Γιά σας συναγωνιστές ελεύθεροι και κάτοχοι του τίτλου της απόλαυσης του sex και μιάς από τις μεγαλήτερες χαρές τις ζωής απ' ότι αρχίζω και πέρνω χαμπάρι πώς σίγουρα είναι.Θέλω να σας πώ απ'ο τώρα πώς είμαι νέος σε αυτό το site και στον αγοραίο έρωτα ,αλλά από τα γραπτά σας και τις αξιολογίσεις σας σας εκτιμώ πολύ εσάς τους παλιότερους και πιό έμπειρους!
Δεν θέλω να σας κουράσω και δεν θέλω να βαρεθήτε με την ανάγνωση αυτού γιατί δεν θα με βοηθήσετε.Θα είμαι σύντομος όσο γίνετε.Σας παρακαλώ μόνο όσοι δεν καταλάβετε το θέμα μου να σεβαστήτε το πρόβλημα που έχω και να μην με κοροιδέψετε ή να με ειρωνευτείτε!Καλήτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!
Σε μικρή ηλικία στην ζωή μου(δημοτικό) άρχησα να έχω προβλήματα προσέγκησης με τις γυναίκες.Και αυτό λόγο βίας στην οικογένεια και ειδικά σε μένα , λόγο του αλκοολικού πατέρα.Συνεχός με ειρωνευόταν και με κατεκρινε για οτιδήποτε , για τα παραπανίσια κιλα , για όλα.Αποτέλεσμα η αυτοπεπύθιση μου σχεδόν ανύπαρκτη , όπως και η αυτοεκτίμηση και η αυτοκαταστροφη στο ζενίθ.Έτσι για πάνω από μια δεκαετία πάλευα με το σύνδρομο πολύ βαριάς κατάθλιψης.Εδώ και 2 χρόνια την αντυμετωπίζω με συχνές επισκέψεις σε ψυχολόγο και με φαρμακευτική αγωγή.
Είμαι σαφώς καλύτερα , όμως το πρόβλημα με τις γυναίκες παραμένει.Αυτό είναι το buckground μου.Δεν το είπα για να κλαφτώ αν και φοβήθηκα πώς θα φένετε έτσι ίσως , το γράφω για να καταλάβετε την βαρήτητα της βοήθειας που θέλω να σας ζητήσω.
Λοιπόν ...και με ιατρικό παραπεμπτικό της ψυχολόγου μου σας ζητώ αν μπορήτε να με βοηθήσετε να με κατευθήνετε να βρώ κάποια κοπέλα , που να έχει ίσος την υπομονή κ την διάθεση να ξεκινήσει μαζί μου μια σειρά τακτικών επισκέψεων για να μου δίξει πώς να προσεγκίζω μια γυναίκα ερωτικά και να μου ανεβάσει την αυτοπεπίθισή μου βρε αδερφέ , έστω σε αυτόν τον τομέα.Να με ακούσει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό μέσα σε όλα τα παραπάνω.Γνώριζω πώς το sex σε κάνει χαρούμενο και είναι ευεργετικό και το θέλω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου γιατί το έχω στερηθεί πάρα πολύ (οι εμπειρίες μου είναι μετριμένες στα δάχτυλα και είμαι 29!)Το ξέρω πολύ λίγο και αυτό και την γυναίκα!
Θα ήθελα την οποιαδήποτε βοήθειά σας.Είναι η πρώτη φορα που ζητώ βοήθεια σε αυτό το θέμα.Σας εκτιμώ και σας εμπιστεύομαι.
Υ.Γ. είμουν αθεράπευτα ρομαντικός και συναισθηματίκος και υπερμαχόμουν υπέρ της αγάπης και του έρωτα σε πρώτη θέση και σε δεύτερη το sex.Εξακολουθώ να είμαι αλλά τα έχω ισσοροπίσει.Δεν πήγαινα σε οίκους ανοχής γιατί ενιωθα πώς τις εκμεταλευόμουν και τις λυπόμουν αλλα και γιατι δεν ένιωθα συναισθήματα.Έχω πάρει αρκετά κόμπλεξ και ταμπόύ από το γύρο περιβάλλον μου , που θέλω να τα σπάσω γιατί σίγουρα δεν είναι δικά μου!Μου τα δώσαν!