Νέα

Ζητείται Αγροτεμάχιο πάνω απο 20 στρέμματα επίπεδο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

To θεμα ειναι μεχρι ποτε θα εχει καλη τιμη. Ολα αυτα (τρουφες, σαλιγκαρια, φωτοβολταικα) ειναι να εισαι απο τους πρωτους που θα μπουν στο κολπο, οσο περναει ο καιρος και μπαινουν κι αλλοι η πιτα θα μοιραζεται σε πολλα κομματια με αποτελεσμα να μη συμφερει να ασχοληθει καποιος.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
To θεμα ειναι μεχρι ποτε θα εχει καλη τιμη. Ολα αυτα (τρουφες, σαλιγκαρια, φωτοβολταικα) ειναι να εισαι απο τους πρωτους που θα μπουν στο κολπο, οσο περναει ο καιρος και μπαινουν κι αλλοι η πιτα θα μοιραζεται σε πολλα κομματια με αποτελεσμα να μη συμφερει να ασχοληθει καποιος.

Σωστή και αυτή η παρατήρησή σου.

Όλα είναι θέμα timing, από μία δουλειά, έως μία βίζιτα. ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εεεεμμ... άμα ήταν να μη γίνεται αυτό, όλες οι καλλιέργιες θα ήταν καλές.

πλέον, από πολύ ψάξιμο που έχω κάνει μόνο τα καημένα τα γαιδουράκια συμφέρουν, αλλά θέλει κτηνοτρόφο με αρχίδια και μυαλό.
τρούφες, μανιτάρια, φύκια και φίδια έχουνε πολλοί.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
εεεεμμ... άμα ήταν να μη γίνεται αυτό, όλες οι καλλιέργιες θα ήταν καλές.

πλέον, από πολύ ψάξιμο που έχω κάνει μόνο τα καημένα τα γαιδουράκια συμφέρουν, αλλά θέλει κτηνοτρόφο με αρχίδια και μυαλό.
τρούφες, μανιτάρια, φύκια και φίδια έχουνε πολλοί.

μάγκες...
το σαλιγκαρι έχει χρήμα αν ξεφύγεις του καρτέλ των Ιταλών. Αλλά για να το κάνεις πρέπει να μάθεις πρώτα τι εστί σαλιγκάρι και ειδικά το ασπέρσα.
Ρωτήστε αυτούς που έχουν μονάδες εκτροφής αν έχουν κάνει ταμείο.

mabkafm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλε μου φιλε μπορω να σου βρω τετοιο οικοπεδο που θες πανω απο 20 στρεμματα και επιπεδο σε δελεαστικη πραγματικα τιμη το θεμα ειναι ομως οτι για να κανεις οτιδηποτε εκει θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον τα 2/3 σε χρημα απο πισω BANKA για να εχεις βιωσιμοτητα οσο για τις εξυπνες κινησεις υπηρχαν παντα και θα υπαρχουν αρκει να αρχιζει να σου αποσβαινει οτι εγκαταστησεις απο τον πρωτο χρονο για να εισαι βιωσιμος διοτι αν πας σε μακρυχρονιες καλλιεργειες οπως η τρουφα θες τουλαχιστον μια 10ετια για μπεις σε κανονικη παραγωγη μεχρι τοτε κανεις ΕΞΟΔΑ!εσυ ξερεις ο τολμων παντα νικα ο αποπροσανατολισμενος ομως παντα χαμενος αν σε ενδιαφερει μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
Καλε μου φιλε μπορω να σου βρω τετοιο οικοπεδο που θες πανω απο 20 στρεμματα και επιπεδο σε δελεαστικη πραγματικα τιμη το θεμα ειναι ομως οτι για να κανεις οτιδηποτε εκει θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον τα 2/3 σε χρημα απο πισω BANKA για να εχεις βιωσιμοτητα οσο για τις εξυπνες κινησεις υπηρχαν παντα και θα υπαρχουν αρκει να αρχιζει να σου αποσβαινει οτι εγκαταστησεις απο τον πρωτο χρονο για να εισαι βιωσιμος διοτι αν πας σε μακρυχρονιες καλλιεργειες οπως η τρουφα θες τουλαχιστον μια 10ετια για μπεις σε κανονικη παραγωγη μεχρι τοτε κανεις ΕΞΟΔΑ!εσυ ξερεις ο τολμων παντα νικα ο αποπροσανατολισμενος ομως παντα χαμενος αν σε ενδιαφερει μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου!

σαλιγκαράκι Helix Aspersa απόσβεση 1ος χρόνος (αν γίνουν σωστά και ζήσει ωστε να  φτάσεις ταμείο).
Και το Ιπποφαές είναι ενδιαφέρον επίσης...αλλά δεν έχω πολλά στοιχεία για το βιολογικό του κύκλο.
Α, εκεί που κολλάνε τα πάντα είναι στις γαμωνομαρχίες και την αδειοδότηση χρήσης.
Απίστευτη ασχετοσύνη από τους ''υπευθυνους''/ μεγάλη προσοχή, μακρυά από τεχνογνώστες.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
σαλιγκαράκι Helix Aspersa απόσβεση 1ος χρόνος (αν γίνουν σωστά και ζήσει ωστε να  φτάσεις ταμείο).
Και το Ιπποφαές είναι ενδιαφέρον επίσης...αλλά δεν έχω πολλά στοιχεία για το βιολογικό του κύκλο.
Α, εκεί που κολλάνε τα πάντα είναι στις γαμωνομαρχίες και την αδειοδότηση χρήσης.
Απίστευτη ασχετοσύνη από τους ''υπευθυνους''/ μεγάλη προσοχή, μακρυά από τεχνογνώστες.
εχει βρωμισει ο τοπος πλεον
οπως πριν λιγα χρονια οι τρουφες,πιο πριν οι φαρμες στρουθοκαμηλων κτλ
ΜΑΚΡΙΑ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
το θέμα είναι βλαχογερμανέ πόσοι θα κάνουν ταμείο, πως διαφοροποιούνται, τι παραγωγή και πως που θα τη διοχετεύσουν(* θέλει χαρτιά για έξω *) γενικώς αν κι έχει πάρει μια τροπή, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα. Από όλους δαύτους λίγοι μόνο θα μείνουν και θα ξεμπροστιαστούν κι οι καιροσκόποι ''τεχνογνώστες/ τεχνοπωλητές''.

Πολλοί από όσους ασχολούνται δεν ξέρουν καν τι είναι πως ζει γιατί και λοιπά σχετικά με το σαλιγκάρι. Το έχουν σαν πάρεργο αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θέλει φροντίδα και προσοχή, αλλιώς τα κλαις τα λεφτάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom