Νέα

Ύστερα σε λένε ρατσιστή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και να τον πιασεις και να τον σκοτωσεις.....!αξιζει να περασεις ολη σου τη ζωη στη φυλακα....???

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκινώ από το τέλος. Η αυτοδικία είναι για παλιές απολίτιστες εποχές. Τώρα υπάρχει Δικαιοσύνη και Κράτος Δικαίου.
Ναι, τώρα είμαστε πολιτισμένοι... Ομως πως ικανοποιείται το περι δικαίου αίσθημα? Δηλαδή τι λέει τώρα ο πατέρας της συμφοιτήτριάς μου που σκότωσε ο Παπαχρόνης και κυκλοφορεί κύριος? Το ξέρω, είναι τεράστιο θέμα και επι της αρχής συμφωνώ ότι η αυτοδικία ανήκει στο παρελθόν... Αν όμως συνέβαινε σε μένα, οι αρχές μου θα πήγαιναν περίπατο!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγω ευχομαι το κοριτσακι και το κάθε κοριτσακι
σαν αυτό υστερα, με τα χρονια να μην
βρεθει ποτε στα καλντεριμια του Μεταξουργειου
η της Φυλης,γιατί ολοι γνωριζουμε ότι τετοιες καταστασεις
αφηνουν ψυχολογικες συνεπειες και δυσκολη πορεια στη ζωη..
Παραδειγματα τετοια,εχω πολλά στο χωρο μου..
Ας το φωτισει ο καλος Θεουλης..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αισθάνομαι αρκετά πολιτισμένος ωστε να ΜΗΝ αυτοδικήσω.

Και μόνο η σκέψη ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ελευθερος και θα το ξανακάνει....

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Εγω ευχομαι το κοριτσακι και το κάθε κοριτσακι
σαν αυτό υστερα, με τα χρονια να μην
βρεθει ποτε στα καλντεριμια του Μεταξουργειου
η της Φυλης,γιατί ολοι γνωριζουμε ότι τετοιες καταστασεις
αφηνουν ψυχολογικες συνεπειες και δυσκολη πορεια στη ζωη..
Παραδειγματα τετοια,εχω πολλά στο χωρο μου..
Ας το φωτισει ο καλος Θεουλης..

+100000

και όσο για τον εν λόγω "κύριο" δεν με ενδιαφέρει αν είναι αλβανός,ελληνας,νιγηριανός,εγγλέζος ή κινέζος.. το μόνο που δεν θέλω είναι όταν θα λέω καλά του κάναν τον πούστη και τον πλακώσανε (αν βρεθούν κάποιοι και το κάνουν) να μην με κατηγορήσουν σαν ρατσιστή.. γιατί η υποκρισία περισσεύει σε αυτό τον τόπο.. αν το κάνει έλληνας είναι ανώμαλος και όλοι πέφτουν να τον φάνε (και καλά κάνουνε) αν το κάνει ξένος και πέσουν να τον φάνε τότε είναι ρατσιστές..

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
νεαρός αλβανός ηλικίας 26 χρόνων κατέστησε έγκυο την κόρη της εργοδότριας του ηλικίας 11 ετών ναι καλά βλέπετε 11 ετών... ο νεαρός αλβανός προσφέρθηκε να αποκαταστήσει την τιμή της νεαράς

που & πότε έπαιξε αυτό;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και Ελληνες βιασαν τη Βουλγαρα στην Αμαρυνθο!

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

και ποιός σου είπε ότι και αυτοί δεν θέλουν γαμίσι και πρόστιμο?

αλλά προσέξτε.. όλα τα κανάλια σήμερα είναι πολύ προσεκτικά με τις αναφορές τους στον δράστη.. θυμάστε όμως τι γινόταν με τους δράστες του ομαδικού βιασμού..

Επισκέπτης
και να τον πιασεις και να τον σκοτωσεις.....!αξιζει να περασεις ολη σου τη ζωη στη φυλακα....???
Η απάντηση μου είναι ότι δεν με σταματάει η φυλακή. Ούτε το πως θα τα βγάλω πέρα με την δύναμη μου. Αλλά Το ότι η πράξη μου δεν αναστρέφει την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Η εκδίκηση έμαθα ότι δεν έχει νόημα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Η απάντηση μου είναι ότι δεν με σταματάει η φυλακή. Ούτε το πως θα τα βγάλω πέρα με την δύναμη μου. Αλλά Το ότι η πράξη μου δεν αναστρέφει την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Η εκδίκηση έμαθα ότι δεν έχει νόημα.
ακριβως...!!δεν αναστρεφεται τιποτα...!!αλλα πολλες φορες θολωνει το μυαλο...!!λογικο ειναι...!!
να βιασει το καθικι 11 χρονων κοριτσακι...!!και να πει οτι ητανε με την θεληση της το δικαστηριο δεν μπορει να το δεχτει απο την στιγμη που δεν εχει περασει καν τα 15....!!σας πληροφορω οτι αν μαθευτει οτι πχ. ενας 18-19 χρονος  πηδηξει μια 14-15 χρονων (ετσι οπως εχουνε γινει δεν τα καταλαβαινεις οτι ειναι και 15) και μαθευτει κανινικα θα κατηγορηθει..και ας πει η  κοπελα οτι ηθελε.απο την στιγμη που δεν ειναι πανω απο τα 16 (εφηβη) δεν πιανεται λογω ηλικιας πολυ απλα γιατι δεν εχει την ωριμοτητα να σκεφτει κατι τοσο σοβαρο...!!
τυπικα λεμε τωρα ε...!!και αντε να μαθευτει...!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Καλά, μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό...
Περίμενε να γίνει η δίκη πρώτα....
Διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε έναν ιδιόρρυθμο αντεστραμμένο ρατσισμό,γνωστό και ως πολιτική ορθότητα όπου ο μετανάστης είναι πάντα το αθώο θύμα και ο έλληνας ο κακός εκμεταλλευτής θερμοκέφαλος δράστης...
Οι δε ανήλικοι ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ δράστες καταδικάστηκαν από τους γνωστούς αυτόκλητους προστάτες των εν ελλάδι μεταναστών χωρίς να έχουν καν δικαστεί ενώ το φερόμενο ως θύμα έλαβε στάτους ιερομάρτυρα ακριβώς και μόνο επειδή ήταν αλλοδαπή...

Το ζήτημα λοιπόν είναι ο κάθε άνθρωπος να κρίνεται για την συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη του και μόνο για αυτή και όχι για την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τα οπαδικά του φρονήματα...
Και φυσικά να έχει δίκαιη δίκη (οι της αμαρύνθου αμφιβάλλω αν θα έχουν διότι αν αποδειχθεί ότι η βουλγάρα έλεγε ψέματα θα εκτεθεί έως και ο ΠτΔ που βιάστηκε να πάρει εμμέσως πλην σαφώς θέση- μόνο ο Χριστόδουλος έδειξε σωστή στάση επισκεπτόμενος και τους "θύτες" και το "θύμα")...

Όλα τα άλλα είναι ρατσισμοί, ενίοτε και υπό το μανδύα του αντιρατσισμού...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Όσο το κακό βρίσκεται έξω από την πόρτα μας, όλα είναι ωραια και καλά, τραλαλα τραλαλα. Κάτσε να βιάσουν τη κόρη σας 11 ετών και ελάτε να μου μιλήσετε για δημοκρατία για ρατσισμό και τα σχετικά. Τουλάχιστον οι έλληνες όταν πήγαν σε ξένα μέρη δε σκοτώνανε ούτε βιάζανε. Δε μιλάμε για τις εξαιρέσεις. Αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί. Οι περισσότεροι όμως είναι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Όσο το κακό βρίσκεται έξω από την πόρτα μας, όλα είναι ωραια και καλά, τραλαλα τραλαλα. Κάτσε να βιάσουν τη κόρη σας 11 ετών και ελάτε να μου μιλήσετε για δημοκρατία για ρατσισμό και τα σχετικά. Τουλάχιστον οι έλληνες όταν πήγαν σε ξένα μέρη δε σκοτώνανε ούτε βιάζανε. Δε μιλάμε για τις εξαιρέσεις. Αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί. Οι περισσότεροι όμως είναι.
καλα αυτο ξαναπεστο...!!εχει μαλιασει η γλωσα μου να το λεω...!!τουλαχιστον εμεις οπου πηγαμε γιναμε ανθρωποι δουλεψαμε καναμε επιχειρησεις εστιατορια κλπ....μιλαω για τους ελληνες του εξωτερικου..!!υπαρχουνε και καπιοι αποτυχημενοι αλλα ελαχιστοι δεν συγκρινονατι με τους αλοδαπους που ειρθανε εδω και δουλεαυουνε σαν εργατες....και ειναι και εγκληματιες....(οχι ολλοι)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Δε μιλάμε για εξαιρέσεις. Στο έγραψα κ πιο πάνω. Ξέρω καλά πώς ένας αρχιμαφιόζος κάπου στο Σικάγο (δε θυμάμαι ακριβώς) ήταν Έλληνας. Στο εξωτερικό ζούν εκατομμύρια έλληνες. ʼντε 1-2 να είναι μαφιόζοι.

Αλλά μιλάμε για τους Αλβανούς που δεν ξέρουν από νόμους και ηθική. Ο μόνος τρόπος για να λύσουν τις διαφορές είναι τα όπλα και το ξύλο. Έτσι έχουν μεγαλώσει από μικρά παιδιά. Το κακό είναι πώς έχουν μεταφέρει αυτή τη νοοτροπία στην χώρα μας. Κακώς αφήσαμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Το αποτέλεσμα είναι να τους αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά. Φταίει ο teras31243 που έχει αυτή την άποψη?  Γιατί δε μίλησε για τους κούρδους, πακιστανούς κτλ?

Κάνε το εξής πείραμα αν είσαι τολμηρός(δε στο συνιστώ). Βρίσε έναν αλβανό και έναν έλληνα. Ο Αλβανός κατα 90% θα σε φυτέψει στο χώμα. Ο έλληνας μπορεί να καλέσει αστυνομία μπορεί να σε βρίσει αλλά θα σεβαστεί την ανθρώπινη ύπαρξη.
Τις προάλλες πέρασαν 3 παιδιά με έναν αυτοκίνητο και διαπληκτίστηκαν με 2 Αλβανούς έξω από το σπίτι μου. Εεεεεε σε 5 λεπτά είχαν έρθει άλλοι 3 αλβανοί και τους σάπισαν στο ξύλο. Αν δεν έριχαν τηλεφωνάκι στην αστυνομία δε ξέρω αν θα ζούσαν. Μιλαμε ξύλο σε σιδερόβεργες. Γι'αυτό σου λέω, πώς όσο το κακό είναι έξω από το σπίτι μας, εμφορούμαστε από συναισθήματα αγάπης και ισοτιμίας και λογικά μου φαίνονται αυτά που λές

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το θέμα το έθεσα για να στηλιτεύσω τον ρατσισμό απέναντι στους έλληνες..

και ξαναλέω.. προσέξτε την σταση των ΜΜΕ και τα λεγόμενα των δημοσιογράφων για τον αλβανό .. πόσο προσεκτικοί είναι.. πόσο ουδέτεροι...

συγκρίνετε την με την στάση απέναντι στα καλόπαιδα που βιάσαν την κοπέλλα από την βουλγαρία..

και τότε πέστε μου.. γίνεστε ρατσιστές ή δεν γίνεστε

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγω φιλοι μου, αφου καταδικασω αυτη την απεχθη πραξη του Αλβανου ( και οποιος προβαινει σε τετοιου ειδους αναλγητες πραξεις, ασχετως εθνικοτητος) , θα ηθελα να κανω την εξης παρατηρηση , που την βιωσα κι εγω οταν ημουν     << φιλοξενουμενος>>  σε ξενη χωρα.
Ολοι αυτοι οι κυριοι ,που ζουν κι εργαζονται στην χωρα μας , ειναι ΦΙΛΙΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ, αρα η συμπεριφορα τους απεναντι στους πολιτες αυτης της χωρας που τους φιλοξενει και τους <<ταιζει >> θα πρεπει να συνοδευεται και απο την αναλογη συμπεριφορα . Πως να το κανουμε ρε παιδια κι εσεις εαν ησασταν σε καποια αλλη χωρα και κανατε ...πουστιες , πως νομιζετε οτι θα σας αντιμετωπιζε η εκει τοπικη κοινωνια;;;;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω δεν ντρεπομαι να το πω οτι ωρες ωρες γινομαι ρατσιστης...!!αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν ακουσω οτι ελληνας βιασε κοριτσακι θα τον συγχωρησω....και αυτος κρεμαλα αν γινοταν....(που λεει ο λογος)
εχει παραγινει το θεμα με τους αλβανους,ρωσοποντιους κλπ κλπ...πακιστανοι και κατι τετιοι ειναι πιο ησηχοι...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω αυτα φιλε μου τα ακουω βερεσε......!!!λεει επιθεσεις.....!!!επιθεση μπορει να γινει και υβριστικα,και μην μου πεις οτι μιλαω γενικως...!!γιατι και κει τα λεει γενικα....!!λεει π.χ. κατοχη οπλου 28 ατομα...!! στα ποσα ατομα ρε φιλε στα 100 η σε ολοκληρη την αμερικη....!??
ασε τωρα ξερω για εξωτερικο σε μερος που ζω ξερω τι εκτροπα καναμε και του λογου μας..!!αλλα δεν ειμαστε ουτε εγκληματιες ουτε ληστες οπως οι αλβανοι 8 στους 10...!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το κοριτσακι ηταν 11 χρονων...κ 8 μηνων εγκυος...αρα πρεπει απο 10 χρονων περιπου να ειχε περιοδο κλπ ωστε να υπαρχει δυνατοτητα εγκυμοσυνης...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???????

Φαίνεται ότι υπάρχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom