erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
Καλημέρα γυναικάρα μου όμορφη!!Ο ναι... Καλημέρα
Καλημέρα γυναικάρα μου όμορφη!!Ο ναι... Καλημέρα
Συνάντηση άμεσαΑφιερωμένο σε όποιον προσπαθήσει να τελειώσει "κατά λάθος" στο στόμα μου... Το λέω, το γράφω, και τώρα το δείχνω κιόλας...
Για να σε πατήσω χαχαχαI
Συνάντηση άμεσα
Όχι όχι τέτοια τα αλλά τα δικά σου τα ωραίαΓια να σε πατήσω χαχαχα
αν τελειωσει επιτηδες τι εχει το μενου φαλαγγαΑφιερωμένο σε όποιον προσπαθήσει να τελειώσει "κατά λάθος" στο στόμα μου... Το λέω, το γράφω, και τώρα το δείχνω κιόλας...
Αφιερωμένο σε όποιον προσπαθήσει να τελειώσει "κατά λάθος" στο στόμα μου... Το λέω, το γράφω, και τώρα το δείχνω κιόλας...
Αγαπάω!!!! Ναι θέλω να μου τον πατήσετε!Αφιερωμένο σε όποιον προσπαθήσει να τελειώσει "κατά λάθος" στο στόμα μου... Το λέω, το γράφω, και τώρα το δείχνω κιόλας...
Συμβαίνουν κ ατυχήματα κυρά ΖωήΑφιερωμένο σε όποιον προσπαθήσει να τελειώσει "κατά λάθος" στο στόμα μου... Το λέω, το γράφω, και τώρα το δείχνω κιόλας...
Κρίμα πολύ, κρίμα!!!Δε θα έρθει πάρτο σαν Χ..πάει η καυλα έριξε μαύρη πέτρα
Μακάρι να ξανακατεβει για ναντην ξαναχαρουμε!!!δεν το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ. όπως τα καταφέραμε και την κατεβάσαμε 2 φορές (νομίζω έκανε και ένα γρήγορο ενδιάμεσο πέρασμα που έχασα ) θα το ξανακαταφέρουμε αδέρφια!
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!
καθε φορα που την συναντω ειναι πολυ πιο αισθησιακη απο την προηγουμενη με εκπλησει παντα ευχαρισταΠαρά λίγο
Και πώς ξεχωρίζεις το " κατά λάθος " από το " επί σκοπόν" ????Αφιερωμένο σε όποιον προσπαθήσει να τελειώσει "κατά λάθος" στο στόμα μου... Το λέω, το γράφω, και τώρα το δείχνω κιόλας...
Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τους άντρες, δλδ από τα λίγα που ξέρω, κάτι μπορώ να ξεχωρίσω χαχαΚαι πώς ξεχωρίζεις το " κατά λάθος " από το " επί σκοπόν" ????
Εντάξει τώρα αμα σ πιέζω το κεφάλι κ τύχει να τελειώσω εκείνη την στιγμή, συμβαίνουν αυτάΑν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τους άντρες, δλδ από τα λίγα που ξέρω, κάτι μπορώ να ξεχωρίσω χαχα
Επειδή δεν θα γράψω τι και πώς έγινε, και είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε κατά λάθος, απλά ενημέρωσα και προειδοποίησα.... Καλά ρε μεγάλο παιδί είσαι ακόμα δεν μπορείς να ελέγχεις το πουλί σου χαχαχαΕντάξει τώρα αμα σ πιέζω το κεφάλι κ τύχει να τελειώσω εκείνη την στιγμή, συμβαίνουν αυτά
Καμια φορα ειναι ανεξέλεγκτοΕπειδή δεν θα γράψω τι και πώς έγινε, και είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε κατά λάθος, απλά ενημέρωσα και προειδοποίησα.... Καλά ρε μεγάλο παιδί είσαι ακόμα δεν μπορείς να ελέγχεις το πουλί σου χαχαχα