kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
το χρωμα ειναι το προβλημα?Τα παραδοσιακά κομματα αλλάζουν την Ευρώπη προς το σκουροτερο και το κανουν εσκεμενα
Δεν μπορώ να βρω αλλη εξηγηση για την σταση τους στον λαθροεποικισμο περαν του δολου
Μου ζητησε 2 ευρω αν θυμαμαι καλα για την εφημεριδα. Κραταγαν και κατι ματσουκια ο καθενας με αφισα επανω. Δε τη ρωτησα που ανηκε, ουτε με ενοιαζε. Ωραιες και οι δυο κοπελες, εμφανισημες, συζητησιμες.Οργανωση Σοσιαλιστικη Επανασταση?
το χρωμα ειναι το προβλημα?
αυτο ειναι αφιερωμενο στον αλεξ71 που μου ελεγε οτι διακρινει εμμονες απεναντι στο μαλακα και οτι εχει διακρινει επιπεδο που δεν εξηγει την ψηφο στη ΧΑπαλι τον μαλακα κανεις εσυ?
το χρωμα συνδεεται με την νοοτροπια
αυτο ειναι αφιερωμενο στον αλεξ71 που μου ελεγε οτι διακρινει εμμονες απεναντι στο μαλακα και οτι εχει διακρινει επιπεδο που δεν εξηγει την ψηφο στη ΧΑ
εισαι παντελως μαλακας αγορι μουρε μαλακα διαφωνεις οτι το χρωμα συνδεεται με την νοοτροπια?
εισαι παντελως μαλακας αγορι μου
πηγαια μαλακας οχι κατα τυχη
DNAικα μαλακας
κατσε ησυχος λιγο τυπε γιατι μιλαμε οι μεγαλοι τωρασιγα αντρα μου...θα σου φυγει κανας ποντος
Το προβλημα ειναι σχηματικα σαν εικονα, ο φρακτης στην Ισπανια με δεκαδες Αφρικανους κρεμασμενους να θελουν να εισελθουν με τσαμπουκα στην Ευρωπη, με το ετσι θελω. Με τους Ισπανους αστυνομικους με τα γκλοπ να δινουν καθημερινη μαχη να το αποτρεψουν. Οτι εκανε και η Ελλαδα εδω παλιοτερα, επι ΝΔ, επι ΠΑΣΟΚ με τον Χρυσοχοιδη, να αποτρεπει λαθρομεταναστες στον Εβρο, στο Αιγαιο. Αλλοι δε θελουν ουτε αυτο, ανοικτα συνορα περισσοτερο κι απ οτι συμβαινει τωρα. Ας ελπισουμε οτι οταν ερθει η ΝΔ θα ακολουθησει ιδια πολιτικη ανασχεσης και απελασεων.το χρωμα ειναι το προβλημα?
εσυ πολυ εχεις μαγκεψει τελευταια και θες μια τραμπουκα καλη να παρεις τα χαμπαρια σου
η ερωτηση ειναι τοσο αξεπεραστα βλακωδης που δεν ξερω αν υπαρχει απαντηση σε κατι τετοιο.μαλακακο σε ρωτησα κατι
επαναλαμβανω
διαφωνεις οτι το χρωμα συνδεεται με την νοοτροπια?
επειδη πρεπει απλως να ακουστει γιατι εχουμε πηξει στη μαλακια εδω μεσα τα προβληματα ειναι 2:
1) ο υπερπληθυσμος που δημιουργειται σε χωρες που δεν μπορουν να αντεξουν τα νουμερα των μεταναστων που καταφτανουν
και
2) το ακραιο ισλαμ
οχι οτι ειναι μαυροι
ελεος δηλαδη
η ερωτηση ειναι τοσο αξεπεραστα βλακωδης που δεν ξερω αν υπαρχει απαντηση σε κατι τετοιο.
ειναι σαν να σε ρωταω να μου απαντησεις σοβαρα στο αν τα ξανθα μαλλια συνδεονται με τη δυσκολια εκμαθησης ξενων γλωσσων
τυπε μου κατω απο ενα σημειο iq δεν μπορω να κατεβωΔηλαδη ρε ΜΑΛΑΚΑ το προβλημα στην πλατεια αττικης ειναι το ακραιο ισλαμ και ο υπερπληθυσμος ή το οτι εχουν γεμισει παραβατικούς αραπαδες?
τυπε μου κατω απο ενα σημειο iq δεν μπορω να κατεβω
προσπαθω να σε παρακολουθησω οσο μπορω, οταν κανεις τη βουτια σε χανω
το προβλημα στην πλατεια αττικης ειναι ο υπερπληθυσμος ρε αρχιηλιθιεφρασεολογια και επιχειρηματα αριστερης πούστρας
Αυτη ειναι η political correct ΝΔ
ακους την σκουπιδιάρα που θα καταλήξεις μεσα?