Νέα

ζητείται υπόλοιπο paypal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ, αλλά τα αναθεματισμένα capital controls μας έχουν κάνει χαλάστρα. Γι' αυτό θα το εκτιμήσω αν κάποιος μπορεί να μου μεταφέρει ένα ποσό στον paypal λογαριασμό μου γύρω στα 60 ευρώ, που θα του τα δώσω σε μετρητά. Για λόγους εμπιστοσύνης η συναλλαγή θα μπορούσε να γίνει χέρι με χέρι, δηλαδή να συναντηθούμε από κοντά με ένα λάπτοπ και αφού από το paypal του (είτε μπαίνοντας από το wifi της καφετέριας, είτε στην ανάγκη τραβώντας ίντερνετ από το κινητό μου) μου στείλει τα χρήματα, να του πληρώσω το αντίστοιχο ποσό. Προσφέρεται κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ, αλλά τα αναθεματισμένα capital controls μας έχουν κάνει χαλάστρα. Γι' αυτό θα το εκτιμήσω αν κάποιος μπορεί να μου μεταφέρει ένα ποσό στον paypal λογαριασμό μου γύρω στα 60 ευρώ, που θα του τα δώσω σε μετρητά. Για λόγους εμπιστοσύνης η συναλλαγή θα μπορούσε να γίνει χέρι με χέρι, δηλαδή να συναντηθούμε από κοντά με ένα λάπτοπ και αφού από το paypal του (είτε μπαίνοντας από το wifi της καφετέριας, είτε στην ανάγκη τραβώντας ίντερνετ από το κινητό μου) μου στείλει τα χρήματα, να του πληρώσω το αντίστοιχο ποσό. Προσφέρεται κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Και τι θα βγάλει αυτός που θα σε εξυπηρετήσει?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Του κερνάω τον καφέ ή έστω του χαρίζω 5 ευρώ.
άντε μαλάκα, ψαρώνεις,
θα του δώσεις και ζεστό χρήμα στο χέρι και θα τον πληρώσεις και από πάνω.
εκεί που μας χρωστάγανε μας πείραν και το βόδι.
Ξέρεις πόση ώρα στο ATM θέλεις για να βγάλεις 60 ευρώ, ενώ αυτός θα τα πάρει με ραντεβού κιόλας;
Ούτε σε εξωτερικό γιατρό να πήγαινε.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
άντε μαλάκα, ψαρώνεις,
θα του δώσεις και ζεστό χρήμα στο χέρι και θα τον πληρώσεις και από πάνω.
εκεί που μας χρωστάγανε μας πείραν και το βόδι.
Ξέρεις πόση ώρα στο ATM θέλεις για να βγάλεις 60 ευρώ, ενώ αυτός θα τα πάρει με ραντεβού κιόλας;
Ούτε σε εξωτερικό γιατρό να πήγαινε.
Δεν έχεις άδικο. Εσύ ενδιαφέρεσαι;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν έχεις άδικο. Εσύ ενδιαφέρεσαι;
καταρχην ειμαι εκτος αθηνων και τελος με το ζορι χρησιμοποιω την καρτα αναλυψεως, ποσο δε μαλλον pay-pal πιστωτικες χρεωστικες και κολοκυθια τουμπανα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
300 ευρω

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Φιλε για γινει αυτο
θα πρεπει κ ο αλλος να εχει υπολοιπο(balance) στο pay pal αλλιως γιοκ
Εγω πηγα με τον αδερφο μου να μου στειλει αλλα τιποτα

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Nα τα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο κάποιον που ψήφισε Σύριζα και τώρα πρέπει να πληρώνουμε διπλα και τριπλα στα ελληνικά μαγαζιά.
Τι τραβάμε για τους μαλάκες

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Παιδιά δεν άνοιξα το τόπικ για να κάνω πολιτική συζήτηση. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
αν ημουν Ελλαδα θα σου στελνα. Πες ομος στα παιδια τι θα δωσεις για να σου κανουν την εξυπηρέτηση ;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ωωωω εγω σκεφτομαι να ανοιξω θρεντ .... ζητουνται δανεικα και αγυριστα χαχαχχαχαχχαχαχαχ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
10 % προμηθεια  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories