Έχω ενα πρωτότυπο φετιχ και ας με πείτε ανώμαλο!
Τρελαίνομα για γυναίκες που να τα σπάνε.Δηλαδή να είναι ζημιάρες.Να σπάνε κατά προτίμηση πιάτα,ποτήρια,βάζα και γενικά γυαλικά!!!
Δυστυχώς τέτοιες κατάστάσεις δεν γίνονται εύκολα!
Σε αυτό το τοπικ άμα είναι όποιος έχει κάποια εμπειρία τέτοια ας την γράφει!
Έχω και εγώ μερικές εμπειρίες με ζημιάρες γυναίκες!
Η πιο καλή ήταν πριν 3 χρόνια σε μια γιορτή μια 35άρα καλοδιατηρημένη και αρκετά ωραία είχε μεθύσει και είχε ανέβει στο τραπέζι.Πέταξε τις γοβες της στο πάτωμα αφού ανέβηκε και έμεινε με το κάλτσον και άρχισε να κλωτσάει κάποια πίατα και ποτήρια!!!
Στην αρχή σιγά σιγά τα χαίδευε με τα πατουσάκια της σαν να μας έλεγε "να κοιτάκτε τι θα σπάσω τώρα!" και μετά τα έσπρωχνε με το πόδι σιγά σιγά να σπάσουν!
Και γελούσε ναζιάρικα σε κάθε πιάτο που έριχνε και μας έλεγε όλο νάζι σε κάθε σπασμένο "Αχχχχ το έσπασα!" μετά απο λίγο αφού είχε σπάσει μερικά άρχισε να ρίχνει πιο άγρια τα ποτήρια και τα ύπολοιπα πιάτα!
Αχχ πολύ καύλα εμπειρία ήταν!
Περιμένω και απο άλλους να γράψουν κάποιες εμπειρίες εδώ.Είτε με γυναίκες που πάνω στα νεύρα σπαγάνε κάτι είτε στο κέφι!
5 η ωρα ξημερωμα ! μετα από 1 λιτρο τζακ σε αρ εν μπι παρτυ στο συνταγμα θελω να την αφησω στο σπιτι της να γυρισω στο δικο μου ! (θα φαω παντοφλα …) Λεω στην διμετρη ρωσιδα καληνυχτα …οκ περασαμε καλα… οκ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ όχι … νιετ… νιχατσου. ΦΕΛΟ ΣΕΧ ! εγω… δεν μπορω μωρακι μου είναι αργα … πρεπει σπιτι …αυριο δουλεια… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ . όχι νιετ νιετ νιετ φελο σεχ παμε ζεν . Μετα από μιση ωρα αφου δεν βγαινει ουτε με το καλο ουτε με το κακο κανω το λαθος και βγαινω εγω απτο αυτοκινητο…… ΑΥΤΗ ΑΜΕΣΩς ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Τις ΠΟΡΤΕς δρασκελιζει με ις ατελειωτες της ποδαρες στο καθισμα του οδηγου βαζει μπρος και φευγει ……. Εγω …. Μρμαρο …. Γρανιτης παγωμενος κρυο τρομος πρέπει να γυρισω σπιτι ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ! περιμενω …λεω θα γυρίσει όμως την ξερω ότι είναι τρελη! Και καψουρα χοντρη ! περναγαμε καλα… τεσπα… μετα μιση ωρα περιμενε στο ιδιο σημειο , λεω ας περπατησω προς την κατευθυνση που εφυγε ! περπαταω 5 λεπτα! Στο βααααθος βλεπω κατι φλας σταθμευσης αναμενα ! παω πιο γρηγορα ! τι βλεπω μπροςτα μου….!!!!! Το αμαξι μου καβαλα σε έναν σκουπιδοντενεκε ανοιχτες οι πορτες δυνατη μουσικη και αυτην να χορευει μονη της μεσα στηννυχτα που τεινει να γινει ξημερωμα…….. μην ρωτας τωρα φιλε τις δικες μου αντιδρασεις , και αν μου αρεσε η εμπειρια
Οχι! Απλα ηταν υφισταμενος και δεν εκτελουσε αυτα που του χα πει να κανει καμια δεκαρια φορες. Και το παιζε και ωραιος στην ανωτερη του (εμενα δηλαδη). Και ειχε και τα χαλια του
4 η ωρα 5 η ωρα ξημερωμα ! μετα από 1 λιτρο τζακ σε αρ εν μπι παρτυ στο συνταγμα θελω να την αφησω στο σπιτι της να γυρισω στο δικο μου ! (θα φαω παντοφλα …) Λεω στην διμετρη ρωσιδα καληνυχτα …οκ περασαμε καλα… οκ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ όχι … νιετ… νιχατσου. ΦΕΛΟ ΣΕΧ ! εγω… δεν μπορω μωρακι μου είναι αργα … πρεπει σπιτι …αυριο δουλεια… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ . όχι νιετ νιετ νιετ φελο σεχ παμε ζεν . Μετα από μιση ωρα αφου δεν βγαινει ουτε με το καλο ουτε με το κακο κανω το λαθος και βγαινω εγω απτο αυτοκινητο…… ΑΥΤΗ ΑΜΕΣΩς ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Τις ΠΟΡΤΕς δρασκελιζει με ις ατελειωτες της ποδαρες στο καθισμα του οδηγου βαζει μπρος και φευγει ……. Εγω …. Μρμαρο …. Γρανιτης παγωμενος κρυο τρομος πρέπει να γυρισω σπιτι ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ! περιμενω …λεω θα γυρίσει όμως την ξερω ότι είναι τρελη! Και καψουρα χοντρη ! περναγαμε καλα… τεσπα… μετα μιση ωρα περιμενε στο ιδιο σημειο , λεω ας περπατησω προς την κατευθυνση που εφυγε ! περπαταω 5 λεπτα! Στο βααααθος βλεπω κατι φλας σταθμευσης αναμενα ! παω πιο γρηγορα ! τι βλεπω μπροςτα μου….!!!!! Το αμαξι μου καβαλα σε έναν σκουπιδοντενεκε ανοιχτες οι πορτες δυνατη μουσικη και αυτην να χορευει μονη της μεσα στηννυχτα που τεινει να γινει ξημερωμα…….. μην ρωτας τωρα φιλε τις δικες μου αντιδρασεις , και αν μου αρεσε η εμπειρια
Ντοναλτ...δεν εχεις δει ακομα την Αντζελα..
Δεν εχεις δει τιποτα..
Ενα βραδυ με περιμενε σε ενα μπαρακι στη παραλιακη..και μεχρι να παω στο ραντεβου..
την συναντησα στο νοσοκομειο της Βουλας με σπασμενο χερι..
Ειχε σπασει τα μουτρα με μπουνια ενος..
Γυρισε κατι κερασμενα σφηνακια πισω..
Ααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
παντως γυναικες που κανουν ζημιες και ειναι νευρικες γενικοτερα ειναι για πολυ ξυλο.ειδικα κατι τυπισσες που προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη με αυτον τον τροπο