You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητώ αντίγραφο όπλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teo78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pattakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ζητώ να αγοράσω αντίγραφο όπλου με μεταλλικές σφαίρες με αμπουλες. Η τιμή να μην ξεπερνά τα 50 ευρώ
στα 80 θα σου αφισω το walther ppk.στη δικη του συσκεασια και με αρκετα πυρομαχικα
pattakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
για αντιγραφο ενδιαφερεται ο ανθρωπος και για αντιγραφο αναφερομαι και εγω,ή αν θες replica.Ειναι καθ'ολα νομιμα και τα βρισκεις ελευθερα στο εμποριο.τυπε μην γραφεισ για οπλα γιατι ο χοντροσ ποu ειναι στιν διωξη ηλεκτρονικου εκγληματοσ βλεπει τα pc mas οταν εμφανιζεται η λεξη οπλο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Η τιμή να μην ξεπερνά τα 50 ευρώ
Όταν η λιανική τους είναι 200-300, εσύ πως δηλαδή θες να δώσεις μόνο τόσα? Στηρίζεσαι σε καμιά απόφαση για μείωση τιμών?
Είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητάω βρε παίδες αντίγραφο όπλου μου να παίρνει αμπούλες . Στο εμπόριο ξεκινάει η τιμή τους από 80 ευρώ . Και λέω μήπως υπάρχει κάποιος εδώ που έχει κάποιο μεταχειρισμένο και το δίνει περίπου στα 50 ευρώ.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ζητάω βρε παίδες αντίγραφο όπλου μου να παίρνει αμπούλες .
Αυτό είναι αντίγραφο που παίρνει αμπούλες (CO2 αμπούλες) και ρίχνει ποτηράκια αεροβόλου 4,5mm.
Αυτό είναι UMAREX και αντιγράφει το Beretta FS92.
Κάτι τέτοιο εννοείς?
Γιατί μάλλον υπάρχει πρόβλημα συννενόησης εδώ μέσα
Συνημμένα
ποσους θα φας ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εισαι συλλεκτης ή εκανες καμια μπουκα με το γκανι?Ναι τύπε 175 ευρά από το μαγαζί στους Αμπελοκήπους το airsoft center είχα πάρει κάμποσα καλούδια απο εκεί πέρα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εδω να'ρθεις σε καθε γωνια εχει τετοια μαγαζια.Οι τιμες οντως ξεκινανε απο 80-90 Ευρω.Εχει και UZI και οτι θες.Εμενα πιο πολυ μου αρεσουν τα μοντελα (ειναι παλια οπλα αλλα τους εχουν βγαλει το μηχανισμο και πωλουνται ελευθερα στο εμποριο).
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εχεισ σιδερικο τυπε δημητρακη;Εδω να'ρθεις σε καθε γωνια εχει τετοια μαγαζια.Οι τιμες οντως ξεκινανε απο 80-90 Ευρω.Εχει και UZI και οτι θες.Εμενα πιο πολυ μου αρεσουν τα μοντελα (ειναι παλια οπλα αλλα τους εχουν βγαλει το μηχανισμο και πωλουνται ελευθερα στο εμποριο).
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις