Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. :idiot: Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μήπως είναι εκείνη που παράτησε ο άλλος χτες;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λογικό να πάρει εσένα τηλέφωνο τότε,μαλακία έκανες έπρεπε να πας.

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. :idiot: Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?

αναλογως το μουνι και το πως θα επρατα.αμα ηταν καμια μετρια σε ολα ναι και εγω θα αλλαζα πλευρο..
αμα ηταν κανα τουμπανο ομως θα εφευγα με τις πιτζαμες  :fuck1: :knockinb:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αναλογως το μουνι και το πως θα επρατα.αμα ηταν καμια μετρια σε ολα ναι και εγω θα αλλαζα πλευρο..
αμα ηταν κανα τουμπανο ομως θα εφευγα ΧΩΡΙΣ τις πιτζαμες  :fuck1: :knockinb:
:rockon:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν εχει αλλον ρε φιλε. Μονο εμενα εχει.

Μεγάλη μπουκιά φάε.....μακάρι πάντα να είναι έτσι,αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Τέλος πάντων...έπρεπε να πας να την ξεκωλιάσεις...και αφού γούσταρε,θα ήταν ευκαιρία να της κάνεις και κόλπα που δεν κάθεται και το παίζει δύσκολη...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ακου τσιτσι......    :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω παντως τυπε αν ειμουν πολυ κουρασμενος απλα εκλεινα τηλ και αρχιζα το ροχαλιτο :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάρτην τηλέφωνο ρε....αλλά κάνε τον Κινέζο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
''Χρύσανθε'' κούλαρε,όπου να 'ναι θα ξαναπάρει τηλ. ;) ;) :rockon: :rockon:.Θα σου ζητήσει το λόγο για χθες,εσύ θα το παίξεις σκληρός και θα της πεις το πρόγραμμά σου για σήμερα.Αν δεν γουστάρει θα της πεις:'' πολύ ωραία,δεν πειράζει αφού δεν ευκαιρείς τότε εγώ θα πάω στην πιάτσα,στα κορίτσια που δεν με πρόδωσαν ποτέ,γεια.'' και κλείνεις το τηλέφωνο. Στο 5λεπτο έχει πάρει μετανιωμένη κι έχεις φύγει για  :knockinb: :zfuck:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι γελας ρε? Πες καμια αποψη...

Ε τι γιατι γελαω...Τσιτσι.....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρε κ μια αποψη...Ενταξει ειπαμε καλο το σεξ αλλα η δουλεια δουλεια...Καλα εκανες κ κοιμηθηκες κ αμα θυμωσε γι αυτο χεστην.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα της εστελνα δωρο εναν δονητη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom