You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζαχόπουλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 405
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εδω τα πράγματα δεν είναι όπως στις άλλες περιπτώσεις
Εδω δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κομματόσκυλο που επειδή τον ψήφισαν 5-6 ή επειδή έχει κολλήσει πολλές αφίσσες βρέθηκε ψηλά στην ιεραρχία ενός υπουργείου
Εδω είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή προσωπική σχέση απευθείας με τον πρωθυπουργό. Κάθε παρατυπία του χτύπαγε εμμέσως (ή μη) το μαξίμου.
Ποιος μπορεί να πει άραγε τι έχει ακούσει ο ζαχόπουλος και τι ξέρει - και τι δεν πρέπει να μαθευτεί.
Και ποιος μου λέει ότι δε δεχόταν τηλεφωνήματα από πολύ ψηλά για να μη μιλήσει. Η ίσως και απειλές.
Θα δούμε σε τι βρωμιές ήταν χωμένος κι αυτός - πολλά ακούγονται. Κάποια όμως δεν πρέπει με τίποτα να αγγίξουν το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Οπότε μην περιμένετε πολλά. Αντε να δοθούν στη σφαγή 1-2 άτομα. Αλλα μέχρι εκεί.
Εδω δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κομματόσκυλο που επειδή τον ψήφισαν 5-6 ή επειδή έχει κολλήσει πολλές αφίσσες βρέθηκε ψηλά στην ιεραρχία ενός υπουργείου
Εδω είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή προσωπική σχέση απευθείας με τον πρωθυπουργό. Κάθε παρατυπία του χτύπαγε εμμέσως (ή μη) το μαξίμου.
Ποιος μπορεί να πει άραγε τι έχει ακούσει ο ζαχόπουλος και τι ξέρει - και τι δεν πρέπει να μαθευτεί.
Και ποιος μου λέει ότι δε δεχόταν τηλεφωνήματα από πολύ ψηλά για να μη μιλήσει. Η ίσως και απειλές.
Θα δούμε σε τι βρωμιές ήταν χωμένος κι αυτός - πολλά ακούγονται. Κάποια όμως δεν πρέπει με τίποτα να αγγίξουν το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Οπότε μην περιμένετε πολλά. Αντε να δοθούν στη σφαγή 1-2 άτομα. Αλλα μέχρι εκεί.
Επισκέπτης
Ας γινει πρωτα καλα ο ανθρωπος στην υγεια του & μετα βγαζετε ρε μαγκες την ετυμηγορια..ΕΛΕΟΣ δηλαδη..Αντε Χριστουγεννιατικα..
Επισκέπτης
οκ κυριε καλαχαν..κανενα μαθημα ηθικης..λιγη ανθρωπια ομως δεν εβλαψε ποτε κανεναν..Επειδή τυγχάνει να έχω πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, έχω άποψη
Οσο για τα μαθήματα ηθικής, αλλού
Υ.Γ τους τσαμπουκαδες σου σε αυτους που μασανε..
Κάπως όψιμα αναφέρεις θέματα ηθικής και ανθρωπιάς. Ειδικά όταν διαφωνώ μαζί σου στο τι είναι ανθρωπιά. Μαθήματα ψευτο-ηθικής λοιπόν αλλού. Το πρωί στον Αυτιά και πολύ ειναι.
Οσο για τους τσαμπουκάδες, είναι κρίμα να διακατέχεσαι απο σύνδρομα.
Επισκέπτης
τραγουδα μονος σου μεσα στην παρανοια σου..οπως εσυ εξεφρασες την γνωμη σου,ετσι το εκανα & εγω..δεν προσπαθησα να κανω σε κανεναν μαθημα..ουτε φιλοδοξω να συμφωνησει κανεις μαζι μου..οσο για τον αυτια,τραβα εσυ να παρεις την θεση του μιας & την εχεις δει δικαστης ντρεντ με την ετυμηγορια ετοιμη κατω απο την γλωσσα σου επι παντος επιστητου..εγω εχω περασει επι 2,5 χρονια απο την Ελευθεροτυπια με δασκαλους τον Μαυρο.Βοτση,Μασσαβετα & δεν θα ξαναπαρω..Κάπως όψιμα αναφέρεις θέματα ηθικής και ανθρωπιάς. Ειδικά όταν διαφωνώ μαζί σου στο τι είναι ανθρωπιά. Μαθήματα ψευτο-ηθικής λοιπόν αλλού. Το πρωί στον Αυτιά και πολύ ειναι.
