supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αστέρι!!!Καλησπέρα αγόρια...
Καλησπέρα αστέρι!!!Καλησπέρα αγόρια...
ΚαλησπέραααααΚαλησπέρα αστέρι!!!
Αααααα όλα κι όλα οχι και γκριλιζει χαχαχα εδώ τα κλιματιστικά είναι ειδικής κατασκευής, φυσάνε με μποφόρ για να έχεις την αίσθηση ότι είσαι στη θάλασσαΠοιος γριλιζει στο background???
Για άλλη μια φορά εξαιρετική σε όλα της..
Ζωη....απλά έχω εθιστεί μαζί σου!!!κάθε νεα συνάντηση πιο γκαβλα από την προηγούμενη!!!πάμε για την επόμενη αύριο κιόλας....Καλά έκλαψα λέμε... Μου λέει σήμερα ο πελάτης "Ζωή θέλω πάρα πολύ να σε πάρω από πίσω, άχτι το έχω"...του λέω και εγώ 500 χαχαχα με κοιτάει και μου λέει τι λες τώρα αν μου έδιναν και 400 θα το δεχόμουν....
Κάτι έχω καταλάβει... βρήκα το ευαίσθητο σημείο σου και αυτό είναι μείον σου...χαχα καλημέρα σε περιμένω το μεσημεράκιΖωη....απλά έχω εθιστεί μαζί σου!!!κάθε νεα συνάντηση πιο γκαβλα από την προηγούμενη!!!πάμε για την επόμενη αύριο κιόλας....
Χαχαχαχα ωραίο.-Τι διαβάζετε ωραία μου κυρία?
-Ενα άρθρο ότι οι Κρητικοί τον έχουνε μακρύ και οι Άραβες χοντρό...
-Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ...
Ιμπραήμ Σφακιανάκης
.............................................
Καλημέρα κόσμε
Δεν κρατιέμαι λέμε....Κάτι έχω καταλάβει... βρήκα το ευαίσθητο σημείο σου και αυτό είναι μείον σου...χαχα καλημέρα σε περιμένω το μεσημεράκι
τελος για σημερα?Αγόρια μου.. θα κάνω κάποια προγραμματισμένα ραντεβού που έχω, και τέλος για αυτήν την εβδομάδα... Δευτέρα αν δεν ξανά χαλάσει το αυτοκίνητο μου θα είμαι στη Λάρισα.. φιλάκια και καλό υπόλοιπο σε όλους... Αυτή η ζέστη με έχει τσακίσει... Τόσο redbull που ήπια σίγουρα φτερά θα βγάλω....
Όχι έχω ακόμα κάποια ραντεβού μπροστά μου...τελος για σημερα?
Λογικά θα τα πουμε την άλλη βδομάδαΑγόρια μου.. θα κάνω κάποια προγραμματισμένα ραντεβού που έχω, και τέλος για αυτήν την εβδομάδα... Δευτέρα αν δεν ξανά χαλάσει το αυτοκίνητο μου θα είμαι στη Λάρισα.. φιλάκια και καλό υπόλοιπο σε όλους... Αυτή η ζέστη με έχει τσακίσει... Τόσο redbull που ήπια σίγουρα φτερά θα βγάλω....
δεν δεχεσαι αλλο εννοωΌχι έχω ακόμα κάποια ραντεβού μπροστά μου...
Οχιιιιιιι....δεν δεχεσαι αλλο εννοω
Αρρώστια είσαι
Τα red bull είναι πολύ βλαβερά. Καλύτερα πίνε καφέδεςΑγόρια μου.. θα κάνω κάποια προγραμματισμένα ραντεβού που έχω, και τέλος για αυτήν την εβδομάδα... Δευτέρα αν δεν ξανά χαλάσει το αυτοκίνητο μου θα είμαι στη Λάρισα.. φιλάκια και καλό υπόλοιπο σε όλους... Αυτή η ζέστη με έχει τσακίσει... Τόσο redbull που ήπια σίγουρα φτερά θα βγάλω....