vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Κώλο θες?10 % προμηθεια
Κώλο θες?10 % προμηθεια
10 % προμηθεια
Κώλο θες?
αν ειναι γυναικειος γιατι οχιΚώλο θες?
Ενώ με το να δώσω ζεστά μετρητά και με ραντεβού σε κάποιον που κανονικά θα στηνόταν με τις ώρες στην ουρά για να τα βγάλει, μου κάνει χάρη;αν ειναι γυναικειος γιατι οχι
δλδ ρε τυπε σου φανηκαν πολλα τα 6 ευρω ενω εσυ δινεις 5 ευρω συν ενα καφε??
2 ευρώ στα 60 είναι κάπου 4%, αν κάνεις τα μαθηματικά.Ίσως να ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε ...
Η μεταφορά μέσω PayPal χρεώνει με προμήθεια τον παραλήπτη .
Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου στέλνουν 60 Και εσύ παίρνεις περίπου 58.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δώσεις το 10% καθαρό στο συναγωνιστή .
Εγώ ζητάω 15%.
Ίσως σου φανούν πολλά απλά ο τρόπος φόρτωσης έχει πολύ προμήθεια.
Φίλε δε σε κατάλαβα. Η χρέωση είναι πάντα 2 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού; Οκ, σε αυτή την περίπτωση που εγώ θέλω μόνο 60 ευρώ, καλώς η κακώς βγαίνει 4%. Κι επίσης αν πληρώσω τον συναλλασσόμενο 60 ευρώ και εγώ πάρω μόλις 58, πώς τον επιβαρύνω; Εγώ είμαι αυτός που θα μπει μέσα.Ναι. Στα μικρά
ποσά σε πιάνει η μίνιμουμ χρέωσηοπότε αν το δεις σε % φαίνεται ακριβό
Φίλε δε σε κατάλαβα. Η χρέωση είναι πάντα 2 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού; Οκ, σε αυτή την περίπτωση που εγώ θέλω μόνο 60 ευρώ, καλώς η κακώς βγαίνει 4%. Κι επίσης αν πληρώσω τον συναλλασσόμενο 60 ευρώ και εγώ πάρω μόλις 58, πώς τον επιβαρύνω; Εγώ είμαι αυτός που θα μπει μέσα.
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ, αλλά τα αναθεματισμένα capital controls μας έχουν κάνει χαλάστρα. Γι' αυτό θα το εκτιμήσω αν κάποιος μπορεί να μου μεταφέρει ένα ποσό στον paypal λογαριασμό μου γύρω στα 60 ευρώ, που θα του τα δώσω σε μετρητά. Για λόγους εμπιστοσύνης η συναλλαγή θα μπορούσε να γίνει χέρι με χέρι, δηλαδή να συναντηθούμε από κοντά με ένα λάπτοπ και αφού από το paypal του (είτε μπαίνοντας από το wifi της καφετέριας, είτε στην ανάγκη τραβώντας ίντερνετ από το κινητό μου) μου στείλει τα χρήματα, να του πληρώσω το αντίστοιχο ποσό. Προσφέρεται κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χμ έχει κάποια σημασία?Τυπε τι θες να παρεις?
2 ευρώ στα 60 είναι κάπου 4%, αν κάνεις τα μαθηματικά.
Άσε και οι τύποι θέλουν να χρεωθώ την προμήθεια που είχαν πληρώσει όταν πρωτοφόρτωσαν τα λεφτά από την κάρτα τους. Λες και δεν ήταν δική τους επιλογή να φορτώσουν τα λεφτά στην paypal. Να με πιάσουν από τον κώλο.Η προμηθεια ειναι 0,35cents συν 3,5%
αλλα αν τα στειλεις σαν λεφτα σε συγγενη φιλο κλπ δεν κρατα προμηθεια!
Η προμηθεια ειναι 0,35cents συν 3,5%
αλλα αν τα στειλεις σαν λεφτα σε συγγενη φιλο κλπ δεν κρατα προμηθεια!
Άσε και οι τύποι θέλουν να χρεωθώ την προμήθεια που είχαν πληρώσει όταν πρωτοφόρτωσαν τα λεφτά από την κάρτα τους. Λες και δεν ήταν δική τους επιλογή να φορτώσουν τα λεφτά στην paypal. Να με πιάσουν από τον κώλο.
σε αυτη τη περιπτωση τα κραταει στον αποστολεα.
μην διαδιδεις πραγματα που δεν στεκουν...
Ενώ με το να δώσω ζεστά μετρητά και με ραντεβού σε κάποιον που κανονικά θα στηνόταν με τις ώρες στην ουρά για να τα βγάλει, μου κάνει χάρη;
σε αυτη τη περιπτωση τα κραταει στον αποστολεα.
μην διαδιδεις πραγματα που δεν στεκουν...