Εισαι μια χοντρή κοκκινομαλα που θέλεις να φάς πουτσα οκ.
1)Ο οποιοσδήποτε προικισμένος (ψωλαρας γενικά) θα πάει με μια γυναίκα που θέλει να περάσει καλά ,θα κοιτάξει μια γυναίκα ακόμα και γεματουλα αλλά κανένας μα ΚΑΝΈΝΑΣ δε πάει με μια γυναίκα που δεν σέβεται τον εαυτό της και φαίνεται σε αυτά που γράφεις.Δεν αναφέρομαι στο ότι έχεις παραπάνω κιλά, κανείς δεν είναι κορμάρα,μου αρέσουν οι γεματουλες,αναφέρομαι στο ότι ζητάς να έχεις πολύ ξεχωριστές προτιμήσεις στον άνθρωπο που θα πάτε μαζί τη στιγμή που δεν πλήρεις τις προϋποθέσεις.Δλδ στο ότι δεν κοιτάς να κάνεις μια δίαιτα για να έχεις καλό σώμα η έστω να φροντίσεις να κάνεις διατροφή και λίγη γυμναστική για να έχεις τα παραπάνω κιλά σε ένα μέρος του σώματος,να είσαι κωλαρου η βυζαρου για παράδειγμα(μέσω φίλου εχω δει βίντεο σου στο xhamster και σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι από εδώ).
2) θεωρείς ότι θα βρείς κόσμο τη στιγμή που θες να σε γαμανε χωρίς καποτα ; μπορεί να έχεις όλα τα αφροδίσια γιατί να με κεράσεις ένα από αυτά;(Χωρίς κράνος στη μάχη το ξεχνάς ,τώρα όποιον κόλλησες παράσημο καλά του έκανες γιατί δεν πρόσεχε, προσέχουμε για να έχουμε όπως λέει και το ρητό).
3)γιατί να πληρώσω το ξενοδοχείο για να πάω με σένα ενώ με ένα δεκαρικο βρίσκω όμοια σου στο
Μεταξουργείο;
Τέλος αυτή δεν ειναι μόνο γνώμη δική μου σίγουρα,σε έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί μύστες από εδώ πέρα ,είσαι φίρμα (με τη κακή έννοια).
Αυτά .