Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Ότι αγαπάς.... Χαχατι να δουμε εδω ...?
τα ματια σου η τα βυζια σου ...?
Ότι αγαπάς.... Χαχατι να δουμε εδω ...?
τα ματια σου η τα βυζια σου ...?
εγω παντως οτι βλεπω λεωΜη μου βάζεις ιδέες
καλως την νυφη ..οχι του θερμαικου να μην παρεξηγηθω αλλα του erethisΌτι αγαπάς.... Χαχα
tωra se eida esena .. κανεις προβες για μακαριτης??Μας πέταξες τα μάτια έξω με το στήθος ....και μάτια και στήθος σε μια πρόταση
μολις σε φυτεψει θα μας πεις και το υπολοιπο ποιηματακιΕγώ Αθήνα πολύ μακριά
Ποιο μισοσκόταδο.... χαχαχα όταν με έκανες τεστ εγκυμοσύνης όλα τα φώτα ήταν αναμμένα ΧαχαχαΑληθόρισα γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω!! Τα μάτια της στο μισοσκόταδο που τα είδα δεν τα θυμάμαι καλά να σου πω την αλήθεια.
Τα "κάτω" μάτια, εντάξει δεν ξεχνιούνται είτε τα δεις στο φως είτε στο ημίφως είτε και στο απόλυτο σκοτάδι!!
Ποιο μισοσκόταδο.... χαχαχα όταν με έκανες τεστ εγκυμοσύνης όλα τα φώτα ήταν αναμμένα Χαχαχα
Είπαμε ναι... Στις 13 ευτυχώς είναι Δευτέρα και όχι Παρασκευή... ΧαχαχαΜόνο εάν έρθει Αθήνα η ζωή ...θα έρθει?
Μόνο εάν έρθει Αθήνα η ζωή ...θα έρθει?
Ωχ και τώρα τι θα γίνει εάν το μάθει ο σύζυγος....ο Τάσος είπε κίνδυνοςΕίπαμε ναι... Στις 13 ευτυχώς είναι Δευτέρα και όχι Παρασκευή... Χαχαχα
Το σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει ΧαχαχαΩχ και τώρα τι θα γίνει εάν το μάθει ο σύζυγος....ο Τάσος είπε κίνδυνος
Ωχ και τώρα τι θα γίνει εάν το μάθει ο σύζυγος....ο Τάσος είπε κίνδυνος
Και αν δαγκώσει...και μείνω χωρίς πουλί μετάΤο σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει Χαχαχα
Το σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει Χαχαχα
Και αν δαγκώσει...και μείνω χωρίς πουλί μετά
......ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι το ... επώνυμό μου!!!
Και εσύ τι βγάζεις το πουλί σου σε όποιον δεις μπροστά σου... Χαχαχα μάζεψέ τον και δεν θα στον δαγκώσει κανένας... χαχαχαΚαι αν δαγκώσει...και μείνω χωρίς πουλί μετά
Κίνδυνος το όνομα του το είπεΚαι εσύ τι βγάζεις το πουλί σου σε όποιον δεις μπροστά σου... Χαχαχα μάζεψέ τον και δεν θα στον δαγκώσει κανένας... χαχαχα
......