Νέα

Ύστερα σε λένε ρατσιστή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Tο θεμα ειναι το εξης και νομιζω οτι ολοι παρεκτρεπεστε:και αυτο ειναι ο βασικος θεμελιος λιθος του Δυτικου Αστικου Δημοκρατικου Κρατους που υποτιθεται οτι ζουμε και κυριως το Γνωριζουμε:
1. Kανεις δεν ειναι ενοχος μεχρι αποδειξεως αυτου.
2. Καθε πολιτης ( μεταναστης η οχι) δικαιουτε Δικης σε Ελληνικο Δηκαστηριο
3. Στο Δικαστηριο θεωρεισαι Αθώος μεχρι αποδειξεως της ενοχής σου και οχι Ενοχος μεχρι αποδειξεως της αθωότητας σου
4. Η Εφαρμογη του Νομου και των Ποινων του εφαρμοζεται απο τα δικαστηρια και οχι απο τους Πολιτες
5. Η εποχη του Νομου Του Λιντς ( Λιντσαρισμα) δεν υφισταται πια
6. Η γενικευμενη ενχοποιηση ανθρώπων βασει φυλης θρησκειας η κοινωνικης Ταξης απαγορευεται απο τον Νομο

ααααααχ! χυνωωωωωωωωωωωωωω!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Και οι αμερικανοι που καθε τρεις και λιγο βαζουν καπιον στην Ηλεκτρικη Καρεκλα πως και δεν ελυσαν το προβλημα και εχουν τους περισσότερους serial killers παγκοσμιως?

Εκει δεν υπαρχει ελπιδα βελτιωσης..
ΟΙ ΗΠΑ ειναι μια χωρα που δημιουργηθηκε απο τυχοδιωκτες και γενικα εγκληματικα στοιχεια και τωρα αυτο εχει περασει και στο DNA των απογονων τους!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
η ποινη θανατου ειναι για μενα το πιο αποδοτικο μεσο δικαιοσυνης.και να πραγματοποιηται σε δημοσιο ανοικτο χωρο.και ας με πουν ρατσιστη και οπως θελουν

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
μπαμπα, με ειπε "υποκειμενο"

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
μαμα, μου λεει "να τραβηξω μαλακια"

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εκει δεν υπαρχει ελπιδα βελτιωσης..
ΟΙ ΗΠΑ ειναι μια χωρα που δημιουργηθηκε απο τυχοδιωκτες και γενικα εγκληματικα στοιχεια και τωρα αυτο εχει περασει και στο DNA των απογονων τους!
τον ολιμπιακον ε?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
η ποινη θανατου ειναι για μενα το πιο αποδοτικο μεσο δικαιοσυνης.και να πραγματοποιηται σε δημοσιο ανοικτο χωρο.και ας με πουν ρατσιστη και οπως θελουν

Με αυτό που λες θα ήθελα να σε καταδικάσει ένα δικαστήριο με συκοφαντικά στοιχεία και ψευδείς καταμηνύσεις. Να πας στην ηλεκτρική καρέκλα ή να σε βάλουν στη γκιλοτίνα και μετά από από 3-4 μέρες που θα σε έχουν "φυτέψει" να βρουν ότι ήταν δικαστική πλάνη..."Δεν υπάρχει ποτέ δίκαια λύση για ανθρώπους που τους δικάζουν άνθρωποι...Ν.Βέντον (1979)"

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το "ΑΠΟΛΥΤΟ" στο σκεπτικό και τις πράξεις των ανθρώπων το έχω αναφέρει και θα το ΦΩΝΑΖΩ είναι ο χειρότερος εχθρός της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Προσοχή όχι μόνο στο ρατσιστικό παραλλήρημα αλλά και στην απολυτοσύνη που δέρνει πολλούς από εσάς.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
το πρόβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ τα αλβανα..
επινα καφέ με την παρεα μου και σκάει μύτη ενας υπάλληλος ενος κολλητου.
αυτος καμια 30ρα και να αρχιζει να βρίζει το ελληνικό κρατος γιατι λεει ειχε τελειωσει πανεπιστημιο 2 ετων(!!!)στην αλβανια και η γαμημενη ελλαδα(ετσι ακριβως το ειπε) δεν του δίνει δουλεια στην ΕΑΒ σαν μηχανικός..
δεν σας λέω τι του έγραψα..
και δυστυχως αυτο το ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ,ειμαι ο καλος αλβανος οχι σαν τους αλλους εχει καλλιεργηθει υπο την ανοψή των ελληνων που πιστευουν τα πάντα..
πχ οι γονεις μου ειχαν ενα μαγαζι.το νοικιασαν σε αλβανο(ηταν ακριβο για ελληνα και καλα-θελαν τζαμπα-).εγω ΕΠΕΜΕΝΑ οτι οι Αλβανοι ειναι συνηθες να πουλανε μουρη και μετα να μην κανουν το σωστο.επειδη ειχα δουλεψει με αλβανους ΗΞΕΡΑ...Αυτος τουε ελεγε ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ειμαι γαματος στην δουλεια μου κλπ κλπ(υδραυλικος)..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?3 μηνες απλήρωτο νοίκι και οταν πηγαιναν  να του το ζητησουν έβριζε την ελλαδα και τους μαλακες ελληνες!!τωρα βέβαια ειναι στον δρόμο..

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
...και επειδη ο Αλβανος δεν διοριστηκε στην ΕΑΒ και οι αλλοι δεν πληρωναν το νοικι σους γονεις σου τοτε ας τους κρεμασουμε ολους... Ευτυχως που οι Αμερικανοι στο Σικαγο το 20 δεν ειχαν τα ιδια μυαλα με σενα και δεν κρεμασαν ολους τους Ελληνες επειδη μερικοι ηταν ονομαστοι Χαρτοκλεφτες. Ευτυχως

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Περα απο τα προβλήματα καθημερνης (τρελλας) ζωης που εχουμε με τους μεταναστες. Θα επαναλαάβω οτι τους ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Απο τησ τιγμη που δεν γεννιουνται ελληνόπουλα κάποιος στο μέλλον πρεπει να κατοικήσει αυτη τη χώρα, πρεπει να πληρωθουν οι συνταξεις ΜΑΣ πρεπει να υπαρχουν εργατικά χερια και μυαλά.

ΥΓ1 Οι Αλβανοι ειδικά ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ απιστευτα τους Ελληνες. Γκρινιαζουν για την κατασταση στην Ελλαδα, οδηγουν σαν τρελλοι, διπλοπαρκαρουν κλπ
 ΥΓ2 Οταν οι αλλοι σου έλεγαν ειναι ακριβό και δεν βγαινουν δεν τους ακουγες ήρθε ενας αλλος που δεν εβγαινε και σε φέσωσε, ετσι γίνεται συνήθως. παλια στην Ελλαδα υπηρχε και ενα φιλότιμο "μωρε για 10000 δρχ ας βάλω τον αλλον που συμπαθησα και ας δίνει και λιγότερο".
 Τωρα απο 700? το βαζουμε 1000E και ας το νοικιασει και δολοφονος τα λεφτα μας να παιρνουμε. και οταν μας φεσωσουν γκρίνια!!!!!

ΥΓ3 Τι αλλο πρεπει να κάνει ο bixlas για να γίνει warned? Προσβαλει σε προσωπικο επίπεδο δεν το βλεπει κανενας?? Αυτη η νεα μοδα να ανοιγουμε νεα account και κατευθειαν να αρχισουμε να προσβαλουμε δεν την εχω καταλάβει!!!!!!!

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
για να επανέλθουμε στο θέμα που έθεσα.. προσέξατε ότι όλα τα κανάλια και ραδιόφωνα έχουν σωπάσει για το θέμα της μικρής που γκάστρωσε ο αλβανός? ..γιατί άραγε? ενώ αν το είχε κάνει κανένας έλληνας θα είχανε θέμα για κανένα μήνα ..

στην περίπτωση αυτή τσιμουδιά όμως..βέβαια γιατί να μιλήσουν και να ασχοληθούν με το θέμα.. ένα παιδάκι γκάστρωσε.. ας μην πούμε τίποτε για τον καημένο τον μετανάστη που είναι μακρυά από την πατρίδα του ...
εξάλλου δεν φταίει αυτός .. η καταπίεση και ο ρατσισμός μας φταίει..

ενώ αν ήταν ο δράστης έλληνας.. χαμός κλαυθμός και οδυρμός στα κανάλια  από ψυχολόγους, πολιτικούς κοινωνιολόγους και λοιπούς παπαρολόγους.. ύστερα λέτε εμένα ρατσιστή.. άλλοι είναι αλλά ρατσιστές εναντίον των ελλήνων

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αυτά που λές επιβεβαιώνουν αυτά που ισχυρίζομαι.. ρατσισμός από την ανάποδη.. το θέμα πνίχτηκε και ο πνιγμός μπορεί να οφείλετε είτε στην αδιαφορία διότι το γεγονός έγινε μεταξύ μεταναστών είτε για να μην θιχθούν οι μετανάστες και μας κατηγορήσουν σαν ρατσιστές.. το πρώτο δεν νομίζω να ισχύει διότι τα κανάλια και οι φυλλάδες θέλουν τέτοια θέματα..

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
OBUR GELISIMDE ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ... ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜ ΕΡΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ (ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ) KAI AKOMH ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

NAI ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και ακόμη θα τρώγαν γίδα βραστή κάθε πάσχα και χριστούγεννα .. κάθε δεύτερο σάββατο κάναν μπάνιο οι αριστοκράτες.. ο λαουτζίκος κάθε μήνα το καλοκαίρι και κάθε τρίμηνο τον χειμώνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom