erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
9 μέρες και σήμερα....
Είσαι μεγάαααααααλη .... τελικά!!!
Και θες πολύ ... κοκκίνισμα
9 μέρες και σήμερα....
Το ξέρω..... χαχαχαχαΕίσαι μεγάαααααααλη .... τελικά!!!
Και θες πολύ ... κοκκίνισμα
Δεν νομίζω να έρθω Πάτρα, στην Αθήνα όταν πηγαίνω συνδυάζω πολλά και διάφορα, στην Πάτρα δεν έχω καμία δουλειά να κάνω...Πάτρα πότε θα έρθετε ????
Για να μείνω με ανοιχτά πόδια στον τόποΑν θες να μάσεις χρήμα πήγαινε Λαμία η Λιβαδειά δεν έχουνε καν ανεξάρτητες κοπέλες εκεί θα πέσουν σαν τις μύγες μεσα στο γαλα
Εγώ για καλό στο είπα πιστεύω θα έχεις παρά πολύ δουλειά εκεί και με ανεβασμένες τιμές να πας εκει 100 την ώρα χαμός θα γίνεταιΔεν νομίζω να έρθω Πάτρα, στην Αθήνα όταν πηγαίνω συνδυάζω πολλά και διάφορα, στην Πάτρα δεν έχω καμία δουλειά να κάνω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μείνω με ανοιχτά πόδια στον τόπο
Για πάρτυ σ θα έρθω και Αθήνα αφού είσαι καυλΑΔεν νομίζω να έρθω Πάτρα, στην Αθήνα όταν πηγαίνω συνδυάζω πολλά και διάφορα, στην Πάτρα δεν έχω καμία δουλειά να κάνω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μείνω με ανοιχτά πόδια στον τόπο
Σε ευχαριστώ πολύΕγώ για καλό στο είπα πιστεύω θα έχεις παρά πολύ δουλειά εκεί και με ανεβασμένες τιμές να πας εκει 100 την ώρα χαμός θα γίνεται
Τι 4 χρόνια ρε συ χαχαχ γτ τέτοια εποχή τζιζουςς..εγώ πάνω από μήνα θα πεθάνω αν δε κάνω σεξ.. Ζωή δίκασε τον να αναθεωρήσει λιγοΕιμαι 27 και... κοντα 4 χρονια χωρις σεξ.. σκεφτομαι να σε προτιμησω
Χαχχαα η αλήθεια το έχω αφήσει λίγο θέμαΤι 4 χρόνια ρε συ χαχαχ γτ τέτοια εποχή τζιζουςς..εγώ πάνω από μήνα θα πεθάνω αν δε κάνω σεξ.. Ζωή δίκασε τον να αναθεωρήσει λιγο
Πόσο προφυλακτικά λες να χρειαστούμε χαχαχα να ξέρω να μην ξεμείνω χαχα όποτε θες μικρέ, εσύ είσαι αφεντικό, μέχρι να μπεις στο δωμάτιό μουΕιμαι 27 και... κοντα 4 χρονια χωρις σεξ.. σκεφτομαι να σε προτιμησω