Νέα

Ζητούσε μίζες και σεξ για να περνάνε οι φοιτητές το μάθημα του!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
και σε πανεπιστημια γινονται
και σε χωρους εργασιας γινονται
και στο χωραφι γινονται
και οπουδήποτε γνωρίζονται αντρες με γυναικες γινονται.
σημερα εκανα πλακα σε μια υπαλληλο ότι θα πω στο αφετνικο της να την απολυσει και μου λεει ότι εχει πολύ καλη πααααααααααρααααααααααααααα πολύ καλη σχεση με το αφεντικο της, ο οποιος ερχεται σπανια στην δουλεια και δεν θα μετρησει ο λογος μου, αρα? τι ηθελε να καταλαβω? ότι ξες τον εχω στο χερι δεν με πιανουν των γερμανων τα βολια, άλλη πολύ καλυτερη συνάδελφος της ελεγε ότι ειχε 3 μειωσεις μισθου τα τελευταια χρονια ενώ η λεγαμενη ειχε αυξησεις ….εν μεσω κρισης. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?

τετοια να λες στον καθε Sad man και μετα δικαιολογημενα δεν θελει να συνεισφερει σε αυτο το κατακαθι που ονομαζετε εσεις κοινωνια

ο καπιταλισμος σημερα πεθαινει τον ανδρα σε ολα τα επιπεδα και εξυψωνει την γυναικα

ειδικα στο τριτοκοσμικο ψευτοεπιχειρειν της μπανανιας

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
δεν εχω διαβασει κανενα απο τα ποσταρισματα σας ,απλα θα πω την αποψη μου...
καλα εκανε και μαγκας ητανε.
Απο την στιγμη που υπαρχουν φοιτητες σκερβελεδες,τεμπεληδες και φοιτητριες πουτανες που δεν ντρεπονται να δωσουν το κορμι τους για ενα βαθμο καλα εκανε.
Υπαρχει ο νομος της προσφορας και της ζητησης...ζητας βαθμο προσφερεις μουνι κτλ...
ολοι ειναι ευτυχισμενοι...
οχι ομως μετα πουτανακι να πας να με καρφωσεις . οταν περασες το μαθημα καλα ητανε?
Καλα εκανε ρε. ετσι ειναι η κοινωνια μας και ετσι ειναι και τα πανεπιστημια μας. γεματο λιγδιαρηδες φοιτητες που δεν εχουν μυαλο να διαβασουν,με ελαχιστες εξαιρεσεις,και προσπαθουν να περασουν τα μαθηματα. Ετσι ειναι οι αιωνιοι φοιτητες..
ενας τετοιος φοιτητης ηταν και ο Τσιπρας,που δεν ανοιξε βιβλιο και εβγαλε σχολη μεσω του κομματος.
Πιασανε αυτον τον καθηγητη ομως υπαρχουν και πολλοι αλλοι...
ολο αυτο που γινεται εκει ειναι αντικατοπτρισμος της κοινωνιας μας...
Εχω παραδειγμα τρανταχτο γυναικας που την εβαλε θειος μου στην δουλεια και την εκανε ανθρωπο και μετα πιπωνε τον διευθυντη και καρφωνε μετα τον θειο μου λεγοντας ψεμματα για να καλυψει τον εαυτο της...και ποσα αλλα...
Τη μεθοδο του σαλιγγαριου την ξερετε?
Γλυφοντας,ερποντας και με τα κερατα μου...
Ετσι ειναι η κοινωνια μας εν γενει...γιατι παραξενευτηκαν απορω...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μόλις κόπηκες.
Διάβασε και ξαναέλα να γράψεις!  :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εχω παραδειγμα τρανταχτο γυναικας που την εβαλε θειος μου στην δουλεια και την εκανε ανθρωπο και μετα πιπωνε τον διευθυντη και καρφωνε μετα τον θειο μου λεγοντας ψεμματα για να καλυψει τον εαυτο της...και ποσα αλλα...
ο θειος την ειχε πιπωσει?

