Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
που τραγουδαει τωρα?
ΧάχαΩραιο κομματι! Μου εχει πει σκηνικο ο κολλητος μου που ειχε για ενα διαστημα παρε δωσε με celebrity, οτι οταν η Ζενιλντα τα ειχε με το Σομμερ ειχε φωναξει ο ιδιος εναν υδραυλικο να επισκευασει καποιο βλαβη που ειχε σπιτι του, οπωτε μπαινει μεσα ο υδραυλικος και πηγαινει στο μπανιο οπου ειναι η βλαβη, για καλη-κακη του τυχη ακριβως απεναντι απο το μπανιο ειναι η κρεβατοκαμαρα οπου κοιμαται ολογυμνη η Ζενιλντα!! Ο υδραυλικος βλεποντας αυτο το θεαμα δεν μπορουσε να συγκεντρωθει στη βλαβη, του εφευγε ο καβουρας απο τα χερια Βλεποντας ο Σομμερ το υδραυλικο σε αυτη τη κατασταση αναψοκοκκινισμένο να ξεφισαει αρχιζει την πλακα και τα αστεια λεγοντας "σκεπασου μωρου μου θα κρυωσει το μουνακι σου" και σκεπασου για τη ο υδραυλικος δεν θα τελειωσει ουτε αυριο" και αλλα τετοια, αυτο το σκηνικο το ελεγε ο ιδιος ο Σομμερ σε φιλους του.
μπραζιλ τυπεΑλβανις ειναι ;
η ειρηνη παριση εχει μεγαλυτερο ταλεντο
σιγα μη γαμουσα αυτη αμα ημουνα ο σομερ
ο Σομμερ το τριβει το πιπερι φιλε,ενας γνωστος μ γκει τον πηρε :S
ο Σομμερ το τριβει το πιπερι φιλε,ενας γνωστος μ γκει τον πηρε :S
τον σομερ?ο Σομμερ το τριβει το πιπερι φιλε,ενας γνωστος μ γκει τον πηρε :S
:o :o :o :o ....ο Σομμερ το τριβει το πιπερι φιλε,ενας γνωστος μ γκει τον πηρε :S
και? τι σου πε γαμιοντανε καλα?
:o :o :o :o ....
απιστευτο τυπε μ τον ειχα για αντρα τον κωστακη τον εχω δει με τρελα μουνια στο s beach
δεν ρωτησα ρε τυπε αλλα μ εδειξε φοτος απο σκαιπ π μιλησανε για αρχη κ μετα βρεθηκανε σε ξενοδοχειο :S :S :S
τωρα μη μ πειτε να ποσταρω κ αυτες τις φωτο δν τις εχω
τι νομιζεις τυπε ετσι ειναι με τους διασημους :o :o :o