ωχ ωχ .... φαντάζομαι ένα ομαδικό με συμμετοχή σου, δική μου της ποντικομαμής και του αμτζίκιου... πω πω πω..
Στο τέλος, ο τοίχος, θα είναι κάτ'ασπρος από το σοβάτισμα.....
ωχ ωχ .... φαντάζομαι ένα ομαδικό με συμμετοχή σου, δική μου της ποντικομαμής και του αμτζίκιου... πω πω πω..
MΑΛΑΚΑ!!!Ναι Ρε Μαλακες ...Ψάχνω Μαλακες εδω και 2 χρόνια αλλά δυστυχώς όλοι είναι χαμένοι μέσα στο άπατο μιας πουτανας, που παρότι είναι πουτανα, νομίζουν ότι είναι η μαμά τους(ο Φρόυντ το λέει ,όχι εγώ)χα χα χα (ΜΑΛΑΚΕΣ)
θα θελει καμια 10αρια καμερες κυριοι...εξω θα πεσει ο επιχειρηματιας....ωχ ωχ .... φαντάζομαι ένα ομαδικό με συμμετοχή σου, δική μου της ποντικομαμής και του αμτζίκιου... πω πω πω..
Εσείς το προχωρήσατε αμέσως σε Γκράν Γκινιόλ.
Eιμαι αυτο που ψαχνεται
εγω μπορω να εργαστω αμα θελεισ ωσ τεχνικοσ θπολογιστων και γραμματειακη κθποστηριξη !ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Γυναικες-αντρες-ζευγαρια-Bi-trans-gay-lesb καθε ηλικιας (ανω των 18) απο εταιρια Ιντερνετ.Οχι πωλησεις-πυραμιδες κλπ.Ελευθερο ωραριο-μεγαλο εισοδημα.Κος Δημητρης
ωραια πετσετα!Eιμαι αυτο που ψαχνεται
Ναι, καλα...Eιμαι αυτο που ψαχνεται
πολους ροζους βλεπω στιν παλαμη σου !!!απ την μαλακια ειναι??MΑΛΑΚΑ!!!
ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ
όσο ποιο πολύ είστε στην κάμερα τόσο ανεβαίνει η αμοιβή σας.
πολους ροζους βλεπω στιν παλαμη σου !!!απ την μαλακια ειναι??
Είμαστε εταιρία που δραστιριοπιοιτε στο ιντερνέτ τομέας κοινωνική δικτύωσης και παροχές υπηρεσιών ιντερνέτ.
Αυτή την περίοδο η εταιρία μας κατασκευάζει ένα σαιτ ...Αν ενδιαφέρεστε απαντήστε θετικά με ένα κινητό σας και θα σας ειδοποιήσουμε εντος του μήνα, που το σαιτ θα είναι ετοιμο,με μήνυμα και το link.
Θα υπάρχει στο σαιτ οδηγός και όλες οι λεπτομέρειες λειτουργίας και συνεργασίας.
Ευχαριστούμε
Admin
Είμαστε εταιρία που δραστιριοπιοιτε στο ιντερνέτ τομέας κοινωνική δικτύωσης και παροχές υπηρεσιών ιντερνέτ.
...
Admin
το αρωμα σου!!!!!!Ερχομαι....τι να φορέσω?
αλλά μην θεωρείς τους άλλους ηλίθιους αγαπητέ Πειραιώτη/Σπετσιώτη.
Βλέπεις οτι "ουδέν κρυπτόν στο ιντερνέτι..."
δεν θεωρω κανεναν ηλιθιο.....και δεν εχω να κρυψω τιποτα ......και δεν ειμαι απ τον πειραια,κυρ παντογνωστη!!!!
υς...τους βριζω γιατι ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω,οταν διαβαζω ειρωνικα σχολια σε ολες τις αγγελιες μου.