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο σήμερα ανέλαβε και μετά την προσωρινή του κράτηση, την υπεράσπιση του καθηγητού Πανεπιστημίου Κ.Κ., ο οποίος από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα εδυσφημήσθη ακραία και κατεξευτελίσθη με τη δημοσιοποίηση, παρανόμως, του ονοματεπωνύμου και της φωτογραφίας του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ, διότι κατά την κατηγορία διέπραξε τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας κατ’ επάγγελμα και της εκβίασης κατ’ επάγγελμα.

Το δικηγορικό μας γραφείο, σεβόμενο την κρίση της κυρίας Ανακριτού και της κύριας Εισαγγελέως Σερρών, δεν σχολιάζει καθόλου ούτε την απόφαση, ούτε την νομική αρτιότητα των κατηγοριών που του απεδόθησαν και θα τις αντιμετωπίσουμε εντός του χώρου της Δικαιοσύνης.

Η προσωπικότητα την οποία υπερασπιζόμαστε είναι τριάντα χρόνια καθηγητής, έχει διδάξει τουλάχιστον εννέα χιλιάδες φοιτητές χωρίς ουδέποτε, εκτός αυτών που εμφανίστηκαν στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες, έστω και ένας να του καταλογίσει το παραμικρό.

Ο καθηγητής είναι εξήντα ετών και ενώ τον παρουσίασαν ως δήθεν διαζευγμένο, είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος σύζυγος σαράντα χρόνια και από αυτόν τον ευτυχισμένο γάμο του έχει τρία παιδιά, έναν οικονομολόγο, με δική του οικογένεια, πτυχιούχο-αριστούχο οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έναν ακόμη γιο οικογενειάρχη, πτυχιούχο πανεπιστημίου-ψυχολόγο και μία κόρη, η οποία είναι αριστούχος φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος καθηγητής είναι αριστούχος-πτυχιούχος των πανεπιστημίων Μακεδονίας, Νέας Ορλεάνης Γαλλίας και Περούτζια Ιταλίας και τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να ανακηρυχθεί διδάκτωρ οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ομιλεί άπταιστα τέσσερις ξένες γλώσσες, εκτός ελληνικών, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και έχει δημοσιεύσει άρθρα του και ανακοινώσεις σε είκοσι τουλάχιστον διεθνή οικονομικά περιοδικά και έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής σε τουλάχιστον είκοσι πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η όλη υπόθεσις, κατά την κρίση του γραφείου μας, είναι ένα σενάριο το οποίο μπορεί να γίνει δεκτό μόνο σε επίπεδο ασκήσεως ποινικής διώξεως και για τον κύριο καθηγητή πίσω από αυτό το σενάριο βρίσκονται δύο πρόσωπα του περιβάλλοντος της Σχολής των Σερρών, τη συμπεριφορά των οποίων θα αναδείξουμε κατά τη διάρκεια της διερευνήσεως της υποθέσεως.

Τις επόμενες ημέρες το δικηγορικό μας γραφείο θα ζητήσει από την κυρία Ανακρίτρια Σερρών να εξετάσει ως μάρτυρες τουλάχιστον είκοσι καθηγητές πανεπιστημίου και είμαστε σίγουροι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε βοηθήσει τη Δικαιοσύνη για να εκδώσει για τον κύριο καθηγητή μία δίκαιη απόφαση.

Αθήνα, 8/10/2018

Με εκτίμηση ,

Αλέξιος Κούγιας».

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
δεν εχω διαβασει κανενα απο τα ποσταρισματα σας ,απλα θα πω την αποψη μου...
καλα εκανε και μαγκας ητανε.
Απο την στιγμη που υπαρχουν φοιτητες σκερβελεδες,τεμπεληδες και φοιτητριες πουτανες που δεν ντρεπονται να δωσουν το κορμι τους για ενα βαθμο καλα εκανε.
Υπαρχει ο νομος της προσφορας και της ζητησης...ζητας βαθμο προσφερεις μουνι κτλ...
ολοι ειναι ευτυχισμενοι...
οχι ομως μετα πουτανακι να πας να με καρφωσεις . οταν περασες το μαθημα καλα ητανε?
Καλα εκανε ρε. ετσι ειναι η κοινωνια μας και ετσι ειναι και τα πανεπιστημια μας. γεματο λιγδιαρηδες φοιτητες που δεν εχουν μυαλο να διαβασουν,με ελαχιστες εξαιρεσεις,και προσπαθουν να περασουν τα μαθηματα. Ετσι ειναι οι αιωνιοι φοιτητες..
ενας τετοιος φοιτητης ηταν και ο Τσιπρας,που δεν ανοιξε βιβλιο και εβγαλε σχολη μεσω του κομματος.
Πιασανε αυτον τον καθηγητη ομως υπαρχουν και πολλοι αλλοι...
ολο αυτο που γινεται εκει ειναι αντικατοπτρισμος της κοινωνιας μας...
Τη μεθοδο του σαλιγγαριου την ξερετε?
Γλυφοντας,ερποντας και με τα κερατα μου...
Ετσι ειναι η κοινωνια μας εν γενει...γιατι παραξενευτηκαν απορω...
Τι λες ρε τενεκε? ετσι ειναι η κοινωνια γιατι ετσι την καναμε και ολοι μας ειμαστε κομματι της.
Στα παιδια σου αυτα μαθαινεις? να λαδωνουν να γινεται η δουλεια? και στην κορη σου να καλογαμιεται για να πετυχει στη ζωή της? όχι υπαρχουν οργανα να το καταγγειλεις οταν συμβαινει εκβιασμος αλλα όλοι ειχαν αυτη τη νοοτροπια οτι τιποτα δεν αλλαζει και βολευονταν. καλα του εκαναν του καργιολη να γινει ρεζιλι παντου. οι γαμημενες φοιτητικες παραταξεις μονο για παρτυ ειναι κατι χρησιμο δε μπορουν να κανουν

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τι λες ρε τενεκε? ετσι ειναι η κοινωνια γιατι ετσι την καναμε και ολοι μας ειμαστε κομματι της.
Στα παιδια σου αυτα μαθαινεις? να λαδωνουν να γινεται η δουλεια? και στην κορη σου να καλογαμιεται για να πετυχει στη ζωή της? όχι υπαρχουν οργανα να το καταγγειλεις οταν συμβαινει εκβιασμος αλλα όλοι ειχαν αυτη τη νοοτροπια οτι τιποτα δεν αλλαζει και βολευονταν. καλα του εκαναν του καργιολη να γινει ρεζιλι παντου. οι γαμημενες φοιτητικες παραταξεις μονο για παρτυ ειναι κατι χρησιμο δε μπορουν να κανουν
τα παιδια μου βλακα θα τα κανω αξιους ανθρωπους να μην χρειαζεται να πιπωνουν για να περασουν.
ουτε εγω χρειαστηκα ποτε να λαδωσω η κατι παρολοιο να κανω τη δουλεια μου ετσι θα τα μαθω και αυτα ετσι.
οσοσι εχουν μαθει να δρουν ετσι καλα να παθαινουν και παντα θα βρισκεται καποιος καθηγητης μπροστα τους να τους κανει τη δουλεια τους.
τοσο ηλιθιος ομως εισαι που δεν καταλαβαινεις τι εννοω.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ο θειος την ειχε πιπωσει?
οχι φιλε γιατι ηταν η κουμπαρα του...τους ειχε βαπτισει το παιδι. αλλα αυτη η καριολα εβαζε λογια πισω απο την πλατη του...κασι ο αντρας της καλος μαλακας,τα ηξερε ολα και εκανε την κοτα...

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Τυχερός ο περουκίνης που τον μάγκωσε η αστυνομία πριν βρεθεί κάνας μάγκας πατέρας να του χώσει πεντακόσια ευρώ σε μονόλεπτα σε κάλτσα στον κώλο!

Αλλα τώρα στη φυλάκα τον περιμένουν άλλοι χομπίστες να του τον κάνουν φινιστρίνι του τσόγλανου :orchestra:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
τα παιδια μου βλακα θα τα κανω αξιους ανθρωπους να μην χρειαζεται να πιπωνουν για να περασουν.
ουτε εγω χρειαστηκα ποτε να λαδωσω η κατι παρολοιο να κανω τη δουλεια μου ετσι θα τα μαθω και αυτα ετσι.
οσοσι εχουν μαθει να δρουν ετσι καλα να παθαινουν και παντα θα βρισκεται καποιος καθηγητης μπροστα τους να τους κανει τη δουλεια τους.
τοσο ηλιθιος ομως εισαι που δεν καταλαβαινεις τι εννοω.
φασκεις και αντιφασκεις βλακα μου. πρωτα λες καλα εκανε και ετσι ειναι η κοινωνια αλλα τα παιδια σου θα τα μεγαλωσεις σωστα με αρχες .. με τετοιες αποψεις δυσκολο. επειδη εχω περασει απο τα εδρανα των τει και δεν εχω δωσει ουτε ευρω σε φροντιστηριο και τελειωσα και στα 4 χρονια μερικες περιοδους δουλευα κιολας ξερω πεντε πραγματα. σιγουρα υπαρχουν φοιτητες που γουσταραν να δωσουν το 250 αρι ισως και μερικα πουτανακια αυτο ομως δε δικαιολογει τον καθηγητη. μηπως εισαι και εσυ μιζαδορος στη δουλεια σου που το επικροτεις?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.036
Πόντοι
6.515
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Ο καθηγητής είναι εξήντα ετών και ενώ τον παρουσίασαν ως δήθεν διαζευγμένο, είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος σύζυγος σαράντα χρόνια και από αυτόν τον ευτυχισμένο γάμο του έχει τρία παιδιά, έναν οικονομολόγο, με δική του οικογένεια, πτυχιούχο-αριστούχο οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έναν ακόμη γιο οικογενειάρχη, πτυχιούχο πανεπιστημίου-ψυχολόγο και μία κόρη, η οποία είναι αριστούχος φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος καθηγητής είναι αριστούχος-πτυχιούχος των πανεπιστημίων Μακεδονίας, Νέας Ορλεάνης Γαλλίας και Περούτζια Ιταλίας και τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να ανακηρυχθεί διδάκτωρ οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ομιλεί άπταιστα τέσσερις ξένες γλώσσες, εκτός ελληνικών, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και έχει δημοσιεύσει άρθρα του και ανακοινώσεις σε είκοσι τουλάχιστον διεθνή οικονομικά περιοδικά και έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής σε τουλάχιστον είκοσι πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Αλέξιος Κούγιας».

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ επρεπε να πει ο αλεξης να ξεροχυσουμε για τα καλα  :wanker: :wanker: :wanker:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ επρεπε να πει ο αλεξης να ξεροχυσουμε για τα καλα  :wanker: :wanker: :wanker:

οικογενειαρχης οπως ο ιδιος , που η Βατιδου δεν ειχε αφησει εφοπλιστου πουτσα ορθια και εκεινος σφυριζε κλεφτικα μεχρι που του κανανε την φατσα κυμα   :hammer:

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
Η βατιδου εκανε βιζιτες οσο τα ειχε με τον κουγια;
Ακομα κι ετσι ο ιδιος γιατι να φαει ξυλο;

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Η βατιδου εκανε βιζιτες οσο τα ειχε με τον κουγια;
Ακομα κι ετσι ο ιδιος γιατι να φαει ξυλο;

πηδαγε εναν γιο εφοπλιστη και μια μερα που πηγε εξω απο το σπιτι της ενω ηταν σε διασταση για να της πει μαλακιες , του ρίξανε το ξυλο της αρκουδας οι μπραβοι του εφοπλιστη  :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
πηδαγε εναν γιο εφοπλιστη και μια μερα που πηγε εξω απο το σπιτι της ενω ηταν σε διασταση για να της πει μαλακιες , του ρίξανε το ξυλο της αρκουδας οι μπραβοι του εφοπλιστη  :knuppel: :knuppel:

Φτου σου λασπολογε....ο γιγαντας Κουγιας δεν εχει φαει ποτε ξυλο!!!

xylofortonei-ton-kougia-i-gynaika-tou-1-315x236.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201709/c0cc44_2.jpg?0.852524369878074[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/09/kougias1.jpg[/img[/URL]]

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
καλά και η Βατίδου πρέπει να ήταν ένα μπουμπούκι απο τα λίγα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom