Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μήπως είναι εκείνη που παράτησε ο άλλος χτες;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Λογικό να πάρει εσένα τηλέφωνο τότε,μαλακία έκανες έπρεπε να πας.
sexiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
αναλογως το μουνι και το πως θα επρατα.αμα ηταν καμια μετρια σε ολα ναι και εγω θα αλλαζα πλευρο..
αμα ηταν κανα τουμπανο ομως θα εφευγα με τις πιτζαμες
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αναλογως το μουνι και το πως θα επρατα.αμα ηταν καμια μετρια σε ολα ναι και εγω θα αλλαζα πλευρο..
αμα ηταν κανα τουμπανο ομως θα εφευγα ΧΩΡΙΣ τις πιτζαμες
Δεν εχει αλλον ρε φιλε. Μονο εμενα εχει.
Μεγάλη μπουκιά φάε.....μακάρι πάντα να είναι έτσι,αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Τέλος πάντων...έπρεπε να πας να την ξεκωλιάσεις...και αφού γούσταρε,θα ήταν ευκαιρία να της κάνεις και κόλπα που δεν κάθεται και το παίζει δύσκολη...
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δικε μουαναλογως το μουνι και το πως θα επρατα.αμα ηταν καμια μετρια σε ολα ναι και εγω θα αλλαζα πλευρο..
αμα ηταν κανα τουμπανο ομως θα εφευγα με τις πιτζαμες
sexiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μήπως είναι εκείνη που παράτησε ο άλλος χτες;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εγω παντως τυπε αν ειμουν πολυ κουρασμενος απλα εκλεινα τηλ και αρχιζα το ροχαλιτοΝταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
Τι γελας ρε? Πες καμια αποψη...Ακου τσιτσι......
Αυτο εκανα κι εγωεγω παντως τυπε αν ειμουν πολυ κουρασμενος απλα εκλεινα τηλ και αρχιζα το ροχαλιτο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πάρτην τηλέφωνο ρε....αλλά κάνε τον Κινέζο.
Επισκέπτης
Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει.
Να της πεις να ξεκόψει απ'τις φίλες της..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
''Χρύσανθε'' κούλαρε,όπου να 'ναι θα ξαναπάρει τηλ. ;) ;) .Θα σου ζητήσει το λόγο για χθες,εσύ θα το παίξεις σκληρός και θα της πεις το πρόγραμμά σου για σήμερα.Αν δεν γουστάρει θα της πεις:'' πολύ ωραία,δεν πειράζει αφού δεν ευκαιρείς τότε εγώ θα πάω στην πιάτσα,στα κορίτσια που δεν με πρόδωσαν ποτέ,γεια.'' και κλείνεις το τηλέφωνο. Στο 5λεπτο έχει πάρει μετανιωμένη κι έχεις φύγει για
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τι γελας ρε? Πες καμια αποψη...
Ε τι γιατι γελαω...Τσιτσι.....
Παρε κ μια αποψη...Ενταξει ειπαμε καλο το σεξ αλλα η δουλεια δουλεια...Καλα εκανες κ κοιμηθηκες κ αμα θυμωσε γι αυτο χεστην.....
Ακου τσιτσι......
ρυμθάκι ,..κάποτε το λέγαν κι έτσι ! ,,,μετά κάποιος μαλάκας έβγαλε τούς δονητές και χάλασε η πιάτσα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα της εστελνα δωρο εναν δονητηΝταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είσαι μαλάκαςρυμθάκι ,..κάποτε το λέγαν κι έτσι ! ,,,μετά κάποιος μαλάκας έβγαλε τούς δονητές και χάλασε η πιάτσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις