memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιατι δε παιρνεις τα γιδια σου να πας για καστινγκ εσυ?οτι εισαι αρρωστος στο ειπα;
γιατι δε παιρνεις τα γιδια σου να πας για καστινγκ εσυ?οτι εισαι αρρωστος στο ειπα;
Eιμαι αυτο που ψαχνεται
τΑ νουμερα τα παιρνω και τα δινω στον μεμουλη......σου'δωσα νουμεράκι...περίμενε στη σειρά μαζί με τον άλλο..
ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Γυναικες-αντρες-ζευγαρια-Bi-trans-gay-lesb καθε ηλικιας (ανω των 18) απο εταιρια Ιντερνετ.Οχι πωλησεις-πυραμιδες κλπ.Ελευθερο ωραριο-μεγαλο εισοδημα.Κος Δημητρης
ελα να φας τη κρεμουλα σουτΑ νουμερα τα παιρνω και τα δινω στον μεμουλη......
σιγα μην παμε στον βλαχο τον κο δημητρη ρε τυπεαπολυτε τυπε εσυ που εισαι και ομορφαντρας, ποτε θα παρεις το Ναταλακι να γυρισετε καμια ταινιουλα?
ετσι ετσι τυπε μου! διεθνης καριερα!!!σιγα μην παμε στον βλαχο τον κο δημητρη ρε τυπε
η ναταλι ειναι για παραγωγη χολυγουντ και πανω δικε μου
Zero Tolerance Entertainment και πανω
σιγα μην παμε στον βλαχο τον κο δημητρη ρε τυπε
η ναταλι ειναι για παραγωγη χολυγουντ και πανω δικε μου
Zero Tolerance Entertainment και πανω
τΑ νουμερα τα παιρνω και τα δινω στον μεμουλη......
ερώτηση Ποιός είναι ο λιλας? οεο?
ειχε κι ενα χιουνται τρακαρισμενο......να το δωσε αραγε;o fax an timame kala edo k 1,5 xrono ixe mia epixirisi se ena nisi k tin poulouse.nomizo ixe kati sxesis me apentomosis -apolimansis tora fenete apofasise na alaxi epagelma
ετσι ετσι τυπε μου! διεθνης καριερα!!!
ενας τυποςερώτηση Ποιός είναι ο λιλας? οεο?
ελα ρε τυπε που εισαι εσυ?ολα καλα?Γεια σου παμμέγιστε τύπε!!!!
Έλειψα για λίγο καιρό και διάβασα ότι λιλάκι και bbwlover μας έχουν αφήσει στο έλεος της μοίρας μας.
Αληθεύει???
Άμα δεν ξέρεις το λίλα μένεις μετεξεταστέος!
Γρήγορα στον απόλυτο για εντατικά μπας και περάσεις το Σεπτέμβρη!!!