pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
δεν υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το χέσιμο..
για το κλασιμο τι γνωμη εχεις;δεν υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το χέσιμο..
Έλα ρε Don! Τόσο πολλή φυλάς, την τρύπα σου? Μην φοβάσαι! Με το κωλοδακτηλο δεν γίνεσαι πουστης! Και βάζεις το χαισημο, με το δάκτυλο! Δοκίμασε και θα δεις!Με μια μικρή διαφορά : στο χέσιμο ευχαριστιέσαι για ότι βγάζεις όχι ότι μπάζεις !
για το κλασιμο τι γνωμη εχεις;
Έλα ρε Don! Τόσο πολλή φυλάς, την τρύπα σου? Μην φοβάσαι! Με το κωλοδακτηλο δεν γίνεσαι πουστης! Και βάζεις το χαισημο, με το δάκτυλο! Δοκίμασε και θα δεις!
Έχει και αυτή την καυλα του! Γουστάρω και εγώ, να στον παίζουν με τα πόδια. Και να τα γλύφεις μετά!εγώ ζητάω ποδομαλακία καμιά φορά.
Η κωλοτρυπίδα είναι σαν το σωληνάριο της οδοντόπαστας.δεν υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το χέσιμο..
Μπα, δεν είναι του γούστου μου. Κι ένα φιλαράκι μου στο γυμνάσιο από λίγο δαχτυλάκι την ώρα της μαλακίας ξεκίνησε και τώρα αστα να παν στο διάλο, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει.
κωλοδάχτυλο όχι μονο γλυφοκολι ζητάω
δεν υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το χέσιμο..
Ποίο είναι το πιο παράξενο μέρος στο οποίο έχετε πάει για χέσιμο?
Ρε φίλε! Τη λες? Στα μπουρδελα, γίνονται αυτά. Εκεί βγάζουμε τα βίτσια μας. Στην γυναίκα μου, θα το πω? Τώρα το κωλοδακτυλο, και το γλυφοκωλι,είναι ότι καλύτερο!Ελεος με τα ποστριλικια σας!!! Εδω ειναι bourdela.com ρεεεε!!!