Νέα

Ζητείται Αγροτεμάχιο πάνω απο 20 στρέμματα επίπεδο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μηπως θελει να κανει το πρωτο FKK εν ελλαδι????????

Τότε, θ'αξίζουν όλα τα χιλιόμετρα που θα πρέπει να διανύσουμε μέχρι τον προορισμό....!

Αλλά, μάλλον όνειρα θερινής νυκτός.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ναι. Αλλά το "ξερικό" πιάνει καλύτερη τιμή  ;)

Για να υπάρχει ποσοτική παραγωγή, πρέπει να υπάρχει άρδευση.....

Για θυμήσου τον άλλον στην Κρήτη, που είχε κάνει παράνομη σύνδεση στο δίκτυο της κοινότητας και πότιζε αβέρτα, με αποτέλεσμα οι χωριανοί του, να έχουν λιγότερη πίεση στις βρύσες τους, όταν χρησιμοποιούσε τις μάνικες για την πρασινάδα.....!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Για να υπάρχει ποσοτική παραγωγή, πρέπει να υπάρχει άρδευση.....

Για θυμήσου τον άλλον στην Κρήτη, που είχε κάνει παράνομη σύνδεση στο δίκτυο της κοινότητας και πότιζε αβέρτα, με αποτέλεσμα οι χωριανοί του, να έχουν λιγότερη πίεση στις βρύσες τους, όταν χρησιμοποιούσε τις μάνικες για την πρασινάδα.....!

Στις βιολογικές καλλιέργειες δεν μετράει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Εξ΄ άλλου το "λάδι" μας είναι παγκοσμίως γνωστό για την ποιότητά του και από τα ακριβότερα στην αγορά της Ολλανδίας.(Το καλαματινό D.O.C. εννοώ).  :2funny: :2funny: :2funny:

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
το πρωτο πραγμα που εχω να πω με τα λιγα που γνωριζω ειναι οτι στην ελλαδα η αγροτικη γη ειναι υπερτιμημενη,

αυτο δεν το λεω οσο αναφορα την ποιοτητα γης και τις αποδοσεις που μπορεις να εχεις αλλα για το τι λεφτα μπορεις να βγαλεις.

κατα την αποψη μου το να αγορασεις γη με 10.000 το στρεμμα(πολυ αισιοδοξη τιμη) γιατι και οι αγροτες δεν ξερουν τι ζητανε,

για να κανεις μι καλλιεργεια που θα ερχονται και θα στην αγοραζουν με 0.05 η 0,10 λεπτα/τοννο δεν εχει καμια αξια,

οταν ολη την χρονια δινεις λεφτα για λιπασματα,φυτοφαρμακα,τρακτερ και εργατες.

Στην Ελλαδα φιλε το μονο που θα ευδοκιμησει αμα φυτεψεις και θα βγαλεις λεφτα ειναι η οικοδομη..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
το πρωτο πραγμα που εχω να πω με τα λιγα που γνωριζω ειναι οτι στην ελλαδα η αγροτικη γη ειναι υπερτιμημενη,

αυτο δεν το λεω οσο αναφορα την ποιοτητα γης και τις αποδοσεις που μπορεις να εχεις αλλα για το τι λεφτα μπορεις να βγαλεις.

κατα την αποψη μου το να αγορασεις γη με 10.000 το στρεμμα(πολυ αισιοδοξη τιμη) γιατι και οι αγροτες δεν ξερουν τι ζητανε,

για να κανεις μι καλλιεργεια που θα ερχονται και θα στην αγοραζουν με 0.05 η 0,10 λεπτα/τοννο δεν εχει καμια αξια,

οταν ολη την χρονια δινεις λεφτα για λιπασματα,φυτοφαρμακα,τρακτερ και εργατες.

Στην Ελλαδα φιλε το μονο που θα ευδοκιμησει αμα φυτεψεις και θα βγαλεις λεφτα ειναι η οικοδομη..
10.000 το στρεμμα αξια γης και αποδοση δεκα λεπτα τον τονο, τετοιο κλασμα δεν υπαρχει.

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
10.000 το στρεμμα αξια γης και αποδοση δεκα λεπτα τον τονο, τετοιο κλασμα δεν υπαρχει.

τα ξινα,την ντοματα και κανα δυο αλλα που ξερω κατω απο 0,10 λεπτα/τοννο τα αγοραζουν οι εμποροι,

το σταφυλι γυρω στα 0,30 λεπτα/τοννο.

εαν σας ικανοποιουν τετοιες τιμες καντε το

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
τα ξινα,την ντοματα και κανα δυο αλλα που ξερω κατω απο 0,10 λεπτα/τοννο τα αγοραζουν οι εμποροι,

Μάλλον 0,10 Ευρώ/κιλό εννοείς.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Τιμες σημερινες στον ΠΑΡΑΓΩΓΟ.
Λεμονια 70 λεπτα το κιλο
Σταφυλια, η σουλτανινα τελειωσε με 1,20 ευρω το κιλο. Ξεκινησε με 55 λεπτα.
Βερυκοκα μεσο ορο, 45 λεπτα το κιλο.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο ολα τα ειπατε εκτος απο την Σαλιγκοκαλλιεργεια που θα κανω.που δεν υπαρχουν ουτε τρακτερ ουτε εργατες ουτε μαλακιες.φιλακια!

To κοιτάω πάνω απο 3 χρόνια

Εχω επαφή με τον καθηγητη του τει ζωικης παραγωγης

Εχω παει μεχρι και Ιταλια προκειμενου να δω την βιοσημοτιτα της μονάδος

Δεν είναι τοσο ευκολα όσο όλοι μας νομιζουμε

Σκεψου 3 χρόνια και ακομα ειμαι στην ιδεα.

Και να φανταστεις το κατακυριον επαγγελμα μου ειναι αγροτης αυτό δηλωνω στην εφορεια

Δεν θελω να σε απογοητευω.Αλλα πραγματικα εχει πολλες αντιξοοτητες που θα αντιμετωπισεις στην αρχη.Κοιταξε το ο τολμων νικα

Οτι θελεις να με ρωτησεις..με χαρα θα σε βοηθησω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
με την τρουφα τι γινετε ρε παιδια? ξερει κανεις? ειναι δυσκολη η καλιεργεια της?

Δεν είναι και πολύ εύκολη (μέχρι να πιάσουν τα φυτά) αλλά έχει καλές αποδόσεις!

www.truffle.gr/]http://www.truffle.gr/[/url]
www.e-troufa.gr/]http://www.e-troufa.gr/[/url]
www.troufa.net/truffle.html]http://www.troufa.net/truffle.html[/url]
www.troufes.gr/]http://www.troufes.gr/[/url]

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16