Νέα

Ζητώ Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agmen81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agmen81

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0

Γιά σας συναγωνιστές ελεύθεροι και κάτοχοι του τίτλου της απόλαυσης του sex και μιάς από τις μεγαλήτερες χαρές τις ζωής απ' ότι αρχίζω και πέρνω χαμπάρι πώς σίγουρα είναι.Θέλω να σας πώ απ'ο τώρα πώς είμαι νέος σε αυτό το site και στον αγοραίο έρωτα ,αλλά από τα γραπτά σας και τις αξιολογίσεις σας σας εκτιμώ πολύ εσάς τους παλιότερους και πιό έμπειρους!
  Δεν θέλω να σας κουράσω  και δεν θέλω να βαρεθήτε με την ανάγνωση αυτού γιατί δεν θα με βοηθήσετε.Θα είμαι σύντομος όσο γίνετε.Σας παρακαλώ μόνο όσοι δεν καταλάβετε το θέμα μου να σεβαστήτε το πρόβλημα που έχω και να μην με κοροιδέψετε ή να με ειρωνευτείτε!Καλήτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!
  Σε μικρή ηλικία στην ζωή μου(δημοτικό) άρχησα να έχω προβλήματα προσέγκησης με τις γυναίκες.Και αυτό λόγο βίας στην οικογένεια και ειδικά σε μένα , λόγο του αλκοολικού πατέρα.Συνεχός με ειρωνευόταν και με κατεκρινε για οτιδήποτε , για τα παραπανίσια κιλα , για όλα.Αποτέλεσμα η αυτοπεπύθιση μου σχεδόν ανύπαρκτη , όπως και η αυτοεκτίμηση και η αυτοκαταστροφη στο ζενίθ.Έτσι για πάνω από μια δεκαετία πάλευα με το σύνδρομο πολύ βαριάς κατάθλιψης.Εδώ και 2 χρόνια την αντυμετωπίζω με συχνές επισκέψεις σε ψυχολόγο και με φαρμακευτική αγωγή.
  Είμαι σαφώς καλύτερα , όμως το πρόβλημα με τις γυναίκες παραμένει.Αυτό είναι το buckground μου.Δεν το είπα για να κλαφτώ αν και φοβήθηκα πώς θα φένετε έτσι ίσως , το γράφω για να καταλάβετε την βαρήτητα της βοήθειας που θέλω να σας ζητήσω.
  Λοιπόν ...και με ιατρικό παραπεμπτικό της ψυχολόγου μου  :dancing: σας ζητώ αν μπορήτε να με βοηθήσετε να με κατευθήνετε να βρώ κάποια κοπέλα , που να έχει ίσος την υπομονή κ την διάθεση να ξεκινήσει μαζί μου μια σειρά τακτικών επισκέψεων για να μου δίξει πώς να προσεγκίζω μια γυναίκα ερωτικά και να μου ανεβάσει την αυτοπεπίθισή μου βρε αδερφέ , έστω σε αυτόν τον τομέα.Να με ακούσει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό μέσα σε όλα τα παραπάνω.Γνώριζω πώς το sex σε κάνει χαρούμενο και είναι ευεργετικό και το θέλω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου γιατί το έχω στερηθεί πάρα πολύ (οι εμπειρίες μου είναι μετριμένες στα δάχτυλα και είμαι 29!)Το ξέρω πολύ λίγο και αυτό και την γυναίκα!
  Θα ήθελα την οποιαδήποτε βοήθειά σας.Είναι η πρώτη φορα που ζητώ βοήθεια σε αυτό το θέμα.Σας εκτιμώ και σας εμπιστεύομαι.
Υ.Γ. είμουν αθεράπευτα ρομαντικός και συναισθηματίκος και υπερμαχόμουν υπέρ της αγάπης και του έρωτα σε πρώτη θέση και σε δεύτερη το sex.Εξακολουθώ να είμαι αλλά τα έχω ισσοροπίσει.Δεν πήγαινα σε οίκους ανοχής γιατί ενιωθα πώς τις εκμεταλευόμουν και τις λυπόμουν αλλα και γιατι δεν ένιωθα συναισθήματα.Έχω πάρει αρκετά κόμπλεξ και ταμπόύ από το γύρο περιβάλλον μου , που θέλω να τα σπάσω γιατί σίγουρα δεν είναι δικά μου!Μου τα δώσαν! :helpplea: :helpplea:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τυπε μου εισαι στο σωστο δρομο ακολουθα μας και θα κερδισεις. Μεχρι τοτε γραψτους στα αρχιδια σου ολους και ζησε

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
χωρις πλακα τωρα,τι φάρμακα σου γραφει?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
αδερφε αν θες την γνωμη μου
βημα πρωτο- ξεκινα σιγα σιγα να πας σε κανενα ρδελο, στουντιο κλπ για να ξεμπουκωσεις λιγο απο σεξ και συμβουλεψου λιγο και τις κριτικες γιατι βοηθανε. Επισης ακομη και καλη κριτικη να εχεις διαβασει αμα ειδες το κοριτσι μουτρομενο αστο τραβα αλλου
βημα δευτερο- ξεκινα το κυνηγη απο χαμηλα, οσο πιο χαμηλα αντεχεις. Να θυμασαι οτι ακομη και οι κυνηγοι που σκοτωνουν αγριογουρουνα και παπιες ξεκινησαν στηνοντας δοκανα και πυροβολοντας σπουργιτακια
γερα ρε θηριο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
521
Πόντοι
86
τυπε μου εισαι στο σωστο δρομο ακολουθα μας και θα κερδισεις. Μεχρι τοτε γραψτους στα αρχιδια σου ολους και ζησε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και τις γυναίκες μήν τις λυπάσε,δέν έχουν ανάγκη...
για όλους υπάρχει κάτι 'καλό' και κάτι να ταιριάζει με τα θέλω μας,κοίτα γυρω σου.. και ότι σου 'γιαλήσει' κάνε την προσπάθια σου,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ....μόνο κερδήζεις...

ελπήζω να βρείς την άκρη,και να μην ξαναγυρήσεις πίσω...

OP
OP
A

agmen81

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
  Αντικαταθλιπτικά. Εffexor150 , Lamictal100 , wellbutrin150 , triapridal100 , bespar , trittico50 , topireff100.Έχω δοκιμάσει παλιότερα και άλλους συνδιασμους με velpin και άλλα αντικαταθλιπτικα.
  Παιδιά ευχαριστώ πάντος για την άμεση ανταπόκρησή σας ώς τώρα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
Σεβάστα όσα λες και γράφεις και είναι πραγματικά ωραίο ότι ένας νέος στις μέρες μας είναι ρομαντικός και ευαίσθητος.
Εγώ θα ήθελα να σου γράψω κάτι που απάντησε  ο Νικος Καζαντζάκης σε έναν ανηψιό του , όταν του έστειλε ένα γράμμα με ανάλογο περιεχόμενο .

... Οταν πηδήξεις όλα θα σου  περάσουν

Με σεβάσμό σου λέω΄λοιπόν και εγώ, ότι οπλίσου με κουράγιο και ξεκίνα να πηγαίνεις σε κάνε στούντιο .  

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακο υπαρχει ενα χαπακι που λεγετε σταρχιδιαμον ναι ετσι οπωσ το διαβαζει και πρπει να το βρεισ μονοσ σου σε καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο πολλυ και μακαρι να σε βοηθησουμε κι εμεισ αλλα αμα θελεισ την γνωμη μου μην πασ σε μπουρδελα μονο κανα στουντιακη βρεσ καποια που να σου αρεσει και πηγαινε οταν μπορεισ αλλα μην φασ και ολα τα λεφτα σου εκει , μια αλλη λυση ειναι να βρεισ μια κοπελιτσα στα μετρα σου και οχι καμια γκομενα να σε εκμεταλευτει γιατι τωρα ειναι ολεσ πια φτωχεσ και κακομιρεσ και κυνηγανε να βρουνε τον μαλακα και λογω  απειριασ θα την πατησεισ ασχημα δεν ειναι τιποτα δυσκολο ολα ειναι στο μυαλο μασ γι αυτο σταρχιδιαμον

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φιλε επισης υπαρχει ενα βιβλιο που λεγεται Πλατωνας οχι προζακ του Λου Μαρινοφ. Ειναι ενα βιβλιο που εχει αποψεις διαφορων μεγαλων ανδρων και ασχολειται με διαφορα προβληματα. Βεβαια εσυ συνεχισε την αγωγη σου και τις επισκεψεις στον ντοκτορα αλλα ριξε και καμια ματια και εκει.

Επισκέπτης
Λοιπον μορτη για πουτανες δεν θα σου πω γιατι απ΄οτι καταλαβα δεν ψαχνεις απλα να γαμησεις, αλλα ζητας το κατι παραπανω. 2 "συμβουλες" εχω για σενα.
Μιλα στις γυναικες και μην φοβασε να εκφρασεις τα συναισθηματα σου. Οσα πακετα και να φας καπου θα υπαρχει καποια που θα σε καταλαβει. Αν ομως εισαι χωμενος στο καβουκι σου πως θα τη βρεις?
Και μην ψαχνεις για το μοντελο, τη θεα. Ξεκολα απο τα προτυπα. Συνηθως μια "μετρια" γκομενα δινει περισοτερα απο μια μοντελα που μπορει να εχει καβαλησει το καλαμι.
Αντε και με τη νικη ;)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

Γιά σας συναγωνιστές ελεύθεροι και κάτοχοι του τίτλου της απόλαυσης του sex και μιάς από τις μεγαλήτερες χαρές τις ζωής απ' ότι αρχίζω και πέρνω χαμπάρι πώς σίγουρα είναι.Θέλω να σας πώ απ'ο τώρα πώς είμαι νέος σε αυτό το site και στον αγοραίο έρωτα ,αλλά από τα γραπτά σας και τις αξιολογίσεις σας σας εκτιμώ πολύ εσάς τους παλιότερους και πιό έμπειρους!
  Δεν θέλω να σας κουράσω  και δεν θέλω να βαρεθήτε με την ανάγνωση αυτού γιατί δεν θα με βοηθήσετε.Θα είμαι σύντομος όσο γίνετε.Σας παρακαλώ μόνο όσοι δεν καταλάβετε το θέμα μου να σεβαστήτε το πρόβλημα που έχω και να μην με κοροιδέψετε ή να με ειρωνευτείτε!Καλήτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!
  Σε μικρή ηλικία στην ζωή μου(δημοτικό) άρχησα να έχω προβλήματα προσέγκησης με τις γυναίκες.Και αυτό λόγο βίας στην οικογένεια και ειδικά σε μένα , λόγο του αλκοολικού πατέρα.Συνεχός με ειρωνευόταν και με κατεκρινε για οτιδήποτε , για τα παραπανίσια κιλα , για όλα.Αποτέλεσμα η αυτοπεπύθιση μου σχεδόν ανύπαρκτη , όπως και η αυτοεκτίμηση και η αυτοκαταστροφη στο ζενίθ.Έτσι για πάνω από μια δεκαετία πάλευα με το σύνδρομο πολύ βαριάς κατάθλιψης.Εδώ και 2 χρόνια την αντυμετωπίζω με συχνές επισκέψεις σε ψυχολόγο και με φαρμακευτική αγωγή.
  Είμαι σαφώς καλύτερα , όμως το πρόβλημα με τις γυναίκες παραμένει.Αυτό είναι το buckground μου.Δεν το είπα για να κλαφτώ αν και φοβήθηκα πώς θα φένετε έτσι ίσως , το γράφω για να καταλάβετε την βαρήτητα της βοήθειας που θέλω να σας ζητήσω.
  Λοιπόν ...και με ιατρικό παραπεμπτικό της ψυχολόγου μου  :dancing: σας ζητώ αν μπορήτε να με βοηθήσετε να με κατευθήνετε να βρώ κάποια κοπέλα , που να έχει ίσος την υπομονή κ την διάθεση να ξεκινήσει μαζί μου μια σειρά τακτικών επισκέψεων για να μου δίξει πώς να προσεγκίζω μια γυναίκα ερωτικά και να μου ανεβάσει την αυτοπεπίθισή μου βρε αδερφέ , έστω σε αυτόν τον τομέα.Να με ακούσει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό μέσα σε όλα τα παραπάνω.Γνώριζω πώς το sex σε κάνει χαρούμενο και είναι ευεργετικό και το θέλω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου γιατί το έχω στερηθεί πάρα πολύ (οι εμπειρίες μου είναι μετριμένες στα δάχτυλα και είμαι 29!)Το ξέρω πολύ λίγο και αυτό και την γυναίκα!
  Θα ήθελα την οποιαδήποτε βοήθειά σας.Είναι η πρώτη φορα που ζητώ βοήθεια σε αυτό το θέμα.Σας εκτιμώ και σας εμπιστεύομαι.
Υ.Γ. είμουν αθεράπευτα ρομαντικός και συναισθηματίκος και υπερμαχόμουν υπέρ της αγάπης και του έρωτα σε πρώτη θέση και σε δεύτερη το sex.Εξακολουθώ να είμαι αλλά τα έχω ισσοροπίσει.Δεν πήγαινα σε οίκους ανοχής γιατί ενιωθα πώς τις εκμεταλευόμουν και τις λυπόμουν αλλα και γιατι δεν ένιωθα συναισθήματα.Έχω πάρει αρκετά κόμπλεξ και ταμπόύ από το γύρο περιβάλλον μου , που θέλω να τα σπάσω γιατί σίγουρα δεν είναι δικά μου!Μου τα δώσαν! :helpplea: :helpplea:
πήγενε ένα ταξιδάκι ταιλάνδη....
διάβασε τό πόστ ταιλάνδη σεχ τριπ...
νά δείς πώς θά ξελαμπικάρεις...
η κάνε κανένα ταξιδάκι βερολίνο στό αρτεμις κλαμπ η στήν φρακφούρτη....
διάβασε τί έχουμε γράψει καί ενημερώσου...
δέν έχεις τίποτα...
οί περισσότεροι πρίν γίναουν μέλη στό σάιτ είχαν πολύ περισσότερα προβλήματα....

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

Δεν θέλω να σας κουράσω  και δεν θέλω να βαρεθήτε με την ανάγνωση αυτού γιατί δεν θα με βοηθήσετε.Θα είμαι σύντομος όσο γίνετε.Σας παρακαλώ μόνο όσοι δεν καταλάβετε το θέμα μου να σεβαστήτε το πρόβλημα που έχω και να μην με κοροιδέψετε ή να με ειρωνευτείτε!Καλήτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!
  Λοιπόν ...και με ιατρικό παραπεμπτικό της ψυχολόγου μου  :dancing: σας ζητώ αν μπορήτε να με βοηθήσετε να με κατευθήνετε να βρώ κάποια κοπέλα , που να έχει ίσος την υπομονή κ την διάθεση να ξεκινήσει μαζί μου μια σειρά τακτικών επισκέψεων για να μου δίξει πώς να προσεγκίζω μια γυναίκα ερωτικά και να μου ανεβάσει την αυτοπεπίθισή μου βρε αδερφέ , έστω σε αυτόν τον τομέα.Να με ακούσει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό μέσα σε όλα τα παραπάνω.Γνώριζω πώς το sex σε κάνει χαρούμενο και είναι ευεργετικό και το θέλω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου γιατί το έχω στερηθεί πάρα πολύ (οι εμπειρίες μου είναι μετριμένες στα δάχτυλα και είμαι 29!)Το ξέρω πολύ λίγο και αυτό και την γυναίκα!
φιλε καλησπερα και απο εμενα, σαν πρωτο βημα θα σου προτεινα να επισκευτεις την αντριαννα απο διδιμου... μην κολλησεις στην εμφανηση η στην ηλικια... απλα μπες μολις ακουσεις αντριαννα,και θα νιωσεις σιγουρα καλυτερα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  Αντικαταθλιπτικά. Εffexor150 , Lamictal100 , wellbutrin150 , triapridal100 , bespar , trittico50 , topireff100.Έχω δοκιμάσει παλιότερα και άλλους συνδιασμους με velpin και άλλα αντικαταθλιπτικα.
δικε μου γερο κοκτειλ χτυπας :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε μου σαν πολλά δεν πίνεις?
Για κοίτα το λίγο.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Καλησπέρα. Καλώς όρισες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φιλε μου , στην πρωτη γυναικα που θα βρεθει μπροστα σου, θα πεσειs με τα μπουνια.....Εισαι ενα σκαλι πριν το γαμο και δεν τοχειs παρει χαμπαρι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φίλε καλωςήρθες στην κοινότητα μας.

Σε καλό δρόμο είσαι αλλά όπως σε όλα τα πράγματα χρειάζεται σωστή οργάνωση. Διάβασε προσεκτικά κριτικές, διάλεξε και κτύπα.

Μην το βάλεις κάτω αν κάτι δεν πάει καλά με μιά κοπέλα. Έμπειροι συναθλητές που μπορεί να έχουν καβαλήσει πάνω από 1000 κοπέλες μπορεί να πάνε σε μπουρδέλο και να μην τους σηκωθεί.Πάνε σε άλλη ξανά και ξανά. Είναι ατέλειωτες. Και μην ξεχάσεις ποτέ ότι και αυτές είναι άνθρωποι και κάνουν το δυσκολότερο επάγγελμα του κόσμου.

Καλή επιτυχία το σπορ είναι ωραίο, συναρπαστικό και καθόλου μονότονο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και κανα ζαναξ για πρωι και ταβορ για βραδυ να βελει ο γιατρος και νταξει.... :headbang: :headbang:
cool05.gif

cool09.gif

OP
OP
A

agmen81

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
  Ευχαριστώ παιδιά που με καταλαβένεται και με ακούτε και ενδιαφέρεστε!Νιώθω πώς είμαι σε μιά παρέα φίλων που έχουν κοινά πολλά!!
nik θα το πάρω σίγουρα αυτό το βιβλίο , ευχαριστώ man! bratt-pit θα κοιτάξω αμέσως για την κοπέλα που λές.Σ'ευχαρίστώ για την πρώταση!Όποιος έχει κάποια παρόμια ας μου πεί γιατί νομίζω πώς θα μπερδευτώ αν αρχίσω να ψάχνω τις κριτικές.θα κάνω ένα μήνα να δώ όλα τα studio και άλλο τόσο να διαλέξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom