Νέα

ζητείται υπόλοιπο paypal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μας εχουν γαμησει οι μαλακες με τα capital.
Εγω θα στειλω μετρητα σε ενα φιλο αγγλια να μου τα περασει στο balance κ να παν να γαμηθουν >:(

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει προμήθεια συναλλαγής αν εχεις balance στο paypal και επιλέξεις (friends & family) period.
Εκτός από την απαγόρευση συναλλαγων με το εξωτερικό (εκτός αν αεχεις balance) το paypal δε σε αφήνει να κάνεις withdraw χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν ειχες ορισει καποιον πριν τα capital control. Tην πάτησε φίλος πρόσφατα που πληρωθηκε από το εξωτερικό.

υπαρχει ....θα σου πω ποια ειναι η διαφορα...αν ειναι απο balance σε balance δεν εχει προμηθεια.
εγω που εχψ στην καρτα μου και τα μεταφερω στο paypal σου εχει...γιατι πολυ απλα η δικη μου
τραπεζα και η καθε τραπεζα ζηταει προμηθεια...
και θα σε παρακαλεσω να μην λες ασχετο καποιον που
δεν ξερεις καν.
οχι απλα ξερω ειμαι paypal premier.ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Για πείτε μου ρε παιδιά οι σχετικοί του paypal. Υπάρχει δυνατότητα μετά τη δοσοληψία ο άλλος να μου κάνει μαλακία και να πάρει τα λεφτά του πάλι πίσω;

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Για πείτε μου ρε παιδιά οι σχετικοί του paypal. Υπάρχει δυνατότητα μετά τη δοσοληψία ο άλλος να μου κάνει μαλακία και να πάρει τα λεφτά του πάλι πίσω;

δεν ξερω τι γινεται αν σε περιπτωση σου στειλει τα χρηματα για δωρο..εκει ειναι δυσκολο να τα παρεις πισω.
εχω ζητησει ομως χρήματα για πραγματα που αγορασα και την μια φορα δεν ηρθαν ποτε
και την δευτερη φορα ηταν παπουτσια που ηταν μαρκα αλλα τελικα εστειλε ο εμπορος μαιμου
και βρωμαγαν κιολα και ελεγε οτι η πολιτικη του καταστηματος του δε επιτρεπει επιστροφες.
και τις 2 περιπτωσεις εκανα μια διαδικασια claim και τα πηρα μεσα σε λιγες μερες .
δεν γινεται ομως αμεση αναιρεση της συνναλαγης απο τον αποστολεα.
ο παραληπτης μπορει να κανει επιστροφη χρηματων και μαλιστα τοτε το paypal επιστρεφει εκεινο την προμηθεια
ωστε ο εμπορος να βαλει μονο τα χρηματα που πηρε , και οχι να καλυψει απο την τσεπη του
την προμηθεια για να αποζημιωσει τον αποστολεα στο 100% εφοσον το θελει

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως πρωτου μιλησεις να ξερεις τι ειναι το Paypal?  Εχω στειλει και κατι χιλιαδες με αυτον τον τροπο κ εχω λαβει επισης!....
Μιλαμε για να χεις στη μπανκα λεφτα

Χωρις προμηθεια απο κανεναν
payp.png
Full size image Εδω

Με προμηθεια απο αυτον που λαμβανει
payp1.png

Full size Image Εδω

λεει η φωτο που ανεβασες . 2,05 αν τα στελνεις μεσω καρτας.
και οποιος εγραψε καποιος...αυτος που εχει το μελι καθοριζει την τιμη.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Με 17.5% προσαύξηση σου βάζω οτι θες στο balance.

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτος διαμαρτυρεται για τα 2 ευρω που μπορει να του φαει η paypal. ;) . εκανε αλλος 10% προσφορα αλλα τιποτα ;)
ερχεσαι να ζητησεις 17,5% ...αν δε παθει εγκεφαλικο θα σε αρχισει στα μπινελικια  :tickedoff:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
υπαρχει ....θα σου πω ποια ειναι η διαφορα...αν ειναι απο balance σε balance δεν εχει προμηθεια.
εγω που εχψ στην καρτα μου και τα μεταφερω στο paypal σου εχει...γιατι πολυ απλα η δικη μου
τραπεζα και η καθε τραπεζα ζηταει προμηθεια...
και θα σε παρακαλεσω να μην λες ασχετο καποιον που
δεν ξερεις καν.
οχι απλα ξερω ειμαι paypal premier.ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
μπορεις να μου εξηγησεις τι εστι απο balance balance ?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Paypal ΔΩΡΕΑΝ γιατι το κουρασατε

1) Απο paypal σε paypal για αγορα προιοντων ή υπηρεσιων [size=16pt]ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κοστος[/size] 0,35 σεντς συν 3,4%
Για 100 ευρω παραδειγμα ειναι 3,4 συν 0,35= 3,75
Το κοστος αυτο το χρεωνεται αυτος που λαμβανει εκτος αν αυτος το μεταθετει στον αγοραστη
Πλεον σε πολλα ελληνικα Eshops αν πας να πληρωσεις με paypal σου ζητανε εσενα το κοστος. Ετσι πληρωνεις 103,75

ξαναλεω σε καθε περιπτωση υπαρχει ΚΟΣΤΟΣ ειτε εχεις στο λογαριασμο σοτ χρηματα ειτε δεν εχεις και θα τα τραβηξουν απο καρτα!

2) Αν στειλεις λεφτα σε φιλο[size=16pt] δεν εχει KANENA κοστος[/size] αν τα λεφτα υπαρχουν στο λογαριασμο σου Paypal (balance)
Αν δευ υπαρχουν λεφτα στο balance Κ θα τα παρουν απο την καρτα ισχυει η χρεωση 0,35 συν 3,4%

3)Αναληψεις σε ολες νομιζω τις Ελληνικες τραπεζες εχουν κρατηση 3 ευρω ανεξαρτητα απο το ποσο!

ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Paypal ΔΩΡΕΑΝ γιατι το κουρασατε

αν σε κουρασαμε αγαπητε...μην απαντας...υπαρχουν αλλοι που δεν ειναι κουρασμενοι και πιο εγκυροι.
και με την μιση υπεροψια και λοιπη ακαθοριστη ψυχολογια σου.

το balance to balance που ρωτησε ο φιλος ειναι οταν εχεις υπολοιπο στην paypal στο ηλεκτρονικο πορτοφολι
πρωτον εχεις το πλεονεκτημα οτι το νομισμα δεν αλλαζει αν δε το θελεις εσυ και δευτερον
μεταφερεις σε αλλο χρηστη χωρις χρεωση χρηματα υπο συνθηκες.
για να αποκτησεις balance πρεπει να σου στειλει καποιος χρηματα.
δεν μπορεις να φορτωσεις ευκολα balance
ο μονος τροπος ειναι μια σχετικα περιπλοκη διαδικασια καταθεσης , η οποια τωρα απαγορευεται να γινει απο ελληνικη τραπεζα.
αν εχεις καπου χρηματα στο εξωτερικο μπορεις να το κανεις.

οποιος εχει τροπο συνεχιζει να διαβαζει παρακατω¨:
η χρεωση για αποστολη/ληψη χρηματων μεσω SEPA είναι 3,00 και οταν εχει ενδειξη SHA (shared cost) πληρωνουν και οι 2 τα 3 ευρω.
οποτε το κανεις our για να μην σου χρεωσει η paypal 3,00 απο την ληψη της εντολης.
η αποστολη μεσω target 2 μπορει να φτασει και τα 20ε για ποσα 300-400 ευρω...καθυστερει και παραπανω και γενικα δεν ενδεικνυται.
να επιμεινετε για sepa transfer αν εχετε την δυνατοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom