xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δειξτες μου κ πεισε με...εγω με μια προχειρη ματια βεβαια το βραδυ θα το ψαξω καλυτερα ειδα το εξης
Σημείωση:
Συμβουλευθείτε τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Nitrix αν έχετε διαγνωστεί ή έχετε οικογενειακό ιστορικό οποιασδήποτε ασθένειας, περιλαμβανομένου υπόταση, υπέρταση, καρδιακών παθήσεων, παθήσεις του συκωτιού, υπερθυρεοειδισμό, διαβήτη, ψυχιατρικές παθήσεις, άσθμα, κακοήθης αναιμία, νευρικότητα, κατάθλιψη, σπασμούς, καρδιακές αρρυθμίες, πρόβλημα προστάτη, ή αν έχετε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ή και αν λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα. Να μην χρησιμοποιείτε από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Ορισμένα άτομα μπορεί να είναι υπερευαίσθητα σε μια η περισσότερες ουσίες. Ελέγξτε πάντοτε το επίπεδο ανοχής, ξεκινήστε λοιπόν πάντοτε με μια χαμηλή δόση. Μειώστε ή σταματήστε τη λήψη αν διαπιστώσετε αϋπνία, τρέμουλο, ζαλάδα, νευρικότητα, πονοκέφαλο η ταχυπαλμία. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται μόνο από υγιείς ενήλικες. Να μην χρησιμοποιείτε από άτομα κάτω των 18 ετών. Διατηρήστε το μακριά από παιδιά. Αποθηκεύεται σε μέρος δροσερό
εγω ξερω οτι στις πολυβιταμινες η στις πρωτεινες ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απο τον ΕΟΦ που με αυτην θα στηριζτουμε την αποψη μας οπως η οptimum δεν αναγραφει καμια παρενεργεια περα της φαινυλοκετονουριας....
Ναι αυτο το αναγραφουν πανω ολα τα συμπληρωματα για να δινουν οδηγιες και να ειναι και καλυμμενοι σε περιπτωση που γινει κατι.
Δευτερον......
Δηλητηριαση μπορεις να παθεις ακομα και απο υπερβολικη ληψη νερου και απο καταχρηση ακομα και απλης βιταμινης γιάυτο υπαρχουν και οι οδηγιες.
Αυτοι που δεν ξερουν και κανουν καταχρησεις ειναι και αυτοι που εχουν προβληματα με την υγεια τους.