Νέα

Ζευγάρι ήθελε να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν κακοί στη γη και δολοφ/θηκε απο ISIS

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Panos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
ναι η σουηδικη κοινωνια του μαλμε δεν μπορει να απορροφησει τους αριθμους των μεταναστων που εχουν παει εκει
πολλοι ζουν στο περιθωριο, καποιοι απο αυτους εγκληματουν κι ολας
ο ισχυρισμος οτι "οι αραπαδες εχουν προβλημα νοοτροπιας και ειναι εγκληματιες" ειναι τοσο βλακωδης οσο και το να πεις "οι πιλοτοι ειναι πουστηδες"
δηλαδη συμφωνα με το σκεπτικο σου ο ομπαμα, ο νιλ ντεγρας ταισον, ο μαντελα κλπ δεν ηταν τιποτα αλλο παρα αραπαδες εγκληματιες με προβλημα νοοτροπιας
το προβλημα το εχεις εσυ ειναι βαθυ, ψαξτο και λυστο μονος σου


Ναι δεν ηξερες οτι αν δεν εχεις δουλειά βιάζεις ξανθό 17χρονο κοριτσάκι?
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.583
Πόντοι
3.656
Ηθελα να σε ρωτησω για τη σταυροφορια σου εναντιον του Χριστιανισμου. Συνολικα, η Ελληνορθοδοξια βοηθησε και βοηθαει την Ελλαδα και το εθνος η το εβλαψε; Οπου ελληνιστικος κοσμος και επιδραση της Ελλαδας, αντικατασταθηκε επιτυχως  απο την ελληνορθοδοξια. Ελλαδα, Κυπρος, Τουρκια, Αιγυπτος, Ισραηλ, Ιορδανια, ελληνικη Διασπορα, σημειο αναφορας της κοινοτητας η εκκλησια. Ενα παραδειγμα μονο, στην Αλβανια η διεισδυση και επιρροη της ελληνορθοδοξιας θεωρειται απο τους Αλβανους εθνικιστες δουρειος ιππος της ελληνικης πολιτικης και επεκτατικων σχεδιων στην επικρατεια τους. Και ετσι ειναι. Σχολεια, εκδηλωσεις, συναντησεις πολιτιστικων συλλογων απο την Ελλαδα φιλοξενουνται σε τοπικες εκκλησιες διαδιδοντας τον ελληνικο πολιτισμο ακομα και εξω απο τα στενα ορια της Βορειου Ηπειρου εξοργιζοντας τους Αλβανους εξτρεμιστες. Τα απεμπολεις ολα αυτα χαρη της σταυροφοριας σου;

Άλλη μια απόδειξη του θεωρήματος. Οποιαδήποτε πίστη βλάπτει ΣΟΒΑΡΑ την κριτική λειτουργία του εγκεφάλου. Είπες πολύ σωστά ότι οι τρελοί δεν πρέπει να αυτομαστιγώνονται Δημόσια. Ναι, αλλά μόλις σου έδωσα απόδειξη ότι οι πρώτοι Μονοθεϊστές που ξεκίνησαν την αυτομαστίγωσξ και τη συνεχίζουν μέχρι σήμερα είναι οι χριστιανοί, έδειξες τα διπλά σου κριτήρια. Ονόμασες την απόδειξη που σου έδωσα Σταυροφορία μου κατά του Χριστιανισμού. Και βέβαι ξέχασες ότι Σταυροφορίες, οι χριστιανοί έκαναν. Ο Χριστιανισμός ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ όλα τα επιτεύγματα των Ελλήνων. Την καταπληκτική τους τέχνη. Τους Ναούς τους που συγκαταλέγονταν μέσα στα θαύματα της Αρχαιότητας. Έκαψε τις Βιβλιοθήκες τους. Έκλεισε τις Φιλοσοφικές Σχολές τους. Απαγόρευσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το θέατρο. Και τι πέτυχε; Να μετατραπούν οι Έλληνες σε Ρωμιοί και να μπουσουλάνε στα τέσσερα. Η τελετή βάπτισης αρχίζει  «Βαπτίζεται ο δούλος (δούλη) του Θεού (τάδε) εις το Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.» Ο πρώτος χαρακτηρισμός που ακούει το βρέφος  είναι ότι είναι δούλος (δούλη), ας το βάλει καλά στο κεφάλι του. Κι όμως. Σήμερα σε όλα τα Πανεπιστήμια του Κόσμου διδάσκεται η Ελληνική Φιλοσοφία, παντού παίζονται οι Αρχαίεες Τραγωδίες και ανασυστάθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Τέτοια δύναμη είχε ο πολιτισμός των Ελλήνων που αναδύθηκε απότ η λησμονιά. Ενώ τα γραπτά των Πατέρων τοη Εκκλησίας είναι παντελώς άχρηστα και δεν έχουν να δώσουν τίποτα και σε κανένα μορφωμένο άνθρωπο σήμερα. Η Ελληνορθοδοξία είναι μια λέξη άδεια από νόημα. Τι σχέση έχουν αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους δούλους και μπουσουλάνε με τον περήφανο Έλληνα; Τι σχέση είχαν αυτοί που λάτρευαν τον Έρωτα σα θεό, με αυτούς που διδάσκουν ότι ο έρωτας είναι αμαρτία κι όποιος γαμάει εκτός γάμου και σε περιόδους νηστείας θα πάει στην Κόλαση; τι σχέση έχουν αυτοί που βρήκαν τη Φιλοσοφία με το Χρυσόστομο; «Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους». («Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
η εγκληματικοτητα δεν εχει να κανει με το χρωμα, αλλα με το χρωμα εχει να κανει το αν θα εισαι καλος στη μουσικη η αν θα τον εχεις μεγαλο η αν θα εισαι καλος αθλητης.. και ο αλλος λεει δοξα σοι ο θεος. εκει που δεν μας αρεσει δεν κανουμε φυλετικους διαχωρισμους αλλα εκει που μας αρεσει κανουμε..για πες μας κιολας που υστερουνε (αν κ εινα προφανες) να γελασουμε.. τυπε μηπως ειστε λιγο σχιζοφρενεις η απλα τερμα ηλιθιοι?
η εγκληματικοτητα δεν ειναι βιολογικος παραγοντας ρε κεφτε
η πουτσα και ο αχιλλειος τενοντας ειναι
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
Ναι δεν ηξερες οτι αν δεν εχεις δουλειά βιάζεις ξανθό 17χρονο κοριτσάκι?
οχι αλλα αν δεν εχεις γυναικα και ζεις στο περιθωριο για κανενα χρονο και εισαι απαιδευτος, αναλφαβητος και ακραιος το βιαζεις

ΥΓ ο λαβρωφ εκτος απο τους 2 ελληνες αξιωματικους θα κσνονισει τιποτα και για τους βιασμους;
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Αν εχεις προσεξει οι περισοτεροι παιχτες στο NBA ειναι μαυροι, οι καλυτεροι δρομεις στιβου αφροαμερικανοι, μποξερ μαυροι κουβανοι/αμερικανοι, μαραθωνοδρομοι Κενυατες και παει λεγοντας. Ακομα και η πρωταθλητρια κοσμου εθνικη Γαλλιας πριν μερικα χρονια ειχε στην 11δα της 10 μαυρους.
Και στη μουσικη οι καλυτεροι κιθαριστες ειναι μαυροι. Hendrix, Buddy Guy, BB King κ.α.
Που υστερουν ? Κατα τη γνωμη μου που μπορει και να ειναι λαθος, στις επιστημες, στη λογοτεχνια και σε αλλα πολλα. Δεν εχω δει εφευρετες μαυρους, ουτε γνωριζω καποιον μαυρο πολυ γνωστο συγγραφεα ας πουμε.
Τωρα εσυ που εισαι "εξυπνος" μπορεις να αντικρουσεις αυτα που γραφουμε εμεις οι ηλιθιοι. Περιμενουμε τα επιχειρηματα σου.
ο ορος ηλιθιοι πηγαινε στο οτι χρησιμοποιεις τον φυλετικο διαχωρισμο οταν σε συμφαιρει και αμα σου πει καποιος οτι π.χ. οι σκουροι εχουνε μεγαλυτερη ροπη προς το εγκλημα και προς απολιτιστες συμπεριφορες θα αρχισεις περι ρατσισμου και οτι δεν μετραει το χρωμα κτλ κτλ. οι περισσοτεροι παικτες στο nba ναι ειναι μαυροι οντως αλλα παρε ολα τα αθληματα συνολικα γιατι εχει να κανει και με το ποσο ασχολειται καποιος λαος η υποσυνολο του λαου (π.χ μαυροι) με συγκεκριμενα αθληματα (π.χ. στην κουβα καισ το μεξικο που ειναι ολοι σκουροι ασχολουνται με το μποξ σε τεραστιο ποσοστο και κοιτανε να γινουνε επαγγελματιες να ξεφυγουνε απο τη φτωχια). μπορουμε να παρουμε τον βασιλια των σπορ το ποδοσφαιρο οπου ας δεχτουμε οτι ασχολειται τεραστιο ποσοστο του παγκοσμιου πλυθησμου με ακααδημιες και σκαουτερ παντου, δηλαδη δεν εχει να κανει αν εισαι μαυρος ασπρος κιτρινος πρασινος στο χρωμα αλλα με το ταλεντο. ε εκει εκτος του πελε οι καλυτεροι παικτες ητανε παντα λευκοι (ντι στεφανο, μαραντονα, κρουφ, μεσσι, κριστιανο, μπεστ) και σαν συνολο αποδοσης-καριερας η διαφορα ειναι χαωδης σε σχεση με τους μαυρους. επισης δες αν ποτε εκανε κατι μια αφρικανικη ομαδα η οποια μπορει να της περισευε το ταλεντο αλλα υστερουσε σε μυαλο και πειθαρχια και πνευμα. οι μαυροι της γαλλιας μαθανε μπαλα και νοοτροπια σε δυτικη χωρα και θελανε τον "λευκο" τους στον παγκο να τους τραβαει τα χαλιναρια.. για τους μουσικους παλι διαλλεξες συγκεκριμενο οργανο και με κλισε ονοματα Hendrix, Buddy Guy, BB King ενω μπορω να σου αντιπαραθεσω πακο ντε λουσια, ερικ κλαπτον, αλ ντι μεολα, τζο σατριανι, μαρκ νοπφλερ και πολλους αλλους που τεχνικα ειναι ακρως ανωτεροι απο αυτους που ανεφερες (χωρις να λεω οτι ειναι κακοι κιθαριστες η κατι τετοιο ισα ισα ειμαι φαν αυτων που ανεφερες). τωρα αν βαλουμε μεσα στο συνολο της μουσικης ονοματα οπως μπετοβεν μοτζαρτ παγκανινι βιβαλντι τσαικοφσκι ειμαι περιεργος αν εχεις να αντιπαραθεισεις καποιον σκουρο τετοιου βελινεκους. πολιτισμικα και πολιτιστικα οτι υστερουν το παραδεχτηκες και μονος σου ουτε μεγαλο επιστημονα θα βρεις ουτε εφευρετη ουτε λογοτεχνη ουτε γλυπτη  ουτε ζωγραφο βελινεκους ενος λευκου. οποτε να πουμε οτι υστερουνε σε iq λογω χρωματος? δεν νομιζω να συμφωνησεις σε κατι τετοιο. οποτε μην χρησιμοποιεις φυλετικους διαχωρισμους κατα το δοκουν , ειτε δεχεσαι οτι υπαρχουν και ειτε οχι. οσο για το ποσο τον εχουνε φιλη μου ειπε οτι ειναι μυθος αδερφε (μου εδειξε ενα μαυρο γοριλα μου την εβαζε τον οποον περιμενες να εχει 3ο ποδι κ μου ειπε ισα ισα ουτε καν) οποτε ποιος ξερει ισως μεγαλο μερος των πεποιθησεων μας βασιζεται σε στερεοτυπα και μυθευματα
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
η εγκληματικοτητα δεν ειναι βιολογικος παραγοντας ρε κεφτε
η πουτσα και ο αχιλλειος τενοντας ειναι
το iq ειναι ομως βιολογικος παραγοντας ρε τραχανακο. και συμφωνα με επιστημονικες μελετες οσο μικροτερο iq εχεις τοσο μεγαλυτερη ροπη και ταση εχεις προς βιαιες, παραβατικες συμπεριφορες.
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
Το ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά τρομοκρατική οργάνωση. Όταν το καταλάβει ο μέσος άθεος μπουρτζος τότε ίσως γίνει ένα βήμα πρός τη σωτηρία μας απο αυτή την μάστιγα.
χαχα, δηλαδη για σενα ο δρομος για τη σωτηρια ειναι η αφυπνηση του "μεσου αθεου¨; (υπαρχουν δηλαδη και επιπεδα αθεισμου;)

περαν του γεγονοτος του οτι γινεσαι προσβλητικος στη βαση οτι ο αλλος δεν εχει την ιδια αντιληψη με σενα, δειχνεις στενομυαλια και εμμονικοτητα...καλλιστα καποιος μπορει να ισχυριστει το ιδιο και για τo "ενθεo ποιμνιο "... αστεια ομως πραγματα...

και μη ξεχναμε, οι θρησκειες γενικοτερα -και δη ο χριστιανισμος- ευθυνονται για τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια της ανθρωποτητας...αυτο δεν αποκρυβεται...

παρολα αυτα, ναι, το ισλαμ, το φονταμενταλιστικο του κομματι προσιδιάζει ακομα στην εποχη του χριστιανικου μεσαιωνα....ας ελπισουμε να αφυπνιστουν κι αυτοι καποια στιγμη (ενας διαφωτισμος, ενα κατι...)....(αν και κατ εμε αφυπνηση ειναι η γενικοτερη απαγκιστρωση του ανθρωπου απ ολες τις θρησκειες-δεκανικια)  
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
το iq ειναι ομως βιολογικος παραγοντας ρε τραχανακο. και συμφωνα με επιστημονικες μελετες οσο μικροτερο iq εχεις τοσο μεγαλυτερη ροπη και ταση εχεις προς βιαιες, παραβατικες συμπεριφορες.
μιση αληθεια και τα 2
το iq επηρεαζεται και απο βιολογικους παραγοντες και απο κοινωνικους παραγοντες
καποιες ερευνες εχουν δειξει οτι ο βιολογικος παραγοντας (εξ ου και η κληρονομικοτητα) παιζει ρολο κατα 50%
επισης δεν ισχυει οτι οσο πιο χαμηλο iq εχεις τοσο πιο πολυ ρεπεις προς την εγκληματικοτητα
αυτο που ισχυει ειναι οτι στατιστικα η μεγαλυτερη ομαδα εγκληματιων εχει iq κατω απο 70
επισης στατιστικα και με βαση τους μεσους ορους η φυλη με το υψηλοτερο iq ειναι η κιτρινη φυλη, ακολουθει η λευκη και μετα η μαυρη
αρα τα περι αρειας φυλης ειναι πιπες
επισης το μαυρος, λευκος, κιτρινος απο μονο του δε σημαινει τιποτα
αυτο ειναι ενας απλος φαινοτυπος
η πραγματικη βιολογια βρισκεται στα χρωμοσωματα
ενας κατοικος της νησιωτικης ελλαδας ειναι βιολογικα πολυ πιο κοντα με εναν ιταλο απο οτι με ενα μακεδονα ελληνα
οπως επισης ενας αιθιοπας που ειναι καυκασιος απο το κερας της αφρικης μπορει να εχει περισσοτερο ευρωπαικο χρωμοσωμα Υ απο οτι εσυ που εισαι λευκος
αμα θελετε να διαβασετε δυο πραγματα ασχοληθειτε και μην επαναλαμβανετε τις πιπες του ιντερνετ ουτε οτι σας λενε στις κατασκηνωσεις της ΧΑ
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
κριμα και δυστυχως για τους παθοντες....οταν το λεπιδι εσκιζε τη σαρκα τους, θα αντιληφθηκανε απο πρωτο χερι και εμπρακτως, οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα ειχαν κατα νου....κι οτι ο ανθρωπος μπορει να εχει -και να καλλιεργησει- την αρετη, αλλα ευκολα μπορει να "επωαστει" και η κακια μεσα του 
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
μιση αληθεια και τα 2
το iq επηρεαζεται και απο βιολογικους παραγοντες και απο κοινωνικους παραγοντες
καποιες ερευνες εχουν δειξει οτι ο βιολογικος παραγοντας (εξ ου και η κληρονομικοτητα) παιζει ρολο κατα 50%
επισης δεν ισχυει οτι οσο πιο χαμηλο iq εχεις τοσο πιο πολυ ρεπεις προς την εγκληματικοτητα
αυτο που ισχυει ειναι οτι στατιστικα η μεγαλυτερη ομαδα εγκληματιων εχει iq κατω απο 70
επισης στατιστικα και με βαση τους μεσους ορους η φυλη με το υψηλοτερο iq ειναι η κιτρινη φυλη, ακολουθει η λευκη και μετα η μαυρη
αρα τα περι αρειας φυλης ειναι πιπες
επισης το μαυρος, λευκος, κιτρινος απο μονο του δε σημαινει τιποτα
αυτο ειναι ενας απλος φαινοτυπος
η πραγματικη βιολογια βρισκεται στα χρωμοσωματα
ενας κατοικος της νησιωτικης ελλαδας ειναι βιολογικα πολυ πιο κοντα με εναν ιταλο απο οτι με ενα μακεδονα ελληνα
οπως επισης ενας αιθιοπας που ειναι καυκασιος απο το κερας της αφρικης μπορει να εχει το ευρωπαικο γονιδιο Υ το οποιο εσυ που εισαι λευκος μπορει να μην εχεις καν
αμα θελετε να διαβασετε δυο πραγματα ασχοληθειτε και μην επαναλαμβανετε τις πιπες του ιντερνετ ουτε οτι σας λενε στις κατασκηνωσεις της ΧΑ
αν το τελευταιο το λες για μενα τοτε εισαι πιο βλαξ αποτι φαινεται απο τα γραφωμενα σου. εκανα μια αντιπαραθεση με τον φιλο που χρησιμοποιησε κατα το δοκουν τις φυλετικες διαφορες. δεν μιλησα ουτε και πιστευω περι αριας φυλης κτλ αυτα ειναι αποκυημα της φαντασιας σου. το iq ειναι κυριως βιολογικος παραγοντας παρα κοινωνικος. αν γεννηθεις με υψηλο iq οπου και να εισαι στον πλανητη εξυπνος θα εισαι η διαφορα θα γινει αν γεννηθεις π.χ. αμερικη η ευρωπη και στο τι ευκαιριες θα εχεις στη ζωη σου απο το αν γεννηθεις στη σομαλια με το ιδιο δεικτη νοημοσυνης. το upper limit θα εσει σιγουρα αισθητη διαφορα. επισης υπαρχει τρανταχτο correlation μεταξυ χαμηλου δεικτη νοημοσυνης και παραβατικης (βιαιης, παρανομης κτλ) συμπεριφορας, οταν μπαινει δε και το κοινωνικο κομματι τοτε εδεσε το γλυκο που λενε προφανως. ενα απλο googling κ θα βρεις απειρες ερευνες που το αποδεινυουν. το οτι εισαι κομματοσκυλο της νδ παντως του ταιριαζει γαντι
 

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.088
Like
1.262
Πόντοι
216
μερικοι ανθρωποι, δε γινονται άνθρωποι με τιποτα.
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
μπραβο πεταξες 3 ξενες λεξεις και μας ταπωσες
κατσε μελετα
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
μπραβο πεταξες 3 ξενες λεξεις και μας ταπωσες
κατσε μελετα
εσυ παντως οσο και να μελετησεις τουβλο θα παραμεινεις δυστυχως κομματολινατσα. να ειχες και κανενα επιχειρημα περι του θεματος, περαν της βλακωδους παντογνωσιας σου ως κλασσικος καραβλαχος θα ητανε πιο εποικοδομητικο. αν δεν εχεις να πεις τιποτα καλυτερα να μην μιλας δουλε των λαμογιων. τρανη αποδειξη παντως οτι το χαμηλο iq μαστιζει πλεον και τον λευκο πληθυσμο εισαι εσυ και μετα επεται το ζευγαρι για το οποιο δημιουργηθηκε αυτο το θρεντ
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
εσυ παντως οσο και να μελετησεις τουβλο θα παραμεινεις δυστυχως κομματολινατσα. να ειχες και κανενα επιχειρημα περι του θεματος, περαν της βλακωδους παντογνωσιας σου ως κλασσικος καραβλαχος θα ητανε πιο εποικοδομητικο. αν δεν εχεις να πεις τιποτα καλυτερα να μην μιλας δουλε των λαμογιων. τρανη αποδειξη παντως οτι το χαμηλο iq μαστιζει πλεον και τον λευκο πληθυσμο εισαι εσυ και μετα επεται το ζευγαρι για το οποιο δημιουργηθηκε αυτο το θρεντ
η αληθεια ειναι οτι ειμαι ενας απλος ανεργος αποφοιτος δημοτικου (αλλα αριστουχος)
ομως η αληθεια ειναι οτι εσενα και κατι αλλους ημιμαθεις ξερολες του πληκτρολογιου σας βαζω κατω και χεζω στο στομα σας αφρατες κουραδες με αχωνευτα σουσαμακια και ψιλοκομμενα μαιντανακια απο το μεσημεριανο τραπεζι
με καθε σεβασμο στο λεω αυτο
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι ειμαι ενας απλος ανεργος αποφοιτος δημοτικου (αλλα αριστουχος)
ομως η αληθεια ειναι οτι εσενα και κατι αλλους ημιμαθεις ξερολες του πληκτρολογιου σας βαζω κατω και χεζω στο στομα σας αφρατες κουραδες με αχωνευτα σουσαμακια και ψιλοκομμενα μαιντανακια απο το μεσημεριανο τραπεζι
με καθε σεβασμο στο λεω αυτο
φαινεται οτι εισαι αριστος μπαγλαμα μου φαινεται. γιαυτο αλλωστε εισαι ενα κοροιδο κομματοσκυλο δουλος των αριστων της νδ! το μονο που κανεις ειναι να βαρας καμια παχια πανω απο την οθονη σου και να το παιζεις εξυπνος.. απο πιπες καλα τα πας απο επιχειρηματα και ουσια εισαι ο,τι εσιαι κ στη ζωη σου, ενα μηδενικο. με καθε σεβασμο εννοειται
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
φαινεται οτι εισαι αριστος μπαγλαμα μου φαινεται. γιαυτο αλλωστε εισαι ενα κοροιδο κομματοσκυλο δουλος των αριστων της νδ! το μονο που κανεις ειναι να βαρας καμια παχια πανω απο την οθονη σου και να το παιζεις εξυπνος.. απο πιπες καλα τα πας απο επιχειρηματα και ουσια εισαι ο,τι εσιαι κ στη ζωη σου, ενα μηδενικο. με καθε σεβασμο εννοειται
γιατι με ξερεις τι ειμαι στη ζωη μου και με λυπασαι
ορσε κουμπαρε
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
γιατι με ξερεις τι ειμαι στη ζωη μου και με λυπασαι
ορσε κουμπαρε
ρε πουλακι, λιγο το πως μιλας λιγο το τι λες , λιγο το οτι δηλωνεις δουλος της νδ , ε δεν χρειαζεται να σε γνωρισουμε για να καταλαβουμε οτι εισαι για λυπηση. αντε πανε παιξτο τωρα μη λες μονο μαλακιες, βαρα τες κιολας
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
ρε πουλακι, λιγο το πως μιλας λιγο το τι λες , λιγο το οτι δηλωνεις δουλος της νδ , ε δεν χρειαζεται να σε γνωρισουμε για να καταλαβουμε οτι εισαι για λυπηση. αντε πανε παιξτο τωρα μη λες μονο μαλακιες, βαρα τες κιολας
ε ρε και να ξερες...
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
ε ρε και να ξερες...
εγινε ρε πουλακι. μακαρι να ηξερα οτι εισαι 2 μετρα με 6πακ σουπερ επιτυχημενος βγαζεις απειρα φραγκα γαμας τα καλυτερα μουνια οπως ολοι αλλωστε εδω μεσα. εδω και τοσα ποστ μονο μαλακιες λες 0 ουσια, αντε πανε παιξτο τωρα και μη μας ζαλιζεις αλλο ρε τσουτσεκι του κουλη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom