνεις και γαυρίνα!!
Εσύ ΜΑΖΕΨΟΥ ! Δώσατε το πρωτάθλημα στα χανουμια...Τέτοια λάθη δεν τα κάνει η Ζωή!!!
Μην λες τέτοια πράγματα, ενώ ξέρεις ότι δεν ισχύουν!!!Εσύ ΜΑΖΕΨΟΥ ! Δώσατε το πρωτάθλημα στα χανουμια...
Εμάς μια χαρά μας κόψατε 8 βαθμούς πάντως! Αυτό λέωΜην λες τέτοια πράγματα, ενώ ξέρεις ότι δεν ισχύουν!!!
Δυστυχώς δεν είμαστε η ομάδα που θα μπορούσε να κόψει βαθμούς από την χανουμα!!!
Να λέμε αλήθειες τώρα, που σχεδόν τελείωσε το πρωτάθλημα, ήμασταν χάλια, ήμασταν η χειρότερη ομάδα από τους 5 πρώτους!!!
Δεν φταίμε εμείς, εσείς ήσασταν χάλια φέτος, όπως και εμείς!!!Εμάς μια χαρά μας κόψατε 8 βαθμούς πάντως! Αυτό λέω
Έχει βαιμπερ αυτό το νούμερο?Καλημέρα!!!
λοιπόν πιτσουνάκια αλλάζουμε συχνότητα, ο νέος μου αριθμός είναι
697 69 25 100
.....................
Α ναι να μην ξεχάσω, αυτοί που καυλαντίζουν να συνεχίζουν να στέλνουν στο παλιό νούμερο....
......................
καλή συνέχεια, θα τα πούμε αύριο!!!!!!
απο οτι ειδα ναι εχει κανονικαΈχει βαιμπερ αυτό το νούμερο?
Έχει βαιμπερ αυτό το νούμερο?
Εννοείται...για το viber έγινε όλη ιστορία ))Έχει βαιμπερ αυτό το νούμερο?
αλλαξε το νουμερο και στην υπογραφή σου ΖωιτσαΕννοείται...για το viber έγινε όλη ιστορία ))
Προσπάθησα να το κάνω σήμερα αλλά δεν το αποθήκευσε θα το ξαναδοκιμάσω τώρα...αλλαξε το νουμερο και στην υπογραφή σου Ζωιτσα
Ευτυχώς που μου είπες ότι αυτό είναι στην υπογραφή, εγώ αλλού και αλλού το έγραφα, σε ευχαριστώ!!!αλλαξε το νουμερο και στην υπογραφή σου Ζωιτσα
Καλησπέρα, Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη πάντα... ))Ζωή αυτή τη βδομάδα πότε δουλεύεις?
Εσύ μωρό μου είσαι για 7/7 και πάλι δε σε χορταίνουμε χαχαχαΚαλησπέρα, Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη πάντα... ))