1) Τι σχέση έχει η Φινάνς Μπανκ με την Θράκη
2) Δηλαδή ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, ο ΟΛΠ που είναι ανώνυμες εταιρείες θα φορολογούνται με διαφορετικούς συντελεστές άμα πουληθούνε; Διότι τα μόνα έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό που μπορώ να δω προέρχονται από την φορολογία των κερδών τους.
Ρε μεγάλε Μέμαρε τι τελικά θέλεις;
Να έρχονται οι ξένοι και να κάνουν επενδύσεις και να αγοράζουν ακίνητα ή όχι;
Ή να έρχονται όλοι πλην των Τούρκων;
Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή......
1. δε ξερω τι σκατα ονομα εχει η Τουρκικη τραπεζα και δε με ενδιαφερει κι ολας, αυτο που ειπα παντως συμβαινει και τοχουν κανει αβαβα τοσο η ΤτΕ όσο και η κυβέρνηση!!!
2. Ελα ρε? ενας μετοχος σε μια επιχειρηση δηλαδη δε βγαζει κερδη? αυτο μας λες? Γιατι εγω αποτι ξερω, το κρατος περα απο τον θεσμικο του ρολο να εισπραττει φορους, εφ οσον ειναι μετοχος σε μια επιχειρηση λαμβανει και μερισμα! Εσυ γιατι το κρυβεις αυτό?
και δεν εχω αναφερει ΚΑΝ τον θεσμικο ρολο του κρατους σε στρατηγικες επιχειρησεις κοινης ωφελειας και τα ωφελη των καταναλωτων/πολιτων απο αυτο τα οποια θα ΧΑΘΟΥΝ απαξ και η επιχειρηση γινει ιδιωτικη!!! Ουτε αυτα τα γνωριζεις ?
Μαλλον απο τη συνεχη προσπαθεια του ΠΑΣΟΚ να περιγραψει με νεες λεξεις, γνωστες απατες, εχετε χασει το νοημα τελειως ετσι? Για πες μου ΜΙΑ επενδυση ποθ εχει ερθει στην Ελλαδα το τελευταιο 18μηνο? Ολοκληρο υπουργειο εχει φιαξει για τις επενδυσεις, εχεις να μου πεις ΜΙΑ?
Γιατι στο δικο μου το χωριο, το να ερθει καποιος και να παρει για ενα κομματι ψωμι μια εταιρεια η οποια ειναι κολοσσος, εχει φιαχτει με κοπους και εξοδα των πολιτων μιας χωρας, ειναι κερδοφορα και (ακομη) μονοπωλειακη δεν το λεμε επενδυση αλλα ΚΛΕΨΙΑ!
Αλλα για πες μου ρε τιτανοτεραστιε, εσυ που τα ξερεις ολα και κατεχεις και τα οικονομικα, η αξια της ΔΕΗ λ.χ. ειναι η χρηματιστηριακη της? Ολο το δικτυο, τα εργοστασια, οι υποδομες, οι εκτασεις, τα κινητα και ακινητα σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ που ανηκουν στη ΔΕΗ αξιζουν 400 μυρια? Τα αντιστοιχα της ΕΥΔΑΠ ή της ΕΥΑΘ ποσο αξιζουν? 200-250? Αν δηλαδη καποις ερθει να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ στην Ελλαδα και να φιαξει απο την αρχη μια νεα ΔΕΗ και δωσει ρευμα σε ολη τη χωρα, 400 μυρια θα του κοστισει? (και με το χαντικαπ της ευρεσης πελατων) Ε????
Και εξακολουθεις να μην απαντας στο εξης: Πες οτι τα πουλαει ολα και βγαζει τα 50 δις του στοχου, μονο το νεο δανειο που λενε να παρουνε ειναι αλλα 70+ δις! Ακομη και 50 να πιασει, θα ταχει πουλησει ολα και θα ειναι μειον +20 δις απο οτι σημερα!!!! Και που θα βρει τα λεφτα να καλυψει την μειωση των εσοδων απο τα χαμενα κερδη??? παλι σε φορους και σε μειωσεις? Και καθεσαι τωρα και μου το συζητας οτι ετσι πρεπει να γινει και οτι ξερουν αυτοι? ΣΚΑΤΑ ξερουν! Τις μιζες τους κοιτανε να παρουνε!
Ακου τι ρωτησε το ατομο ρε....αμα θελω λεει επενδυσεις..... να σου πω ενα μυστικο Σαυρουκο? Επενδυση στην Ελλαδα του 45% φορου, του 23%φπα και του 400E/μηνα εισφορες στο ΙΚΑ ουτε ζωγραφιστη δε προκειται να ερθει! Εδω παλαιες επενδυσεις την κανουν τρεχοντας (3Ε) και ο Σαυρουκος ηρθε να μας πει αν θελουμε ή οχι επενδυσεις....
Επενδυσεις θελω, ολοι τις θελουν, πες μου εσυ ΜΙΑ επενδυση λοιπον που θα αποφερει αυτη η πολιτικη! Αϊντε επιτελους με τις προπαγανδες εδω μεσα....