Νέα

"Ύψωσαν" τουρκική σημαία στη Σαντορίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλα,εσυ που τα πας καλαμε τη λογικη, ελα να μας ξαναπεις οτι οι Λευκορωσσοι ειναι πιο πλουσιοι απο μας  :jerking:

Ρε Μεμάκο, γιατί μόλις ζορίζεσαι αρχινάς τα ψέμματα;

Είπα εγώ κάτι τέτοιο;;;

Γιά κάνε παράθεση άμα έχεις κοχόνες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε Μεμάκο, γιατί μόλις ζορίζεσαι αρχινάς τα ψέμματα.

Είπα εγώ κάτι τέτοιο;;;

Γιά κάνε παράθεση άμα έχεις κοχόνες.
στη δρομα ηταν η παραθεση  :uglystupid:

....κατι λεγαμε για τους οπαδους της λογικης..... :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεμάκο, το μόνον που ξέρεις είναι να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση.

Την μπάλα στις κερκίδες μονίμως.

Και να σου πω κάτι, ΟΧΙ δεν έχεις εσύ την αποκλειστικότητα στην προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα.

δεν  διεκδικησα καμια αποκλειστικοτητα!

εσυ ησουν αυτος που συνεχως προσπαθεις με ηλιθια παραδειγματα να υπερασπιστεις μια κυβερνηση (αποδεδειγμενα) μειοδοτων και απατεωνων!

εκτος αν με τις απειρες γνωσεις που εχεις (κατα τα λεγομενα των φιλων σου) πιστευεις οτι η εξαγορα της ΑΤΕ (που κατα συμπτωση εχει τις υποθηκες για το 70% της αγροτικης γης στη χωρα) ειναι ιδιας σημασιας με την αγορα εξοχικων στο μαρμαρα ή το κουσαντασι.....  :jerking:

επειδη δε σε εχω για χαζο, μαλλον ΕΠΙΤΗΔΕΣ αποπροσανατολιζεις ΕΣΥ την κουβεντα και πετας οχι απλα τη μπαλα, αλλα ΤΟΥΒΛΑ στην εξεδρα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εκτος αν με τις απειρες γνωσεις που εχεις (κατα τα λεγομενα των φιλων σου) πιστευεις οτι η εξαγορα της ΑΤΕ (που κατα συμπτωση εχει τις υποθηκες για το 70% της αγροτικης γης στη χωρα) ειναι ιδιας σημασιας με την αγορα εξοχικων στο μαρμαρα ή το κουσαντασι.....  :jerking:

επειδη δε σε εχω για χαζο, μαλλον ΕΠΙΤΗΔΕΣ αποπροσανατολιζεις ΕΣΥ την κουβεντα και πετας οχι απλα τη μπαλα, αλλα ΤΟΥΒΛΑ στην εξεδρα...

Μεμάκο δεν σε παίρνει.

Ιδού πως αποπροσανατολίζεις την συζήτηση: η σύγκριση είναι ανάμεσα σε μία πιθανή εξαγορά της ΑΤΕ (που δεν είναι καθόλου σίγουρο) και στην υπαρκτή εξαγορά της Φινάνς Μπανκ από την Εθνική. Και όχι με τις αγορές εξοχικών. Αυτό πάει αλλού.

Και ρωτάω: Η Φινάνς Μπανκ δεν έχει δόσει δάνεια σε τούρκικες εταιρείες, στεγαστικά κλπ; Επομένως Ελληνική Τράπεζα δεν κατέχει υποθήκες σε Τούρκικες εταιρείες, ακίνητα και περιουσίες;;;

Υ.Γ. Και δεν σε είδα να φωνάζεις γιατί οι Γάλλοι αγόρασαν την Εμπορική. Επί ποίας κυβέρνησης έγινε η εξαγορά αυτή;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σταματήστε να γαμάτε την μικρή ολλανδέζα για καμια εβδομάδα και στο πιτς φιτίλι θα γίνει υποστολή της πούστικης σημαίας  :grin:

aboutus-bad-dutch_girl_grown.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεμάκο δεν σε παίρνει.

Ιδού πως αποπροσανατολίζεις την συζήτηση: η σύγκριση είναι ανάμεσα σε μία πιθανή εξαγορά της ΑΤΕ (που δεν είναι καθόλου σίγουρο) και στην υπαρκτή εξαγορά της Φινάνς Μπανκ από την Εθνική. Και όχι με τις αγορές εξοχικών. Αυτό πάει αλλού.

Και ρωτάω: Η Φινάνς Μπανκ δεν έχει δόσει δάνεια σε τούρκικες εταιρείες, στεγαστικά κλπ; Επομένως Ελληνική Τράπεζα δεν κατέχει υποθήκες σε Τούρκικες εταιρείες, ακίνητα και περιουσίες;;;

και γω σου απαντησα, οτι η πανω απο ολα ειναι το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! Καλα εκανε η Εθνικη! (βy the way, μαλλον δε σου εχουν πει πως η θυγατρικη της Εθνικης έχει αποκλειστεί απο τις χρηματοδοτίσεις οποιουδήποτε μεγάλου έργου με υπουργ.αποφαση της Τουρκίας, αλλά ο ζελεδάκιας υπεξ, σιγά μην ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομερειες)

Αυτο δε σημαινει όμως οτι θα υποστηρρίξω ούτε θα δεχθώ σαν αντισταθμιση αντίστοιχη κίνηση απο πλευράς της Τουρκίας! Γιατι πολύ απλά είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στο δικό μου Εθνικό συμφέρον! Αλήθεια, πόσο πατριώτης πρέπει να αισθάνεται κάποιος που υποστηρίζει μια τετοια κινηση???

Επίσης, μιας και το ρίξαμε στις υποθήκες πάλι, για πες μου πόσο τοις 100 από την περιουσία των Θρακιωτών έχει σε υποθήκες η Φινανςμπανκ στη Κομοτηνή? Για πές μου με τι επιτόκια δανείζει? Για πες μου η ΤτΕ γιατί τοχει κανει ΜΩΚΟ??? Για πες μου που ειναι η Ελληνική κυβέρνηση σε μια τετοια περίπτωση???

Και τέλος, γιατί τόση πρεμούρα να πουλήσει τα πάντα φέτος ο Τσαντ και ο ποπάϋ? Τώρα που βρίσκονται στην κατώτατη χρηματηστηριακή τους τιμή? Και πες οτι τα πούλησε όλα για ένα κομμάτι ψωμί και πήραμε 10-20 30 δις....του χρόνου που ο προυπολογισμός ΔΕΝ θα έχει στα έσοδα τα κέρδη αυτών των εταιρειών, ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ????? πάλι απο φορολογία και κόψιμο μισθών? ή απο νεα μεγαλύτερα δάνεια?

δε γαμιέστε να ασπρίσετε λέω γω... αντε γιατί έχω αρχίσει να τα παίρνω πολύ ασχημα με τους απατεώνες! Ακου να προτείνουν το μια σου μια μου για αυτόν που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θέλει να σε καταπιεί! Ουστ λέμε....

Επισκέπτης
και γω σου απαντησα, οτι η πανω απο ολα ειναι το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! Καλα εκανε η Εθνικη! (βy the way, μαλλον δε σου εχουν πει πως η θυγατρικη της Εθνικης έχει αποκλειστεί απο τις χρηματοδοτίσεις οποιουδήποτε μεγάλου έργου με υπουργ.αποφαση της Τουρκίας, αλλά ο ζελεδάκιας υπεξ, σιγά μην ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομερειες)

Αυτο δε σημαινει όμως οτι θα υποστηρρίξω ούτε θα δεχθώ σαν αντισταθμιση αντίστοιχη κίνηση απο πλευράς της Τουρκίας! Γιατι πολύ απλά είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στο δικό μου Εθνικό συμφέρον! Αλήθεια, πόσο πατριώτης πρέπει να αισθάνεται κάποιος που υποστηρίζει μια τετοια κινηση???

Επίσης, μιας και το ρίξαμε στις υποθήκες πάλι, για πες μου πόσο τοις 100 από την περιουσία των Θρακιωτών έχει σε υποθήκες η Φινανςμπανκ στη Κομοτηνή? Για πές μου με τι επιτόκια δανείζει? Για πες μου η ΤτΕ γιατί τοχει κανει ΜΩΚΟ??? Για πες μου που ειναι η Ελληνική κυβέρνηση σε μια τετοια περίπτωση???

Και τέλος, γιατί τόση πρεμούρα να πουλήσει τα πάντα φέτος ο Τσαντ και ο ποπάϋ? Τώρα που βρίσκονται στην κατώτατη χρηματηστηριακή τους τιμή? Και πες οτι τα πούλησε όλα για ένα κομμάτι ψωμί και πήραμε 10-20 30 δις....του χρόνου που ο προυπολογισμός ΔΕΝ θα έχει στα έσοδα τα κέρδη αυτών των εταιρειών, ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ????? πάλι απο φορολογία και κόψιμο μισθών? ή απο νεα μεγαλύτερα δάνεια?

δε γαμιέστε να ασπρίσετε λέω γω... αντε γιατί έχω αρχίσει να τα παίρνω πολύ ασχημα με τους απατεώνες! Ακου να προτείνουν το μια σου μια μου για αυτόν που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θέλει να σε καταπιεί! Ουστ λέμε....
Δίκιο έχει το κομμούνι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

1) Τι σχέση έχει η Φινάνς Μπανκ με την Θράκη

2) Δηλαδή ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, ο ΟΛΠ που είναι ανώνυμες εταιρείες θα φορολογούνται με διαφορετικούς συντελεστές άμα πουληθούνε; Διότι τα μόνα έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό που μπορώ να δω προέρχονται από την φορολογία των κερδών τους.

Ρε μεγάλε Μέμαρε τι τελικά θέλεις;

Να έρχονται οι ξένοι και να κάνουν επενδύσεις και να αγοράζουν ακίνητα ή όχι;

Ή να έρχονται όλοι πλην των Τούρκων;

Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή......

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
1) Τι σχέση έχει η Φινάνς Μπανκ με την Θράκη

2) Δηλαδή ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, ο ΟΛΠ που είναι ανώνυμες εταιρείες θα φορολογούνται με διαφορετικούς συντελεστές άμα πουληθούνε; Διότι τα μόνα έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό που μπορώ να δω προέρχονται από την φορολογία των κερδών τους.

Ρε μεγάλε Μέμαρε τι τελικά θέλεις;

Να έρχονται οι ξένοι και να κάνουν επενδύσεις και να αγοράζουν ακίνητα ή όχι;

Ή να έρχονται όλοι πλην των Τούρκων;

Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή......
1. δε ξερω τι σκατα ονομα εχει η Τουρκικη τραπεζα και δε με ενδιαφερει κι ολας, αυτο που ειπα παντως συμβαινει και τοχουν κανει αβαβα τοσο η ΤτΕ όσο και η κυβέρνηση!!!

2. Ελα ρε? ενας μετοχος σε μια επιχειρηση δηλαδη δε βγαζει κερδη? αυτο μας λες? Γιατι εγω αποτι ξερω, το κρατος περα απο τον θεσμικο του ρολο να εισπραττει φορους, εφ οσον ειναι μετοχος σε μια επιχειρηση λαμβανει και μερισμα! Εσυ γιατι το κρυβεις αυτό?

και δεν εχω αναφερει ΚΑΝ τον θεσμικο ρολο του κρατους σε στρατηγικες επιχειρησεις κοινης ωφελειας και τα ωφελη των καταναλωτων/πολιτων απο αυτο τα οποια θα ΧΑΘΟΥΝ απαξ και η επιχειρηση γινει ιδιωτικη!!! Ουτε αυτα τα γνωριζεις ?

Μαλλον απο τη συνεχη προσπαθεια του ΠΑΣΟΚ να περιγραψει με νεες λεξεις, γνωστες απατες, εχετε χασει το νοημα τελειως ετσι? Για πες μου ΜΙΑ επενδυση ποθ εχει ερθει στην Ελλαδα το τελευταιο 18μηνο? Ολοκληρο υπουργειο εχει φιαξει για τις επενδυσεις, εχεις να μου πεις ΜΙΑ?

Γιατι στο δικο μου το χωριο, το να ερθει καποιος και να παρει για ενα κομματι ψωμι μια εταιρεια η οποια ειναι κολοσσος, εχει φιαχτει με κοπους και εξοδα των πολιτων μιας χωρας, ειναι κερδοφορα και (ακομη) μονοπωλειακη δεν το λεμε επενδυση αλλα ΚΛΕΨΙΑ!

Αλλα για πες μου ρε τιτανοτεραστιε, εσυ που τα ξερεις ολα και κατεχεις και τα οικονομικα, η αξια της ΔΕΗ λ.χ. ειναι η χρηματιστηριακη της? Ολο το δικτυο, τα εργοστασια, οι υποδομες, οι εκτασεις, τα κινητα και ακινητα σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ που ανηκουν στη ΔΕΗ αξιζουν 400 μυρια? Τα αντιστοιχα της ΕΥΔΑΠ ή της ΕΥΑΘ ποσο αξιζουν? 200-250?  Αν δηλαδη καποις ερθει να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ στην Ελλαδα και να φιαξει απο την αρχη μια νεα ΔΕΗ και δωσει ρευμα σε ολη τη χωρα, 400 μυρια θα του κοστισει? (και με το χαντικαπ της ευρεσης πελατων) Ε???? 

Και εξακολουθεις να μην απαντας στο εξης: Πες οτι τα πουλαει ολα και βγαζει τα 50 δις του στοχου, μονο το νεο δανειο που λενε να παρουνε ειναι αλλα 70+ δις! Ακομη και 50 να πιασει, θα ταχει πουλησει ολα και θα ειναι μειον +20 δις απο οτι σημερα!!!!  Και που θα βρει τα λεφτα να καλυψει την μειωση των εσοδων απο τα χαμενα κερδη??? παλι σε φορους και σε μειωσεις? Και καθεσαι τωρα και μου το συζητας οτι ετσι πρεπει να γινει και οτι ξερουν αυτοι? ΣΚΑΤΑ ξερουν! Τις μιζες τους κοιτανε να παρουνε!

Ακου τι ρωτησε το ατομο ρε....αμα θελω λεει επενδυσεις..... να σου πω ενα μυστικο Σαυρουκο? Επενδυση στην Ελλαδα του 45% φορου, του 23%φπα και του 400E/μηνα εισφορες στο ΙΚΑ ουτε ζωγραφιστη δε προκειται να ερθει! Εδω παλαιες επενδυσεις την κανουν τρεχοντας (3Ε) και ο Σαυρουκος ηρθε να μας πει αν θελουμε ή οχι επενδυσεις....  :jerking:

Επενδυσεις θελω, ολοι τις θελουν, πες μου εσυ ΜΙΑ επενδυση λοιπον που θα αποφερει αυτη η πολιτικη!  Αϊντε επιτελους με τις προπαγανδες εδω μεσα....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως πηδάω γυναίκα Ολλανδού, η πλάκα είναι ότι κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο μου κάνει πλάκα για την Ελλάδα και γελάει... και εγώ γελάω από μέσα μου !!!!  

:2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αντε με το καλο και στην ακροπολη, στο λευκο πυργο κλπ ...............
ρε παιδια θα τουρκεψουμε πριν φτωχηνουμε ????????????????????

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω ενα εχω καταλαβει μια ζωη μας κατακρινουν αλλα εδω ερχονται να γλεντησουν και να γαμ....θουν .......................
ττυχεο ??? δε νομιζω ......  !!

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
2. Ελα ρε? ενας μετοχος σε μια επιχειρηση δηλαδη δε βγαζει κερδη? αυτο μας λες? Γιατι εγω αποτι ξερω, το κρατος περα απο τον θεσμικο του ρολο να εισπραττει φορους, εφ οσον ειναι μετοχος σε μια επιχειρηση λαμβανει και μερισμα! Εσυ γιατι το κρυβεις αυτό?
Όσο αυτός το κρύβει αυτό, εσύ κρύβεις ένα άλλο, εξίσου απλό: από χρηματοοικονομική άποψη, το ζητούμενο είναι μια απλή διαφορά.

Από τη μία πλευρά έχουμε το όφελος (σε μερίσματα, και μόνο) αν το κράτος διατηρήσει την επένδυση (δηλαδή τις μετοχές).
Από την άλλη πλευρά έχουμε το όφελος που θα προέκυπτε αν έριχνε αυτά τα χρήματα για να μειώσει το τοκιζόμενο κεφάλαιο χρέους.

Ανάλογα με το τι από τα δύο είναι μεγαλύτερο μπορούμε να συμπεράνουμε τι συμφέρει να γίνει, από ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ άποψη.

Πέρα από αυτά τα δύο, υπάρχουν βέβαια και κάμποσοι ακόμα δευτερεύοντες παράγοντες, όπως το επιτόκιο δανεισμού που καθορίζεται με βάση ΔΙΑΦΟΡΑ στοιχεία που έχουν σχέση με τα οικονομικά της χώρας (όχι μόνο το χρέος), οι στρατηγικοί στόχοι, κ.λπ. Προφανώς, λοιπόν, τα πράγματα είναι τόσο απλουστευμένα όσο μας τα λες, ούτε όσο μας τα λένε οι διάφοροι άλλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom