barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.986
- Πόντοι
- 5.506
Σιγά σιγά, μη στριμωχνόμαστε από τώρα τύποιοι πενηνταρες 2,5 εικοσαρες αρα βολευεται και μισος ακομα
Σιγά σιγά, μη στριμωχνόμαστε από τώρα τύποιοι πενηνταρες 2,5 εικοσαρες αρα βολευεται και μισος ακομα
για μισος σιγα μη στριμωχτω σου παραχωρω τη σειραΣιγά σιγά, μη στριμωχνόμαστε από τώρα τύποι
Γιατί να μην τους αγαπάω μία χαρά παιδιά είναι όλοι..?τους αγαπας εσυ τους αντρες
Εν ολιγοις ο συναδελφος θελει να μαθει αν εισαι παντρεμενη (με παιδι) και αν ολο αυτο το κανεις εν αγνοια του (cheater)Θα με τρελάνετε με τα Αγγλικά σας.... Λοιπόν αν είσαι 25 χρονών τότες μία κοπέλα π.χ. 30 με παιδί για σένα θεωρείται μιλφ... Εγώ που είμαι 50 για σένα δεν είμαι μιλφ.... αλλά πολύ μεγάλη σαν Ακρόπολη ένα πράγμα ??? το τελευταίο σου αγγλικό Δεν κατάλαβα καθόλου....?????
Σορρυ αυτο το οτι εχεις 2 σχεσεις ειναι αληθεια ή καποιο επικοινωνιακο τρικ να μας καυλωσεις και αλλο;?Εν ολίγοις....παντρεμένη δεν είμαι πλέον...παιδί έχω.... Έχω και δύο σχέσεις .... Του κάνω ?????????
Χαχα αλήθεια είναι....Εν ολιγοις ο συναδελφος θελει να μαθει αν εισαι παντρεμενη (με παιδι) και αν ολο αυτο το κανεις εν αγνοια του (cheater)
Σορρυ αυτο το οτι εχεις 2 σχεσεις ειναι αληθεια ή καποιο επικοινωνιακο τρικ να μας καυλωσεις και αλλο;?
Ο Μέγας ? ???Καλησπερα Ζωη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Βιταμινες να παιρνεις κοριτσι μου φτου σκορδα, πως παιρνεις τα ποδια σου ηθελα να'ξερα?Χαχα αλήθεια είναι....
O MεγαλειοτατοςΟ Μέγας ? ???
Και πώς τα προλαβαίνεις όλα; Πότε τους βλέπεις,πότε τους πηδάς,πότε δουλεύεις; Απορίας άξιο!!!Γιατί να μην τους αγαπάω μία χαρά παιδιά είναι όλοι..?
Και πώς τα προλαβαίνεις όλα; Πότε τους βλέπεις,πότε τους πηδάς,πότε δουλεύεις; Απορίας άξιο!!!
Όλα είναι σχετικά και όλα εξαρτώνται το τι ψάχνεις από μία σχέση...Και πώς τα προλαβαίνεις όλα; Πότε τους βλέπεις,πότε τους πηδάς,πότε δουλεύεις; Απορίας άξιο!!!
Καλημέρα. Από Δευτέρα έως Πέμπτη . Ώρες τώρα υπολόγισε 12:00 με 12:00γεια σου Ζωή
Ποιες μέρες δουλεύεις και τι ώρες;
Συμφωνώ.... Εγώ θέλω το χώρο μου και το χρόνο μου, Δεν αντέχω την γκρίνια και τη μουρμούρα .... Εξάλλου εγώ είμαι ξεκάθαρη από την αρχή πάντα. Και σε όποιον αρέσει. ??Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100%, όλα είναι θέμα οπτικής και αναζητήσεων, άλλοι θέλουνε αγαπούλες και συνέχεια μαζί, άλλοι θέλουμε το χώρο και το χρόνο μας.
Ε, μετά από μια τέτοια δήλωση, είναι δυνατόν να μην πω εύγε; Είναι καλό να ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις από την αρχή μιας σχέσης, και να μπορέσεις μετά να κάνεις κι εσύ τα κουμάντα σου. Φυσικά δεν είμαστε όλοι για όλους, κι έτσι όσοι θέλουμε το χώρο και το χρόνο μας, απαιτούμε το ίδιο και από τους ανθρώπους μας, για να μπορούμε πρώτα εμείς να αναπνέουμε και να είμαστε καλά, τόσο εντός, όσο και εκτός σχέσης.Συμφωνώ.... Εγώ θέλω το χώρο μου και το χρόνο μου, Δεν αντέχω την γκρίνια και τη μουρμούρα .... Εξάλλου εγώ είμαι ξεκάθαρη από την αρχή πάντα. Και σε όποιον αρέσει. ??
Τέτοιο είδωλο που είσαι, ο,τι και να ζητάς δεκτό γίνεται!Συμφωνώ.... Εγώ θέλω το χώρο μου και το χρόνο μου, Δεν αντέχω την γκρίνια και τη μουρμούρα .... Εξάλλου εγώ είμαι ξεκάθαρη από την αρχή πάντα. Και σε όποιον αρέσει. ??
Το είδωλο στην Ελλάδα είναι μόνο μία η Άντζελα.... Εγώ απλά ξέρω ότι ο κάθε άντρας θέλει μία γυναίκα που να μην του τα πρήζει... Πιστεύω είναι όνειρο ζωής του κάθε άντρα ??????Τέτοιο είδωλο που είσαι, ο,τι και να ζητάς δεκτό γίνεται!