nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
ωραια....τι σου ειπαν λοιπον ????
οτι εισαι ενας εσυ και ενας ο πινοκιο
ωραια....τι σου ειπαν λοιπον ????
να εισαι σοβαρος φιλε.....
...εσυ γιατι ρωτας μαρη?....εισαι ανηλικη?...η πηγαινεις πριαμο ιγκογνιτο?....Eαν εγινε αυτο ας μας ενημερωσει καποιος στα σιγουρα.Παρακαλω
Δεν ειμαι ανηλικη αλλα θελω να ενημερωθω για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο.Ειμαι 10 χρονια πανω απο την ενηλικιωση...εσυ γιατι ρωτας μαρη?....εισαι ανηλικη?...η πηγαινεις πριαμο ιγκογνιτο?....
μου αρεσει η ηλικια σου.γυναικα που ξερει τι θελει και εχει πειραματιστει στο σεξ.Δεν ειμαι ανηλικη αλλα θελω να ενημερωθω για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο.Ειμαι 10 χρονια πανω απο την ενηλικιωση
Eχω δυστυχως νο αναλ!μου αρεσει η ηλικια σου.γυναικα που ξερει τι θελει και εχει πειραματιστει στο σεξ.
ταμπου εχεις?για πες....
τα υπολοιπα ολα οκ?Eχω δυστυχως νο αναλ!
Eχω δυστυχως νο αναλ!
Ξερει κανεις για το πριαμο ρε σεις ισως γι αυτο ζητησαν ταυτοτητα οπως ειπε το παληκαρι το αλλοτα υπολοιπα ολα οκ?
μια χαρα σε κοβω
Ισως αυτο που εγραψες να εχει σχεση με αυτο που ειπε το αλλο παιδι πριν!οποιος θελει να παρει τηλ στον πριαμο και να ρωτηση....
Μήπως δε σου αρέσει το σεξ με άντρες;Ξερει κανεις για το πριαμο ρε σεις ισως γι αυτο ζητησαν ταυτοτητα οπως ειπε το παληκαρι το αλλο
οχι τα υπολοιπα δε μου αρεσει το ελευθερο στοματικο.
Δεν εχω κανει ποτε κατι με γυναικα και ουτε το σκεφτηκα ποτε.Μήπως δε σου αρέσει το σεξ με άντρες;
Γιατί δεν τοποθετείσαι ξεκάθαρα τι κάνεις κέφι στον έρωτα;Δεν εχω κανει ποτε κατι με γυναικα και ουτε το σκεφτηκα ποτε.
Ηδη εχω απαντησει πανω στο θεμα που ρωτησε το αλλο παληκαρι.Γιατί δεν τοποθετείσαι ξεκάθαρα τι κάνεις κέφι στον έρωτα;
Ξερει κανεις για το πριαμο ρε σεις ισως γι αυτο ζητησαν ταυτοτητα οπως ειπε το παληκαρι το αλλο
οχι τα υπολοιπα δε μου αρεσει το ελευθερο στοματικο.