You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζευγάρι ή γυναίκα μόνη για Ζευγάρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Plkrs13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 456
Έχει πολλές γυναίκες εδώ το site αλλά μπορεί να έχουν και
Δεν πιστεύω να ενοχλεί αυτό 2024 έχουμε
Δεν πιστεύω να ενοχλεί αυτό 2024 έχουμε
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Είσαι στο σωστό φόρουμ τύπε, έχει πολλά ζευγάρια εδώ μέσα απλά τυχαίνει η γυναίκα του ζευγαριού να έχει και πουλάκι αν δεν σε πειράζειΕίμαστε ζευγάρι Α47 κ Γ45 από περιοχή Αττικής και ψάχνουμε ζευγάρι ή και γυναίκα μόνη για γνωριμία και παιχνίδι .Άντρες μόνοι μην στέλνουν
Δυσκολο απο μεσα... Γιατι δεν πηγαινετε στα μαγαζια swingers...Είμαστε ζευγάρι Α47 κ Γ45 από περιοχή Αττικής και ψάχνουμε ζευγάρι ή και γυναίκα μόνη για γνωριμία και παιχνίδι .Άντρες μόνοι μην στέλνουν
Από την επικοινωνία που είχα μέχρι σήμερα σε 42 σχετικές αγγελίες και οι 42 ήταν ψεύτικες και παραπλανητικές. Εαν η δική σου είναι μία αληθινή αναζήτηση τότε σε διαβεβαιώνω ότι εδώ δεν έχεις καμία τύχη. στην καλύτερη περίπτωση οι "συλλέκτες" θα σου ζητήσουν φωτογραφίες της κοπέλας .Είμαστε ζευγάρι Α47 κ Γ45 από περιοχή Αττικής και ψάχνουμε ζευγάρι ή και γυναίκα μόνη για γνωριμία και παιχνίδι .Άντρες μόνοι μην στέλνουν
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.119
- Πόντοι
- 22.886
Είμαστε ζευγάρι Α47 κ Γ45 από περιοχή Αττικής και ψάχνουμε ζευγάρι ή και γυναίκα μόνη για γνωριμία και παιχνίδι .Άντρες μόνοι μην στέλνουν
Ευχαριστώ, θα το χω υπόψιν ( κι όμως είμαστε παντρεμένο ζευγάρι)Από την επικοινωνία που είχα μέχρι σήμερα σε 42 σχετικές αγγελίες και οι 42 ήταν ψεύτικες και παραπλανητικές. Εαν η δική σου είναι μία αληθινή αναζήτηση τότε σε διαβεβαιώνω ότι εδώ δεν έχεις καμία τύχη. στην καλύτερη περίπτωση οι "συλλέκτες" θα σου ζητήσουν φωτογραφίες της κοπέλας .
Σ ευχαριστώ να σαι καλάΔυσκολο απο μεσα... Γιατι δεν πηγαινετε στα μαγαζια swingers...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Ηλικιακα ποσο πρεπει να ειναι ο Αλφα και ποσο πρεπει να ειναι η Γαμα;; δεν το διευκρινιζεις αυτοΕίμαστε ζευγάρι Α47 κ Γ45 από περιοχή Αττικής και ψάχνουμε ζευγάρι ή και γυναίκα μόνη για γνωριμία και παιχνίδι .Άντρες μόνοι μην στέλνουν
Ηλικιακα ποσο πρεπει να ειναι ο Αλφα και ποσο πρεπει να ειναι η Γαμα;; δεν το δ
Κανένα πρόβλημα ή ηλικίαΗλικιακα ποσο πρεπει να ειναι ο Αλφα και ποσο πρεπει να ειναι η Γαμα;; δεν το διευκρινιζεις αυτο
Καλησπέρα !Είμαστε ζευγάρι Α47 κ Γ45 από περιοχή Αττικής και ψάχνουμε ζευγάρι ή και γυναίκα μόνη για γνωριμία και παιχνίδι .Άντρες μόνοι μην στέλνουν
Έχοντας φτάσει στα 43 έτη εγώ και 40 η γυναίκα μου αποφασίσαμε να πειραματιστούμε στο swinging αλλά και με 3 άτομο ,το πρόβλημα είναι πως δεν θέλουμε τα μαγαζιά του χώρου ή τέτοιου είδους φάση και έχουμε αποφασίσει πως θέλουμε να μην είναι το στημένο το παιχνίδι !
Τι προτείνετε ;
ΥΓ:Οι έξυπνοι που απλά θα απαντήσουν ας σκεφτούν πως πλέον δεν είναι αστείοι και έχουν κουράσει απλά !
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Έπεσες σε λάθος άτομαΑπό την επικοινωνία που είχα μέχρι σήμερα σε 42 σχετικές αγγελίες και οι 42 ήταν ψεύτικες και παραπλανητικές. Εαν η δική σου είναι μία αληθινή αναζήτηση τότε σε διαβεβαιώνω ότι εδώ δεν έχεις καμία τύχη. στην καλύτερη περίπτωση οι "συλλέκτες" θα σου ζητήσουν φωτογραφίες της κοπέλας .
Αν θες στειλε μου προσωπικό μυνημα κ πες μου τη είναι αυτό που δεν βρήκες
Εγώ με τη σειρά μου θα σε βοηθήσω
καλησπερα,εμεις αναζητουμε κοπελα για την γυναικα μου,κ με συμμετοχη δικη μου αν υπαρχει χημεια κ ολα τα υυπολοιπα.ειμαστε 46 κ 36 η γυναικα μου,1.78,ξανθια,με ωραιο σωμα,οχι γυμνασμενο.κ ειμαστε απο λαρισα,θα ηθελα μονο επικοινωνια με γυναικες,ανεξαρτητου ηλικιας.
Twonakedstars
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, είμαστε ζευγάρι 51 και 42 και ψαχνομαστε και εμείς για νέες εμπειρίες... Όχι ανταλλαγή όμως, τουλάχιστον για αρχή. Σκεφτόμασταν το διπλανά αυτοκίνητα στην αρχή ή το same room sex .Καλησπέρα !
Έχοντας φτάσει στα 43 έτη εγώ και 40 η γυναίκα μου αποφασίσαμε να πειραματιστούμε στο swinging αλλά και με 3 άτομο ,το πρόβλημα είναι πως δεν θέλουμε τα μαγαζιά του χώρου ή τέτοιου είδους φάση και έχουμε αποφασίσει πως θέλουμε να μην είναι το στημένο το παιχνίδι !
Τι προτείνετε ;
ΥΓ:Οι έξυπνοι που απλά θα απαντήσουν ας σκεφτούν πως πλέον δεν είναι αστείοι και έχουν κουράσει απλά !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 3K