Νέα

ζητείται υπόλοιπο paypal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως να ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε ...
Η μεταφορά μέσω PayPal χρεώνει με προμήθεια τον παραλήπτη .
Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου στέλνουν 60 Και εσύ παίρνεις περίπου 58.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δώσεις το 10% καθαρό στο συναγωνιστή .
Εγώ ζητάω 15%.
Ίσως σου φανούν πολλά απλά ο τρόπος φόρτωσης έχει πολύ προμήθεια.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
αν ειναι γυναικειος γιατι οχι   :rockon:

δλδ ρε τυπε σου φανηκαν πολλα τα 6 ευρω ενω εσυ δινεις 5 ευρω συν ενα καφε??
Ενώ με το να δώσω ζεστά μετρητά και με ραντεβού σε κάποιον που κανονικά θα στηνόταν με τις ώρες στην ουρά για να τα βγάλει, μου κάνει χάρη;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Ίσως να ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε ...
Η μεταφορά μέσω PayPal χρεώνει με προμήθεια τον παραλήπτη .
Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου στέλνουν 60 Και εσύ παίρνεις περίπου 58.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δώσεις το 10% καθαρό στο συναγωνιστή .
Εγώ ζητάω 15%.
Ίσως σου φανούν πολλά απλά ο τρόπος φόρτωσης έχει πολύ προμήθεια.
2 ευρώ στα 60 είναι κάπου 4%, αν κάνεις τα μαθηματικά.

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ναι. Στα μικρά
ποσά σε πιάνει η μίνιμουμ χρέωσηοπότε αν το δεις σε % φαίνεται ακριβό

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Ναι. Στα μικρά
ποσά σε πιάνει η μίνιμουμ χρέωσηοπότε αν το δεις σε % φαίνεται ακριβό
Φίλε δε σε κατάλαβα. Η χρέωση είναι πάντα 2 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού; Οκ, σε αυτή την περίπτωση που εγώ θέλω μόνο 60 ευρώ, καλώς η κακώς βγαίνει 4%. Κι επίσης αν πληρώσω τον συναλλασσόμενο 60 ευρώ και εγώ πάρω μόλις 58, πώς τον επιβαρύνω; Εγώ είμαι αυτός που θα μπει μέσα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
ζεστο χρημα εχω δεν εχω αναγκη μια εξυπηρετηση πηγα να κανω

να μη βγαλω κ εγω κατι ετσι για τα μικροεξοδα  :knockinb:??

δε πειραζει ολο κ κατι θα βρεις

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε δε σε κατάλαβα. Η χρέωση είναι πάντα 2 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού; Οκ, σε αυτή την περίπτωση που εγώ θέλω μόνο 60 ευρώ, καλώς η κακώς βγαίνει 4%. Κι επίσης αν πληρώσω τον συναλλασσόμενο 60 ευρώ και εγώ πάρω μόλις 58, πώς τον επιβαρύνω; Εγώ είμαι αυτός που θα μπει μέσα.

κι εκεινος για να αποκτησει το υπολοιπο στο paypal καπου θα πληρωνει συνδρομες /προμηθεια...
αλλωστε οι σωστοι λογαριασμοι κανουν την καλη συνναλαγη.
στο ειπε απο πριν τι ζηταει

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ, αλλά τα αναθεματισμένα capital controls μας έχουν κάνει χαλάστρα. Γι' αυτό θα το εκτιμήσω αν κάποιος μπορεί να μου μεταφέρει ένα ποσό στον paypal λογαριασμό μου γύρω στα 60 ευρώ, που θα του τα δώσω σε μετρητά. Για λόγους εμπιστοσύνης η συναλλαγή θα μπορούσε να γίνει χέρι με χέρι, δηλαδή να συναντηθούμε από κοντά με ένα λάπτοπ και αφού από το paypal του (είτε μπαίνοντας από το wifi της καφετέριας, είτε στην ανάγκη τραβώντας ίντερνετ από το κινητό μου) μου στείλει τα χρήματα, να του πληρώσω το αντίστοιχο ποσό. Προσφέρεται κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τυπε τι θες να παρεις?

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Η προμηθεια ειναι 0,35cents συν 3,5%
αλλα αν τα στειλεις σαν λεφτα σε συγγενη φιλο κλπ δεν κρατα προμηθεια!
Άσε και οι τύποι θέλουν να χρεωθώ την προμήθεια που είχαν πληρώσει όταν πρωτοφόρτωσαν τα λεφτά από την κάρτα τους. Λες και δεν ήταν δική τους επιλογή να φορτώσουν τα λεφτά στην paypal. Να με πιάσουν από τον κώλο.

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η προμηθεια ειναι 0,35cents συν 3,5%
αλλα αν τα στειλεις σαν λεφτα σε συγγενη φιλο κλπ δεν κρατα προμηθεια!

σε αυτη τη περιπτωση τα κραταει στον αποστολεα.
μην διαδιδεις πραγματα που δεν στεκουν...

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Άσε και οι τύποι θέλουν να χρεωθώ την προμήθεια που είχαν πληρώσει όταν πρωτοφόρτωσαν τα λεφτά από την κάρτα τους. Λες και δεν ήταν δική τους επιλογή να φορτώσουν τα λεφτά στην paypal. Να με πιάσουν από τον κώλο.

οχι ο ανθρωπος με τα 10% το ειπε ξεκαθαρα οτι θελει κι αυτος ενα κερδος...
δηλαδη θα σου ερθει καποιος με το λαπτοπ του , να σε συναντησει
να σου κανει την εξυπηρετηση και εσυ συζητας αν θα σου παρουν 5 ευρω παραπανω...
μηπως εισαι υπερβολικα γυφτος;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
σε αυτη τη περιπτωση τα κραταει στον αποστολεα.
μην διαδιδεις πραγματα που δεν στεκουν...

Μηπως πρωτου μιλησεις να ξερεις τι ειναι το Paypal?  Εχω στειλει και κατι χιλιαδες με αυτον τον τροπο κ εχω λαβει επισης!....
Μιλαμε για να χεις στη μπανκα λεφτα

Χωρις προμηθεια απο κανεναν
payp.png
Full size image Εδω

Με προμηθεια απο αυτον που λαμβανει
payp1.png

Full size Image Εδω

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Ενώ με το να δώσω ζεστά μετρητά και με ραντεβού σε κάποιον που κανονικά θα στηνόταν με τις ώρες στην ουρά για να τα βγάλει, μου κάνει χάρη;

:2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:

Μεγάλη χάρη θα σου κάνει, διότι σε περιόδους ελέγχου κεφαλαίων / συναλλάγματος , ο διαθέτον χρήμα στο εξωτερικό (φορτωμένο paypal στην περίπτωσή μας) στο πουλάει σαν συνάλλαγμα και μάλιστα σε τιμές μαύρης αγοράς.  Αν δεν σου αρέσει κάτσε με τα ζεστά μετρητά (χαρτοπόλεμο) στο χέρι την στιγμή που υπό τις παρούσες συνθήκες η κυκλοφορία τους περιορίζεται στο εσωτερικό και απαγορεύεται η εξαγωγή τους.

Αν θες και μια συμβουλή δέξου τώρα που η προμήθεια που σου ζητάει είναι χαμηλή διότι όσο σφίγγουν οι κώλοι με τα c.c. θα δούμε προμήθειες 100%.

Έτσι δούλευε, και έτσι θα δουλεύει το σύστημα είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτός που πουλάει το συνάλλαγμα και μάλιστα παράνομα (επί της ουσίας) καθορίζει και την τιμή.

imagine

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
20
Δεν υπάρχει προμήθεια συναλλαγής αν εχεις balance στο paypal και επιλέξεις (friends & family) period.
Εκτός από την απαγόρευση συναλλαγων με το εξωτερικό (εκτός αν αεχεις balance) το paypal δε σε αφήνει να κάνεις withdraw χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν ειχες ορισει καποιον πριν τα capital control. Tην πάτησε φίλος πρόσφατα που πληρωθηκε από το εξωτερικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom