Νέα

Ύστερα σε λένε ρατσιστή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
νεαρός αλβανός ηλικίας 26 χρόνων κατέστησε έγκυο την κόρη της εργοδότριας του ηλικίας 11 ετών ναι καλά βλέπετε 11 ετών... ο νεαρός αλβανός προσφέρθηκε να αποκαταστήσει την τιμή της νεαράς (ποιάς νεαράς ρε κωλόπουστα παιδάκι είναι) με τον να την παντρευτεί (ναι το κοπρόσκυλο ζήτησε να την παντρευτεί) και στον ανακριτή κατέθεσε ότι όλα έγιναν με συναίνεση

ύστερα λένε γιατί είμαι ρατσιστής...

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τώρα τι ακριβώς μας είπες; Να αρχίσουμε όλοι να κάνουμε κόπι πέιστ από το αστυνομικό δελτίο; Και εγώ ξέρω τον κύριο Μήτσο ελληνάρας τρελός που βίαζε την εγγονή του για χρόνια. Ε και;

ναι ρε φίλε αλλά ο μήτσος ο ελληναράς δεν είπε ότιτην γαμούσε με την θέληση της...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θέλω να γράψω κάποιες σκέψεις, αλλά κάπου ψιλοέχασα το μπούσουλα...11 ετών; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Σωστά, ο έλληνας που βιάζει και σκοτώνει τα παιδιά του πάει μετά στην κηδεία τους και κλαίει με μαυρο και κροκοδείλιο δάκρυ...Αν θυμούνται οι κάπως παλαιότεροι. Περιπτωσιολογικά δεν επιχειρηματολογούμε αδερφέ.

θυμάσαι τι καλά πέρασε ο τύπος αυτός? Ο περίφημος Δουρής? Θυμάσαι τις κραυγές που ακουγόταν μέσα από την κλούβα που τον μετέφερε στην Κέρκυρα όταν τον βαρούσανε (και όχι μόνο) οι άλλοι κατάδικοι?

Τώρα να γίνει κάτι τέτοιο θα μας πούνε ρατσιστές..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δε νομίζω να πει κανείς ρατσιστή όποιον πάρει το νόμο στα χέρια του για το συγκεκριμένο αλβανό. Η πράξη είναι τόσο αηδιαστική που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το πρόβλημα είναι ότι είναι ανώμαλος ή ότι είναι Αλβανός ανώμαλος? Αν ήταν Ελληνας, τι διαφορά θα είχε?
Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραδίδονται στους οικείους του θύματος και να αποδίδουν εκείνοι δικαιοσύνη...

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ντε. Εγώ θυμάμαι τον άλλο τον κλόουν από τη Θεσσαλονίκη που αποπλανούσε κοριτσάκια στα παιδικά πάρτυ που πήγαινε. Και όταν τον κατήγγειλαν οι γονείς ενός κοριτσιού αυτός είχε το θράσος να πει ότι τον πίεζε η 13χρονη για σχέση και γι'αυτό ...ενέδωσε.  :uglystupid: :jerking: :headbang:  
Κι όσο σκέφτομαι ότι έκανα τα πάρτυ των παιδιών μου στο μαγαζί του!

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δε νομίζω να πει κανείς ρατσιστή όποιον πάρει το νόμο στα χέρια του για το συγκεκριμένο αλβανό. Η πράξη είναι τόσο αηδιαστική που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

προσοχή!!!! θα σ'ακούσει ο Αλαβάνος

Επισκέπτης
Το κοριτσακι ηταν 11 χρονων...κ 8 μηνων εγκυος...αρα πρεπει απο 10 χρονων περιπου να ειχε περιοδο κλπ ωστε να υπαρχει δυνατοτητα εγκυμοσυνης...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???????

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, φυσικά και υπάρχει η περίπτωση

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το κοριτσακι ηταν 11 χρονων...κ 8 μηνων εγκυος...αρα πρεπει απο 10 χρονων περιπου να ειχε περιοδο κλπ ωστε να υπαρχει δυνατοτητα εγκυμοσυνης...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???????
>
Ναι. Υπάρχει. Πολλά κοριτσάκια αδιαθετούν πλέον από τρίτη με τετάρτη Δημοτικού.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ανωμαλία δεν έχει εθνικότητα..Το συγκεκριμένο έγκλημα ο -ελπίζω να βρει αργό, φρικτό και μαρτυρικό θάνατο- δράστης δεν το έκανε επειδή είναι αλβανός...Το έκανε επειδή είναι ψυχοπαθές κάθαρμα...
Ψυχοπαθή καθάρματα υπάρχουν σε όλες τις φυλές και εθνότητες...

Καλό είναι να μη γενικεύουμε...
Υπάρχουν ενδείξεις βέβαια  ότι οι Αλβανοί έχουν μια ροπή προς την εγκληματικότητα (όχι λόγω dna αλλά εξαιτίας κουλτούρας και συνθηκών ζωής) αλλά αυτό αφορά πράξεις βίας (κλοπές, ληστείες, ξυλοδαρμοί κτλ) και όχι εγκλήματα αυτού του τύπου...
Απ ' όσο γνωρίζω τα περιστατικά παιδεραστίας όπως αυτό, έχουν κυρίως δράστες ευκατάστατους κυρίους και όχι αλβανούς...

