Νέα

Ζημιάρες γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντοναλτ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχαχα

εχω σπασει κ ενα κινητο καποια στιγμη (οχι το δικο μου φυσικα χαχαχα) που το πεταξα στον τοιχο... κ γενικα εχω ενα θεμα με την τεχνολογια.. οτι σχετικο μ αυτην ειναι το πρωτο που σκεφτομαι να σπασω... οταν φτανω στα πισι συγκρατιεμαι βεβαια (αυτα τα χαλαω οσο τα χρησιμοποιω χαχαχα) :crazy:

Επισκέπτης
Αν τα σπάμε ενώ τα πλένουμε μετράει ???

Γιατί αυτό μου συμβαίνει αρκετά συχνά αλλά δεν το εκτιμά κανένας που βοηθάω στην ανανέωση του σερβίτσιου....

Τσ τσ τσ...  :idiot:

Όχι, δεν μετράει κοπελιά...

Κι η δικιά μου η γυναίκα είναι ΠΟΛΥ ζημιάρα. Ξέρω στάνταρ ότι 1 φορά κάθε τρίμηνο θα πρέπει να αγοράσω καινούργια ποτήρια. ως εκ τούτου της έχω απαγορέψει ΡΗΤΑ να πλένει τα κρυστάλλινα ποτήρια και πορσελάνινα πιάτα που έχουμε (από την γιαγιά μου). Τα πλένει η γυναίκα που έχουμε σπίτι. Επίσης, απαγόρευση έχει πέσει και για 2 δικιές μου κούπες για καφέ που έχω και μου αρέσουν πολύ.

Γενικά εμένα με εκνευρίζει ΠΑΡΑ πολύ η... ατζαμοσύνη! Κάνα δυο φορές την έχω βάλει να πληρώσει και τα σπασμένα και... πραγματικά πιάνει! Είναι πιο προσεκτική! :cheesy:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ντοναλτ...δεν εχεις δει ακομα την Αντζελα..
Δεν εχεις δει τιποτα..
Ενα βραδυ με περιμενε σε ενα μπαρακι στη παραλιακη..και μεχρι να παω στο ραντεβου..
την συναντησα στο νοσοκομειο της Βουλας με σπασμενο χερι..
Ειχε σπασει τα μουτρα με μπουνια ενος..
Γυρισε κατι κερασμενα σφηνακια πισω..
Ααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ντοναλτ...δεν εχεις δει ακομα την Αντζελα..
Δεν εχεις δει τιποτα..
Ενα βραδυ με περιμενε σε ενα μπαρακι στη παραλιακη..και μεχρι να παω στο ραντεβου..
την συναντησα στο νοσοκομειο της Βουλας με σπασμενο χερι..
Ειχε σπασει τα μουτρα με μπουνια ενος..
Γυρισε κατι κερασμενα σφηνακια πισω..
Ααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Εεεελα ρε ειναι και 1,98 η κοπελα(?)!!!!!!!!Φανταζομαι τη μουρη του τυπου...Αλλα εγω την Αντζελα θα τη κερασω σφηνακια ΑΦΟΥ παιξουμε πρωτα ενα μονο στο μπασκετ και ΕΦΟΣΟΝ χασω... :sunglasses:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εεεελα ρε ειναι και 1,98 η κοπελα(?)!!!!!!!!Φανταζομαι τη μουρη του τυπου...Αλλα εγω την Αντζελα θα τη κερασω σφηνακια ΑΦΟΥ παιξουμε πρωτα ενα μονο στο μπασκετ και ΕΦΟΣΟΝ χασω... :sunglasses:
Φρεντυ σου λεω η γυναικα ειναι τρελη..
Την εχει φοβηθει το ματι μου...
Αλλη μια φορα που ειμαστε στην Θηβων..ειχε σκασει το δεξι πισω λαστιχο απο το bmw της και πηγαιναμε με αλαρμ δεξια και σιγα..
Ενα λεωφορειο απο πισω αρχισε τα μπιπ-μπιπ..
Κατεβηκε κατω κατεβασε και τον λεωφορειατζη με βρισιες...και πλακωθηκανε..
Η κυκλοφορια ειχε σταματησει και μας κοιταγε..
Το πως δεν βρεθηκαμε στο τμημα..ηταν θαυμα..
Αυτη..δεν ειναι γυναικα..ειναι ο Σουρλακος..
Αααχαχαχαχαχ...!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αλλη φορα αν μπλεξετε φωναξε με να καθαρισω! ειδικα αν μπει και κανα τμημα στην μεση!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εμενα για τραβελι μου κανει αγαπητε,1.98???!!!!!!

Επισκέπτης
παντως γυναικες που κανουν ζημιες και ειναι νευρικες γενικοτερα ειναι για πολυ ξυλο.ειδικα κατι τυπισσες που προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη με αυτον τον τροπο

Επισκέπτης
παντως γυναικες που κανουν ζημιες και ειναι νευρικες γενικοτερα ειναι για πολυ ξυλο.ειδικα κατι τυπισσες που προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη με αυτον τον τροπο

ασε υπαρχου κ αρκετοι τετοιοι αντρες μην το ψαχνεις κ τον τελευταιο καιρο εχουν αυξηθει πολυ οι γκρινιαρηδες...παντως κατ εμε οπως δεν μ αρεσουν οι νευρικες ετσι δεν μ αρεσουν κ οι αβουλες καλο ειναι να ειναι κατι στην μεση...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
χαχαχαχα

εχω σπασει κ ενα κινητο καποια στιγμη (οχι το δικο μου φυσικα χαχαχα) που το πεταξα στον τοιχο... κ γενικα εχω ενα θεμα με την τεχνολογια.. οτι σχετικο μ αυτην ειναι το πρωτο που σκεφτομαι να σπασω... οταν φτανω στα πισι συγκρατιεμαι βεβαια (αυτα τα χαλαω οσο τα χρησιμοποιω χαχαχα) :crazy:
Βite ,εγω θα ηθελα με αυτα τα τακουνια του αβαταρ σου να μου ποδοπατησεις το κινητο.... :grin:

Επισκέπτης
ασε υπαρχου κ αρκετοι τετοιοι αντρες μην το ψαχνεις κ τον τελευταιο καιρο εχουν αυξηθει πολυ οι γκρινιαρηδες...παντως κατ εμε οπως δεν μ αρεσουν οι νευρικες ετσι δεν μ αρεσουν κ οι αβουλες καλο ειναι να ειναι κατι στην μεση...
α καλα,σα γκομενες κανουν μερικοι οντως.οσο για το αβουλες,καλυτερα να τους δινεις εσυ βουληση παρα να την εχουν μονες τους και να μαλακιζονται...

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
;)

Ε, μην βαριόμαστε όλο τα ίδια και τα ίδια. Αυτό λέγεται σταδιακή ανανέωση...

Άντε μην με πιάσει τώρα κανένας ανανεωτικός ιδεασμός και αρχίσω τη γενική ανακαίνηση στο σπίτι  :dancing:

:-*
ιδεασμος...για να κανω σερτσ στο google να δω αν υπαρχει τετοια λεξη...περιεργο.

Επισκέπτης
πολυ νεκρα επεσε στο θρεντακι,θα πηγανε να σπασουν τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom