VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
αθηνα ποτε; να παρουμε σειρα;Στην Λάρισα έκλεισα, την επόμενη Δευτέρα θα είμαι εκεί, αν δεν βγάλετε τα τρακτέρ έξω.. ?
αθηνα ποτε; να παρουμε σειρα;Στην Λάρισα έκλεισα, την επόμενη Δευτέρα θα είμαι εκεί, αν δεν βγάλετε τα τρακτέρ έξω.. ?
Ποιο είναι το γνωστό μέρος;Καλησπέρα μπουρδέλακια μόυ ?
σας ευχαριστώ όλους
Ευτυχώς είναι καλά, οπότε από αύριο θα είμαι στο γνωστό μέρος ?
Έλα μου ντε για πες μας να ξέρουμε κι εμείςΠοιο είναι το γνωστό μέρος;
Ευχαριστώ!
Είμαι πάντα στο ξενοδοχείο rex.. ??Ποιο είναι το γνωστό μέρος;
Ευχαριστώ!
το ειδα και εγω το εχουν βαλει και στην ιστοσελιδα τουςΕίμαι πάντα στο ξενοδοχείο rex.. ??
εχει και περικεφαλαία ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣΕιλικρινά δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω ?? Το μόνο πράγμα που δεν ανέχομαι είναι να με περνάει κάποιος για ηλίθια. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις, χαλάλι σου τα 20 ευρώ, να πιεις μία μπύρα στην υγεία μου... ?? Είσαι ο άντρας......
Ειλικρινά δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω ?? Το μόνο πράγμα που δεν ανέχομαι είναι να με περνάει κάποιος για ηλίθια. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις, χαλάλι σου τα 20 ευρώ, να πιεις μία μπύρα στην υγεία μου... ?? Είσαι ο άντρας......
φιλε για αυτο καποιοι δεν γαμανε ..το ασχημο ειναι οτι η κοπελα μας βαζει μετα ολους στο ιδιο καζανιΜας ντροπιάζει όλους??
Πόσο γύφτοι και ματζίρηδες μπορεί να γίνουν κάποιοι ρε φίλε;;; ? πόσο κοστολογείς την καύλα βρε ανέραστο σκουπίδι που έφαγες 20 ευρώ από εργαζόμενη;;;Ειλικρινά δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω ?? Το μόνο πράγμα που δεν ανέχομαι είναι να με περνάει κάποιος για ηλίθια. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις, χαλάλι σου τα 20 ευρώ, να πιεις μία μπύρα στην υγεία μου... ?? Είσαι ο άντρας......
τα ειπα φιλε και την αλλη φορα ενας θα φαει φαπες... να δεις το κανουν ξαναΠόσο γύφτοι και ματζίρηδες μπορεί να γίνουν κάποιοι ρε φίλε;;; ? πόσο κοστολογείς την καύλα βρε ανέραστο σκουπίδι που έφαγες 20 ευρώ από εργαζόμενη;;;
Θέλει και ανεξάρτητη call girl ο σκατόγυφτος του 20άρικου. Κάτι τέτοιοι δεν αλλάζουν ούτε σώβρακο γμτστς ?τα ειπα φιλε και την αλλη φορα ενας θα φαει φαπες... να δεις το κανουν ξανα
σωβρακο μαλλον στριγκ με τρυπα απο πισωΘέλει και ανεξάρτητη call girl ο σκατόγυφτος του 20άρικου. Κάτι τέτοιοι δεν αλλάζουν ούτε σώβρακο γμτστς ?
μην δικαιολογεις τον μλκ... περνουν και αλλοι αεραΕίναι απλά αστείο βρε παιδιά και δεν μιλάμε για πλαστό αλλά για ζωγραφισμένο και χαλιά ζωγραφική κιόλας ?? ? Και φυσικά τον πήρα τηλέφωνο όταν έφυγε (πριν δύο μέρες) και υπέμεινε ότι απλά ένα παιδάκι το ζωγράφισε και ότι είναι κανονικό... Του είπα να περάσει για να το πάρει (δίπλα μένει είναι και πελάτης) δεν το έκανε μέχρι και σήμερα οπότε αποφάσισα να το δημοσιεύσω εδώ, για να το δει. Αλήθεια κανένας μας δεν θα γίνει ούτε πιο φτωχός ούτε πιο πλούσιος με 20 ευρώ, αλλά κοροϊδία είναι ότι χειρότερο...
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε αυτό που έκανε, γιατί ήξερε πάρα πολύ καλά ότι είναι ένα χαρτάκι ζωγραφισμένο...?μην δικαιολογεις τον μλκ... περνουν και αλλοι αερα