Όπως η πράξη του Δουρή δεν στιγματίζει όλους τους έλληνες έτσι και η πράξη του συγκεκριμένου αλβανού δεν μπορεί να στιγματίσει όλους τους αλβανούς...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
νεαρός αλβανός ηλικίας 26 χρόνων κατέστησε έγκυο την κόρη της εργοδότριας του ηλικίας 11 ετών ναι καλά βλέπετε 11 ετών... ο νεαρός αλβανός προσφέρθηκε να αποκαταστήσει την τιμή της νεαράς (ποιάς νεαράς ρε κωλόπουστα παιδάκι είναι) με τον να την παντρευτεί (ναι το κοπρόσκυλο ζήτησε να την παντρευτεί) και στον ανακριτή κατέθεσε ότι όλα έγιναν με συναίνεση

ύστερα λένε γιατί είμαι ρατσιστής...
Σίγουρα είσαι ρατσιστής. Η κτηνωδία, δεν έχει εθνικότητα, ούτε κλίσεις προς μία συγκεκριμένη εθνότητα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ναι ρε φίλε αλλά ο μήτσος ο ελληναράς δεν είπε ότιτην γαμούσε με την θέληση της...
Το <"τα 'θελε και αυτηνής ο κώλος της", και το "κουνούσε και αυτή΄την ουρά της" που έχουν χιλιοειπωθεί για περιπτώσεις βιασμών είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η ανωμαλία δεν έχει εθνικότητα..Το συγκεκριμένο έγκλημα ο -ελπίζω να βρει αργό, φρικτό και μαρτυρικό θάνατο- δράστης δεν το έκανε επειδή είναι αλβανός...Το έκανε επειδή είναι ψυχοπαθές κάθαρμα...
Ψυχοπαθή καθάρματα υπάρχουν σε όλες τις φυλές και εθνότητες...

Καλό είναι να μη γενικεύουμε...
Υπάρχουν ενδείξεις βέβαια  ότι οι Αλβανοί έχουν μια ροπή προς την εγκληματικότητα (όχι λόγω dna αλλά εξαιτίας κουλτούρας και συνθηκών ζωής) αλλά αυτό αφορά πράξεις βίας (κλοπές, ληστείες, ξυλοδαρμοί κτλ) και όχι εγκλήματα αυτού του τύπου...
Απ ' όσο γνωρίζω τα περιστατικά παιδεραστίας όπως αυτό, έχουν κυρίως δράστες ευκατάστατους κυρίους και όχι αλβανούς...

Όπως η πράξη του Δουρή δεν στιγματίζει όλους τους έλληνες έτσι και η πράξη του συγκεκριμένου αλβανού δεν μπορεί να στιγματίσει όλους τους αλβανούς...

Φίλε str81977,, έβαλες σε τάξη και τις δικές μου σκέψεις για το θέμα, κάτι που εγώ αδυνατούσα να κάνω λόγω αναγούλας...
+1 :think:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι είναι ανώμαλος ή ότι είναι Αλβανός ανώμαλος? Αν ήταν Ελληνας, τι διαφορά θα είχε?
Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραδίδονται στους οικείους του θύματος και να αποδίδουν εκείνοι δικαιοσύνη...
Ξεκινώ από το τέλος. Η αυτοδικία είναι για παλιές απολίτιστες εποχές. Τώρα υπάρχει Δικαιοσύνη και Κράτος Δικαίου.

Σαφώς, το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι ο ανώμαλος είναι μετανάστης. Οταν ο ανώμαλος είναι Έλληνας, καταβάλλεται προσπάθεια να περάσει το θέμα σιωπηρά, και όπου δίνεται τέλος πάντων κάποια δημοσιότητα, εμείς, η κοινή γνώμη παριστάνουμε πώς δεν ακούμε.
Χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη της Βέροιας και του ʼλεξ, όπου ορισμένοι πολύ μεραγκλαντάν τύποι Ελληναράδες αρέσκονταν στο να ξεκωλιάζουν αγοράκια, κατά προτίμηση αλλοδαπά και όταν κάτι πήγε να γίνει για να σπάσει το αποστημα της ανωμαλίας, το φτωχό Ρωσσάκι πήγε να συναντήσει τον Τσάρο Νικόλαο τον Α'.

Επισκέπτης
Ναι ετσι είναι με την αυτοδικία. Αλλά μερικές φορές στον λόγο ή στην σκέψη σου ότι μπορεί να συμβεί στο παιδί σου κάποτε σου ερχεται η σκέψη να τον πιάσεις στα χερια σου ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι ετσι είναι με την αυτοδικία. Αλλά μερικές φορές στον λόγο ή στην σκέψη σου ότι μπορεί να συμβεί στο παιδί σου κάποτε σου ερχεται η σκέψη να τον πιάσεις στα χερια σου ...

Ναι, αλλά εσύ, μια λεπτόμισχη ύπαρξη, τί θα κάνεις αν τον πιάσεις στα χέρια σου; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom