pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Και βέβαια μετράει.αλλο παλι κ τουτο
αμα σπαμε τηλεκοντρολ μετραει? *P
Ξέρεις τι είναι να σπας το πιο σημαντικό εργαλείο στο σπίτι.
Και βέβαια μετράει.αλλο παλι κ τουτο
αμα σπαμε τηλεκοντρολ μετραει? *P
Αν τα σπάμε ενώ τα πλένουμε μετράει ???
Γιατί αυτό μου συμβαίνει αρκετά συχνά αλλά δεν το εκτιμά κανένας που βοηθάω στην ανανέωση του σερβίτσιου....
Τσ τσ τσ...
Εεεελα ρε ειναι και 1,98 η κοπελα(?)!!!!!!!!Φανταζομαι τη μουρη του τυπου...Αλλα εγω την Αντζελα θα τη κερασω σφηνακια ΑΦΟΥ παιξουμε πρωτα ενα μονο στο μπασκετ και ΕΦΟΣΟΝ χασω...Ντοναλτ...δεν εχεις δει ακομα την Αντζελα..
Δεν εχεις δει τιποτα..
Ενα βραδυ με περιμενε σε ενα μπαρακι στη παραλιακη..και μεχρι να παω στο ραντεβου..
την συναντησα στο νοσοκομειο της Βουλας με σπασμενο χερι..
Ειχε σπασει τα μουτρα με μπουνια ενος..
Γυρισε κατι κερασμενα σφηνακια πισω..
Ααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Φρεντυ σου λεω η γυναικα ειναι τρελη..Εεεελα ρε ειναι και 1,98 η κοπελα(?)!!!!!!!!Φανταζομαι τη μουρη του τυπου...Αλλα εγω την Αντζελα θα τη κερασω σφηνακια ΑΦΟΥ παιξουμε πρωτα ενα μονο στο μπασκετ και ΕΦΟΣΟΝ χασω...
εμενα για τραβελι μου κανει αγαπητε,1.98???!!!!!!Εεεελα ρε ειναι και 1,98 η κοπελα(?)!!!!!!!!Φανταζομαι τη μουρη του τυπου...Αλλα εγω την Αντζελα θα τη κερασω σφηνακια ΑΦΟΥ παιξουμε πρωτα ενα μονο στο μπασκετ και ΕΦΟΣΟΝ χασω...
Την αλλη φορα...θα παρω ταξι και θα φυγω..αααχαχαχαχ..!!!αλλη φορα αν μπλεξετε φωναξε με να καθαρισω! ειδικα αν μπει και κανα τμημα στην μεση!!
Γι αυτο ακριβως μιλησα κι εγω!!Την αλλη φορα...θα παρω ταξι και θα φυγω..αααχαχαχαχ..!!!
αμα δεν κατσεις καλα σου σκαει μια κλοτσια κι εχεις γινει αεροπλανο.καμμια σπασαρχιδο θα ναι
παντως γυναικες που κανουν ζημιες και ειναι νευρικες γενικοτερα ειναι για πολυ ξυλο.ειδικα κατι τυπισσες που προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη με αυτον τον τροπο
Βite ,εγω θα ηθελα με αυτα τα τακουνια του αβαταρ σου να μου ποδοπατησεις το κινητο....χαχαχαχα
εχω σπασει κ ενα κινητο καποια στιγμη (οχι το δικο μου φυσικα χαχαχα) που το πεταξα στον τοιχο... κ γενικα εχω ενα θεμα με την τεχνολογια.. οτι σχετικο μ αυτην ειναι το πρωτο που σκεφτομαι να σπασω... οταν φτανω στα πισι συγκρατιεμαι βεβαια (αυτα τα χαλαω οσο τα χρησιμοποιω χαχαχα)
α καλα,σα γκομενες κανουν μερικοι οντως.οσο για το αβουλες,καλυτερα να τους δινεις εσυ βουληση παρα να την εχουν μονες τους και να μαλακιζονται...ασε υπαρχου κ αρκετοι τετοιοι αντρες μην το ψαχνεις κ τον τελευταιο καιρο εχουν αυξηθει πολυ οι γκρινιαρηδες...παντως κατ εμε οπως δεν μ αρεσουν οι νευρικες ετσι δεν μ αρεσουν κ οι αβουλες καλο ειναι να ειναι κατι στην μεση...
ντροπη ρε εισαι και δολοφονος πραμα...καμακι μεσω ιντερνετ...μονο αμα σου παρει αλλοΒite ,εγω θα ηθελα με αυτα τα τακουνια του αβαταρ σου να μου ποδοπατησεις το κινητο....
ιδεασμος...για να κανω σερτσ στο google να δω αν υπαρχει τετοια λεξη...περιεργο.;)
Ε, μην βαριόμαστε όλο τα ίδια και τα ίδια. Αυτό λέγεται σταδιακή ανανέωση...
Άντε μην με πιάσει τώρα κανένας ανανεωτικός ιδεασμός και αρχίσω τη γενική ανακαίνηση στο σπίτι
:-*
Νταρμ εμπα chat φιλε να μιλησουμε αν θεςντροπη ρε εισαι και δολοφονος πραμα...καμακι μεσω ιντερνετ...μονο αμα σου παρει αλλο