You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ζητείται υπόλοιπο paypal
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν υπάρχει προμήθεια συναλλαγής αν εχεις balance στο paypal και επιλέξεις (friends & family) period.
Εκτός από την απαγόρευση συναλλαγων με το εξωτερικό (εκτός αν αεχεις balance) το paypal δε σε αφήνει να κάνεις withdraw χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν ειχες ορισει καποιον πριν τα capital control. Tην πάτησε φίλος πρόσφατα που πληρωθηκε από το εξωτερικό.
υπαρχει ....θα σου πω ποια ειναι η διαφορα...αν ειναι απο balance σε balance δεν εχει προμηθεια.
εγω που εχψ στην καρτα μου και τα μεταφερω στο paypal σου εχει...γιατι πολυ απλα η δικη μου
τραπεζα και η καθε τραπεζα ζηταει προμηθεια...
και θα σε παρακαλεσω να μην λες ασχετο καποιον που
δεν ξερεις καν.
οχι απλα ξερω ειμαι paypal premier.ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
Για πείτε μου ρε παιδιά οι σχετικοί του paypal. Υπάρχει δυνατότητα μετά τη δοσοληψία ο άλλος να μου κάνει μαλακία και να πάρει τα λεφτά του πάλι πίσω;
δεν ξερω τι γινεται αν σε περιπτωση σου στειλει τα χρηματα για δωρο..εκει ειναι δυσκολο να τα παρεις πισω.
εχω ζητησει ομως χρήματα για πραγματα που αγορασα και την μια φορα δεν ηρθαν ποτε
και την δευτερη φορα ηταν παπουτσια που ηταν μαρκα αλλα τελικα εστειλε ο εμπορος μαιμου
και βρωμαγαν κιολα και ελεγε οτι η πολιτικη του καταστηματος του δε επιτρεπει επιστροφες.
και τις 2 περιπτωσεις εκανα μια διαδικασια claim και τα πηρα μεσα σε λιγες μερες .
δεν γινεται ομως αμεση αναιρεση της συνναλαγης απο τον αποστολεα.
ο παραληπτης μπορει να κανει επιστροφη χρηματων και μαλιστα τοτε το paypal επιστρεφει εκεινο την προμηθεια
ωστε ο εμπορος να βαλει μονο τα χρηματα που πηρε , και οχι να καλυψει απο την τσεπη του
την προμηθεια για να αποζημιωσει τον αποστολεα στο 100% εφοσον το θελει
Μηπως πρωτου μιλησεις να ξερεις τι ειναι το Paypal? Εχω στειλει και κατι χιλιαδες με αυτον τον τροπο κ εχω λαβει επισης!....
Μιλαμε για να χεις στη μπανκα λεφτα
Χωρις προμηθεια απο κανεναν
Full size image Εδω
Με προμηθεια απο αυτον που λαμβανει
Full size Image Εδω
λεει η φωτο που ανεβασες . 2,05 αν τα στελνεις μεσω καρτας.
και οποιος εγραψε καποιος...αυτος που εχει το μελι καθοριζει την τιμη.
μπορεις να μου εξηγησεις τι εστι απο balance balance ?υπαρχει ....θα σου πω ποια ειναι η διαφορα...αν ειναι απο balance σε balance δεν εχει προμηθεια.
εγω που εχψ στην καρτα μου και τα μεταφερω στο paypal σου εχει...γιατι πολυ απλα η δικη μου
τραπεζα και η καθε τραπεζα ζηταει προμηθεια...
και θα σε παρακαλεσω να μην λες ασχετο καποιον που
δεν ξερεις καν.
οχι απλα ξερω ειμαι paypal premier.ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Paypal ΔΩΡΕΑΝ γιατι το κουρασατε
1) Απο paypal σε paypal για αγορα προιοντων ή υπηρεσιων [size=16pt]ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κοστος[/size] 0,35 σεντς συν 3,4%
Για 100 ευρω παραδειγμα ειναι 3,4 συν 0,35= 3,75
Το κοστος αυτο το χρεωνεται αυτος που λαμβανει εκτος αν αυτος το μεταθετει στον αγοραστη
Πλεον σε πολλα ελληνικα Eshops αν πας να πληρωσεις με paypal σου ζητανε εσενα το κοστος. Ετσι πληρωνεις 103,75
ξαναλεω σε καθε περιπτωση υπαρχει ΚΟΣΤΟΣ ειτε εχεις στο λογαριασμο σοτ χρηματα ειτε δεν εχεις και θα τα τραβηξουν απο καρτα!
2) Αν στειλεις λεφτα σε φιλο[size=16pt] δεν εχει KANENA κοστος[/size] αν τα λεφτα υπαρχουν στο λογαριασμο σου Paypal (balance)
Αν δευ υπαρχουν λεφτα στο balance Κ θα τα παρουν απο την καρτα ισχυει η χρεωση 0,35 συν 3,4%
3)Αναληψεις σε ολες νομιζω τις Ελληνικες τραπεζες εχουν κρατηση 3 ευρω ανεξαρτητα απο το ποσο!
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
1) Απο paypal σε paypal για αγορα προιοντων ή υπηρεσιων [size=16pt]ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κοστος[/size] 0,35 σεντς συν 3,4%
Για 100 ευρω παραδειγμα ειναι 3,4 συν 0,35= 3,75
Το κοστος αυτο το χρεωνεται αυτος που λαμβανει εκτος αν αυτος το μεταθετει στον αγοραστη
Πλεον σε πολλα ελληνικα Eshops αν πας να πληρωσεις με paypal σου ζητανε εσενα το κοστος. Ετσι πληρωνεις 103,75
ξαναλεω σε καθε περιπτωση υπαρχει ΚΟΣΤΟΣ ειτε εχεις στο λογαριασμο σοτ χρηματα ειτε δεν εχεις και θα τα τραβηξουν απο καρτα!
2) Αν στειλεις λεφτα σε φιλο[size=16pt] δεν εχει KANENA κοστος[/size] αν τα λεφτα υπαρχουν στο λογαριασμο σου Paypal (balance)
Αν δευ υπαρχουν λεφτα στο balance Κ θα τα παρουν απο την καρτα ισχυει η χρεωση 0,35 συν 3,4%
3)Αναληψεις σε ολες νομιζω τις Ελληνικες τραπεζες εχουν κρατηση 3 ευρω ανεξαρτητα απο το ποσο!
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Paypal ΔΩΡΕΑΝ γιατι το κουρασατε
αν σε κουρασαμε αγαπητε...μην απαντας...υπαρχουν αλλοι που δεν ειναι κουρασμενοι και πιο εγκυροι.
και με την μιση υπεροψια και λοιπη ακαθοριστη ψυχολογια σου.
το balance to balance που ρωτησε ο φιλος ειναι οταν εχεις υπολοιπο στην paypal στο ηλεκτρονικο πορτοφολι
πρωτον εχεις το πλεονεκτημα οτι το νομισμα δεν αλλαζει αν δε το θελεις εσυ και δευτερον
μεταφερεις σε αλλο χρηστη χωρις χρεωση χρηματα υπο συνθηκες.
για να αποκτησεις balance πρεπει να σου στειλει καποιος χρηματα.
δεν μπορεις να φορτωσεις ευκολα balance
ο μονος τροπος ειναι μια σχετικα περιπλοκη διαδικασια καταθεσης , η οποια τωρα απαγορευεται να γινει απο ελληνικη τραπεζα.
αν εχεις καπου χρηματα στο εξωτερικο μπορεις να το κανεις.
οποιος εχει τροπο συνεχιζει να διαβαζει παρακατω¨:
η χρεωση για αποστολη/ληψη χρηματων μεσω SEPA είναι 3,00 και οταν εχει ενδειξη SHA (shared cost) πληρωνουν και οι 2 τα 3 ευρω.
οποτε το κανεις our για να μην σου χρεωσει η paypal 3,00 απο την ληψη της εντολης.
η αποστολη μεσω target 2 μπορει να φτασει και τα 20ε για ποσα 300-400 ευρω...καθυστερει και παραπανω και γενικα δεν ενδεικνυται.
να επιμεινετε για sepa transfer αν εχετε την δυνατοτητα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K