Σε δασκάλεψαν καλά...τραγουδα μονος σου μεσα στην παρανοια σου..οπως εσυ εξεφρασες την γνωμη σου,ετσι το εκανα & εγω..δεν προσπαθησα να κανω σε κανεναν μαθημα..ουτε φιλοδοξω να συμφωνησει κανεις μαζι μου..οσο για τον αυτια,τραβα εσυ να παρεις την θεση του μιας & την εχεις δει δικαστης ντρεντ με την ετυμηγορια ετοιμη κατω απο την γλωσσα σου επι παντος επιστητου..εγω εχω περασει επι 2,5 χρονια απο την Ελευθεροτυπια με δασκαλους τον Μαυρο.Βοτση,Μασσαβετα & δεν θα ξαναπαρω..
εγω εχω περασει επι 2,5 χρονια απο την Ελευθεροτυπια με δασκαλους τον Μαυρο.Βοτση,Μασσαβετα & δεν θα ξαναπαρω..
Σώπαινε γιατί ανατριχιάσαμε
Επισκέπτης
εξυπναδες-υφακι & μαγκια κλανια..τραγουδα μονος σου..σε συνδεω..Σώπαινε γιατί ανατριχιάσαμε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η υπόθεση βρωμάει πολύ!Δεν πηδάει κάποιος χωρίς λόγο από τον τέταρτο όροφο!Και σίγουρα δεν πηδάει επειδή απλά είχε μία γκόμενα!Ας μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση τον ανάγκασε να παραιτηθεί επειδή στα χέρια της έφθασε το υλικό που κατέχει η "κυρία" Τσέκου...η οποία κινείται πολύ άνετα σαν να "κρατάει" όλο το κράτος στην τσάντα της!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
να πω απλα, πως επειδη ειναι ευαισθητο λογω επωνυμων το θεμα να ειμαστε λιγο προσεκτικοι.
ήδη ενα ποστ διεγράφη.
καλη συνεχεια..
ήδη ενα ποστ διεγράφη.
καλη συνεχεια..
Βρε γενικός γραμματέας υπουργείου χωρίς λερωμένη φωλίτσα υπήρξε?
Υπάρχει?
Η΄ μήπως θα υπάρξει ποτέ?
Άντε να δούμε αν την βγάλει κι αυτός μέρες που είναι.
εγω προσωπικα χαιρομαι που καποιος απο τους πολιτικους μας ειχε το θαρρος να αποδεχθει τις ατιμιες του και να πηδηξει απο τον 4ο...να δουμε ποιοι αλλοι θα ακολουθησουν το παραδειγμα του μπας καθαρισει λιγο αυτος ο τοπος!
Μαζί σου ρε παίκτη.Μην ασχολείσαι ρε Κάλαχαν με το συγκεκριμένο άτομο. Δεν αξίζει να πέφτεις στο επίπεδο του.
Και μόνο το γεγονός ότι αναφέρει ως δάσκαλους της δημοσιογραφίας τον Βότση (που έβγαινε μεθυσμένος στα κανάλια) και τον Μασαβέτα (ο ορισμός του καιροσκόπου) αρκεί για να βγάλει τα συμπεράσματα του ο καθένας.
Όσο για την ανθρωπία που ζητάει να δείξουμε, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει ο άνθρωπος που όταν ένας νέος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά, αυτός βγήκε και μίλησε για θεία δίκη.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πάντως χλωμό το βλέπω να πήδηξε από το μπαλκόνι για γκομενοδουλειά. Όπως και να 'χει για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους ας του ευχηθούμε περαστικά.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 765
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις